tsofras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγω σφακιανακη το πηρα. Μου έκανε πολυ καλή τιμή για το σουιφτ.Πηγαινε και εκεί. Κοντά είναι.Δεν χάνεις τίποτα. Μπα έτσι για τον χαβαλέ σας έγραψα την τιμή , μόνο αν μου το αγόραζαν 26 μπορεί να σκεφτόμουν για τον άσσο Τώρα στα 31.000ε δεν πάω 1
tsofras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Πείτε ρε παιδιά τι να κοιτάξω σε αυτόματο με έστω ίδιους χώρους? Αν δεν είχαν χαντακωσει τον κινητήρα του Vitara παίζει να πήγαινα σε αυτό. Δεν θέλω τίγκα οθόνες και μπούρδες να έχω άγχος πάλι για ηλεκτρονικά, ας έχει και αναλογικό καντράν, αυτόματο και άνετο
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, tsofras είπε Πείτε ρε παιδιά τι να κοιτάξω σε αυτόματο με έστω ίδιους χώρους? Αν δεν είχαν χαντακωσει τον κινητήρα του Vitara παίζει να πήγαινα σε αυτό. Δεν θέλω τίγκα οθόνες και μπούρδες να έχω άγχος πάλι για ηλεκτρονικά, ας έχει και αναλογικό καντράν, αυτόματο και άνετο 44 λεπτά πριν, tsofras είπε Πείτε ρε παιδιά τι να κοιτάξω σε αυτόματο με έστω ίδιους χώρους? Αν δεν είχαν χαντακωσει τον κινητήρα του Vitara παίζει να πήγαινα σε αυτό. Δεν θέλω τίγκα οθόνες και μπούρδες να έχω άγχος πάλι για ηλεκτρονικά, ας έχει και αναλογικό καντράν, αυτόματο και άνετο Εφόσον ρίχνεις τις απαιτήσεις σου μάλλον σου κάνει η αυτοματη 116 με τα 25Κ… απλά νομίζω ότι όταν πας από κοντά φτιαχνεσαι να τη πάρεις τουμπανο κ ξεφεύγεις. Εαν πας με σαφή στόχο αυτήν, αυτή θα πάρεις, είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και upselling των πωλητών.
tsofras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, paylidis είπε Εφόσον ρίχνεις τις απαιτήσεις σου μάλλον σου κάνει η αυτοματη 116 με τα 25Κ… απλά νομίζω ότι όταν πας από κοντά φτιαχνεσαι να τη πάρεις τουμπανο κ ξεφεύγεις. Εαν πας με σαφή στόχο αυτήν, αυτή θα πάρεις, είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και upselling των πωλητών. Δεν ξέρω ρε George , αν κάνω αλλαγή θα κοιτάξω κάτι οικονομικό με μεγάλη εγγύηση (οικονομικό σύμφωνα με την περίοδο πάντα ) Για BMW δεν είμαι το λέω χρόνια τώρα Μήπως είναι πιο οικονομικό τελικά να αλλάξω κανά σασμάν? 😔
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν ξέρω ρε George , αν κάνω αλλαγή θα κοιτάξω κάτι οικονομικό με μεγάλη εγγύηση (οικονομικό σύμφωνα με την περίοδο πάντα ) Για BMW δεν είμαι το λέω χρόνια τώρα Μήπως είναι πιο οικονομικό τελικά να αλλάξω κανά σασμάν? 