Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μια από τα ίδια. Φυσιοθεραπειες από τα 21 😂

Και εγώ κάνω κάθε 6μηνο , να πηγαίνουμε παρέα Γιώργο να πίνουμε καμία μπύρα ξάπλα :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, tsofras είπε

2 χρόνια εγγύηση ρε Γιώργο , γελάνε και οι πέτρες ενώ παίρνουν φωτιά

Άσε αν κάνω κίνηση θα κοιτάξω να έχει εγγύηση της προκοπής και ακόμη σημαντικότερα να μην είναι εγγύηση μόνο στα χαρτιά.

Και εγώ εγγύηση 4 χρόνια έχω και μου τα βγάζουν όλα φυσιολογικά , να την βράσω τότε

Ξανα έστειλα στην μαμά Seat , γιατί πέρασε 1 μήνας και κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου απο την εισαγωγική όπως μου είχαν πει

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις την καινούργια corolla που θα βγει σε λίγο με το υβριδικό σύστημα 5ης γενιάς.

Έχει και 6 χρόνια εγγύηση το αυτοκίνητο και 11 οι μπαταρίες 

Επεξ/σία από marios1515
Δημοσ.
Μόλις τώρα, marios1515 είπε

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις την καινούργια corolla που θα βγει σε λίγο με το υβριδικό σύστημα 5ης γενιάς.

Όχι άλλο κάρβουνο. Όχι άλλο τουοτα. 
Ελεος.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, marios1515 είπε

Δεν με καλύπτει απο πλευράς χώρων , την έχουν μεγαλώσει ? Το eCVT πάντως είναι καλός λόγος απο πλευράς αξιοπιστίας αλλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ

29 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όχι άλλο κάρβουνο. Όχι άλλο τουοτα. 
Ελεος.

Εντάξει δεν είναι yaris όμως , η corolla και όμορφη είναι και ανεξάρτητη ανάρτηση έχει απλά σε κινητήρες για τα δικά μου γούστα μάλλον η2λιτρη GR θα μου έκανε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Return Of The Jedi Episode 6 GIF

Τελικά Θωμά σε Corolla θα καταλήξεις :P Πέραν της πλάκας, στο HSD 5ης γενιάς που θα έχουν τα καινούρια υβριδικά λένε ότι έχουν βελτιώσει ακόμα περισσότερο το μούγκρισμα του eCVT, άσε που θα φτάσει 140 άλογα το 1.8 και 200 (αν θυμάμαι καλά) το 2.0 λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας. To HB δεν θα βελτιωθεί σε χώρους αν προσδοκάς σε αυτό. Βέβαια υπάρχει και το sedan. Οι παραγγελίες δεν έχουν ανοίξει ακόμα Ελλάδα για το MY23.

Επεξ/σία από denexo
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το eCVT πάντως είναι καλός λόγος απο πλευράς αξιοπιστίας αλλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ

καλυτερα! Θα βαρεθεις τη ψυχη σου 🤣 (οταν το DSG εχει 5η αυτο εχει ακομα 1η)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

καλυτερα! Θα βαρεθεις τη ψυχη σου 🤣 (οταν το DSG εχει 5η αυτο εχει ακομα 1η)

Γιώργο το έχουμε ξαναπεί: δεν θα πάρεις Corolla υβριδικό για να βγάζεις γούστα. Εκεί όπως πολύ σωστά έχεις πει κοιτάς αλλού. Έχει πλακα πάντως όταν είμαι πρώτος στο φανάρι, σε sport mode και με ενεργοποιημένο το hold - δεν το περιμένουν πως φεύγει το υβριδικό οι διπλανοί :P

Επίσης τεχνικά το eCVT δεν έχει ταχύτητες στο κιβώτιο. Είναι σαν να έχεις μία ταχύτητα απείρων σχέσεων.

Επεξ/σία από denexo
  • Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, denexo είπε

Γιώργο το έχουμε ξαναπεί: δεν θα πάρεις Corolla υβριδικό για να βγάζεις γούστα. Εκεί όπως πολύ σωστά έχεις πει κοιτάς αλλού. Έχει πλακα πάντως όταν είμαι πρώτος στο φανάρι, σε sport mode και με ενεργοποιημένο το hold - δεν το περιμένουν πως φεύγει το υβριδικό οι διπλανοί :P

Το θέμα μου εμένα όπως έχω ξαναπεί είναι ότι μου αρέσει το κωλάμαξο , δεν έχω καμία διάθεση να αρχίσω πάλι να ψάχνω και να πουλάω, τον ήχο απο το σαζμάν δεν πρόκειται να τον συνηθίσω ποτέ και με φοβίζουν τα προβλήματα που αρχίζει και εμφανίζει

• Like 1
Δημοσ.

To Seat είναι φοβερό και το χαζεύω κάθε φορά που το πετυχαίνω! Αλλά πολύ κουλά προβλήματα αυτά που έχεις αναφέρεις so far - με πιο σημαντικό το κιβώτιο (θόρυβος και το μπέρδεμα με 1η και όπισθεν)

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, denexo είπε

Επίσης τεχνικά το eCVT δεν έχει ταχύτητες στο κιβώτιο. Είναι σαν να έχεις μία ταχύτητα απείρων σχέσεων.

καλα ναι το ecvt δε το εχω οδηγησει/ξερω...

για το κανονικό CVT παντως εχω να πω με χαρα τα χειροτερα 🤣

αλλα ναι υβριδικο δε παιρνει κανεις για το γουστο...

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Έλα φρέσκο πράγμα , όπισθεν μαύρη οθόνη . Έσβησα περίμενα λίγο μετά πήρε

Ρε αληθεια τα διαβαζω και στεναχωριεμαι...πηγαινε και χωσε τους μπινελικια στην αντιπροσωπεια δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει με την χρηση που κανεις αλλα και γενικοτερα για τα σκαρτα 2 χρονια του αυτοκινητου...

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έλα φρέσκο πράγμα , όπισθεν μαύρη οθόνη . Έσβησα περίμενα λίγο μετά πήρε

χωρις υπερβολή καλο θα ηταν να κανεις μια καλή κουβέντα με την εισαγωγική. 

όλα αυτά που έχεις περιγράψει, δεν συμβαίνουν ούτε στα 5-6 χρόνια κανονικα, όχι σε ένα αυτοκίνητο καινούργιο που κόστισε τόσα χρήματα. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ρε αληθεια τα διαβαζω και στεναχωριεμαι...πηγαινε και χωσε τους μπινελικια στην αντιπροσωπεια δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει με την χρηση που κανεις αλλα και γενικοτερα για τα σκαρτα 2 χρονια του αυτοκινητου...

1 λεπτό πριν, zanskou είπε

χωρις υπερβολή καλο θα ηταν να κανεις μια καλή κουβέντα με την εισαγωγική. 

όλα αυτά που έχεις περιγράψει, δεν συμβαίνουν ούτε στα 5-6 χρόνια κανονικα, όχι σε ένα αυτοκίνητο καινούργιο που κόστισε τόσα χρήματα. 

Σε Αγγλία που διαβάζω που οι περισσότεροι τα έχουν πάρει ως leasing τα επιστρέφουν με το τσουβάλι

Καλά για τα mild hybrid και τα υβριδικά δεν το συζητάμε , ο άλλος έγραφε 8 μήνες αμάξι 13 φορές συνεργείο

• Like 1
  • Sad 1

• Δημιουργία νέου...