Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες αποχωρίστηκα το δικό μου μετά από μόλις 5 μήνες.
Με κούρασε το άγχος να μην πάθει κάτι το αυτοκίνητο.
Νομίζω ότι ο νέος ιδιοκτήτης είναι στην κατάλληλη ηλικία να το ευχαριστηθεί (20)

Τώρα δε ξέρω για τι βάζω πλώρη, σίγουρα κάτι στα μισά λεφτά μεταχειρισμένο.

Η πλάκα είναι ότι σε καινούργιο δεν υπάρχει τίποτα κάτω απο 14, με αστείο εξοπλισμό, πάντα ανοικτές τιμές και παραδόσης εξάμηνο +

• Sad 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, majnun είπε

Χθες αποχωρίστηκα το δικό μου μετά από μόλις 5 μήνες.
Με κούρασε το άγχος να μην πάθει κάτι το αυτοκίνητο.
Νομίζω ότι ο νέος ιδιοκτήτης είναι στην κατάλληλη ηλικία να το ευχαριστηθεί (20)

Τώρα δε ξέρω για τι βάζω πλώρη, σίγουρα κάτι στα μισά λεφτά μεταχειρισμένο.

Η πλάκα είναι ότι σε καινούργιο δεν υπάρχει τίποτα κάτω απο 14, με αστείο εξοπλισμό, πάντα ανοικτές τιμές και παραδόσης εξάμηνο +

Έδωσες το ταπερ; Ήταν ευαίσθητο και φοβόσουν μην "σπάσει" ή μην γρατζουνιστεί/τρακαριστεί σαν καινούριο που ήταν;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, atrigane είπε

Έδωσες το ταπερ; Ήταν ευαίσθητο και φοβόσουν μην "σπάσει" ή μην γρατζουνιστεί/τρακαριστεί σαν καινούριο που ήταν;

Τσαμπουκαλίδικο 500αρι ήταν.

Πιο πολύ άγχος μη το σπάσουν, γρατσουνίσουν, κλέψουν κλπ κλπ.

Αναρωτιέμαι πως βλέπω κατι αμάξια 25.000+ ευρώ παρκαρισμένα χύμα στο δρόμο σε κάτι γειτονιές σαν τη δική μου (Ζωγράφου, Παγκράτι) και δε τα λυπούνται. Θα είναι πάντα απορία μου. Από την άλλη τα χαίρονται και μπράβο τους.

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, majnun είπε

Αναρωτιέμαι πως βλέπω κατι αμάξια 25.000+ ευρώ παρκαρισμένα χύμα στο δρόμο σε κάτι γειτονιές σαν τη δική μου (Ζωγράφου, Παγκράτι) και δε τα λυπούνται. Θα είναι πάντα απορία μου. Από την άλλη τα χαίρονται και μπράβο τους.

Τι να λυπουνται και γιατι; Αψυχο ειναι, αντικειμενο. Τη δουλεια του να κανει, και οι γρατζουνιες μες τη ζωη ειναι να συμβουν. 

• Like 2
Δημοσ.

Εν μέρει σωστό αυτό που λες αλλά:
γώ βλέπω πολύ κόσμο να προσέχει μη λερώσει τον καναπέ ή να μη χαλάσει το κινητό του, που κάνει το 1/10 απο ενα αμαξι στην καλύτερη, αλλά το αμάξι του κλώτσου και του μπάτσου.

Αντικείμενα είναι όλα αλλά
- δεν έχουν όλα την ίδια αξία
- τον ίδιο κόπο να αποκτηθούν
- ούτε κάνουν την ίδια αίσθηση στους ιδιοκτήτες.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, majnun είπε

γώ βλέπω πολύ κόσμο να προσέχει μη λερώσει τον καναπέ ή να μη χαλάσει το κινητό του, που κάνει το 1/10 απο ενα αμαξι στην καλύτερη, αλλά το αμάξι του κλώτσου και του μπάτσου.

σε νιώθω απόλυτα... κ λυπάμαι που το έδωσες αλλά από το να ζορίζεσαι καλύτερα να έχεις ένα μεταχειρο και να μη σε νοιάζει...

Δημοσ.

Καινούργιο παίζει να έκανε 30.000... Τρελοί

Έχει το ωραίο χρώμα πάντως. 😍

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325283591-honda-civic

Εγώ μιας και είδα ένα Civic εχθές αλλά επειδή δυστυχώς μου λείπουν κάποια χρήματα (με την ελπίδα στο χέρι έμεινα 😅) αποφάσισα να πάρω το Civic μέσω ενός συναδέλφου και να ησυχάσω, 1.8 (στο λαιμό μου κάθονται τα τέλη) αλλά σε καλύτερη κατάσταση από αυτά στο car. Θα περιμένω λίγο καιρό ακόμη βέβαια (νέο έτος) αλλά τουλάχιστον θα βάλω στην άκρη και άλλα χρήματα για τα πρώτα έξοδα.

