atrigane Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Έλα φρέσκο πράγμα , όπισθεν μαύρη οθόνη . Έσβησα περίμενα λίγο μετά πήρε Μan, λύσε το μην κάνει κανά τρελό και κινδυνέψετε. Φιλικά το λέω και το απεύχομαι 2
imr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν πιστεύω να μετανιώνεις που δεν πήρες dsg ακόμα 🤣 Πάντως βρες μια σοβαρή αντιπροσωπία να το δουν
tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, imr είπε Δεν πιστεύω να μετανιώνεις που δεν πήρες dsg ακόμα 🤣 Πάντως βρες μια σοβαρή αντιπροσωπία να το δουν Μπα μετανιώνω που ξαναπήρα Seat και αμάξι που δεν ειχε κυκλοφορήσει αρκετά για να δω τι παίζει 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Μπα μετανιώνω που ξαναπήρα Seat και αμάξι που δεν ειχε κυκλοφορήσει αρκετά για να δω τι παίζει αυτο τελικα αποτελει μεγαλη αληθεια. Πρεπει να περιμενεις 2-3 χρονια για να δεις τι παιζει οταν παρουσιαζεται ενα νεο μοντελο 1
atrigane Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Έλα φρέσκο πράγμα , όπισθεν μαύρη οθόνη . Έσβησα περίμενα λίγο μετά πήρε Χωρίς να γνωριζόμαστε, προσφέρομαι αν το πάρεις απόφαση να έρθω μαζί σου ως φίλος/συγγενής ό,τι θες, να κάνουμε φασαρία και να μην φύγουμε από κει αν δεν λάβουμε γραπτώς ότι θα τα διορθώσουν όλα και ότι εν γνώσει τους το αμάξι φεύγει κάθε φορά από το συνεργείο σε αυτή την κατάσταση και είναι υπεύθυνοι αν συμβεί το οτιδήποτε. ΥΓ. Κανάς δικηγόρος ρε παιδιά να έρθει και αυτός να τους τρίξουμε τα δόντια, θα συμβεί τίποτα και μετά θα λέμε δεν κάναμε τίποτα. 1 1
tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, atrigane είπε Χωρίς να γνωριζόμαστε, προσφέρομαι αν το πάρεις απόφαση να έρθω μαζί σου ως φίλος/συγγενής ό,τι θες, να κάνουμε φασαρία και να μην φύγουμε από κει αν δεν λάβουμε γραπτώς ότι θα τα διορθώσουν όλα και ότι εν γνώσει τους το αμάξι φεύγει κάθε φορά από το συνεργείο σε αυτή την κατάσταση και είναι υπεύθυνοι αν συμβεί το οτιδήποτε. ΥΓ. Κανάς δικηγόρος ρε παιδιά να έρθει και αυτός να τους τρίξουμε τα δόντια, θα συμβεί τίποτα και μετά θα λέμε δεν κάναμε τίποτα. Για αυτό τον λόγο το έστειλα γραπτώς στην seat official , εχθές τους ξανα έστειλα email προσθέτοντας και τα νέα 2 θέματα που εμφανίστηκαν 1
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, tsofras είπε Έλα φρέσκο πράγμα , όπισθεν μαύρη οθόνη . Έσβησα περίμενα λίγο μετά πήρε Ελα κλαιν, αυτο το κανει κ το καμικ μια φορα στο τριμηνο (δε μαυριζει απλα λεει "η καμερα οπισθοπορειας δεν ειναι διαθεσιμη"), σβηνεις ξαναβαζεις κατευθειαν κ καθαρισες (μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι θελει αναβαθμιση αλλα δεν εχω βρει κενο να το παω, ισως τωρα στο 2ο σερβις να τους πω να το κανουν, 1.5 ωρα υποθεση ειναι)
atrigane Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Ελα κλαιν, αυτο το κανει κ το καμικ μια φορα στο τριμηνο (δε μαυριζει απλα λεει "η καμερα οπισθοπορειας δεν ειναι διαθεσιμη"), σβηνεις ξαναβαζεις κατευθειαν κ καθαρισες (μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι θελει αναβαθμιση αλλα δεν εχω βρει κενο να το παω, ισως τωρα στο 2ο σερβις να τους πω να το κανουν, 1.5 ωρα υποθεση ειναι) Τοκανε απτην αρχή;
zanskou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Σε Αγγλία που διαβάζω που οι περισσότεροι τα έχουν πάρει ως leasing τα επιστρέφουν με το τσουβάλι Καλά για τα mild hybrid και τα υβριδικά δεν το συζητάμε , ο άλλος έγραφε 8 μήνες αμάξι 13 φορές συνεργείο αρα έχεις και πολυ σοβαρούς λογους πλέον για να μιλήσεις απευθείας μαζί τους. ειλικρινα, μην το αφήσεις έτσι.
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, atrigane είπε Τοκανε απτην αρχή; ε στο τριμηνο μου το πρωτοεκανε... Ξεκαθαρο θεμα SW ειναι, οι 9/10 που διαβαζω πηγαν κ το εφτιαξαν, εμενα δε με νοιαζει τοσο να το κανει μια φορα στο τριμηνο...αλλα εφοσον θα παω θα το σενιαρω... Τι να πουν και τα C3 που μαυριζει εντελως η οθονη και δε δουλευει ουτε a/c ουτε τιποτα και πρεπει να βγαλεις πολο μπαταριας;
tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Ελα κλαιν, αυτο το κανει κ το καμικ μια φορα στο τριμηνο (δε μαυριζει απλα λεει "η καμερα οπισθοπορειας δεν ειναι διαθεσιμη"), σβηνεις ξαναβαζεις κατευθειαν κ καθαρισες (μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι θελει αναβαθμιση αλλα δεν εχω βρει κενο να το παω, ισως τωρα στο 2ο σερβις να τους πω να το κανουν, 1.5 ωρα υποθεση ειναι) Κλαιν το ένα , κλάιν το άλλο ρε μαν , ναι όντως κλάιν ξαναέβαλα μπρος και πήρε Σε διάστημα 5 ημερών δεν άνοιξε η κάμερα, μου πάτησε φρένο για επικινδύνους ελιγμούς κάνοντας όπισθεν σε παρκιγκ, ξεκλείδωνε το πορτ μπαγκαζ και δεν μπορούσα να το κλείσω , έβγαλε βλάβη στον αερόσακο. Στο τέλος δεν θα θυμάμαι τι εμφανίζει Δεν συζητάμε για το σαζμαν, πρώτη αντί για όπισθεν και κάτι κουλά που κάνει με τις στροφές σε αλλαγές 2ας-3ης ή που ανεβάζει στροφές ενώ έχεις αφήσει το γκάζι. Τέλος 1 στις 2 φορές που κλείνω το πορτ μπαγκαζ μου βγάζει βλάβη στο πίσω φανάρι Δλδ τι άλλο πρέπει να γίνει 1 λεπτό πριν, paylidis είπε ε στο τριμηνο μου το πρωτοεκανε... Ξεκαθαρο θεμα SW ειναι, οι 9/10 που διαβαζω πηγαν κ το εφτιαξαν, εμενα δε με νοιαζει τοσο να το κανει μια φορα στο τριμηνο...αλλα εφοσον θα παω θα το σενιαρω... Τι να πουν και τα C3 που μαυριζει εντελως η οθονη και δε δουλευει ουτε a/c ουτε τιποτα και πρεπει να βγαλεις πολο μπαταριας; Αυτό το έχει κάνει 2 φορές στη γυναίκα μου αλλά μόνο καλοκαίρι όταν το έχει αφήσει στον ήλιο 6 λεπτά πριν, zanskou είπε αρα έχεις και πολυ σοβαρούς λογους πλέον για να μιλήσεις απευθείας μαζί τους. ειλικρινα, μην το αφήσεις έτσι. Μα όταν πας και σου βγάζουν φυσιολογικό τον θόρυβο, φυσιολογικό το να μπαίνει 1η και τα υπόλοιπα είναι τυχαία και δεν τα βλέπουν εκείνη την στιγμή τι άλλο μπορώ να κάνω? Εκτός αν μιλήσω κατευείαν με την εισαγωγική , αλλά θα μου πουν πήγαινε για έλεγχο και μετά άντε πάλι απο την αρχή τα ίδια και τα ίδια 1
zanskou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν συζητάμε για το σαζμαν, πρώτη αντί για όπισθεν και κάτι κουλά που κάνει με τις στροφές σε αλλαγές 2ας-3ης ή που ανεβάζει στροφές ενώ έχεις αφήσει το γκάζι. μηπως εχει κανενα σύστημα τύπου iMT που κραταει ψηλά στροφές για λιγο μεχρι να κουμπώσει η επόμενη σχέση ώστε η αλλαγή να ειναι ομαλή χωρίς "λόξυγγα" ;
atrigane Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, paylidis είπε ε στο τριμηνο μου το πρωτοεκανε... Ξεκαθαρο θεμα SW ειναι, οι 9/10 που διαβαζω πηγαν κ το εφτιαξαν, εμενα δε με νοιαζει τοσο να το κανει μια φορα στο τριμηνο...αλλα εφοσον θα παω θα το σενιαρω... Τι να πουν και τα C3 που μαυριζει εντελως η οθονη και δε δουλευει ουτε a/c ουτε τιποτα και πρεπει να βγαλεις πολο μπαταριας; Τι να πω ρε παιδιά, διαβάζω αυτά που λέτε και μετά είναι να αναρωτιέσαι γιατί πουλάει σαν τρελή η τογιοτα; Φίλος πήρε την υβριδική κορολα με ένα σωρό τεχνολογίες πάνω δεν του έχει εμφανίσει το παραμικρό.. 2
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Κλαιν το ένα , κλάιν το άλλο ρε μαν , ναι όντως κλάιν ξαναέβαλα μπρος και πήρε Σε διάστημα 5 ημερών δεν άνοιξε η κάμερα, μου πάτησε φρένο για επικινδύνους ελιγμούς κάνοντας όπισθεν σε παρκιγκ, ξεκλείδωνε το πορτ μπαγκαζ και δεν μπορούσα να το κλείσω , έβγαλε βλάβη στον αερόσακο. Στο τέλος δεν θα θυμάμαι τι εμφανίζει Δεν συζητάμε για το σαζμαν, πρώτη αντί για όπισθεν και κάτι κουλά που κάνει με τις στροφές σε αλλαγές 2ας-3ης ή που ανεβάζει στροφές ενώ έχεις αφήσει το γκάζι. Τέλος 1 στις 2 φορές που κλείνω το πορτ μπαγκαζ μου βγάζει βλάβη στο πίσω φανάρι Δλδ τι άλλο πρέπει να γίνει καλα ναι ολα μαζι δεν ειναι καθολου κλαιν... πακετο, παρτε το κ φτιαχτε το... απλα αυτο ηταν το κερασακι στη τουρτα... Εγω ειχα θεμα το οτι ετριζε το καθισμα του οδηγου, 1-2 το βλεπανε κατι κανανε, δε φτιαχνοταν, τη τριτη τους ειπα παιρνω το αντικαταστασης και θα σας το αφησω εδω μεχρι να το φτιαξετε, εχετε 5 μερες επειτα παιρνω κοσμοκαρ-ε το ελυσαν σε μια ημερα. Θωμα εγω στη θεση σου θα το εδινα χτες... 2 λεπτά πριν, atrigane είπε Τι να πω ρε παιδιά, διαβάζω αυτά που λέτε και μετά είναι να αναρωτιέσαι γιατί πουλάει σαν τρελή η τογιοτα; Φίλος πήρε την υβριδική κορολα με ένα σωρό τεχνολογίες πάνω δεν του έχει εμφανίσει το παραμικρό.. μη βιαζεσαι - θα χαλασει κ αυτη η τογιοτα απο την αλλη εχει απο το πρωτο εξαμηνο τριξιματα... μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα... 2
tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε καλα ναι ολα μαζι δεν ειναι καθολου κλαιν... πακετο, παρτε το κ φτιαχτε το... απλα αυτο ηταν το κερασακι στη τουρτα... Εγω ειχα θεμα το οτι ετριζε το καθισμα του οδηγου, 1-2 το βλεπανε κατι κανανε, δε φτιαχνοταν, τη τριτη τους ειπα παιρνω το αντικαταστασης και θα σας το αφησω εδω μεχρι να το φτιαξετε, εχετε 5 μερες επειτα παιρνω κοσμοκαρ-ε το ελυσαν σε μια ημερα. Θωμα εγω στη θεση σου θα το εδινα χτες... Δυστυχώς μάλλον δεν θα το αποφύγω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις