Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, zanskou είπε

δεν νομιζω οτι επιτρέπει καμια εισαγωγική να πάει κόσμος στο χώρο φύλαξης των αυτοκινήτων (Ελευσίνα συνήθως). 

Και λογικο ειναι γιατι υπάρχουν άπειρα αυτοκίνητα για handling. Αν πήγαινε ο οποιοσδήποτε μόνο καθυστερήσεις και προβλήματα θα προέκυπταν. 

Απο εκεί και έπειται δεν ειναι παράλογο το ότι του ζητάνε να το πληρώσει (θεωρώ ότι αυτό γίνεται για να τιμολογηθεί το αυτοκίνητο στον αντιπρόσωπο, όχι για να εκτελωνιστεί). Για ποιο λόγο να μπει η οποιαδήποτε εταιρεία στη διαδικασία να πληρώνει μεταφορικά και άλλα κόστη για απλήρωτο αυτοκίνητο ;
Στην αντιπροσωπεία με νταλίκα θα πάει οπότε δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχιας. 

Και πως θα ελεγξει οτι αυτο που παρηγγειλε ειναι αυτο που ηρθε; πως θα ελεγξει διαφορα εξτρα και πως θα ελεγξει οτι δεν εγινε καμμια μαλακια στο χρωμα;  Λογικο για το χωρο του εμπορου, αλλα πως αλλες αντιπροσωπειες παρεχουν τη δυνατοτητα; Δηλ πρωτα θα πληρωσει και μετα θα διαπιστωσει να τρεχει σε αγωγες;

27 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ζητά τότε γα πας στο χώρο της εισαγωγικής για έλεγχο. Ποια είναι αυτή η τόσο ζόρικη εισαγωγική;

Σουζουκι ειναι.

• Like 1
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bjj-p είπε

Και πως θα ελεγξει οτι αυτο που παρηγγειλε ειναι αυτο που ηρθε; πως θα ελεγξει διαφορα εξτρα και πως θα ελεγξει οτι δεν εγινε καμμια μαλακια στο χρωμα;  Λογικο για το χωρο του εμπορου, αλλα πως αλλες αντιπροσωπειες παρεχουν τη δυνατοτητα; Δηλ πρωτα θα πληρωσει και μετα θα διαπιστωσει να τρεχει σε αγωγες;

1 ώρα πριν, paylidis είπε

γιατι πάτε με αυτή τη λογική της δυσπιστίας για όλους και για τα πάντα ; 

με το ίδιο σκεπτικό γιατί να το φέρει ο έμπορος στην έκθεσή του αφού ο φίλος σου χωρίς να έχει πληρώσει μπορεί να αποφασ΄σιει τελευταία στιγμή να ρίξει πιστόλι; 

Στο εμπόριο υπάρχει αυτό που λέμε "καλή πίστη" και εφόσον τηρείται και από τα δύο μέρη και υπάρχουν και οι σχετικές δικλείδες ασφαλείας κανεις δεν εχει να φοβάται τιποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zanskou είπε

με το ίδιο σκεπτικό γιατί να το φέρει ο έμπορος στην έκθεσή του αφού ο φίλος σου χωρίς να έχει πληρώσει μπορεί να αποφασ΄σιει τελευταία στιγμή να ρίξει πιστόλι; 

Στο εμπόριο υπάρχει αυτό που λέμε "καλή πίστη" και εφόσον τηρείται και από τα δύο μέρη και υπάρχουν και οι σχετικές δικλείδες ασφαλείας κανεις δεν εχει να φοβάται τιποτα. 

γιατι οι ελληνικες αντιπροσωπειες μονο δειγματα καλης πιστης δεν εχουν δωσει δεκαετιες τωρα.

