Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραγικοί, να μην μπορείς να βγαλεις ακρη να μαθεις εαν το δοσολογιο σου ειναι οκ και να θες να μαθεις το υπολοιπο της οφειλής σου. Τηλεφωνα ,emails και ολοι λενε δεν εχουμε εμεις αυτα τα στοιχεια. Για ααδε μιλαω. Ο εφκα μια χαρα ολα  σου δινει ολα τα στοιχεια.

• Απαντ. 745
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, stathisgtr said:

Τραγικοί, να μην μπορείς να βγαλεις ακρη να μαθεις εαν το δοσολογιο σου ειναι οκ και να θες να μαθεις το υπολοιπο της οφειλής σου. Τηλεφωνα ,emails και ολοι λενε δεν εχουμε εμεις αυτα τα στοιχεια. Για ααδε μιλαω. Ο εφκα μια χαρα ολα  σου δινει ολα τα στοιχεια.

Το δοσολόγιό σου είναι αυτό που έχει αναρτηθεί και έχεις υπογράψει, δεν αλλάζει κάτι. Μπαίνεις, κατεβάζεις τις συμβάσεις και βλέπεις το δοσολόγιο στο παράρτημα. Συμφωνώ ωστόσο, δεν καταλαβαίνω γιατί στο taxis δεν περνάει η ρύθμιση μέσα στην πλατφόρμα, όπως κάνει ο ΕΦΚΑ, ακόμα φαίνονται αρρύθμιστες οι οφειλές στην εφορία. Στα στοιχεία πληρωμών πάντως, μπορείς να δεις τι έχεις πληρώσει ως τώρα.

Ωστόσο, δεν ξέρω που παίρνεις τηλέφωνο, αλλά στο ΚΕ.Β.ΕΙΣ. απαντάνε σε γενικές γραμμές, τόσο τηλεφωνικά, όσο και μέιλ αν στείλεις. Επίσης απαντάει η ΑΑΔΕ αν κάνεις αίτημα μέσω του taxis, δεν μου έχει τύχει ποτέ να μην απαντήσουν ή να μην με κατευθύνουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Το δοσολόγιό σου είναι αυτό που έχει αναρτηθεί και έχεις υπογράψει, δεν αλλάζει κάτι. Μπαίνεις, κατεβάζεις τις συμβάσεις και βλέπεις το δοσολόγιο στο παράρτημα. Συμφωνώ ωστόσο, δεν καταλαβαίνω γιατί στο taxis δεν περνάει η ρύθμιση μέσα στην πλατφόρμα, όπως κάνει ο ΕΦΚΑ, ακόμα φαίνονται αρρύθμιστες οι οφειλές στην εφορία. Στα στοιχεία πληρωμών πάντως, μπορείς να δεις τι έχεις πληρώσει ως τώρα.

Ωστόσο, δεν ξέρω που παίρνεις τηλέφωνο, αλλά στο ΚΕ.Β.ΕΙΣ. απαντάνε σε γενικές γραμμές, τόσο τηλεφωνικά, όσο και μέιλ αν στείλεις. Επίσης απαντάει η ΑΑΔΕ αν κάνεις αίτημα μέσω του taxis, δεν μου έχει τύχει ποτέ να μην απαντήσουν ή να μην με κατευθύνουν.

Μπορεσες να εχει τα τελευταια εικονα  με το χρεος και το ποσο διαγραφής? Μιλαω για εναμιση χρονο πληρωμων με συνέπεια και οποτε μπορω βαζω πολυ πανω απο την δοση.

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Με κεβεις  μιλησα με τηλεφωνου και με εστειλαν στην αρμοδια ΔΟΥ , η αρμοδια ΔΟΥ μια αγενέστατη κυρια μου απαντησε
(Κυριε τι περνετε εδω τηλεφωνο,εμεις δεν εχουμε τετοια στοιχεια καλεστε παλι στο κεβεις). Εστειλα mail στο κεβεις καμια δεκαρια μερες και απάντηση καμια.

Δημοσ.

Και ως δια μαγειας σημερα μου απάντησαν λολ και μου ειπαν οτι εχουν πληρωθει δωσεις μεχρι και απριλιο 2025. Τελος καλο ολα καλα.

Οσοι ειστε στον εξωδικαστικο που ισως να μην το ξερετε καποιοι ,οι καινούργιες υποχρεώσεις θα πρεπει να εξοφλούνται η να διακανονίζονται μεχρι 60 ημέρες απο την βεβαίωση. 

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, stathisgtr said:

Και ως δια μαγειας σημερα μου απάντησαν λολ και μου ειπαν οτι εχουν πληρωθει δωσεις μεχρι και απριλιο 2025. Τελος καλο ολα καλα.

Άρα καταλήγουμε ότι στο ΚΕ.Β.ΕΙΣ. διαβάζουν ινσόμνια.

• Haha 1
Δημοσ.

πρώτη δόση σε κεαο κ εφορία για τον εξωδικαστικό ήταν 11 και 12 του 2023 και πληρώνονται κανονικά μέχρι τώρα.

• Moderators
Δημοσ.
On 30/10/2024 at 19:13, GSGEORGE said:

πρώτη δόση σε κεαο κ εφορία για τον εξωδικαστικό ήταν 11 και 12 του 2023 και πληρώνονται κανονικά μέχρι τώρα.

Καινούρια αίτηση στον εξωδικαστικό θα μπορείς να κάνεις από τον Δεκέμβριο του 2024 και μετά.

Δεν είμαι απολύτως σίγουρος, αλλά νομίζω ότι αν κάνεις νέα αίτηση, θα μπουν όλα όσα χρωστάς μέσα, ακόμα και αυτά που έχεις ρυθμίσει σε 24αρες δόσεις. Και φυσικά θα έχεις προστασία από δεσμεύσεις λογαριασμών κλπ από την στιγμή που θα οριστικοποιήσεις και μετά.

Ωστόσο να ξέρεις ότι για να ισχύει η ρύθμιση του εξωδικαστικού, θα πρέπει να πληρώνεις τα τρέχοντα, αν τα αφήνεις θα πέσει ο εξωδικαστικός.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Έχει προσπαθήσει κάποιος να κάνει επανάντληση στοιχείων περιουσίας, αφού έχει κάνει οριστικοποίηση;

Προσπαθώ από το πρωί και μου βγάζει μπάρα που φορτώνει επ' άπειρον. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή αν με κόβει επειδή έχω κάνει οριστικοποίηση. Αλλά αν είναι το δεύτερο, δεν θα έπρεπε να μου πετάξει ένα μήνυμα; Ή να μην με αφήνει καν να πατήσω το κουμπάκι;

@Free Bird για πες γνώμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχει προσπαθήσει κάποιος να κάνει επανάντληση στοιχείων περιουσίας, αφού έχει κάνει οριστικοποίηση;

Προσπαθώ από το πρωί και μου βγάζει μπάρα που φορτώνει επ' άπειρον. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή αν με κόβει επειδή έχω κάνει οριστικοποίηση. Αλλά αν είναι το δεύτερο, δεν θα έπρεπε να μου πετάξει ένα μήνυμα; Ή να μην με αφήνει καν να πατήσω το κουμπάκι;

@Free Bird για πες γνώμη.

Απ' ότι γνωρίζω επανάντληση αφού έχει γίνει οριστικοποίηση, δε μπορεί να γίνει. 
Πρέπει να ζητήσεις να γυρίσει η αίτηση σε συμπλήρωση στοιχείων για να μπορεί να γίνει η επανάντληση. 

Επεξ/σία από Free Bird
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, Free Bird said:

Απ' ότι γνωρίζω επανάντληση αφού έχει γίνει οριστικοποίηση, δε μπορεί να γίνει. 
Πρέπει να ζητήσεις να γυρίσει η αίτηση σε συμπλήρωση στοιχείων για να μπορεί να γίνει η επανάντληση. 

Έχει γίνει οριστικοποίηση και έχει γυρίσει σε συμπλήρωση στοιχείων γιατί ήθελε να κάνει διορθώσεις το fund. Αφού τις έκανε, τώρα θέλω να κάνω επανάντληση περιουσιακών στοιχείων πριν κάνω εκ νέου οριστικοποίηση.

Αλλά όταν πατάω το κουμπάκι, βγάζει την μπάρα που φορτώνει συνεχώς.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχει γίνει οριστικοποίηση και έχει γυρίσει σε συμπλήρωση στοιχείων γιατί ήθελε να κάνει διορθώσεις το fund. Αφού τις έκανε, τώρα θέλω να κάνω επανάντληση περιουσιακών στοιχείων πριν κάνω εκ νέου οριστικοποίηση.

Αλλά όταν πατάω το κουμπάκι, βγάζει την μπάρα που φορτώνει συνεχώς.

Κανονικά έπρεπε να σε αφήνει, κάποιο θέμα με τη σύνδεση, server, δε ξέρω ... 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...