tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, korakios είπε δεν ξεκινάς απο τώρα με Συνήγορο του Καταναλωτή μιας και είναι και χρονοβόρο ? Το πολύ να καταφέρω να μου βάλουν μέσα το αμάξι και να αρχίζουν να το ξηλώνουν ή να λένε ότι άρχισαν. Προσωπικά δεν θα ήθελα πλέον το αμάξι απο ξήλωμα ελληνικής αντιπροσωπείας που σου βάζουν έναν συναγερμό και μετά τρίζει 14 λεπτά πριν, imr είπε Δεν θα παρεις τωρα ανεσα κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα Η θα περιμενεις να σκασει ευκαιρια σε καινουργιο/μεταχ η θα περιμενεις για ηλεκτρικο. Εγω προσωπικα αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα σε ηλεκτρικο Ηλεκτρικό μόνο αν είχα τρόπο να φορτίζω , προς το παρών δεν υπάρχει σε πυλωτή και ακόμη χειρότερα στο εξοχικό 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Έλα θωμα έδω είσαι… Ναι την είδα την τιμή , μάλλον πρέπει να πάω απο την BMW να δω αν παίρνουν και το δικό μου ανταλλαγή γιατί βαριέμαι πολύ να μπω σε διαδικασία πώλησης
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι την είδα την τιμή , μάλλον πρέπει να πάω απο την BMW να δω αν παίρνουν και το δικό μου ανταλλαγή γιατί βαριέμαι πολύ να μπω σε διαδικασία πώλησης Θα χάσεις πολλά. Τουλ 4Κ. Βάλτο αγγελία θα φύγει για πλάκα…ο κόσμος καίγεται για αμαξι. Άσε που το φθηνότερο λεον fr 1.5 2021 αυτή τη στιγμή είναι στα 22990 με λιγότερο εξοπλισμό από το δικό σου (σίγουρα χωρίς ηλιοροφή). Στα 23500 θεωρω ότι φεύγει άμεσα λοιπόν σε κάποιον που ξέρει τι θέλει 1 ώρα πριν, korakios είπε δεν ξεκινάς απο τώρα με Συνήγορο του Καταναλωτή μιας και είναι και χρονοβόρο ? Κοιτά δεν βοηθανε και ιδιαίτερα από τον ΣτΚ… εχει μια ιδέα ο @ritualistic που τρέχαμε μαζί/παράλληλα κάποια παράπονα στην εισαγωγική… Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis 2
marios1515 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε εχεις εμπειρια απο το αυτοματο παρκαρισμα της bmw, αξιζει?
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, marios1515 είπε εχεις εμπειρια απο το αυτοματο παρκαρισμα της bmw, αξιζει? Οχι. Σε Vw το έχω δοκιμάζει κ όντως επαιζε ωραία. Τώρα αν αξίζει να δώσεις 700-800-1000€ για αυτό το feature είναι σε εσένα. Εμένα θα μου άρεσε να το έχω αλλά μπορώ να ζήσω κ χωρίς αυτό (η με αλλά λόγια αν το είχαν στα 2-3 κατοστάρικα θα το έβαζα)
marios1515 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Οχι. Σε Vw το έχω δοκιμάζει κ όντως επαιζε ωραία. Τώρα αν αξίζει να δώσεις 700-800-1000€ για αυτό το feature είναι σε εσένα. Εμένα θα μου άρεσε να το έχω αλλά μπορώ να ζήσω κ χωρίς αυτό (η με αλλά λόγια αν το είχαν στα 2-3 κατοστάρικα θα το έβαζα) 5 κατοσταρικα το εχουν
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, marios1515 είπε 5 κατοσταρικα το εχουν Ε τα ψιλό αξίζει. Ειδικά σε αυτόματο.
marios1515 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Ε τα ψιλό αξίζει. Ειδικά σε αυτόματο. αναμεσα σε 116 αυτοματη και κορολλα υβριδικη αυτοματη την καινουργια ποια ειναι η γνωμη σου? στα ιδια χρηματα περιπου, γυρω στα 25κ Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από marios1515
tasoskont Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, marios1515 είπε ολα καλα? ευχαριστημενος? εχεις καποιο θεμα? sedan ή hatchback? τελικα σκεφτομαι κι εγω να προχωρησω σε αγορα ή της καινουργιας corolla hybrid facelift ή bmw 116i αυτοματη. και τα δυο γυρω στα 25k θα βγουν Επισης παιδια εχει κανεις εμπειρια απο το αυτοματο παρκαρισμα της bmw, αξιζει? αξίζει τις πρώτες 10 -20 φόρες για να κάνεις το κομμάτι σου και να γουστάρεις μετά το βαριέσαι.Άσε που έχεις συν κάτι για να χαλάσει στο μέλλον.Για μένα βάλε κάτι άλλο με αυτά λεφτά. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από tasoskont 3
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, marios1515 είπε αναμεσα σε 116 αυτοματη και κορολλα υβριδικη αυτοματη την καινουργια ποια ειναι η γνωμη σου? στα ιδια χρηματα περιπου, γυρω στα 25κ Bmw Κ για εμένα παντως αν έχει πχ την ηλιοροφή στα 800-900 προτίμησε την από το αυτόματο παρκάρισμα
marios1515 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Η 116 είναι με τα 109 άλογα? ναι 13 λεπτά πριν, tasoskont είπε αξίζει τις πρώτες 10 -20 φόρες για να κάνεις το κομμάτι σου και να γουστάρεις μετά το βαριέσαι.Άσε που έχεις συν κάτι για να χαλάσει στο μέλλον.Για μένα βάλε κάτι άλλο με αυτά λεφτά. Το εχεις δοκιμασει? Ποσο επιπλεον μηκος απο το μηκος του αυτοκινητου χρειαζεται? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από marios1515 1
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, tsofras είπε Η 116 είναι με τα 109 άλογα? Ναι. Βέβαια είναι το ίδιο μοτέρ κ περιφερειακά με την 118 αλλάζει μόνο χαρτογράφηση. Στη πράξη διάβαζα κάποια στιγμή ότι έχει παραπάνω από 109 βέβαια (όπως κ η 118 είναι γύρω στα 148 πραγματικά). 17 λεπτά πριν, marios1515 είπε Ποσο επιπλεον μηκος απο το μηκος του αυτοκινητου χρειαζεται? Σε vw ήθελε μολις 20-25 πόντους έξτρα μπρος πίσω 1
tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, paylidis είπε Ναι. Βέβαια είναι το ίδιο μοτέρ κ περιφερειακά με την 118 αλλάζει μόνο χαρτογράφηση. Στη πράξη διάβαζα κάποια στιγμή ότι έχει παραπάνω από 109 βέβαια (όπως κ η 118 είναι γύρω στα 148 πραγματικά). Σε vw ήθελε μολις 20-25 πόντους έξτρα μπρος πίσω Δλδ τουρμπίνα, φρένα είναι ίδια?
tasoskont Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, marios1515 είπε ναι Το εχεις δοκιμασει? Ποσο επιπλεον μηκος απο το μηκος του αυτοκινητου χρειαζεται? όχι σε BMW αλλά σε Ford,Περίπου στους 25-30 πόντους μπρος πίσω,το 20% του μήκους του αυτοκινήτου λέει η ford. Aν ρωτάς αν θα το βάλει σε θέση τσίμα τσίμα όπως θα το έβαζες χειροκίνητα τότε όχι δεν θα το βάλει.Θα περάσεις δηλαδή από θέση που θα πείς χωράω οριακά και το auto assist θα σφυρίζει αδιάφορα. 1
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Δλδ τουρμπίνα, φρένα είναι ίδια? Ναι τα πάντα ίδια μέχρι την τελευταία βιδα. Μόνο άλλο προγραμμα έχει. Εμπορικό είναι όλο το θέμα για να κάνουν upselling
Προτεινόμενες αναρτήσεις