Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Κοιτα ο ΣτΚ ειναι μια κινηση που θα παρει χρονο να παρεις απαντηση αλλα τους ταρακουναει...

Γιατι εκτος του οτι ειναι υποχρεωμενοι να σου απαντησουν, το θεμα φτανει σε top management επιπεδο που σημαινει και αλλη αντιμετωπιση.

Kαι στο θεμα που ειχαμε με τον @paylidis απαντησαν μετα απο 6 μηνες αλλα δρομολογηθηκε αποζημιωση και την πρωτη φορα που τηλεφωνησα τοτε στην αντιπροσωπεια για να δω που βρισκομαστε αυτος που σηκωσε το τηλεφωνο ηξερε μεχρι κ το μικρο μου ονομα απεξω.

Οποτε @tsofras αν οντως δεν πας σε αμεση πωληση εγω θα προτεινα να το κινησεις και απο εκει το θεμα.

ναι απλα ταρακουνιουνται...

Εξισου θεωρω θα ταρακουνηθούν αν παρουν επιστολη απο δικηγόρο σου...

• Like 3
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, tsofras είπε

Το πολύ να καταφέρω να μου βάλουν μέσα το αμάξι και να αρχίζουν να το ξηλώνουν ή να λένε ότι άρχισαν. Προσωπικά δεν θα ήθελα πλέον το αμάξι απο ξήλωμα ελληνικής αντιπροσωπείας που σου βάζουν έναν συναγερμό και μετά τρίζει

18 ώρες πριν, paylidis είπε

Κοιτά δεν βοηθανε και ιδιαίτερα από τον ΣτΚ…

το αναφέρω περισσότερο για να ζοριστούν για λύση αλλιώς δε πρόκειται να ασχοληθούν απο όσο φαίνεται

3 ώρες πριν, paylidis είπε

ναι απλα ταρακουνιουνται...

Εξισου θεωρω θα ταρακουνηθούν αν παρουν επιστολη απο δικηγόρο σου...

γνωρίζουν οτι το επόμενο βήμα είναι με δικηγόρους κτλ και αν ο ΣτΚ βγάλει πόρισμα υπέρ του καταναλωτή με την καμία δε θα το αφήσουν να πάει δικαστικώς

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, paylidis είπε

Δεν είναι τόσο απλη. Έχει καλό εξοπλισμό, όχι φουλ έξτρα τούμπανο αλλά παραπάνω από αξιοπρεπή. Συν ότι πέρσι 22500 είχε. Στα 27 ήταν η 118 τουμπανιασμένη από εξοπλισμό 

Βαλε 1κ ζαντα 17αρα γιατι με τος 16ρες χαλια ειναι , βαλε 1κ πακετο κλιμα βαλε χρωμα ολα μαζι 3κ. Μαζι με εξοδα παμε στα 28.5.κ. 

109 αλογα τετοιο βαρυ αμαξι δεν τα αξιξει με τιποτα. Δινεις αλλα 3κ και πας στην 118.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Βαλε 1κ ζαντα 17αρα γιατι με τος 16ρες χαλια ειναι , βαλε 1κ πακετο κλιμα βαλε χρωμα ολα μαζι 3κ. Μαζι με εξοδα παμε στα 28.5.κ. 

109 αλογα τετοιο βαρυ αμαξι δεν τα αξιξει με τιποτα. Δινεις αλλα 3κ και πας στην 118.

Κ κλίμα είχε κ μεταλλικο σε εκείνη την τιμή. Τώρα δε ξέρω τι παίζει. Τότε ήταν ευκαιρία παντως κ το έκαναν για κοντά στην A class

Οι ζάντες περι ορέξεως - κ εγώ ήθελα να αλλάξω τις 17αρες με 19 αλλά το παράτησα γιατί το θεωρω ανούσιο να δώσω 1500€ για εμφάνιση…

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mp123 είπε

27 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κ κλίμα είχε κ μεταλλικο σε εκείνη την τιμή. Τώρα δε ξέρω τι παίζει. Τότε ήταν ευκαιρία παντως κ το έκαναν για κοντά στην A class

Οι ζάντες περι ορέξεως - κ εγώ ήθελα να αλλάξω τις 17αρες με 19 αλλά το παράτησα γιατί το θεωρω ανούσιο να δώσω 1500€ για εμφάνιση…

Θα περάσω μία να δω τι λείπει σε σχέση με την 118 (αν και βαριέμαι πολύ να ψάξω για αμάξι είναι η αλήθεια :D Ναι ήρθε και αυτή η στιγμή )

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

ουτε για πλακα δεν τα λενε αυτα! 

Όταν έχεις περάσει σχεδόν όλες τις αντιπροσωπίες το λιγότερο απο 3 φορές και έχεις μπει-βγει σε οτιδήποτε απο 12.000ε - 30.000ε σε πιάνει μία αηδία στο τέλος είναι η αλήθεια

Και καλά όταν δεν ήξερα τι να πάρω και το έψαχνα, τώρα μιλάμε για λύση "απογοήτευσης" που και πάλι ότι και να σκεφτώ σε αυτά τα λεφτά δεν μου αρέσει σε σχέση με το δικό μου

Ακόμη και η σειρά 1, δεν λέω ότι δεν είναι καλύτερο αμάξι απο το Leon , αλλά έχω ξαναπεί ότι αυτό το καγκούρικο είναι για εμένα, δεν με ενθουσιάζει ο άσσος , με κανα πακέτο M μόνο

• Sad 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θα περάσω μία να δω τι λείπει σε σχέση με την 118 (αν και βαριέμαι πολύ να ψάξω για αμάξι είναι η αλήθεια :D Ναι ήρθε και αυτή 

8 με 10κ παραπανω συν το σεατ για το 118 με ηλιοροφη κλιμα χρωμα 17ρες. Ετσι χοντρικα.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tsofras είπε

Όταν έχεις περάσει σχεδόν όλες τις αντιπροσωπίες το λιγότερο απο 3 φορές και έχεις μπει-βγει σε οτιδήποτε απο 12.000ε - 30.000ε σε πιάνει μία αηδία στο τέλος είναι η αλήθεια

Και καλά όταν δεν ήξερα τι να πάρω και το έψαχνα, τώρα μιλάμε για λύση "απογοήτευσης" που και πάλι ότι και να σκεφτώ σε αυτά τα λεφτά δεν μου αρέσει σε σχέση με το δικό μου

Ακόμη και η σειρά 1, δεν λέω ότι δεν είναι καλύτερο αμάξι απο το Leon , αλλά έχω ξαναπεί ότι αυτό το καγκούρικο είναι για εμένα, δεν με ενθουσιάζει ο άσσος , με κανα πακέτο M μόνο

Δεν χανεις τιποτα να μπεις στα 25 ειναι πολυ καλο deal

Πηγα να σου πω να δεις και το καινουργιο civic και μπηκα στο σαιτ τους και ειδα τιμες 🤣

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, imr είπε

Πηγα να σου πω να δεις και το καινουργιο civic και μπηκα στο σαιτ τους και ειδα τιμες 🤣

40 χιλιαρικάκια

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

40 χιλιαρικάκια

Ναι, η BMW σε μια χαρά τιμή είναι πάντως, περιμένουμε ανταπόκριση από αντιπροσωπεια

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, imr είπε

Να μην δει το καινούργιο δίλιτρο αλλά το τωρινό / ήδη υπάρχον μιας και δεν έχει πάει να το δει, το θεωρεί πολύ καγκούρικο. 😛

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Να μην δει το καινούργιο δίλιτρο αλλά το τωρινό / ήδη υπάρχον μιας και δεν έχει πάει να το δει, το θεωρεί πολύ καγκούρικο. 😛

Μπα το τωρινό δεν θα το χωνέψω ποτέ :D

Μόνο σε TypeR

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μπα το τωρινό δεν θα το χωνέψω ποτέ :D

Μόνο σε TypeR

Το type r δεν είναι δηλαδή καγκούρικο και είναι οκ ή το απλό δεν είναι όσο καγκούρικο θες; 😛

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Το type r δεν είναι δηλαδή καγκούρικο και είναι οκ ή το απλό δεν είναι όσο καγκούρικο θες; 😛

δικαιολογείται η καγκουριά στο typeR και έχεις και γκάζι - στήσιμο

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...