😔 Και σασμαν να αλλάξεις οι βλάβες θα καραδοκούν… Παντως εγώ το ξαναλέω, νομίζετε ότι είναι ακριβές οι premium στην συντήρηση, δεν είναι…πλέον… Σκεψου η διαφορά στο ίδιο σέρβις μεταξύ Skoda και Audi είναι στη πράξη περίπου 20€ εν τελεί σε αρχικές τιμές σέρβις… με τις εκπτώσεις που έχω από τον εκάστοτε αντιπρόσωπο η διαφορά θα διαμορφωθεί γύρω στα 40€. Σκεψου ότι τον άρπαξα τον τεχνικό σύμβουλο ότι το έχουν παραχεσει στην υπερτιμολόγηση της skoda κ αρνούνταν να πιστέψει το ποσό που πλήρωσα στην Audi (θα του πάω με την απόδειξη μεθαύριο στο σέρβις να δω τι θα πει) Ομοιως στον ασσο η συντήρηση μη με ρωτήσεις πως ήταν πιο φθηνή από το αντίστοιχου μεγέθους κ κυβικών focus… Εκεί που γενικά θεωρείται ότι τσούζει το πριμιουμ είναι στη ζημιά (αν κ πλέον όλα τα αμαξια τσούζουν - απλά λίγο παραπάνω τα ευρωπαϊκά)… πχ τα μπεκ που είχαν 1150€ με την εργασία στην bmw, τα άλλαξε φίλος σε Vw με 800 στην αντιπροσωπεία… σαφώς στην Audi θα είχαν 1000+ ενώ συνάδελφος στο αντίστοιχης τεχνολογιας qasqai εδωσε 1300… βγάζεις άκρη; Όχι… δε μπορεί να είναι ακριβότερη η συντήρηση του Nissan από το Bmw θεωρητικά (ή μήπως τελικά μπορεί; )… Για εμένα λοιπόν ο άσσος είναι μια καλή μεσοβέζικη λύση για να απαλλαγείς από αυτό που σε ενοχλεί και ενδεχομένως να σου σπάει κ τα νεύρα… για αυτό κ επέμενα καιρό Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis 2
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, paylidis είπε Και σασμαν να αλλάξεις οι βλάβες θα καραδοκούν… Παντως εγώ το ξαναλέω, νομίζετε ότι είναι ακριβές οι premium στην συντήρηση, δεν είναι…πλέον… Σκεψου η διαφορά στο ίδιο σέρβις μεταξύ Skoda και Audi είναι στη πράξη περίπου 20€ εν τελεί σε αρχικές τιμές σέρβις… με τις εκπτώσεις που έχω από τον εκάστοτε αντιπρόσωπο η διαφορά θα διαμορφωθεί γύρω στα 40€. Σκεψου ότι τον άρπαξα τον τεχνικό σύμβουλο ότι το έχουν παραχεσει στην υπερτιμολόγηση της skoda κ αρνούνταν να πιστέψει το ποσό που πλήρωσα στην Audi (θα του πάω με την απόδειξη μεθαύριο στο σέρβις να δω τι θα πει) Ομοιως στον ασσο η συντήρηση μη με ρωτήσεις πως ήταν πιο φθηνή από το αντίστοιχου μεγέθους κ κυβικών focus… Εκεί που γενικά θεωρείται ότι τσούζει το πριμιουμ είναι στη ζημιά (αν κ πλέον όλα τα αμαξια τσούζουν - απλά λίγο παραπάνω τα ευρωπαϊκά)… πχ τα μπεκ που είχαν 1150€ με την εργασία στην bmw, τα άλλαξε φίλος σε Vw με 800 στην αντιπροσωπεία… σαφώς στην Audi θα είχαν 1000+ ενώ συνάδελφος στο αντίστοιχης τεχνολογιας qasqai εδωσε 1300… βγάζεις άκρη; Όχι… δε μπορεί να είναι ακριβότερη η συντήρηση του Nissan από το Bmw θεωρητικά (ή μήπως τελικά μπορεί; )… Για εμένα λοιπόν ο άσσος είναι μια καλή μεσοβέζικη λύση για να απαλλαγείς από αυτό που σε ενοχλεί και ενδεχομένως να σου σπάει κ τα νεύρα… για αυτό κ επέμενα καιρό Μα δεν με απασχολεί το κόστος του σερβις ρε Γιώργο ας έχουν και 100 ή και 200€ διαφορά τον χρόνο Κλάιν, την ζημιά φοβάμαι εγώ εκτός εγγύησης Έχει και μεγάλο επιτόκιο χώνει μέσα και όλα τα άσχετα και η τιμή εκτινάσσεται 1
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, tsofras είπε Πείτε ρε παιδιά τι να κοιτάξω σε αυτόματο με έστω ίδιους χώρους? Αν δεν είχαν χαντακωσει τον κινητήρα του Vitara παίζει να πήγαινα σε αυτό. Δεν θέλω τίγκα οθόνες και μπούρδες να έχω άγχος πάλι για ηλεκτρονικά, ας έχει και αναλογικό καντράν, αυτόματο και άνετο Τι εννοείς για τον κινητήρα του vitara; Το scross τον ίδιο έχει; Επίσης το xceed θα σκεφτόμουν. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από zio10 1
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, zio10 είπε Τι εννοείς για τον κινητήρα του vitara; Το scross τον ίδιο έχει; Επίσης το xceed θα σκεφτόμουν. Εννοούσα το αυτόματο που το βγάζουν μόνο στο Strong hybrid πλέον που είναι 1.5 116 άλογα συνδυαστικά (100 άλογα ο κινητήρας , νομίζω δεν είναι καν τουρμπο 0-100 13.5) Το xceed ωραίο , η πρώτη έκδοση σε αυτόματο 27Κ 1
mp123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, tsofras είπε Εννοούσα το αυτόματο που το βγάζουν μόνο στο Strong hybrid πλέον που είναι 1.5 116 άλογα συνδυαστικά (100 άλογα ο κινητήρας , νομίζω δεν είναι καν τουρμπο 0-100 13.5) Το xceed ωραίο , η πρώτη έκδοση σε αυτόματο 27Κ Θωμά έλεος. Σκεφτεσε να δώσεις λεον για βιταρα που δεν θέλεις suv και για κια 27κ . Μείνε με το λεον. Τελικά θες μόνο hatchback η suv.
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Θωμά έλεος. Σκεφτεσε να δώσεις λεον για βιταρα που δεν θέλεις suv και για κια 27κ . Μείνε με το λεον. Τελικά θες μόνο hatchback η suv. Hatchback θέλω αλλά άντε βρες το , το Vitara το είπα λόγω aisin Αν εξαιρέσουμε PSA + VW groups τι μένει ? Focus δεν υπάρχει , οπότε Ceed , i30 (Στα οποία είχα μπεί , καλούτσικα αλλά πιάστηκε ο ποπός μου στην έκθεση) , Corolla (δεν έχει χώρους και καλό '24) , a class και σειρά 1. Άντε βάλε και το mazda 3 που και αυτό δεν έχει χώρους. Πάπαλα δεν έμεινε κάτι άλλο απο hatchback
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, tsofras είπε Μα δεν με απασχολεί το κόστος του σερβις ρε Γιώργο ας έχουν και 100 ή και 200€ διαφορά τον χρόνο Κλάιν, την ζημιά φοβάμαι εγώ εκτός εγγύησης Έχει και μεγάλο επιτόκιο χώνει μέσα και όλα τα άσχετα και η τιμή εκτινάσσεται Για αυτο θελει μια "ισοπεδωση", κοινως ποσο εχει το αμαξι με την εξτρα εγγυηση, τιποτα αλλο... αυτο θελω ρε πωλητη! Οι πωλητες η δουλεια τους ειναι αφενος να σου ανεβασουν οσο πιο πολυ το αμαξι αλλα και τα τριγυρω (ασφαλειες κλπ) και να στα τοκισουν ολα μαζι... μπονους παιρνουν, κ εσυ θα το εκανες! 6.9 βλεπω επιτόκιο, δε ξερω ποσο καλυτερο εχεις ή παιζουν πλεον στην αγορα... 5.9 εχω στο Skoda (καλα τo audi που το πηρα με 3.5 ηταν καλη ευκαιρια αλλα παει) αλλα απο το να δωσεις λεφτα για βιταρα καλυτερα ασσο η Α class 1
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Για αυτο θελει μια "ισοπεδωση", κοινως ποσο εχει το αμαξι με την εξτρα εγγυηση, τιποτα αλλο... αυτο θελω ρε πωλητη! Οι πωλητες η δουλεια τους ειναι αφενος να σου ανεβασουν οσο πιο πολυ το αμαξι αλλα και τα τριγυρω (ασφαλειες κλπ) και να στα τοκισουν ολα μαζι... μπονους παιρνουν, κ εσυ θα το εκανες! 6.9 βλεπω επιτόκιο, δε ξερω ποσο καλυτερο εχεις ή παιζουν πλεον στην αγορα... 5.9 εχω στο Skoda (καλα τo audi που το πηρα με 3.5 ηταν καλη ευκαιρια αλλα παει) αλλα απο το να δωσεις λεφτα για βιταρα καλυτερα ασσο η Α class 5.8 έχω εγώ τώρα Αλλά άλλο 5.8 στα 13.000ε που πήρα δάνειο και άλλο 6.9 στα 19.000ε που θα χρειαστώ για τον άσσο και με 5 χρόνια δάνειο (αντί για 4 που έβαλα το Leon)
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, tsofras είπε 5.8 έχω εγώ τώρα Αλλά άλλο 5.8 στα 13.000ε που πήρα δάνειο και άλλο 6.9 στα 19.000ε που θα χρειαστώ για τον άσσο και με 5 χρόνια δάνειο (αντί για 4 που έβαλα το Leon) Ξεχνα τα 31Κ ειναι εκτος πραγματικοτητας και ανευ λογικής... Βαλε σα στοχο τα 25-26Κ κ τι παιρνεις με αυτα στον ασσο... 1.1% ειναι η διαφορά, για το ιδιο ποσο, στα ιδια χρονια θα το βαλεις κ παρομοια δοση θα εχεις αντε να ναι κανενα ταλιρο παραπανω το μηνα...
mp123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Hatchback θέλω αλλά άντε βρες το , το Vitara το είπα λόγω aisin Αν εξαιρέσουμε PSA + VW groups τι μένει ? Focus δεν υπάρχει , οπότε Ceed , i30 (Στα οποία είχα μπεί , καλούτσικα αλλά πιάστηκε ο ποπός μου στην έκθεση) , Corolla (δεν έχει χώρους και καλό '24) , a class και σειρά 1. Άντε βάλε και το mazda 3 που και αυτό δεν έχει χώρους. Πάπαλα δεν έμεινε κάτι άλλο απο hatchback Χιουνται i30N manoual στα 24κ .δίνεις το λεον 23 κ περίπου. Αλλιώς συμβιβάζεσαι στους χώρους, θα έχεις το c3 για ταξίδια και πας σε μίνι Κούπερ αυτοματο πεντάλεπτο κάπου στα 25κ. 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Ξεχνα τα 31Κ ειναι εκτος πραγματικοτητας και ανευ λογικής... Βαλε σα στοχο τα 25-26Κ κ τι παιρνεις με αυτα στον ασσο... 1.1% ειναι η διαφορά, για το ιδιο ποσο, στα ιδια χρονια θα το βαλεις κ παρομοια δοση θα εχεις αντε να ναι κανενα ταλιρο παραπανω το μηνα... Αυτό ακριβώς. Δίπλα είναι και η μίνι και βλέπει. Το 5πορτο αυτόματο τόσο θα βγει. 2
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mp123 είπε Αυτό ακριβώς. Δίπλα είναι και η μίνι και βλέπει. Το 5πορτο αυτόματο τόσο θα βγει. βρε και ο ασσος τοσο βγαινει απλα οι 9/10 πωλητες κανουν upselling... εδω προκαταβολη εδινα, ετοιμαζε τα χαρτια κ μου ελεγε παρτο αυτοματο ή βαλε ηλιοροφη ενα χιλιαρικο ειναι δεν ειναι λεφτα... (τη στιγμη που ειχα ανεβασει ηδη το budget μου κατα 5000 για να παρω κατι καλυτερο απο το tiguan στο οποιο ειχα καταληξει λιγες μερες πριν) πρεπει απλα να πεις θελω το κ το, τιποτα παραπανω, εαν πας κ σε δουν ελαστικο κ να ψαχνεσαι τελειωσες σε εφαγαν... απλα εκει ρισκαρουν να σε χασουν κ απο πελατη (οπως με εχασε εμενα η audi karenta) Στο τελος θα παω εγω στο σφακιανακη να παρω προσφορά για εσενα εσυ απλα θα πας για την πληρωμη κ τη παραλαβη! χαχαχ Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις