Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτό το έχει κάνει 2 φορές στη γυναίκα μου αλλά μόνο καλοκαίρι όταν το έχει αφήσει στον ήλιο

ε μια χαρα ειναι τότε, στα λιζινγκ εχουν τρελαθει να αλλαζουν οθονες... καποια στιγμή απο το πολυ παρατημα στον ηλιο δε ξαναναβει καν (περι την 3ετια)

Μόλις τώρα, tsofras είπε

Δυστυχώς μάλλον δεν θα το αποφύγω

ε μα κοιταξε, εδω εγω εξοργιζομαι με τα κουλα που σου βγαζει, ποσο μαλλον εσυ που το πληρωνεις...

• Like 2
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, atrigane είπε

Τι να πω ρε παιδιά, διαβάζω αυτά που λέτε και μετά είναι να αναρωτιέσαι γιατί πουλάει σαν τρελή η τογιοτα; Φίλος πήρε την υβριδική κορολα με ένα σωρό τεχνολογίες πάνω δεν του έχει εμφανίσει το παραμικρό.. 

Το επιβεβαιώνω σαν κάτοχος από τον Αύγουστο του '21.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Μπα μετανιώνω που ξαναπήρα Seat και αμάξι που δεν ειχε κυκλοφορήσει αρκετά για να δω τι παίζει

Ναι αλλα το πηρες σε καλη τιμη τελικα. Οπως εχει παει η αγορα το πουλας χωρις χασουρα αυριο κιολας αν θελεις

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, imr είπε

Ναι αλλα το πηρες σε καλη τιμη τελικα. Οπως εχει παει η αγορα το πουλας χωρις χασουρα αυριο κιολας αν θελεις

Σίγουρα αλλά για να πάρω κάτι αντίστοιχο θέλω το λιγότερο +5000ε

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Αυτό ακριβώς. Όπως έλεγα πριν καιρό το πουλάει με 0€ χασούρα ή άντε στη χειρότερη 4-5 κατοσταρικα. Μπορεί να μη το δώσει σε 2 μέρες αλλά σε 2 εβδομάδες θα έχει φύγει. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, denexo είπε

Το επιβεβαιώνω σαν κάτοχος από τον Αύγουστο του '21.

ολα καλα? ευχαριστημενος?

εχεις καποιο θεμα?

sedan ή hatchback?

τελικα σκεφτομαι κι εγω να προχωρησω σε αγορα ή της καινουργιας corolla hybrid facelift ή bmw 116i αυτοματη.

και τα δυο γυρω στα 25k θα βγουν

Επισης παιδια εχει κανεις εμπειρια απο το αυτοματο παρκαρισμα της bmw, αξιζει?

Επεξ/σία από marios1515
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, marios1515 είπε

ολα καλα? ευχαριστημενος?

εχεις καποιο θεμα?

sedan ή hatchback?

Το έχω γράψει κάπου πιο πίσω: ευλογώ τα γένια μου με την επιλογή. Ήταν συνειδητοποιημένη αγορά όπου εστίαζε σε χώρους (ελέω sedan με 471lt πορτ μπαγκάζ) και οικονομία (περί τα 4.6λτ/100 κατανάλωση). Το αυτοκίνητο για εμένα είναι πανέμορφο (υποκειμενικό), είναι αξιόπιστο (και ελπίζω να παραμείνει έτσι 😛) και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου. Το eCVT είναι άσπαστο, πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, Αndroid Auto, ACC και όσο αν σου φαίνεται περίεργο για Toyota στρίβει. Δες το review από trcoff.gr στο youtube για το HB. Θεωρώ ότι το HSD5 θα αναβαθμίσει αρκετά το αυτοκίνητο στο facelift

Αν ήμουν εργένης πάντως να ξέρεις θα είχα προτιμήσει το Honda Civic 1.5 . Φοβερό αυτοκίνητο αλλά το βρήκα κλειστοφοβικό για τους πίσω και μικρό πορτ μπαγκάζ ελέω της εξάτμισης στο κέντρο. Χώρια τα 28κ που ζητούσε έναντι των 22κ της Corolla (έκδοση Active)

Επεξ/σία από denexo
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, denexo είπε

Το έχω γράψει κάπου πιο πίσω: ευλογώ τα γένια μου με την επιλογή. Ήταν συνειδητοποιημένη αγορά όπου εστίαζε σε χώρους (ελέω sedan με 471lt πορτ μπαγκάζ) και οικονομία (περί τα 4.6λτ/100 κατανάλωση). Το αυτοκίνητο για εμένα είναι πανέμορφο (υποκειμενικό), είναι αξιόπιστο (και ελπίζω να παραμείνει έτσι 😛) και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου. Το eCVT είναι άσπαστο, πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, Αndroid Auto, A?CC και όσο αν σου φαίνεται περίεργο για Toyota στρίβει. Δες το review από trcoff.gr στο youtube για το HB. Θεωρώ ότι το HSD5 θα αναβαθμίσει αρκετά το αυτοκίνητο στο facelift

ποσο καταναλωση εχει εντος πολης και ποσο εκτος?

22κ η active ε?  και τωρα εχει 24κ

Επεξ/σία από marios1515
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντός πόλης όπως έγραψα κοντά στο 4.6 ανά γέμισμα. Εκτός πόλης (μιλώντας για τις φετινές διακοπές) λίγο πιο πάνω αλλά δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικό αφού ήταν mix ανηφορικών και κατηφορικών δρόμων (άρα φόρτιζε κατά την κάταβαση). Από αυτά που έχω διαβάσει είναι κοντά στο 5.1-5.5 (αναλόγως το φορτίο) σε κίνηση σε εθνικό δίκτυο με ταχύτητες τις μέγιστες επιτρεπόμενες όπου μου φαίνεται λογικό.

9 λεπτά πριν, marios1515 είπε

22κ η active ε?  και τωρα εχει 24κ

Να φανταστείς πρόλαβα την προωθητική ενέργεια που έτρεχε μέχρι τον Απρίλιο του ΄21 όπου μπήκε η παραγγελία. Οπότε με αυτή την τιμή που το αγόρασα το θεωρώ το απόλυτο VFM (πάλι υποκειμενικό)

Κρίμα γιατί διαβάζω ότι το F/L θα πάρει πάνω κανά 3-4κ

Επεξ/σία από denexo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, denexo είπε

Να φανταστείς πρόλαβα την προωθητική ενέργεια που έτρεχε μέχρι τον Απρίλιο του ΄21 όπου μπήκε η παραγγελία. Οπότε με αυτή την τιμή που το αγόρασα το θεωρώ το απόλυτο VFM (πάλι υποκειμενικό)

η FEEL ποσο εβγαινε τοτε?

Επεξ/σία από marios1515
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Για αυτό τον λόγο το έστειλα γραπτώς στην seat official , εχθές τους ξανα έστειλα email προσθέτοντας και τα νέα 2 θέματα που εμφανίστηκαν

δεν ξεκινάς απο τώρα με Συνήγορο του Καταναλωτή μιας και είναι και χρονοβόρο ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Σίγουρα αλλά για να πάρω κάτι αντίστοιχο θέλω το λιγότερο +5000ε

Δεν θα παρεις τωρα ανεσα κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα

Η θα περιμενεις να σκασει ευκαιρια σε καινουργιο/μεταχ η θα περιμενεις για ηλεκτρικο. 

Εγω προσωπικα αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα σε ηλεκτρικο

• Δημιουργία νέου...