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, majnun είπε

Ρε πάρε εκεί κάτι να το χαρείς μας έχουν φάει τα άγχη στα πάντα, αν στο γρατζουνισουν θα πας να το φτιάξουν Έχει ένα ST στο car.gr και όποτε το βλέπω σε θυμάμαι

• Like 4
Δημοσ.

Άσχετο διάβασα σε κάτι σχόλια στο youtube ότι είναι κλειδωμένος ο εγκέφαλος της 116i, 118i οπότε πρόγραμμα γιοκ (προς το παρών)

30Κ δεν δίνω , θα σκεφτώ λίγο ήρεμα τι επιλογές έχω , αν και δεν θα ήθελα να αλλάξω αμάξι σε αυτή τη φάση είναι η αλήθεια

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tsofras είπε

Άσχετο διάβασα σε κάτι σχόλια στο youtube ότι είναι κλειδωμένος ο εγκέφαλος της 116i, 118i οπότε πρόγραμμα γιοκ (προς το παρών)

30Κ δεν δίνω , θα σκεφτώ λίγο ήρεμα τι επιλογές έχω , αν και δεν θα ήθελα να αλλάξω αμάξι σε αυτή τη φάση είναι η αλήθεια

Μπα μάλλον φίδια είναι…

• Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, tsofras said:

Και στο δικό μου Fiesta ST-Line που είναι EURO 6.2 ήταν κλειδωμένος όταν το πήγα στη Revo για Stage 1 , αλλά το ξεκλείδωσαν τάκα τάκα. Όλα γίνονται!

• Like 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πήγενε δες την πρώτα. Τα πάντα ξεκλειδώνουν δεν νομίζω ότι δεν θα παιρνει

2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Καινούργιο παίζει να έκανε 30.000... Τρελοί

Έχει το ωραίο χρώμα πάντως. 😍

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325283591-honda-civic

Εγώ μιας και είδα ένα Civic εχθές αλλά επειδή δυστυχώς μου λείπουν κάποια χρήματα (με την ελπίδα στο χέρι έμεινα 😅) αποφάσισα να πάρω το Civic μέσω ενός συναδέλφου και να ησυχάσω, 1.8 (στο λαιμό μου κάθονται τα τέλη) αλλά σε καλύτερη κατάσταση από αυτά στο car. Θα περιμένω λίγο καιρό ακόμη βέβαια (νέο έτος) αλλά τουλάχιστον θα βάλω στην άκρη και άλλα χρήματα για τα πρώτα έξοδα.

Καλά έκανες, στο είχα πει ότι το 1.8 είναι καλύτερη επιλογή στα πάντα. 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, majnun είπε

Θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα. Στη γειτονιά μου στο ΜΕΝΙΔΙ που κάποιοι δε θα πέρναγαν καν ούτε στα 20χλμ μακριά, σε ένα στενό 150 μέτρων υπάρχουν αυτοκίνητα άνω των 300Κ. θα σου πω λίγα από αυτά. Το ότι δεν έχουν πάρκινγκ ο κόσμος δε σημαίνει ότι δεν έχουν την ανάγκη να τα αγοράσουν. Συμφωνώ ότι είναι κρίμα αλλά... 

Mercedes A180 μοντέλο 2022

Citroen C3 Air cross 2019 

Renault Clio 2019

Audi A6 2016

Mercedes A160 2010

Volvo V40 2018

Toyota Yaris hybrid 2022

Το Renault και το citroen είναι δικά μου. Αν έπρεπε να σκεφτώ ότι φοβάμαι να τα αφήσω έξω θα εμένα για πάντα με starlet του 1994

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gmts είπε

Και στο δικό μου Fiesta ST-Line που είναι EURO 6.2 ήταν κλειδωμένος όταν το πήγα στη Revo για Stage 1 , αλλά το ξεκλείδωσαν τάκα τάκα. Όλα γίνονται!

Καλα τωρα που το σκεφτομαι και στα VAG μετα το 2020 κλειδωμενος ειναι, αλλα μεχρι κ οι τυποι του Obdeleven τον ξεκλειδωσαν, θα κολλησουν οι προγραμματιστες; :P 

Οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει...

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να πείσω τον κουμπάρο να μην παραλάβει το leon και χρεωθεί τη 15άρα...

Πάνω που τον έψησα για το 1, Γιώργο ξέρεις πισωκίνητο ανέβασμα με ένα πρόγραμμα, βλέπουμε τιμές... Καλά έχουν ξεφύγει...

• Like 2
  • Δημιουργία νέου...