Ποιες ειναι ακριβως οι δικλειδες? Καμια δικλειδα δεν υπαρχει, ο αγοραστης θα φαει την ταλαιπωρια στην μαπα να τρεξει δικαστικα. Υπηρξε περιπτωση οπου ντελαπαρε νταλικα στο δρομο για την αντιπροσωπεια, τα πανω αμαξια παθανε ζημια στον ουρανο, επισκευαστηκαν και πουληθηκαν ως καινουρια, ατρακαριστα, αγρατζουνιστα σε αυτους που τα ειχαν ηδη πληρωσει και δεν μαθανε ποτε τους τιποτα. Τα περι καλης πιστης, σε καποια αλλη χωρα ισως, με καταναλωτικες οργανωσεις που δεν παιζουν. εδω ειναι ελλαδισταν.

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zanskou είπε

εχει αναλυθει αρκετες φορες σε αυτο το νημα, απο παθοντες και μη. Αρκετοι εμαθαν τι μπορουν να κανουν για να διασφαλιστουν. Αν εχω καταλαβει η διαδικασια αυτη ερχεται σαν νομικη ενεργεια μεταξυ των 2 μερων. Ειναι η μονη περιπτωση που μπορεις να υπαναχωρησεις εφοσον δεν πληρουνται τα κριτηρια που υπεγραψε. Τωρα κατα ποσο μπορει να αρνηθει τη διαδικασια, θα το ψαξει με νομικο γιατι μετα την απομακρυνση απο το ταμειο...ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

Παντως δεν βλεπω αυτο το καλη πιστη απο τη μερια της εταιρειας απο την αναλυση σου. Αν δεν εχει να φοβαται για το προιον της τοτε ας το εκθεσει.. Πιο πολυ μου μοιαζει για  "καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε". 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zanskou είπε

δεν νομιζω οτι επιτρέπει καμια εισαγωγική να πάει κόσμος στο χώρο φύλαξης των αυτοκινήτων (Ελευσίνα συνήθως). 

Και λογικο ειναι γιατι υπάρχουν άπειρα αυτοκίνητα για handling. Αν πήγαινε ο οποιοσδήποτε μόνο καθυστερήσεις και προβλήματα θα προέκυπταν. 

Απο εκεί και έπειται δεν ειναι παράλογο το ότι του ζητάνε να το πληρώσει (θεωρώ ότι αυτό γίνεται για να τιμολογηθεί το αυτοκίνητο στον αντιπρόσωπο, όχι για να εκτελωνιστεί). Για ποιο λόγο να μπει η οποιαδήποτε εταιρεία στη διαδικασία να πληρώνει μεταφορικά και άλλα κόστη για απλήρωτο αυτοκίνητο ;
Στην αντιπροσωπεία με νταλίκα θα πάει οπότε δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχιας. 

Θα δώσει 15-20 χιλιάρικα δε βρίσκω το λόγο να μην το δει. Όσα αυτοκίνητα έχω αγοράσει τα έλεγξα πριν εξοφλήσω. Το κλασσικο ήταν ότι το έφεραν με νταλίκα στην αντιπροσωπεία. Δε γίνεται με κλειστά τα μάτια να εμπιστευόμαστε έναν πωλητή… Ούτως η αλλιώς η δέσμευση είναι δεδομένη λόγω της προκαταβολής που έδωσε 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, bjj-p είπε

εχει αναλυθει αρκετες φορες σε αυτο το νημα, απο παθοντες και μη. Αρκετοι εμαθαν τι μπορουν να κανουν για να διασφαλιστουν. Αν εχω καταλαβει η διαδικασια αυτη ερχεται σαν νομικη ενεργεια μεταξυ των 2 μερων. Ειναι η μονη περιπτωση που μπορεις να υπαναχωρησεις εφοσον δεν πληρουνται τα κριτηρια που υπεγραψε. Τωρα κατα ποσο μπορει να αρνηθει τη διαδικασια, θα το ψαξει με νομικο γιατι μετα την απομακρυνση απο το ταμειο...ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

Παντως δεν βλεπω αυτο το καλη πιστη απο τη μερια της εταιρειας απο την αναλυση σου. Αν δεν εχει να φοβαται για το προιον της τοτε ας το εκθεσει.. Πιο πολυ μου μοιαζει για  "καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε". 

Ποιο πιστολι αναφερεις? ο αγοραστης θα χασει νομικα την προκαταβολη. Ο εμπορος θα τσεπωσει την προκαταβολη και θα το πουλησει στην αρχικη τιμη. Ο εμπορος ειναι κερδισμενος, ο αγοραστης οχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Θεωρητικα η προκαταβολη θα επρεπε να επιστραφει. Τωρα δεν αν γινεται.

νομικα η προκαταβολη δεν επιστρεφεται αν ο αγοραστης απλα αλλαξε γνωμη.

Επεξ/σία από NTC Labs
Δημοσ.
6 ώρες πριν, bjj-p είπε

Σουζουκι ειναι.

Εγώ πάντως το Σουζούκι που πριν 2 μήνες παρέλαβα, το είδα πρώτα στην αντιπροσωπεία και μετά προχώρησα στην εξόφληση. Φαινόταν σαν να είναι μια απόλυτα φυσιολογική διαδικασία, κανείς δε μου είπε μα και μου.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρες και καλό μήνα.

Ωραία τα ηλεκτρονικά βοηθήματα , μου βγήκαν τα άντερα σήμερα παρκάροντας στη πυλωτή επειδή έπιανε ο αισθητήρας το δίπλα αμάξι και αποφάσισε να σανιδώσει το φρένο κάνοντας όπισθεν

• Sad 1
Δημοσ.

Και κάτι καινούριο έτσι για να περνάει η ώρα 

Έκλεισα εχθές το πορτ μπαγκαζ και ξαφνικά ξανά άνοιξε (ξεκλείδωσε και άνοιξε) και άναβαν τα αλαρμ και το έδειχνε ανοιχτό στο καντράν. Το έκανα καμία 10αρια φορές δεν έκλεινε με τίποτα.

Έσβησα το αμάξι το ξανά έβαλα μπρος και μετά έκλεισε το πορτ μπαγκαζ

Θα αρχίσω να φτιάχνω λίστα με τα κουλά που εμφανίζει αυτό το αμάξι

• Sad 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και κάτι καινούριο έτσι για να περνάει η ώρα 

Έκλεισα εχθές το πορτ μπαγκαζ και ξαφνικά ξανά άνοιξε (ξεκλείδωσε και άνοιξε) και άναβαν τα αλαρμ και το έδειχνε ανοιχτό στο καντράν. Το έκανα καμία 10αρια φορές δεν έκλεινε με τίποτα.

Έσβησα το αμάξι το ξανά έβαλα μπρος και μετά έκλεισε το πορτ μπαγκαζ

Θα αρχίσω να φτιάχνω λίστα με τα κουλά που εμφανίζει αυτό το αμάξι

Να έλεγα ότι το χρησιμοποιείς κιόλας ρε συ θωμα πάει κ έρχεται 😐

Παντως κ για τη νέα γκολφω έχω ακουσει παρόμοια κουλά ψιλοπράγματα 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, paylidis είπε

Να έλεγα ότι το χρησιμοποιείς κιόλας ρε συ θωμα πάει κ έρχεται 😐

Παντως κ για τη νέα γκολφω έχω ακουσει παρόμοια κουλά ψιλοπράγματα 

Άσε Γιώργο και εγώ διαβάζω για το δικό μου τρελά προβλήματα ειδικά από έξω

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, tsofras είπε

Άσε Γιώργο και εγώ διαβάζω για το δικό μου τρελά προβλήματα ειδικά από έξω

Με την όπισθεν τί γίνεται?

Ακόμη μπαίνει 1η κάποιες φορές?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Με την όπισθεν τί γίνεται?

Ακόμη μπαίνει 1η κάποιες φορές?

Μου το έκανε μία τελευταία φορά πριν 3 εβδομάδες, βέβαια από τότε δεν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα

• Δημιουργία νέου...