NTC Labs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλημέρες , Βλάβη αερόσακου σήμερα 🤣 Έσβησε μετά απο κανα 15λεπτο Μάλλον πλησιάζω τα 10.000χλμ και άρχισε να παλιώνει το αμάξι ..... ελα να σε κανω ενα τουρ στην ιταλιδα ρε, μπορει και να την αγαπησεις....αλλα μετα οσο και να θες ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΔΙΝΩ! ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΣ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από NTC Labs 1
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλημέρες , Βλάβη αερόσακου σήμερα 🤣 Έσβησε μετά απο κανα 15λεπτο Μάλλον πλησιάζω τα 10.000χλμ και άρχισε να παλιώνει το αμάξι ..... https://www.car.gr/classifieds/cars/new/ ελα και πολυ κρατησε
tsofras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/new/ ελα και πολυ κρατησε Έτοιμος είμαι Γιώργο , δυστυχώς όμως δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής , ειλικρινά αν υπήρχε κάτι που να με ενδιαφέρει θα πήγαινα σήμερα να το δω
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Έτοιμος είμαι Γιώργο , δυστυχώς όμως δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής , ειλικρινά αν υπήρχε κάτι που να με ενδιαφέρει θα πήγαινα σήμερα να το δω συμφωνω πολυ σαβουρα και ακριβη σαβουρα στην αγορα μεταχειρων, δε συζηταω καν για καινουργιο... οι τιμες ειναι για κλαμματα... δλδ ακομα και το 100% των χρηματων σου να παρεις απο το λεον θα παρεις πολυ υποδεεστερο καινουργιο αμαξι σημερα αν και προσωπικα σου ειπα, στη θεση σου θα επαιρνα εναν άσσο... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis
tsofras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, paylidis είπε συμφωνω πολυ σαβουρα και ακριβη σαβουρα στην αγορα μεταχειρων, δε συζηταω καν για καινουργιο... οι τιμες ειναι για κλαμματα... δλδ ακομα και το 100% των χρηματων σου να παρεις απο το λεον θα παρεις πολυ υποδεεστερο καινουργιο αμαξι σημερα αν και προσωπικα σου ειπα, στη θεση σου θα επαιρνα εναν άσσο... 2 χρόνια εγγύηση ρε Γιώργο , γελάνε και οι πέτρες ενώ παίρνουν φωτιά Άσε αν κάνω κίνηση θα κοιτάξω να έχει εγγύηση της προκοπής και ακόμη σημαντικότερα να μην είναι εγγύηση μόνο στα χαρτιά. Και εγώ εγγύηση 4 χρόνια έχω και μου τα βγάζουν όλα φυσιολογικά , να την βράσω τότε Ξανα έστειλα στην μαμά Seat , γιατί πέρασε 1 μήνας και κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου απο την εισαγωγική όπως μου είχαν πει 1
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tsofras είπε 2 χρόνια εγγύηση ρε Γιώργο , γελάνε και οι πέτρες ενώ παίρνουν φωτιά Άσε αν κάνω κίνηση θα κοιτάξω να έχει εγγύηση της προκοπής και ακόμη σημαντικότερα να μην είναι εγγύηση μόνο στα χαρτιά. Και εγώ εγγύηση 4 χρόνια έχω και μου τα βγάζουν όλα φυσιολογικά , να την βράσω τότε Κοιταξε απο την εμπειρια μου με πριμιουμ και μη brands ολα αυτα τα χρονια θα σου πω οτι το Premium τιμαει την εγγυηση του μονο κ μονο για να μη χαλασει το ονομα. Ομοιως παιζουν και τα goodwill μετα τη λήξη της εγγυησης. Κοινως αν ειχα στο Q3 τα ιδια προβληματα με το δικο σου θα ειχαν ήδη επιλυθει. Η μονη περιπτωση που απογοητευτηκα ηταν στο κιβωτιο του W169 αλλα εκει ψιλιαζομαι οτι τα σκατωσε ο αντιπροσωπος γτ ημουν πιτσιρικας και δεν το κυνηγησα σοβαρα το θεμα... Η bmw δεν εχει παραταση εγγυησης; πχ να την κανει 4 ή 5 χρονια;
tsofras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Κοιταξε απο την εμπειρια μου με πριμιουμ και μη brands ολα αυτα τα χρονια θα σου πω οτι το Premium τιμαει την εγγυηση του μονο κ μονο για να μη χαλασει το ονομα. Ομοιως παιζουν και τα goodwill μετα τη λήξη της εγγυησης. Κοινως αν ειχα στο Q3 τα ιδια προβληματα με το δικο σου θα ειχαν ήδη επιλυθει. Η μονη περιπτωση που απογοητευτηκα ηταν στο κιβωτιο του W169 αλλα εκει ψιλιαζομαι οτι τα σκατωσε ο αντιπροσωπος γτ ημουν πιτσιρικας και δεν το κυνηγησα σοβαρα το θεμα... Η bmw δεν εχει παραταση εγγυησης; πχ να την κανει 4 ή 5 χρονια; Δεν ξέρω θα το ψάξω
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν ξέρω θα το ψάξω εχει το βρηκα Όταν παραγγέλνετε τη νέα σας BMW έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε εύκολα την περίοδο εγγύησης έως και 5 έτη έναντι μικρής χρέωσης. https://www.bmw.gr/el/topics/offers-and-services/service-workshop/warranties.html στη Merc η επεκταση απο 2 σε 4 οταν ρωτησα το 2020 ηταν καπου 600€ 2
mp123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsofras είπε 2 χρόνια εγγύηση ρε Γιώργο , γελάνε και οι πέτρες ενώ παίρνουν φωτιά Άσε αν κάνω κίνηση θα κοιτάξω να έχει εγγύηση της προκοπής και ακόμη σημαντικότερα να μην είναι εγγύηση μόνο στα χαρτιά. Και εγώ εγγύηση 4 χρόνια έχω και μου τα βγάζουν όλα φυσιολογικά , να την βράσω τότε Ξανα έστειλα στην μαμά Seat , γιατί πέρασε 1 μήνας και κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου απο την εισαγωγική όπως μου είχαν πει Η μινι εχει δυο χρονια εγγυηση συν αλλα δυο με 500 ευρω . 5 6 μηνες πριν ληξει η εγγυηση ( 2 χρονια ) πας και σου δινουν αλλα δυο Ετσι θα κανω οπως μου ειπαν. Το ιδιο ειναι και η bmw. Υ.γ μιας που θα πας bmw δες και το clubman που ειναι στην ιδια κατηγορια. Μπορει να βγει πιο φτηνο απο τον ασσο . Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από mp123 2
tsofras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, mp123 είπε Η μινι εχει δυο χρονια εγγυηση συν αλλα δυο με 500 ευρω . 5 6 μηνες πριν ληξει η εγγυηση ( 2 χρονια ) πας και σου δινουν αλλα δυο Ετσι θα κανω οπως μου ειπαν. Το ιδιο ειναι και η bmw. Υ.γ μιας που θα πας bmw δες και το clubman που ειναι στην ιδια κατηγορια. Μπορει να βγει πιο φτηνο απο τον ασσο . Μπα δεν μου αρέσει το clubman , έκανα test drive και το countryman δεν με συγκίνησε , άβολο σαν αμάξι
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Μπα δεν μου αρέσει το clubman , έκανα test drive και το countryman δεν με συγκίνησε , άβολο σαν αμάξι +1 κοπαναει πολυ... σαν καρτ ειναι (γενικα τα μινι) καμια σχεση με BMW
mp123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Μπα δεν μου αρέσει το clubman , έκανα test drive και το countryman δεν με συγκίνησε , άβολο σαν αμάξι 1 λεπτό πριν, paylidis είπε +1 κοπαναει πολυ... σαν καρτ ειναι (γενικα τα μινι) καμια σχεση με BMW Γεραματα 🤣. Που να φτασετε στα σχεδον 50 που ειμαι. Μια χαρα ειναι οι αναρτησεις των μινι.
tsofras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Γεραματα 🤣. Που να φτασετε στα σχεδον 50 που ειμαι. Μια χαρα ειναι οι αναρτησεις των μινι. Εγώ έχω γεράσει απο τα 20 🤣
mp123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ έχω γεράσει απο τα 20 🤣 Εγω δεν ξερω θελω ψιλοσφιχτες τις αναρτησεις. Τωρα θυμήθηκα το καπτουρ. Τετοιες αναρτησεις θα σου αρεσουν. Εμενα ηταν ο βασικος λογος που εφαγε σουτ στον 1,5 χρονο.
tsofras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγω δεν ξερω θελω ψιλοσφιχτες τις αναρτησεις. Τωρα θυμήθηκα το καπτουρ. Τετοιες αναρτησεις θα σου αρεσουν. Εμενα ηταν ο βασικος λογος που εφαγε σουτ στον 1,5 χρονο. Δεν θέλω βάρκα γυαλό ρε μαν , αλλά μην χάνω και την σπονδυλική μου στήλη σε κάθε λακούβα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις