filarhos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Ε αυτό είναι το διαχρονικό, ίδιο στον χρόνο! Πέρα από την πλάκα, είναι πολύ καλό σαν όχημα, αν δεν σε ενδιαφέρει το εσωτερικό του. Εγώ δεν θα το διάλεγα για προσωπικό όχημα γιατί πρωτίστως κοιτάω το εσωτερικό. 1
dtk-386 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 5/4/2025 στις 8:41 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε εεε οχι. Το εχω ξαναπει, προσπαθω να βρω διαφορες απο το Swift της μανας μου που αγορασε το 11'. Διαχρονικό (επίθετο): Αυτό που διατηρεί την αξία, τη σημασία ή την απήχησή του σε βάθος χρόνου, ανεξάρτητα από τις αλλαγές της εποχής ή της μόδας. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Με την διαφορα οτι δεν ταιριαζει στα αυτοκινητα αυτο το επιθετο. Δεν ειναι ουτε κτίριο που θα μεινει 70-120 ετη εκει ουτε App που θες να ειναι ευχρηστο στο ευρυ κοινο. Θες να ειναι ΚΑΙ μοντερνο. Οταν αγοραζεις καινουριο αμαξι με 20-25-30k δεν μπορει να μοιαζει με αυτο που πριν 15 χρονια ειχε 14k και ΤΟΤΕ θεωρουνταν μοντερνο και ομορφο ειδικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Την suzuki προφανως την συμπαθει ο κοσμος (και εγω μεσα σε αυτους) για το value for money. Ειναι το πρωτο αμαξι που προτεινεις σε καποιον αν δεν εχει πολυ budget (αλλα και απαιτησεις σε οτι αφορα τις τεχνολογιες) 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, dtk-386 είπε Μια χαρά ταιριάζει το διαχρονικό στα αυτοκίνητα. Ταιριαζε πραγματι. Απλα πλεον χαλανε και δεν μπορουν να σχεδιαστουν ως τετοια. Το 60 το 70 και το 80 μια χαρα ταιριαζε. Δεν μπορω να σκεφτω πολλα αμαξια μαζικης παραγωγης απο το 90 και μετα που ειναι διαχρονικα για οποιονδηποτε λογο. Και ας δουμε την πραγματικοτητα, τα Suzuki δεν φτιαχνονται ετσι για να ειναι διαχρονικα αλλα για να ειναι φτηνα. Δεν ειναι μεμπτο απλα να γνωριζουμε ποιος ειναι ο πραγματικος λογος. Επεξ/σία 10 Απριλίου από Αλεξανδρος A.92 1
mp123 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2025 στις 1:20 ΜΜ, majnun είπε Εχω δει από τη βιτρίνα: - Citroen C3 (αν και ακριβo ως 1.2 100hp, PLUS, A/T) στα 22.5 - Kia Stonic ( 1.0 100hp GL Optimum) στα 21.5 - Suzuki Vitara (1.4 130 GL+) στα 22.5 - Renault Captur (1.0 100LGP/1.3 140MHV techno) στα 24.5 και 25.5 Moυ αρέσει στα σοβαρά το τελευταίο ως LPG για την οικονομία, με άγνωστη αξιοπιστία. Αλλά μου αρέσει ως αμάξι, ενώ τα άλλα τα βλέπω ως συσκευές. Το C3 ως οτι πιο κοντινό σε hatch και ίσως αν ειναι το πιο ανετο αναρτησιακώς. Το Vitara, φιλος με γυναίκα με το ίδιο θέμα, πίνει νερό στο ονομά του. + η αξιοπιστία, - η παλαιότητα. Stonic εντελώς outsider, δε ξερω τι λέει γενικά. Λέω άποψη. Καπτουρ είχα. Κούτα του 15. Ότι πιο μαλάκια έχω αγοράσει. Αλλά λόγο ότι θες μαλακές αναρτήσεις εγώ τις βρήκα υπερβολικά μαλακές.Επλεε το αυτοκίνητο, στροφές δεν μπορούσα να πάρω χωρίς να γέρνει. Μπορεί το νειων αυτό εσένα να σου φανεί συν.Τωρα τα καθίσματα τα βρήκα τέρμα άβολα χωρίς πλευρική στήριξη και θέση οδήγησης σαν να οδηγαω λεωφορείο Βιταρα. Είχα Σουίφτ του 18 κούτα. Οκ ίδια πάνω κάτω που το είχα δει στην αντιπροσωπια .Μόνο για λάτρεις του ρετρό στυλ . Φτηνά καθίσματα μέσα Στονικ. Το έχει συγγενής. 8 χρόνια τώρα 0 προβλήματα του έχει μαμησει τα ραματα σκύλος. Δεν είναι άσχημη επιλογή. Σιτροεν δεν ξέρω δεν απαντώ. .Αυτα ελπίζω να μην βοήθησα και να σε μπέρδεψα έτσι ώστε να κρατήσει το θέμα να πέσουν και άλλα αμάξια στο τραπέζι. Καλές αγορές. Επεξ/σία 13 Απριλίου από mp123 1 2
john1987 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Προσωπικά θα πήγαινα σε Stonic λόγω συνδυασμού ψιλό καλής εμφάνισης και αξιοπιστίας. 1
Peugeot208 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 7 ώρες πριν, mp123 είπε Λέω άποψη. Καπτουρ είχα. Κούτα του 15. Ότι πιο μαλάκια έχω αγοράσει. Αλλά λόγο ότι θες μαλακές αναρτήσεις εγώ τις βρήκα υπερβολικά μαλακές.Επλεε το αυτοκίνητο, στροφές δεν μπορούσα να πάρω χωρίς να γέρνει. Μπορεί το νειων αυτό εσένα να σου φανεί συν.Τωρα τα καθίσματα τα βρήκα τέρμα άβολα χωρίς πλευρική στήριξη και θέση οδήγησης σαν να οδηγαω λεωφορείο Βιταρα. Είχα Σουίφτ του 18 κούτα. Οκ ίδια πάνω κάτω που το είχα δει στην αντιπροσωπια .Μόνο για λάτρεις του ρετρό στυλ . Φτηνά καθίσματα μέσα Στονικ. Το έχει συγγενής. 8 χρόνια τώρα 0 προβλήματα του έχει μαμησει τα ραματα σκύλος. Δεν είναι άσχημη επιλογή. Σιτροεν δεν ξέρω δεν απαντώ. .Αυτα ελπίζω να μην βοήθησα και να σε μπέρδεψα έτσι ώστε να κρατήσει το θέμα να πέσουν και άλλα αμάξια στο τραπέζι. Καλές αγορές. Δεν μας είπες όμως με πόσα έμπαινες στις στροφές..... Χαχαχα 1
mp123 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 14 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Δεν μας είπες όμως με πόσα έμπαινες στις στροφές..... Χαχαχα Το αμάξι ήταν μάπα. Ευθεία πήγαινες και στις λακκούβες χόρευε. Μια αποτυχία ήταν. Ήταν το πρώτο και τελευταίο ψευτοσουβ που είχα. Δεν ξέρω μπορεί εγώ να είμαι παράξενος που δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου αυτοκίνητα. 1
majnun Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 23 ώρες πριν, mp123 είπε Λέω άποψη. Καπτουρ είχα. Κούτα του 15. Ότι πιο μαλάκια έχω αγοράσει. Αλλά λόγο ότι θες μαλακές αναρτήσεις εγώ τις βρήκα υπερβολικά μαλακές.Επλεε το αυτοκίνητο, στροφές δεν μπορούσα να πάρω χωρίς να γέρνει. Μπορεί το νειων αυτό εσένα να σου φανεί συν.Τωρα τα καθίσματα τα βρήκα τέρμα άβολα χωρίς πλευρική στήριξη και θέση οδήγησης σαν να οδηγαω λεωφορείο Βιταρα. Είχα Σουίφτ του 18 κούτα. Οκ ίδια πάνω κάτω που το είχα δει στην αντιπροσωπια .Μόνο για λάτρεις του ρετρό στυλ . Φτηνά καθίσματα μέσα Στονικ. Το έχει συγγενής. 8 χρόνια τώρα 0 προβλήματα του έχει μαμησει τα ραματα σκύλος. Δεν είναι άσχημη επιλογή. Σιτροεν δεν ξέρω δεν απαντώ. .Αυτα ελπίζω να μην βοήθησα και να σε μπέρδεψα έτσι ώστε να κρατήσει το θέμα να πέσουν και άλλα αμάξια στο τραπέζι. Καλές αγορές. Κρατάω όλων τις απόψεις αλλά εντάξει το προηγούμενο Captur προσωπικα δε μου άρεσε ποτέ κατ'ελάχιστο και το νέο δειχνει συνολικά βελτιωμένο παντού. Σίγουρα θέλω να τα οδηγήσω για να εκφέρω άποψη. 2
mp123 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 14 ώρες πριν, majnun είπε Κρατάω όλων τις απόψεις αλλά εντάξει το προηγούμενο Captur προσωπικα δε μου άρεσε ποτέ κατ'ελάχιστο και το νέο δειχνει συνολικά βελτιωμένο παντού. Σίγουρα θέλω να τα οδηγήσω για να εκφέρω άποψη. Στην εποχή του ωραίο ήταν. Το καινούριο είναι ωραίο αμάξι. Όταν κάνεις τεστ αν μπορείς πάρε καμμια κλειστή στροφή με ξαμποσα χλμ και καμμια παρατεταμενη το ιδιο ,να δεις αν έχουν φτιάξει το ελάττωμα που σου λέω. Είχε υπερβολικά μαλακές αναρτήσεις, πολύ πλαστικουρα στο εσωτερικό , κσι αβολα καθησματα.
Nabuko Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Όποιος παίρνει τέτοιο suv το κάνει γιατί θέλει να πηγαίνει με την οικογένεια του, να έχει άνεση και χώρους. Δεν το παίρνει για να μπαίνει με πολλά χλμ σε στροφές 1
squib Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 11 hours ago, mp123 said: Στην εποχή του ωραίο ήταν. Το καινούριο είναι ωραίο αμάξι. Όταν κάνεις τεστ αν μπορείς πάρε καμμια κλειστή στροφή με ξαμποσα χλμ και καμμια παρατεταμενη το ιδιο ,να δεις αν έχουν φτιάξει το ελάττωμα που σου λέω. Είχε υπερβολικά μαλακές αναρτήσεις, πολύ πλαστικουρα στο εσωτερικό , κσι αβολα καθησματα. εχώ εταιρικό το καινούργιο και είχα και το παλιό, μπορώ να πω με ευκολία ότι μιλάμε για εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο. Όλα όσα αναφέρεις που ίσχυαν στο παλιό πλέον έχουν βελτιωθεί θεαματικά στο νέο. Σίγουρα το στρίψιμο παραμένει σε επίπεδα suv αλλά καμμία σχέση με πριν 3
imr Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 hour ago, Nabuko said: Όποιος παίρνει τέτοιο suv το κάνει γιατί θέλει να πηγαίνει με την οικογένεια του, να έχει άνεση και χώρους. Δεν το παίρνει για να μπαίνει με πολλά χλμ σε στροφές Οταν το αυτοκίνητο είναι βάρκα να δεις πως θα αρχίσουν εμετοι και με λίγα χιλιόμετρα να μπεις. Είναι μεγάλη παρανόηση ότι τα μαλακά αυτοκίνητα είναι άνετα. 3
Nabuko Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Μόλις τώρα, imr είπε Οταν το αυτοκίνητο είναι βάρκα Bάρκα με την αντίληψη ποιού? κάποιου που οδηγεί όλη του τη ζωή χαμηλά και γρήγορα? Και εξάλλου εγώ δεν ανέφερα τίποτα για βάρκα αλλά για το αν μπαίνει με πολλά χλμ στη στροφή. Μάλλον παρανόησα τα γραφόμενα. Mea culpa 😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις