polyvios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε Το μπερδεψες με το Tavascan. Το terramar ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο απο το formentor Παντως. Ναι έχεις δίκιο... Δεν τα είδα καλά! Πάντως σήμερα στην αντιπροσωπεία είδα ένα 2λιτρο Formentor F/L μαύρο και μου έπεσαν τα σαγόνια.... 1
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, polyvios είπε Ναι έχεις δίκιο... Δεν τα είδα καλά! Πάντως σήμερα στην αντιπροσωπεία είδα ένα 2λιτρο Formentor F/L μαύρο και μου έπεσαν τα σαγόνια.... Εάν η διαφορά είναι ένα χιλιάρικο μη το σκέφτεσαι…… (Υποθετω δε παρελαβες ακόμα το λεον)
polyvios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) Ήρθε το αμαξάκι παιδιά.... Περιμένω τώρα πινακίδες! Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου από polyvios 21 2
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Τουμπανο! Καλοταξιδο! Περιμένουμε περισσοτερες φωτό κ εντυπώσεις 4
polyvios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 15 λεπτά πριν, paylidis είπε Τουμπανο! Καλοταξιδο! Περιμένουμε περισσοτερες φωτό κ εντυπώσεις Εννοείται... Αναμένοντας αυτές τις μέρες... 1
tsofras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου @polyvios Καλοτάξιδο μαν , τούμπανος! Μαύρο πήρες τελικά ? Magnetic tech δεν είχες πει ή λάθος θυμάμαι ?
polyvios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Μόλις τώρα, tsofras είπε @polyvios Καλοτάξιδο μαν , τούμπανος! Μαύρο πήρες τελικά ? Magnetic tech δεν είχες πει ή λάθος θυμάμαι ? Magnetic tech είχα παραγγείλει, αλλά τελικά ήταν κρατημένο. Και μου έδωσε 2 επιλογές, ή άσπρο ή μαύρο. Διαφορετικά θα πηγαίναμε σε 3 μήνες. 2
dtk-386 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Άσπρο έπρεπε να πάρεις. Μαύρο θα υποφέρεις Ελλάδα. Παθών.
polyvios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Άσπρο έπρεπε να πάρεις. Μαύρο θα υποφέρεις Ελλάδα. Παθών. Την ζέστη θατην παλέψω. Τις αράχνες δεν ξέρω πως θα παλεψω
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Άσπρο έπρεπε να πάρεις. Μαύρο θα υποφέρεις Ελλάδα. Παθών. Count me in X 2 Κ βρωμίζει απευθείας κ αράχνες κ βράζει 2
polyvios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Count me in X 2 Κ βρωμίζει απευθείας κ αράχνες κ βράζει Το απλό το άσπρο του ήταν άθλιο... Καλό ήταν εκείνο το ειδικό άσπρο κρεμ που λένε, αλλά πολύ ακριβό
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 56 λεπτά πριν, polyvios είπε Το απλό το άσπρο του ήταν άθλιο... Καλό ήταν εκείνο το ειδικό άσπρο κρεμ που λένε, αλλά πολύ ακριβό Κ εγώ το περλέ το άσπρο ήθελα αλλά δεν το είχε όποτε πήρα το περλέ το μαύρο 😕 απλο άσπρο όχι είναι σαν νοικιαρικο
polyvios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Μόλις τώρα, paylidis είπε Κ εγώ το περλέ το άσπρο ήθελα αλλά δεν το είχε όποτε πήρα το περλέ το μαύρο 😕 απλο άσπρο όχι είναι σαν νοικιαρικο Ακριβώς. Στο Sportage ήταν το άσπρο πέρλα και ήταν τρέλα... 2
telis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου Άμα ξέρετε κανένα fiat 500 αυτόματο προς πώληση, βάλτε μια φωνή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις