Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, telis είπε

Άμα ξέρετε κανένα fiat 500 αυτόματο προς πώληση, βάλτε μια φωνή

Χτυπαω το κεφαλι μου που το 2020-21 δε πηρα ενα 500 αυτοματο-καμπριο που το εδιναν 11950 με το κλειδι στο χερι για 2ο-3ο... θα εβγαζα μεροκαματακι τωρα κ θα ειχα κανει κ το γουστο μου λιγο στα early γεροντάματα

Ειχα δει ενα στο car προσφατα με 11000 χλμ στα 9500€, το εχεις δει (αν υπαρχει ακομα και δε το εξαφανισαν)

• Like 2
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, paylidis είπε

Χτυπαω το κεφαλι μου που το 2020-21 δε πηρα ενα 500 αυτοματο-καμπριο που το εδιναν 11950 με το κλειδι στο χερι για 2ο-3ο... θα εβγαζα μεροκαματακι τωρα κ θα ειχα κανει κ το γουστο μου λιγο στα early γεροντάματα

Ειχα δει ενα στο car προσφατα με 11000 χλμ στα 9500€, το εχεις δει (αν υπαρχει ακομα και δε το εξαφανισαν)

Δεν θέλω κάμπριο, οπότε δεν το είδα

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilias78 είπε

Τι λέει από θέμα αξιοπιστίας το 7αρι dsg που έχει το karoq? Για το καινούριο μοντέλο.

Τα ίδια με παλιά ελαφρώς ίσως βελτιωμένο. Από εμένα είναι όχι (ως κάτοχος του ίδιου κιβωτίου σε άλλο μοντέλο)

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilias78 είπε

το 7αρι dsg

Το dsg κιβώτιο είναι από τη φύση του θνησιγενές.

Είτε το μηχανικό μέρος είτε το ηλεκτρονικό κάποια στιγμή θα αστοχήσει ξαφνικά.

Έχει όμως εξαιρετική αίσθηση όσο λειτουργεί.

Κρατάς απλά στην άκρη ~2k για την επισκευή (όταν απαιτηθεί) και το απολαμβάνεις κάθε μέρα.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Έχει όμως εξαιρετική αίσθηση όσο λειτουργεί.

Μμμμμετσι κ έτσι. Έχω οδηγήσει πολύ καλύτερα αυτόματα (το πλανητικό της Σιτροέν πχ και το zf της bmw)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ilias78 είπε

για τα αυτοματα των qashqai, puma 155 k 2008 hybrid εχουμε εικονα?

Είναι όλα καινούρια από όσο γνωρίζω οπότε δεν έχουμε στατιστικά ακόμη

• Δημιουργία νέου...