Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Καλά πάνε τα νέα αμάξια πάντως, δεν μπορώ να πω. 😛

Ναι έλα ντε, δεν ξέρω αν ευθύνεται και η παραγωγή εν μέσω COVID

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι έλα ντε, δεν ξέρω αν ευθύνεται και η παραγωγή εν μέσω COVID

Λες λόγω βιασύνης (όγκος παραγγελιών) να τα διώχνουν πιο γρήγορα και να γίνεται ουσιαστικά λιγότερος έλεγχος;

Το θέμα είναι όμως να τα κοιτάζουν και βρίσκουν το πρόβλημα. 😕

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Λες λόγω βιασύνης (όγκος παραγγελιών) να τα διώχνουν πιο γρήγορα και να γίνεται ουσιαστικά λιγότερος έλεγχος;

Το θέμα είναι όμως να τα κοιτάζουν και βρίσκουν το πρόβλημα. 😕

Ναι αυτό εννοώ και ότι γενικά θα περνάει σκαρταδουρα από ποιοτικό έλεγχο

Εδώ το Ibiza όταν το πήρα δεν δουλεύε το νερό στους γυαλοκαθαριστιρες

Πως γίνεται να πέρασε έλεγχο εργοστασίου, PDI ( τρομάρα τους) και να αγοραστεί το αμάξι με ένα τόσο απλό πρόβλημα? Οκ ένα σωληνάκι ήταν αλλά δεν θα έπρεπε να το έχει δει κάποιος αν γίνονταν έέλεγχος ?

Αν εξαιρέσουμε το θέμα με την όπισθεν μιλάμε για ένα αμάξι 8000χλμ που από την αρχή κάνει θόρυβο το σαζμαν, όταν κλείνεις το πορτμπαγκάζ ανάβει λαμπάκι ότι έχει θέμα το πίσω φλας Τυράκι το κιβώτιο και αυτό με το κλείδωμα

Επεξ/σία από tsofras
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ θα πω -και συγνώμη αν στεναχωρήσω τον φίλο Θωμά- ότι όλα αυτά δεν είναι αποδεκτά ούτε όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο.. Πόσο μάλλον για καινούριο. Και προσωπικά στεναχωριέμαι που δεν μπορεί να βρει άκρη όπως δεν μπορούσα να βρω και γω δεκαετίες πριν, αλλά πιστεύα ότι είχαν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο με τις αντιπροσωπείες στην Ελλάδα.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, atrigane είπε

Εγώ θα πω -και συγνώμη αν στεναχωρήσω τον φίλο Θωμά- ότι όλα αυτά δεν είναι αποδεκτά ούτε όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο.. Πόσο μάλλον για καινούριο. Και προσωπικά στεναχωριέμαι που δεν μπορεί να βρει άκρη όπως δεν μπορούσα να βρω και γω δεκαετίες πριν, αλλά πιστεύα ότι είχαν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο με τις αντιπροσωπείες στην Ελλάδα.

Προφανώς και δεν είναι αποδεκτά, απλά αν δεν βρεθεί λύση το αμάξι θα φύγει με την λήξη της εγγύησης απλά για να μην εμφανιστεί τίποτα καινούριο και θα χάσει η μάρκα έναν πελάτη ( χέστηκε βέβαια)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Προφανώς και δεν είναι αποδεκτά, απλά αν δεν βρεθεί λύση το αμάξι θα φύγει με την λήξη της εγγύησης απλά για να μην εμφανιστεί τίποτα καινούριο και θα χάσει η μάρκα έναν πελάτη ( χέστηκε βέβαια)

Εγω θα το ειχα δωσει. 

Τι ειναι αυτά τα πραγματα. Να τριζει το κιβωτιο και οταν βαζεις οπισθεν να πηγαινει μπροστα ; Απαραδεκτο.  Παρε ενα κουπερακι .

( Οχι τιποτε αλλα αλλα ο λαος θελει παλι το σήριαλ με το τι θα αγορασεις . Τετοια αγωνια και περιπετεια ουτε η σειρα  βικινγκς ).

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εγω θα το ειχα δωσει. 

Τι ειναι αυτά τα πραγματα. Να τριζει το κιβωτιο και οταν βαζεις οπισθεν να πηγαινει μπροστα ; Απαραδεκτο.  Παρε ενα κουπερακι .

( Οχι τιποτε αλλα αλλα ο λαος θελει παλι το σήριαλ με το τι θα αγορασεις . Τετοια αγωνια και περιπετεια ουτε η σειρα  βικινγκς ).

Το κουπερακι δεν με φτάνει σε χώρους εγώ είμαι το αντίθετο από εσένα πάω φορτωμένος φουλ

Δεν το δίνω ακόμη αφού έχω εγγύηση και δεν υπάρχει τίποτα που να με ενδιαφέρει

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το κουπερακι δεν με φτάνει σε χώρους εγώ είμαι το αντίθετο από εσένα πάω φορτωμένος φουλ

Δεν το δίνω ακόμη αφού έχω εγγύηση και δεν υπάρχει τίποτα που να 

Εγω φοβαμε τωρα που βαζεις οπισθεν και παει μπροστα μην τρελαθει εντελος το κιβωτιο κσι εκει που θα βαζεις πρωτη να κανει οπισθεν.Τον νου σου θωμα.

Ελα πλακα κανω. Τσέκαρε για της ηλεκτρομαγνητικες στο κιβωτιο θα υπαρχει λυση για το θεμα. Αλλα τωρα που να βρεις σωστο τεχνικο ..........

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εγω φοβαμε τωρα που βαζεις οπισθεν και παει μπροστα μην τρελαθει εντελος το κιβωτιο κσι εκει που θα βαζεις πρωτη να κανει οπισθεν.Τον νου σου θωμα.

Ελα πλακα κανω. Τσέκαρε για της ηλεκτρομαγνητικες στο κιβωτιο θα υπαρχει λυση για το θεμα. Αλλα τωρα που να βρεις σωστο τεχνικο ..........

Άστο αν αξιωθεί να με πάρει κανείς από αντιπροσωπεία μπορεί και να το ψάξουν

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Θα σε παρουν τον μήνα που δεν εχει σαββατο η στις 30 φεβρουαριου.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tsofras είπε

Για εμένα παρε μια άδεια μια ημέρα κ κανε ενα κόπο κ πηγαινε είτε γιαλενιο είτε μακρη. Οι άνθρωποι το εχουν πολύ περισσότερο…

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρες , Βλάβη αερόσακου σήμερα 🤣

Έσβησε μετά απο κανα 15λεπτο

Μάλλον πλησιάζω τα 10.000χλμ και άρχισε να παλιώνει το αμάξι .....

• Sad 7
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλημέρες , Βλάβη αερόσακου σήμερα 🤣

Έσβησε μετά απο κανα 15λεπτο

Μάλλον πλησιάζω τα 10.000χλμ και άρχισε να παλιώνει το αμάξι .....

Τι αυτοκινητο εχεις ειπαμε ; 

• Δημιουργία νέου...