stathisgtr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Τραγικοί, να μην μπορείς να βγαλεις ακρη να μαθεις εαν το δοσολογιο σου ειναι οκ και να θες να μαθεις το υπολοιπο της οφειλής σου. Τηλεφωνα ,emails και ολοι λενε δεν εχουμε εμεις αυτα τα στοιχεια. Για ααδε μιλαω. Ο εφκα μια χαρα ολα σου δινει ολα τα στοιχεια.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 8 minutes ago, stathisgtr said: Τραγικοί, να μην μπορείς να βγαλεις ακρη να μαθεις εαν το δοσολογιο σου ειναι οκ και να θες να μαθεις το υπολοιπο της οφειλής σου. Τηλεφωνα ,emails και ολοι λενε δεν εχουμε εμεις αυτα τα στοιχεια. Για ααδε μιλαω. Ο εφκα μια χαρα ολα σου δινει ολα τα στοιχεια. Το δοσολόγιό σου είναι αυτό που έχει αναρτηθεί και έχεις υπογράψει, δεν αλλάζει κάτι. Μπαίνεις, κατεβάζεις τις συμβάσεις και βλέπεις το δοσολόγιο στο παράρτημα. Συμφωνώ ωστόσο, δεν καταλαβαίνω γιατί στο taxis δεν περνάει η ρύθμιση μέσα στην πλατφόρμα, όπως κάνει ο ΕΦΚΑ, ακόμα φαίνονται αρρύθμιστες οι οφειλές στην εφορία. Στα στοιχεία πληρωμών πάντως, μπορείς να δεις τι έχεις πληρώσει ως τώρα. Ωστόσο, δεν ξέρω που παίρνεις τηλέφωνο, αλλά στο ΚΕ.Β.ΕΙΣ. απαντάνε σε γενικές γραμμές, τόσο τηλεφωνικά, όσο και μέιλ αν στείλεις. Επίσης απαντάει η ΑΑΔΕ αν κάνεις αίτημα μέσω του taxis, δεν μου έχει τύχει ποτέ να μην απαντήσουν ή να μην με κατευθύνουν. 1
stathisgtr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, Malthador είπε Το δοσολόγιό σου είναι αυτό που έχει αναρτηθεί και έχεις υπογράψει, δεν αλλάζει κάτι. Μπαίνεις, κατεβάζεις τις συμβάσεις και βλέπεις το δοσολόγιο στο παράρτημα. Συμφωνώ ωστόσο, δεν καταλαβαίνω γιατί στο taxis δεν περνάει η ρύθμιση μέσα στην πλατφόρμα, όπως κάνει ο ΕΦΚΑ, ακόμα φαίνονται αρρύθμιστες οι οφειλές στην εφορία. Στα στοιχεία πληρωμών πάντως, μπορείς να δεις τι έχεις πληρώσει ως τώρα. Ωστόσο, δεν ξέρω που παίρνεις τηλέφωνο, αλλά στο ΚΕ.Β.ΕΙΣ. απαντάνε σε γενικές γραμμές, τόσο τηλεφωνικά, όσο και μέιλ αν στείλεις. Επίσης απαντάει η ΑΑΔΕ αν κάνεις αίτημα μέσω του taxis, δεν μου έχει τύχει ποτέ να μην απαντήσουν ή να μην με κατευθύνουν. Μπορεσες να εχει τα τελευταια εικονα με το χρεος και το ποσο διαγραφής? Μιλαω για εναμιση χρονο πληρωμων με συνέπεια και οποτε μπορω βαζω πολυ πανω απο την δοση. 1 ώρα πριν, Malthador είπε Το δοσολόγιό σου είναι αυτό που έχει αναρτηθεί και έχεις υπογράψει, δεν αλλάζει κάτι. Μπαίνεις, κατεβάζεις τις συμβάσεις και βλέπεις το δοσολόγιο στο παράρτημα. Συμφωνώ ωστόσο, δεν καταλαβαίνω γιατί στο taxis δεν περνάει η ρύθμιση μέσα στην πλατφόρμα, όπως κάνει ο ΕΦΚΑ, ακόμα φαίνονται αρρύθμιστες οι οφειλές στην εφορία. Στα στοιχεία πληρωμών πάντως, μπορείς να δεις τι έχεις πληρώσει ως τώρα. Ωστόσο, δεν ξέρω που παίρνεις τηλέφωνο, αλλά στο ΚΕ.Β.ΕΙΣ. απαντάνε σε γενικές γραμμές, τόσο τηλεφωνικά, όσο και μέιλ αν στείλεις. Επίσης απαντάει η ΑΑΔΕ αν κάνεις αίτημα μέσω του taxis, δεν μου έχει τύχει ποτέ να μην απαντήσουν ή να μην με κατευθύνουν. Με κεβεις μιλησα με τηλεφωνου και με εστειλαν στην αρμοδια ΔΟΥ , η αρμοδια ΔΟΥ μια αγενέστατη κυρια μου απαντησε (Κυριε τι περνετε εδω τηλεφωνο,εμεις δεν εχουμε τετοια στοιχεια καλεστε παλι στο κεβεις). Εστειλα mail στο κεβεις καμια δεκαρια μερες και απάντηση καμια.
stathisgtr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Και ως δια μαγειας σημερα μου απάντησαν λολ και μου ειπαν οτι εχουν πληρωθει δωσεις μεχρι και απριλιο 2025. Τελος καλο ολα καλα. Οσοι ειστε στον εξωδικαστικο που ισως να μην το ξερετε καποιοι ,οι καινούργιες υποχρεώσεις θα πρεπει να εξοφλούνται η να διακανονίζονται μεχρι 60 ημέρες απο την βεβαίωση.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 10 minutes ago, stathisgtr said: Και ως δια μαγειας σημερα μου απάντησαν λολ και μου ειπαν οτι εχουν πληρωθει δωσεις μεχρι και απριλιο 2025. Τελος καλο ολα καλα. Άρα καταλήγουμε ότι στο ΚΕ.Β.ΕΙΣ. διαβάζουν ινσόμνια. 1
GSGEORGE Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 πρώτη δόση σε κεαο κ εφορία για τον εξωδικαστικό ήταν 11 και 12 του 2023 και πληρώνονται κανονικά μέχρι τώρα.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 On 30/10/2024 at 19:13, GSGEORGE said: πρώτη δόση σε κεαο κ εφορία για τον εξωδικαστικό ήταν 11 και 12 του 2023 και πληρώνονται κανονικά μέχρι τώρα. Καινούρια αίτηση στον εξωδικαστικό θα μπορείς να κάνεις από τον Δεκέμβριο του 2024 και μετά. Δεν είμαι απολύτως σίγουρος, αλλά νομίζω ότι αν κάνεις νέα αίτηση, θα μπουν όλα όσα χρωστάς μέσα, ακόμα και αυτά που έχεις ρυθμίσει σε 24αρες δόσεις. Και φυσικά θα έχεις προστασία από δεσμεύσεις λογαριασμών κλπ από την στιγμή που θα οριστικοποιήσεις και μετά. Ωστόσο να ξέρεις ότι για να ισχύει η ρύθμιση του εξωδικαστικού, θα πρέπει να πληρώνεις τα τρέχοντα, αν τα αφήνεις θα πέσει ο εξωδικαστικός.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Έχει προσπαθήσει κάποιος να κάνει επανάντληση στοιχείων περιουσίας, αφού έχει κάνει οριστικοποίηση; Προσπαθώ από το πρωί και μου βγάζει μπάρα που φορτώνει επ' άπειρον. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή αν με κόβει επειδή έχω κάνει οριστικοποίηση. Αλλά αν είναι το δεύτερο, δεν θα έπρεπε να μου πετάξει ένα μήνυμα; Ή να μην με αφήνει καν να πατήσω το κουμπάκι; @Free Bird για πες γνώμη.
Free Bird Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Malthador είπε Έχει προσπαθήσει κάποιος να κάνει επανάντληση στοιχείων περιουσίας, αφού έχει κάνει οριστικοποίηση; Προσπαθώ από το πρωί και μου βγάζει μπάρα που φορτώνει επ' άπειρον. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή αν με κόβει επειδή έχω κάνει οριστικοποίηση. Αλλά αν είναι το δεύτερο, δεν θα έπρεπε να μου πετάξει ένα μήνυμα; Ή να μην με αφήνει καν να πατήσω το κουμπάκι; @Free Bird για πες γνώμη. Απ' ότι γνωρίζω επανάντληση αφού έχει γίνει οριστικοποίηση, δε μπορεί να γίνει. Πρέπει να ζητήσεις να γυρίσει η αίτηση σε συμπλήρωση στοιχείων για να μπορεί να γίνει η επανάντληση. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από Free Bird 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 46 minutes ago, Free Bird said: Απ' ότι γνωρίζω επανάντληση αφού έχει γίνει οριστικοποίηση, δε μπορεί να γίνει. Πρέπει να ζητήσεις να γυρίσει η αίτηση σε συμπλήρωση στοιχείων για να μπορεί να γίνει η επανάντληση. Έχει γίνει οριστικοποίηση και έχει γυρίσει σε συμπλήρωση στοιχείων γιατί ήθελε να κάνει διορθώσεις το fund. Αφού τις έκανε, τώρα θέλω να κάνω επανάντληση περιουσιακών στοιχείων πριν κάνω εκ νέου οριστικοποίηση. Αλλά όταν πατάω το κουμπάκι, βγάζει την μπάρα που φορτώνει συνεχώς.
Free Bird Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Έχει γίνει οριστικοποίηση και έχει γυρίσει σε συμπλήρωση στοιχείων γιατί ήθελε να κάνει διορθώσεις το fund. Αφού τις έκανε, τώρα θέλω να κάνω επανάντληση περιουσιακών στοιχείων πριν κάνω εκ νέου οριστικοποίηση. Αλλά όταν πατάω το κουμπάκι, βγάζει την μπάρα που φορτώνει συνεχώς. Κανονικά έπρεπε να σε αφήνει, κάποιο θέμα με τη σύνδεση, server, δε ξέρω ... 1
Dima1414 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα πληρωνω εδω και ενα μιση χρονο εξωδικαστικο μηχανισμο και το χρεος στην ααδε με τους φορους μονο ανεβαινει..δεν φενεται τιποτα οτι πληρωνω ..στην ουσια δεν εχουν μπει τα χρεει στις ρυθμιζομενες οφειλες…δεν ξερω που βρισκομαι τι θα γινει με ολο αυτο;;;
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Dima1414 said: Καλησπερα πληρωνω εδω και ενα μιση χρονο εξωδικαστικο μηχανισμο και το χρεος στην ααδε με τους φορους μονο ανεβαινει..δεν φενεται τιποτα οτι πληρωνω ..στην ουσια δεν εχουν μπει τα χρεει στις ρυθμιζομενες οφειλες…δεν ξερω που βρισκομαι τι θα γινει με ολο αυτο;;; Η ρύθμιση δεν φαίνεται στο taxis ακόμα και θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να το φτιάξουν. Οι οφειλές μπορεί να φαίνεται ότι ανεβαίνουν, αλλά δεν σε επηρεάζει κάπου, συστημικό είναι αυτό. Για να δεις τις πληρωμές σου πηγαίνεις στα «Στοιχεία Πληρωμών», ενώ για να δεις ακριβώς σε ποια οφειλή μπαίνει κάθε μήνα το ποσό που πληρώνεις στον εξωδικαστικό πηγαίνεις «Μηνιαία Ενημέρωση Φορολογικού Λογαριασμού». Εξυπακούεται ότι για να μην χάσεις την ρύθμιση πρέπει να πληρώνεις τα τρέχοντα (ή να τα ρυθμίζεις εντός 60 ημερών από την βεβαίωσή τους).
meletis_m Δημοσ. Κυριακή στις 09:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:54 μμ Έχω ήδη ενεργή αιτηση στο εξωδικαστικό μηχανισμό και πληρώνεται η μηνιαία δόση . Ωστόσο όταν είχε γίνει η αίτηση εξωδικαστικού δέν είχαν κανει και ευάλωτου οφειλέτη αίτηση ταυτόχρονα. Θέλω να ρυθμίσω οφειλές στο οίκειο δήμο - ύδρευση και μου είπαν να κάνω αίτηση για ευάλωτο οφειλέτη για να μπώ στίς 100 δόσεις που τέθηκε πριν λίγο καιρό σε ισχύ. Θα επηρεάσει κάπου την ρυθμιση εξωδικαστικού η αίτηση εμπρόθεσμη του ευάλωτου οφειλέτη ;
contiyo Δημοσ. Δευτέρα στις 10:09 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:09 πμ Καλημέρα, Στην καρτέλα Εξασφαλίσεις - Πιστωτές, φαίνεται μόνο το ένα βαρός από τα δύο που βαραίνουν το μοναδικό ακίνητο του οφειλέτη. Αν και η σειρά προσημείωσης είναι σωστή, δεν θα έπρεπε να φαίνεται και το δεύτερο βάρος στο ακίνητο ? Υπάρχουν δύο οφειλές με διαφορετικά ποσά: 1η υποθήκη με υπολειπόμενη οφειλή 14.000 και ποσό εξασφάλισης 36.000 2η υποθήκη με υπολειπόμενη οφειλή 66.000 και λογικά ποσό εξασφάλισης 66.000. Χρειάζεται να κάνω αίτηση διόρθωσης για να μπει και η δεύτερη υποθήκη ? Είναι λογικό να φαίνεται μόνο η πρώτη ? Ξέχασαν να την περάσουν και να κάνω τον τρελό μπας και φάει μεγάλο ψαλίδι το δάνειο που φαίνεται οτι δεν υπάρχει υποθήκη ? Εάν έχει κάποια σημασία πρόκειται για ευάλωτο οφειλέτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα