dis83 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, IceFLoWeR είπε Μόνο εισόδημα 3 τελευταίων ετών. Ακίνητη περιουσία κανονικά δηλωμένα όλα έπρεπε να έχουν αντληθεί πρίν περάσει η αίτηση σε "Επεξεργασία αίτησης από σύστημα". Εάν σου βγάζει αυτό και εσένα χωρίς να αντληθεί η ακίνητη περιουσία για τον Α ή Β λόγο τότε θα δείς ένα μήνυμα "επικοινωνία με το help desk" με το που μπεις στην αίτηση. Εάν δεν είναι σε αυτή την φάση επεξεργασίας αίτησης από το σύστημα πρέπει να αναμείνεις λίγο ακόμη. Εγώ έκανα αίτημα στο help desk και αναμένω βοήθεια. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ημερομηνία αρχικής αίτηση για να κάνω μια εκτίμηση χρόνου ; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από dis83
IceFLoWeR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 50 λεπτά πριν, dis83 είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ημερομηνία αρχικής αίτηση για να κάνω μια εκτίμηση χρόνου ; 08/06 την έκανα 1
stelakis1914 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποιον από τους αιτούντες έχουν προστεθεί χρέη από πιστωτικές κάρτες.
dis83 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Την τελευταία βδομάδα σας λέει κι εσάς λόγω φόρτου δοκιμάστε από αύριο ; Άσχετα αν δεν έχουν συμπληρωθεί όλα τα δεδομένα. Οριστική δήλωση έχει κάνει κάποιος ;
Anthony3091 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, dis83 είπε Την τελευταία βδομάδα σας λέει κι εσάς λόγω φόρτου δοκιμάστε από αύριο ; Άσχετα αν δεν έχουν συμπληρωθεί όλα τα δεδομένα. Οριστική δήλωση έχει κάνει κάποιος ; Ναι!
dis83 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Anthony3091 είπε Ναι! Ναι στην πρώτη ή τη δεύτερη ερώτηση ;
Anthony3091 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, dis83 είπε Ναι στην πρώτη ή τη δεύτερη ερώτηση ; Στην πρώτη 1
Anthony3091 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Φορτώθηκαν χρέη της ΑΑΔΕ. Με διάφορα κουλά και διπλοεγγραφές βέβαια. Η οριστικοποίηση αίτησης παραμένει γκριζαρισμένη και γράφει δοκιμάστε εκ νέου αύριο.
IceFLoWeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Anthony3091 είπε Φορτώθηκαν χρέη της ΑΑΔΕ. Με διάφορα κουλά και διπλοεγγραφές βέβαια. Η οριστικοποίηση αίτησης παραμένει γκριζαρισμένη και γράφει δοκιμάστε εκ νέου αύριο. Σε καλύτερο δρόμο είσαι. Διπλοεγγραφές και λάθος καταχωρήσεις έχω κι εγώ και εδώ και μια εβδομάδα έχω κάνει ερώτηση στο help desk αλλά κανείς δεν απάντησε. Παραμένει σε "Επικοινωνήστε με help desk υπάρχουν λάθη και ασυμφωνίες στην αίτηση σας". Και μάντεψε. Τα λάθη δημιουργήθηκαν από τον εντολέα {Εθνική Τράπεζα}. Έλα πείτε μου ότι είναι τυχαίο τώρα αυτό. Αφού ρε κολοτράπεζα σε πιέζει ο μηχανισμός γιατί βάζεις καταθέσεις με αιτιολογία ενοίκιο σαν "χρηματοοικονομικές συναλλαγές". Ρώτησα σύμβουλο και μου είπε επί λέξη: Υπάρχουν κάποιες "τρύπες" στο σύστημα που δυσχερένουν την διαδικασία και οι εντολείς γνωρίζουν για αυτά από την στιγμή που τέθηκε σε εφαρμογή ο μηχανισμός. Καθυστερημένες αιτήσεις μπορεί να μην προλάβουν να ολοκληρωθούν έως το τέλος Σεπτεμβρίου 🤬🤬🤬
dis83 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Διπλοεγγραφές από λάθος της τράπεζας και ακόμα δεν έχουν ανακτηθεί εισόδημα και ακίνητη περιουσία. Απάντηση σε κάθε ερώτημα μετά από 10 μέρες copy paste ανατρέξτε στις οδηγίες όπου φυσικά δεν υπάρχει και απάντηση. Σε λάθος εγγραφές νομίζω μπορείτε να κάνετε από τώρα αίτημα διόρθωσης μπας και κερδίσετε λίγο χρόνο μιας και λέει ότι θέλει 15 μέρες να ελεγχθεί. Κάποιες στιγμές φαίνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα οριστικοποίησης και δε βγάζει το μήνυμα φόρτου αλλά τουλάχιστον οπως το έχω καταλάβει εγώ αν δεν συμπληρωθούν αυτόματα όλα τα στοιχεία και δεν είναι σωστά δε γίνεται οριστικοποίηση. Ελπίζω να δοθούν οι απαραίτητες παρατάσεις και να μην πρόκειται για ένα ακόμα φιάσκο.
renetto Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Έχει κάνει κανείς οριστικοποίηση αίτησης; Εμένα μου βγάζει: "Δεν έχουν επισυναφθεί το σύνολο των υποχρεωτικών εγγράφων. Παρακαλούμε διορθώστε το σφάλμα και δοκιμάστε ξανά." Δεν εκκρεμεί κάποιο έγγραφο προς επισύναψη και από το help desk δεν απαντάνε.
IceFLoWeR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, renetto είπε Έχει κάνει κανείς οριστικοποίηση αίτησης; Εμένα μου βγάζει: "Δεν έχουν επισυναφθεί το σύνολο των υποχρεωτικών εγγράφων. Παρακαλούμε διορθώστε το σφάλμα και δοκιμάστε ξανά." Δεν εκκρεμεί κάποιο έγγραφο προς επισύναψη και από το help desk δεν απαντάνε. Ανάλογα με την αίτηση αλλάζουν και τα δικαιολογητικά. Μήπως χρειάζεσαι ποινικό μητρώο? Το βγάζεις μέσω gov μετά από αίτηση και την επόμενη το εκδίδουν.
renetto Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Λες να΄ναι αυτό; Θα τους το στείλω και θα ενημερώσω. update Τίποτα συνεχίζει να μου πετάει το ίδιο μήνυμα Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από renetto
rangoman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Καλημέρα σε όλους. Εχω ολοκληρώσει το μεγαλύτερο στάδιο της αιτήσεως μου. Παρόλο που εμπίπτω και στα δυο κριτήρια τα οποία έχουν οριστεί από την πλατφόρμα, στο πεδίο ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ και τα δυο κριτήρια εμφανίζονται ότι δεν πληρούνται. Απο τον έλεγχο προκύπτει ότι τόσο το σύνολο των οφειλών προς το Δημόσιο, τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης και τους Χρηματοδοτικούς Φορείς, υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ, όσο και ότι το σύνολο των οφειλών σε έναν χρηματοδοτικό φορέα δεν υπερβαίνει το 90% του συνόλου των οφειλών στους Χρηματοδοτικούς Φορείς, στο Δημόσιο και στους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης ή σε περίπτωση που το υπερβαίνει υπάρχουν οφειλές προς το Δημόσιο ή/και τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. Και στα δυο κριτήρια μου εμφανίζει το Χ. Το έχει πάθει κι άλλος αυτό ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα