Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μην ακούω για κολο γάτες. Εμένα στο rx8 μου έκοψε ιμάντα του δυναμό .το μηχανοστασιο μέσα στις τρίχες και στο αίμα.  Την ουρα της πήρε γιατί δεν βρήκα κανένα πτώμα.

Ασε και εχω μπλεξει καιρο τωρα, ο πεθερος τους εριχνε φαγητο πανω στο σκεπαστρο και μαζευονται εδω και μηνες και κολογεννΝε κιολας, ο κουμπαρος προσπαθει και τις στειρωνει, πλεον ο πεθερος εκοψε το ταισμα εδω και 2 βδομαδες  αφου του ξεκαθαρισα οποιαδηποτε ζημια γινει θα την πληρωσει αυτος αλλα τα μικρακια αραζουν και λιαχονται ακομα και προφανως για να ανεβουν στο σκεπαστρο πηδανε σταμαξι το ιδιο και να κατεβουν. Τα γαμημενα επειδη γλστρανε πανω στο σιλαντ βγαζουν νυχια.

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Ασε και εχω μπλεξει καιρο τωρα, ο πεθερος τους εριχνε φαγητο πανω στο σκεπαστρο και μαζευονται εδω και μηνες και κολογεννΝε κιολας, ο κουμπαρος προσπαθει και τις στειρωνει, πλεον ο πεθερος εκοψε το ταισμα εδω και 2 βδομαδες  αφου του ξεκαθαρισα οποιαδηποτε ζημια γινει θα την πληρωσει αυτος αλλα τα μικρακια αραζουν και λιαχονται ακομα και προφανως για να ανεβουν στο σκεπαστρο πηδανε σταμαξι το ιδιο και να κατεβουν. Τα γαμημενα επειδη γλστρανε πανω στο σιλαντ βγαζουν νυχια.

Τσέκαρε το αμάξι αν έχει κανένα ιμάντα στην μηχανή που δεν έχει καλυμα. Αν δεν έχει πριν καν βάλεις μπροστά κορναρισε έτσι ώστε αν είναι καμιά γάτα κάτω από το καπο να φύγει. Τον χειμώνα τα κολογατα μπαίνουν μέσα που έχει ζέστη. 

Δημοσ.

Έχουμε κανένα μάστορα που να είναι έμπιστος στο να τσεκάρει αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη;

Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο αλλά δεν έχω κανένα στα πάνω μέρη.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, majnun είπε

Έχουμε κανένα μάστορα που να είναι έμπιστος στο να τσεκάρει αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη;

Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο αλλά δεν έχω κανένα στα πάνω μέρη.

Καλησπέρα. Όταν πήρα μεταχειρισμένο από Θεσ-νικη το πήγα Full Car service, προέκταση στρατηγού Μακρυγιάννη, Εύοσμο. Βέβαια πήγα συστημένος, αλλά τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά και το αυτοκίνητο το έκαναν φύλλο και φτερό. Και ότι μου είπαν αυτοί, τα ίδια μου είπαν μετά όταν το πήγα για το σερβις.

https://goo.gl/maps/DeUssvTMLFGxWxYs6

• Like 1
Δημοσ.

Yo

Με πήραν απο BMW , προσφορά για το δικό μου 20.000ε γιατί λέει έμαθαν ότι υπάρχουν κάποια ετοιμοπαράδοτα (δεν ξέρω αν ισχύει , ξέρω ότι περιμένει κόσμος παραγγελίες χωρίς έξτρα εδώ και καιρό)

Όχι πως θα προχωρήσω , αλλά τα 20 χιλιάρικα δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, δλδ άνετα θα το έδινα εγώ στα 22 - 23

Αυτά

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Με πήραν απο BMW , προσφορά για το δικό μου 20.000ε γιατί λέει έμαθαν ότι υπάρχουν κάποια ετοιμοπαράδοτα (δεν ξέρω αν ισχύει , ξέρω ότι περιμένει κόσμος παραγγελίες χωρίς έξτρα εδώ και καιρό)

Τους ειχες ανεφερει τα προβληματα που σου εβγαλε τελευταια? 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τους ειχες ανεφερει τα προβληματα που σου εβγαλε τελευταια? 

Σε ιδιώτη μόνο θα τα έλεγα , στην αντιπροσωπεία όχι για τον εξής λόγο :

Βρίσκουν πάτημα να σου μειώσουν την αξία με την πρόταση ότι θα τα διορθώσουν αυτοί και τελικά δεν κάνουν τίποτα και το πουλάνε όσο θέλουν.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, tsofras είπε

Yo

Όχι πως θα προχωρήσω , αλλά τα 20 χιλιάρικα δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, δλδ άνετα θα το έδινα εγώ στα 22 - 23

Αυτά

Ετοιμοπαραδοτο με ηλιοροφη ; χαχαχα ! ναι καλα πες τους..

Εαν αυτοι σου δινουν 20 τοτε οντως για πλακα το δινεις 23000...

Σκεψου οτι εμενα για τον ασσο μου εδιναν απο 4 εως 5 οι διαφορες αντιπροσωπείες κ εφυγε στα 8500...

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Σε ιδιώτη μόνο θα τα έλεγα , στην αντιπροσωπεία όχι για τον εξής λόγο :

Βρίσκουν πάτημα να σου μειώσουν την αξία με την πρόταση ότι θα τα διορθώσουν αυτοί και τελικά δεν κάνουν τίποτα και το πουλάνε όσο θέλουν.

εγω να σου πω την αληθεια για αμαξι με εγγυηση σε κανεναν δε θα ελεγα και τιποτα... ή θα ελεγα μου εβγαλε αυτο κ πηγα κ κατι εκαναν δε ξερω παραπανω (μονο κ μονο επειδη εχεις ανοιξει καρτέλες) παντως εδω ειναι το αμαξι εδω κ η εγγυηση αλλα 3 χρονια οποτε εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ετοιμοπαραδοτο με ηλιοροφη ; χαχαχα ! ναι καλα πες τους..

Εαν αυτοι σου δινουν 20 τοτε οντως για πλακα το δινεις 23000...

Σκεψου οτι εμενα για τον ασσο μου εδιναν απο 4 εως 5 οι διαφορες αντιπροσωπείες κ εφυγε στα 8500...

εγω να σου πω την αληθεια για αμαξι με εγγυηση σε κανεναν δε θα ελεγα και τιποτα... ή θα ελεγα μου εβγαλε αυτο κ πηγα κ κατι εκαναν δε ξερω παραπανω (μονο κ μονο επειδη εχεις ανοιξει καρτέλες) παντως εδω ειναι το αμαξι εδω κ η εγγυηση αλλα 3 χρονια οποτε εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Τι καρτέλα , στο πόδι τα είδαν και μου είπαν δεν έχει τίποτα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Τι καρτέλα , στο πόδι τα είδαν και μου είπαν δεν έχει τίποτα

εαν δεν εχουν καρτελα με τα "προβληματα" σου τοτε κακως ασχολεισαι κ ανησυχεις... κ ιδιωτης να το παρει εκει ειναι η εγγυηση εαν του βγαλει κατι...

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, paylidis είπε

εαν δεν εχουν καρτελα με τα "προβληματα" σου τοτε κακως ασχολεισαι κ ανησυχεις... κ ιδιωτης να το παρει εκει ειναι η εγγυηση εαν του βγαλει κατι...

Δεν θέλω να μπλέξω ρε Γιώργο με κανέναν που μπορεί να του βγάλει κάτι ή να ακούει τον ήχο και να με παίρνει να μου λέει γιατί δεν του το είπα κτλ κτλ

Άντε να πείς σε κάποιον ότι το άκουγα και εγώ και πήγα και μου είπαν είναι φυσιολογικό

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν θέλω να μπλέξω ρε Γιώργο με κανέναν που μπορεί να του βγάλει κάτι ή να ακούει τον ήχο και να με παίρνει να μου λέει γιατί δεν του το είπα κτλ κτλ

Άντε να πείς σε κάποιον ότι το άκουγα και εγώ και πήγα και μου είπαν είναι φυσιολογικό

Δεν εχεις απολυτο αδικο αλλα οτι κ να κανεις ο κοσμος θα βρει να γκρινιαξει... οτι κ να πουλησεις, και 1 ημερας αμαξι! Προσωπικα για αυτο παιρνω πάντα ΥΔ οτι το ελεγξε σε μηχανικο, το οδηγησε τουλαχιστον μιση ωρα (αν κ πολλοι δε θελουν και ειναι οκ με 10') και το βρηκε της αρεσκειας του και ουδεμια απαιτηση υφίσταται απο τη μεταβίβαση κ επειτα...

Στο παρελθόν σε 3 απο τα 8-9 αμαξια που εχω πουλήσει:

α) στο ενα (smart 700 brabus) αφησε τα λαδια καπου 18000 χλμ κ οπως ηταν φυσικο χτυπησε μοτερ μιας και αυτα ηθελαν μετα βιας στις 5000 αλλαγη (εαν την εκανες τοτε δεν ελειπε σταγονα) - με βρηκε στο δρομο κ μου "την ειπε", καταλαβε τη μαλακια του (γιατι το ειχαμε πει το 5000 το πολυ) και μου λεει με παρεσυρε ο μαστορας... τα ακουσε που ειχε το θρασος να μιλησει κ απο πανω...

β) στο Bmw μου εστειλε το παλικαρι να μου πει οτι χαλασε ο μηχανισμος στο πισω παραθυρο σχεδον 1 χρονο μετα (κ εγω τι να κανω ηταν η φαση; νταξ μαλλον απλα ηθελε τη γνωμη μου εν προκειμενω για το τι να βαλει επειδη ειμαι "ψαγμενος" στα ματια του)

γ) σε ενα αμαξι συγγενους (το οποιο ηταν 15 χρονια σε νησι, πραγμα που ανεφερα κ στην αγγελια και απο κοντά και ηταν το φθηνότερο με διαφορα στο car για το μοντέλο) με πηρε ο πανεξυπνος αγοραστης να μου την πει οτι ειχαν σκουριασει και δεν εβγαιναν οι βιδες του κοτσαδόρου κλπ κλπ... Τα ακουσε κι αυτος, που το αμεσως επομενο ιδιο αμαξι ηταν 1500€ με τα διπλασια κυριολεκτικα χλμ και καθεται και μου λεει για βιδες τη στιγμη μαλιστα που ρητα ηξερε οτι ειναι απο νησι και ειναι φουλ στα αλατια...

Τα λεφτα που ειχαν δωσει και οι 3 μαζι παραπανω ειναι συνολο λιγοτερα απο οτι πιανει το λεον...

Οποτε 3 δρομους εχεις: απαιτεις αμεση επιδιορθωση σε όλα και το πουλας μετα σε ιδιωτη, το πουλας ως εχει κ ας κοψει το σβερκο του (σε αυτον πχ μπορει να μην ακουγεται* το κιβωτιο κ ο τροπος που οδηγαει μπορει να μη δημιουργει το θεμα με πρωτη-οπισθεν) ή το δινεις σε εμπορο κ ας κοψει το σβερκο του... Διαλεξε και παρε τι αντεχεις... για εμενα παντως σιγουρα δωστο να ησυχασει το κεφαλι σου κ βλεπεις τι θα αγορασεις επειτα...

*πραγμα πολυ πιθανό, στο BMW πχ στα δικα μου αυτια ηθελε αλλαγη ο τεντωτηρας της καδενας, ο αγοραστης και η αντιπροσωπεία δεν ακουγε τιποτα... του επισημανα να το αλλαξει με το επομενο σερβις, κ ας λεει η αντιπροσωπεία οτι δε χρειάζεται...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εγω σοβαρά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Το πήρε έφυγε τέλος. Εγγύηση εχει τι να σε πάρει τηλ. Σε πια bmw πηγες ; 
Να πας και στις δυο όχι μόνο στην μια.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εγω σοβαρά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Το πήρε έφυγε τέλος. Εγγύηση εχει τι να σε πάρει τηλ. Σε πια bmw πηγες ; 
Να πας και στις δυο όχι μόνο στην μια.

Σπανό Συγγρού πήγα , για το άλλο δίκιο έχεις παραείμαι συναισθηματικός σε κάποια θέματα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Σπανό Συγγρού πήγα , για το άλλο δίκιο έχεις παραείμαι συναισθηματικός σε κάποια θέματα

Εγω σφακιανακη το πηρα. Μου έκανε πολυ καλή τιμή για το σουιφτ.Πηγαινε και εκεί. Κοντά είναι.Δεν χάνεις τίποτα. 

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...