Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ναι τα πάντα ίδια μέχρι την τελευταία βιδα. Μόνο άλλο προγραμμα έχει. Εμπορικό είναι όλο το θέμα για να κάνουν upselling 

Ε τότε καλύτερα 116 με ηλιοροφή, θ πάω να ρωτήσω

• Like 1
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βρε παρτην κ χωρίς ηλιοροφή… να ησυχάσεις 

προφανως επίσης κ δε πας μόνο σε μια αντιπροσωπεία ;) (κ σαφώς κ πιέζεις για τιμή)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, marios1515 είπε

εχεις εμπειρια απο το αυτοματο παρκαρισμα της bmw, αξιζει?

Γενικα το αυτοματο παρκαρισμα ειναι λιγο ανουσιο οπως ειπαν και οι αλλοι.

Το εχει και το ford αλλα μετα τις 2-3 πρωτες φορες που το δοκιμασα ξεχασα οτι υπαρχει

15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ζητα την για ενα τεστ drive σαβατοκυριακο για να καταλαβεις καλυτερα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, marios1515 είπε

αναμεσα σε 116 αυτοματη και κορολλα υβριδικη αυτοματη την καινουργια ποια ειναι η γνωμη σου?

στα ιδια χρηματα περιπου, γυρω στα 25κ

Είσαι σίγουρος. 25κ για την απλή  αυτόματη με 16ρες ζαντες και αιρ κοντισιο ;

Τι έγινε έπεσε η τιμή της ; Πέρσι 27500 την είχαν. Για να γίνει κάπως να τρωγετε  πας στα 30κ

Μόλις τώρα, imr είπε

Ζητα την για ενα τεστ drive σαβατοκυριακο για να καταλαβεις καλυτερα. 

Σοβαρά τωρα μόνο εγω δεν κάνω τεστ ντραιβ ; Δεν ξέρω το θεωρώ ανούσιο . Τι να καταλάβω.σε ένα μισάωρο .  Άσε που ντρεπομε κιόλας.  Ολα τα ίδια είναι. Ότι πληρώσεις παίρνεις. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τι έγινε έπεσε η τιμή της ; Πέρσι 27500 την είχαν. Για να γίνει κάπως να τρωγετε  πας στα 30κ

Σοβαρά τωρα μόνο εγω δεν κάνω τεστ ντραιβ ; Δεν ξέρω το θεωρώ ανούσιο . Τι να καταλάβω.σε ένα μισάωρο .  Άσε που ντρεπομε κιόλας.  Ολα τα ίδια είναι. Ότι πληρώσεις παίρνεις. 

Ναι στα 25κ είναι η 116. 

27500 ήταν η 118 που τώρα κάνει 30κ.

Το test drive έχει νόημα σε γενικές γραμμές να δεις το αυτοκίνητο πάνω πάνω αν σου κάνει.

Για παράδειγμα τον οδήγησα τον άσσο και μου φάνηκε στο δρόμο το καλύτερο της κατηγορίας του, αλλά κάνει με διαφορά τον περισσότερο θόρυβο απ τ άλλα σε σημείο που με ενόχλησε αρκετά και γι αυτό το σκέφτομαι και δεν προχώρησα ακόμα.

Αντίθετα η corolla είναι με διαφορά το πιο αθόρυβο λόγω υβριδικού. Στο δρόμο είναι υποδιέστερο αλλά αποδεκτό.

1 ώρα πριν, tasoskont είπε

όχι σε BMW αλλά σε Ford,Περίπου στους 25-30 πόντους μπρος πίσω,το 20% του μήκους του αυτοκινήτου λέει η ford.

Aν ρωτάς αν θα το βάλει σε θέση τσίμα τσίμα όπως θα το έβαζες χειροκίνητα τότε όχι δεν θα το βάλει.Θα περάσεις δηλαδή από θέση που θα πείς χωράω οριακά και το auto assist θα σφυρίζει αδιάφορα.

Ναι  αυτό με ενδιέφερε κυρίως αν τα καταφέρνει καλύτερα από το χειροκίνητο παρκάρισμα η όχι. Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

Επεξ/σία από marios1515
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τι ντρέπεσαι ρε μαν σιγά, σίγουρα δεν βλέπεις όλα τα στραβά ενός αυτοκινήτου αλλά καταλαβαίνεις σε γενικές γραμμές αν σου κάνει. Επίσης αν κάνεις μετάβαση από κάποιο άλλο έχεις και ένα γρήγορο μέτρο σύγκρισης.

Ευκαιρία να δεις λίγο την ανάρτηση τα φρένα ορατότητα από κολώνες, έτσι τα πάνω πάνω

13 λεπτά πριν, marios1515 είπε

Ναι στα 25κ είναι η 116. 

27500 ήταν η 118 που τώρα κάνει 30κ.

Το test drive έχει νόημα σε γενικές γραμμές να δεις το αυτοκίνητο πάνω πάνω αν σου κάνει.

Για παράδειγμα τον οδήγησα τον άσσο και μου φάνηκε στο δρόμο το καλύτερο της κατηγορίας του, αλλά κάνει με διαφορά τον περισσότερο θόρυβο απ τ άλλα σε σημείο που με ενόχλησε αρκετά και γι αυτό το σκέφτομαι και δεν προχώρησα ακόμα.

Ναι  αυτό με ενδιέφερε κυρίως αν τα καταφέρνει καλύτερα από το χειροκίνητο παρκάρισμα η όχι. Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

Όταν λες για θόρυβο εννοείς κινητήρα?

Πάντως σε ιδιώτη λυπάμαι να το πουλήσω στην φάση που είναι τώρα το αμάξι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τι ντρέπεσαι ρε μαν σιγά, σίγουρα δεν βλέπεις όλα τα στραβά ενός αυτοκινήτου αλλά καταλαβαίνεις σε γενικές γραμμές αν σου κάνει. Επίσης αν κάνεις μετάβαση από κάποιο άλλο έχεις και ένα γρήγορο μέτρο σύγκρισης.

Ευκαιρία να δεις λίγο την ανάρτηση τα φρένα ορατότητα από κολώνες, έτσι τα πάνω πάνω

Όταν λες για θόρυβο εννοείς κινητήρα?

Πάντως σε ιδιώτη λυπάμαι να το πουλήσω στην φάση που είναι τώρα το αμάξι

Ναι ο κινητήρας είναι 3κύλινδρος και κανει έντονο θόρυβο.

Σίγουρα κάνει αρκετα παραπάνω θόρυβο από A3 και a class.

Το Α3 ήταν το πιο αθόρυβο απ τα τρία, οπότε εσύ με το λεον αν είναι σαν το audi σε ηχομόνωση, πιστεύω θα σου κακοφανει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, marios1515 είπε

Ναι ο κινητήρας είναι 3κύλινδρος και κανει έντονο θόρυβο.

Σίγουρα κάνει αρκετα παραπάνω θόρυβο από A3 και a class.

Το Α3 ήταν το πιο αθόρυβο απ τα τρία, οπότε εσύ με το λεον αν είναι σαν το audi σε ηχομόνωση, πιστεύω θα σου κακοφανει. 

Θα το δω ευχαριστώ, του Ibiza ο τρικυλινδρος πάντως μου άρεσε περισσότερο ως ήχος από του Leon

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Θα το δω ευχαριστώ, του Ibiza ο τρικυλινδρος πάντως μου άρεσε περισσότερο ως ήχος από του Leon

Ο ήχος είναι μπάσος δεν είναι τσιριχτος, αλλά είναι αρκετά δυνατός και ενοχλεί σε αντίθεση με την Χ1 που φοράει τον ίδιο κινητήρα αλλά έχει καλή μόνωση και δεν ακούγεται 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mp123 είπε

Δεν είναι τόσο απλη. Έχει καλό εξοπλισμό, όχι φουλ έξτρα τούμπανο αλλά παραπάνω από αξιοπρεπή. Συν ότι πέρσι 22500 είχε. Στα 27 ήταν η 118 τουμπανιασμένη από εξοπλισμό 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν είναι τόσο απλη. Έχει καλό εξοπλισμό, όχι φουλ έξτρα τούμπανο αλλά παραπάνω από αξιοπρεπή. Συν ότι πέρσι 22500 είχε. Στα 27 ήταν η 118 τουμπανιασμένη από εξοπλισμό 

22500 η χειροκινητη δεν ειχε?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, marios1515 είπε

22500 η χειροκινητη δεν ειχε?

Ενα φεγγαρι ειχαν ιδια τιμη χειροκινητα - αυτοματα, μου ειχε κανει κ εμενα εντυπωση οταν ειχα παει να δω το Χ1..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ενα φεγγαρι ειχαν ιδια τιμη χειροκινητα - αυτοματα, μου ειχε κανει κ εμενα εντυπωση οταν ειχα παει να δω το Χ1..

ποτε ηταν αυτο?

εγω θυμαμαι το Χ1 30κ χειροκινητο και 33κ αυτοματο

Επεξ/σία από marios1515
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marios1515 είπε

ποτε ηταν αυτο?

εγω θυμαμαι το Χ1 30κ χειροκινητο και 33κ αυτοματο

το 2020... (ηταν πολυ πιο πανω τοτε η Χ1, γυρω στα 36 εβγαινε)

μου ειχε κανει κ εμενα εντυπωση (γιατι ηθελα χειροκινητο αρα θεωρητικα φθηνοτερο) κ μου εξηγησαν οτι υπαρχει στροφη στα αυτοματα και χειρκινητα φερνουν μονο παραγγελία (που αλλαζει η τιμη που τα κλεινει πακετο η εισαγωγική) για αυτο εχουν εξισωθει οι τιμες ή καπως ετσι... δεν ασχοληθηκα παραπανω γιατι δε μου εκανε σαν αμαξι ουτως η αλλιως με τπτ...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, paylidis είπε

Κοιτά δεν βοηθανε και ιδιαίτερα από τον ΣτΚ…

εχει μια ιδέα ο @ritualistic που τρέχαμε μαζί/παράλληλα κάποια παράπονα στην εισαγωγική… 

Κοιτα ο ΣτΚ ειναι μια κινηση που θα παρει χρονο να παρεις απαντηση αλλα τους ταρακουναει...

Γιατι εκτος του οτι ειναι υποχρεωμενοι να σου απαντησουν, το θεμα φτανει σε top management επιπεδο που σημαινει και αλλη αντιμετωπιση.

Kαι στο θεμα που ειχαμε με τον @paylidis απαντησαν μετα απο 6 μηνες αλλα δρομολογηθηκε αποζημιωση και την πρωτη φορα που τηλεφωνησα τοτε στην αντιπροσωπεια για να δω που βρισκομαστε αυτος που σηκωσε το τηλεφωνο ηξερε μεχρι κ το μικρο μου ονομα απεξω.

Οποτε @tsofras αν οντως δεν πας σε αμεση πωληση εγω θα προτεινα να το κινησεις και απο εκει το θεμα.

• Like 5
  • Δημιουργία νέου...