paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, filarhos είπε Προσπαθώ να πείσω τον κουμπάρο να μην παραλάβει το leon και χρεωθεί τη 15άρα... Πάνω που τον έψησα για το 1, Γιώργο ξέρεις πισωκίνητο ανέβασμα με ένα πρόγραμμα, βλέπουμε τιμές... Καλά έχουν ξεφύγει... Του εχω ωραιο λεον FR ετοιμοπαραδοτο αν θελει, κουκλα, καινουργιλα μυριζει... απλα καμια βδομαδα θα μεινει αντιπροσωπεια κ μετα το παιρνει!!!
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Του εχω ωραιο λεον FR ετοιμοπαραδοτο αν θελει, κουκλα, καινουργιλα μυριζει... απλα καμια βδομαδα θα μεινει αντιπροσωπεια κ μετα το παιρνει!!! Δεν θα το έδινα σε κάποιον απο εδω μέσα όπως έκανα με τα 2 προηγούμενα που δεν είχαν τίποτα, βασικά ούτε σε άγνωστο να με κυνηγάει μετά και να έχει δίκιο. Αν το πάρω απόφαση θα το δώσω τράμπα σε μάντρα / αντιπροσωπεία με όση χασούρα έχω 12 λεπτά πριν, filarhos είπε Προσπαθώ να πείσω τον κουμπάρο να μην παραλάβει το leon και χρεωθεί τη 15άρα... Πάνω που τον έψησα για το 1, Γιώργο ξέρεις πισωκίνητο ανέβασμα με ένα πρόγραμμα, βλέπουμε τιμές... Καλά έχουν ξεφύγει... Εντάξει θα είναι πιο φρέσκο παίζει να μην έχει τις παιδικές ασθένειες που έχει το δικό μου , αλλά οκ το παίζεις ? Καλύτερα πες στον κουμπάρο να κοιτάξει για κάτι άλλο , περισσότερο λόγω της αντιμετώπισης της αντιπροσωπείας 1
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν το πάρω απόφαση θα το δώσω τράμπα σε μάντρα / αντιπροσωπεία με όση χασούρα έχω 24 λεπτά πριν, filarhos είπε Εχεις ενα ποιντ εδω... ρωτησες τον φιλο πωλητη ποσο το παιρνει; κ μολις σου πει πες του ξανασκεψου τιμη με τα σημερινα δεδομενα 🤣
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Εχεις ενα ποιντ εδω... ρωτησες τον φιλο πωλητη ποσο το παιρνει; κ μολις σου πει πες του ξανασκεψου τιμη με τα σημερινα δεδομενα 🤣 Μπα σπάνιο να πάρει η αντιπροσωπεία χωρίς ανταλλαγή
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, tsofras είπε Μπα σπάνιο να πάρει η αντιπροσωπεία χωρίς ανταλλαγή Μόνο κ μονο λογω ελλειψεων για να καλυψει καποιον... επισης δεν ειναι μεταχειρο με τη τυπικη του εννοια, ειναι πρακτικα καινουργιο οποτε το κερδος που θα βγαλουν απο τη πωληση θα ειναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερο απο όσο θα εβγαζαν πουλωντας ολοκαινουργιο το ιδιο (καπου στο 4-5% υπολογιζε μο κερδους, ήτοι απο εσενα εβγαλαν 1000-1500€ ενω απο ενα μεταχειρο ευκολα βγαινει περισσοερο) κοινως το δικο σου εστω να το παρει 21Κ, θα το δωσει ευκολα 23 αυριο το πρωι... 1
zanskou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Μπα σπάνιο να πάρει η αντιπροσωπεία χωρίς ανταλλαγή Με τη ζήτηση που υπάρχει αυτή την εποχή για μεταχειρισμένα μια χαρά θα το πάρουν αν θέλουν να βγάλουν λεφτά. 2
tsofras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Πήγα BMW Δεν είχε 118i sport line για να την δω, χαζεψα λίγο την απλή 116 Οκ ωραία είναι μέσα, τώρα ποιοτικά δεν βλέπω κάτι σούπερ ουαου εκτός αν είναι η ποιότητα στην συναρμογή Μου άρεσε που έχει θέση για μπάρες μπαγκαζιερας επιτέλους ρε φίλε παίζει να είναι το μόνο hatchback που έχει μείνει. Τελική τιμή με κλειδί 31.000€ Με τόκους τελική τιμή πάει 38.000€ Περιμένω και εκτίμηση για το δικό μου, απλά από περιέργεια, δεν δίνω 38.000 για ένα απλό hatchback Οκ είπαμε το δικό μου με τόκους πάει 26000€ , +12 χιλιάρικα μεγάλη υπερβολή Α παράδοση Γενάρη Επίσης ηλιοροφή +1300€ Στην τιμή που έγραψα περιλαμβάνει απλή ασφάλεια allianz και επέκταση εγγύησης 2 χρόνια
Ola150 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, tsofras είπε Πήγα BMW Δεν είχε 118i sport line για να την δω, χαζεψα λίγο την απλή 116 Οκ ωραία είναι μέσα, τώρα ποιοτικά δεν βλέπω κάτι σούπερ ουαου εκτός αν είναι η ποιότητα στην συναρμογή Μου άρεσε που έχει θέση για μπάρες μπαγκαζιερας επιτέλους ρε φίλε παίζει να είναι το μόνο hatchback που έχει μείνει. Τελική τιμή με κλειδί 31.000€ Με τόκους τελική τιμή πάει 38.000€ Περιμένω και εκτίμηση για το δικό μου, απλά από περιέργεια, δεν δίνω 38.000 για ένα απλό hatchback Οκ είπαμε το δικό μου με τόκους πάει 26000€ , +12 χιλιάρικα μεγάλη υπερβολή Α παράδοση Γενάρη Επίσης ηλιοροφή +1300€ Στην τιμή που έγραψα περιλαμβάνει απλή ασφάλεια allianz και επέκταση εγγύησης 2 χρόνια Για μένα προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα του αυτοκινήτου σου. Με τα χιλιόμετρα που κάνεις δεν δικαιολογείται μια τέτοια αύξηση, είναι κρίμα δηλαδή. 3
tsofras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, Ola150 είπε Για μένα προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα του αυτοκινήτου σου. Με τα χιλιόμετρα που κάνεις δεν δικαιολογείται μια τέτοια αύξηση, είναι κρίμα δηλαδή. Ναι ούτε καν το σκέφτομαι μεγάλη διαφορά Αν τα είχα κασέρι και έπαιζε στα 28 μόνο τότε θα άξιζε ( για τα δικά μου δεδομένα) Τώρα 31 και 38 με τόκους ούτε καν
Ola150 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι ούτε καν το σκέφτομαι μεγάλη διαφορά Αν τα είχα κασέρι και έπαιζε στα 28 μόνο τότε θα άξιζε ( για τα δικά μου δεδομένα) Τώρα 31 και 38 με τόκους ούτε καν Ε ναι! Αν και το θέμα με την όπισθεν το θεωρώ το πιο σημαντικό μιας και εγκυμονεί σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος, το αυτοκίνητο το ευχαριστιέσαι (έστω και με τον...θόρυβο ). Αν όντως υπάρχουν σοβαροί μηχανικοί που μπορούν τα λύσουν, όπως είπαν τα παιδιά, αξίζει να το προσπαθήσεις. Η αγορά αυτοκινήτου τώρα είναι λάθος κίνηση, μόνο αν αλλάξουν οι προτεραιότητες και θέλεις ένα πολύ μεγαλύτερο αυτοκίνητο πχ. Ξέρω ότι είναι πολύ σπαστικό να μην μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα που σε χαλάνε αλλά σκέψου και τα 12 χιλιάρικα να τα σκορπάς σε άλλα γούστα 1
marios1515 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, tsofras είπε Πήγα BMW Δεν είχε 118i sport line για να την δω, χαζεψα λίγο την απλή 116 Οκ ωραία είναι μέσα, τώρα ποιοτικά δεν βλέπω κάτι σούπερ ουαου εκτός αν είναι η ποιότητα στην συναρμογή Μου άρεσε που έχει θέση για μπάρες μπαγκαζιερας επιτέλους ρε φίλε παίζει να είναι το μόνο hatchback που έχει μείνει. Τελική τιμή με κλειδί 31.000€ Με τόκους τελική τιμή πάει 38.000€ Περιμένω και εκτίμηση για το δικό μου, απλά από περιέργεια, δεν δίνω 38.000 για ένα απλό hatchback Οκ είπαμε το δικό μου με τόκους πάει 26000€ , +12 χιλιάρικα μεγάλη υπερβολή Α παράδοση Γενάρη Επίσης ηλιοροφή +1300€ Στην τιμή που έγραψα περιλαμβάνει απλή ασφάλεια allianz και επέκταση εγγύησης 2 χρόνια Την επέκταση εγγύησης και την ασφάλεια στα έκαναν δώρο?
tsofras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, marios1515 είπε Την επέκταση εγγύησης και την ασφάλεια στα έκαναν δώρο? Όχι τα έβαλαν μέσα στον διακανονισμό 37€ τον μήνα η ασφάλεια, 8€ η επέκταση για 60 μήνες
marios1515 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Όχι τα έβαλαν μέσα στον διακανονισμό Για την 116 πήρες προσφορά?
tsofras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2200€ δλδ η ασφάλεια για 5 χρόνια, 480€ η επέκταση Ημαρτον Μόλις τώρα, marios1515 είπε Για την 116 πήρες προσφορά? Όχι γιατί δεν μου γέμισε το μάτι με τον εξοπλισμό που είχε, χειρότερο και από το δικό μου ήταν το εσωτερικό ( από πλευράς ομορφιάς) Απλά καθίσματα ύφασμα και τίποτα ιδιαίτερο Και 109 άλογα...
imr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, tsofras είπε 2200€ δλδ η ασφάλεια για 5 χρόνια, 480€ η επέκταση Ημαρτον Όχι γιατί δεν μου γέμισε το μάτι με τον εξοπλισμό που είχε, χειρότερο και από το δικό μου ήταν το εσωτερικό ( από πλευράς ομορφιάς) Απλά καθίσματα ύφασμα και τίποτα ιδιαίτερο Και 109 άλογα... Αφού ειναι ίδιο μοτέρ το θέμα είναι να πάρεις την 116 και να βάλεις πρόγραμμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις