Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) Τώρα μου εμφανίζει στο στάδιο: Αξιολόγηση απο Συντονιστή Πιστωτή. και μου αναφέρει ό,τι μέχρι τις 10/5 θα έχει ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο στάδιο. Σε εμάς, συντονιστής είναι η DoValue, τι σημαίνει τώρα αυτό ό,τι μέχρι τις 10/5 θα ψηφίσει; Επεξ/σία 6 Μαϊου από Manefs23
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Στις 6/5/2024 στις 9:03 ΠΜ, Manefs23 είπε Τώρα μου εμφανίζει στο στάδιο: Αξιολόγηση απο Συντονιστή Πιστωτή. και μου αναφέρει ό,τι μέχρι τις 10/5 θα έχει ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο στάδιο. Σε εμάς, συντονιστής είναι η DoValue, τι σημαίνει τώρα αυτό ό,τι μέχρι τις 10/5 θα ψηφίσει; H DoValue βλέπω δεν ψήφισε μέχρι 10/5. Διάβασα όμως: "Ο Συντονιστής Πιστωτής ενημερώνεται μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να εισέλθει στην Πλατφόρμα και να ψηφίσει ιδανικά πρώτος, εντός δέκα (10) ημερών. Η συμμετοχή του Συντονιστή Πιστωτή στη ψηφοφορία ως πρώτος κατά σειρά, δεν είναι υποχρεωτική. Η ψηφοφορία διαρκεί μέχρι να προκύψουν τα ποσοστά πλειοψηφίας ή μέχρι να παρέλθει χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών." Γιαυτό άλλαξε η ημ\νια σε άλλες + 10 ημέρες; Αν δεν ψηφίσει η DoValue (κ η Cepal) μέχρι 20/5 πάπαλα η αίτηση, παλι ακαρπη... Να ξέρω να ψάχνω για μεταφορικη για μετακομιση... Βαρέθηκα να μην απαντάνε σε αιτήση 🤨 Την προηγουμενη φορά αυτοί το 2022 ειχαν ψηφίσει θετικά παντως...
tanni19 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Στις 12/5/2024 στις 9:24 ΠΜ, Manefs23 είπε H DoValue βλέπω δεν ψήφισε μέχρι 10/5. Διάβασα όμως: "Ο Συντονιστής Πιστωτής ενημερώνεται μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να εισέλθει στην Πλατφόρμα και να ψηφίσει ιδανικά πρώτος, εντός δέκα (10) ημερών. Η συμμετοχή του Συντονιστή Πιστωτή στη ψηφοφορία ως πρώτος κατά σειρά, δεν είναι υποχρεωτική. Η ψηφοφορία διαρκεί μέχρι να προκύψουν τα ποσοστά πλειοψηφίας ή μέχρι να παρέλθει χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών." Γιαυτό άλλαξε η ημ\νια σε άλλες + 10 ημέρες; Αν δεν ψηφίσει η DoValue (κ η Cepal) μέχρι 20/5 πάπαλα η αίτηση, παλι ακαρπη... Να ξέρω να ψάχνω για μεταφορικη για μετακομιση... Βαρέθηκα να μην απαντάνε σε αιτήση 🤨 Την προηγουμενη φορά αυτοί το 2022 ειχαν ψηφίσει θετικά παντως...
andreaspA Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών ειναι και για δανειοληπτες που εχουν αποφαση απο τον ν.Κατσελη και θελουν να κανουν αποπληρωμη με έκπτωση ?
ifollowrivers Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Γειά σας παιδιά, Μήπως έχετε προσφορές από διαφοεα γραφεία συμβούλων (δικηγόροι/λογιστές) για το πόσο κοστίζει η διαδικασία αν το αναλάβουν αυτοί; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαϊου Moderators Δημοσ. 15 Μαϊου 4 hours ago, ifollowrivers said: Γειά σας παιδιά, Μήπως έχετε προσφορές από διαφοεα γραφεία συμβούλων (δικηγόροι/λογιστές) για το πόσο κοστίζει η διαδικασία αν το αναλάβουν αυτοί; Ο καθένας χρεώνει ότι γουστάρει σε γενικές γραμμές, έχω ακούσει ακόμα και για αρκετές χιλιάδες ευρώ αμοιβή, που δεν ανταποκρίνονται στην δουλειά που απαιτεί η διαδικασία. Γύρω στο χιλιάρικο και κάτω είναι καλά αν σου ζητήσουν και εφόσον αναλάβουν όλο το τρέξιμο αυτοί. Σε κάθε περίπτωση, εγώ δεν θα το άφηνα χωρίς να το παρακολουθώ ο ίδιος μαζί με τον σύμβουλο. 20 hours ago, andreaspA said: Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών ειναι και για δανειοληπτες που εχουν αποφαση απο τον ν.Κατσελη και θελουν να κανουν αποπληρωμη με έκπτωση ? Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό; Αν έχει απόφαση από τον νόμο Κατσέλη, τότε η ρύθμιση που ήδη έχει στα χέρια του θα είναι με κούρεμα. Αμφιβάλλω ότι θα πάρει καλύτερη πρόταση από τον εξωδικαστικό. 1
meletis_m Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 5 ώρες πριν, ifollowrivers είπε Γειά σας παιδιά, Μήπως έχετε προσφορές από διαφοεα γραφεία συμβούλων (δικηγόροι/λογιστές) για το πόσο κοστίζει η διαδικασία αν το αναλάβουν αυτοί; Εμένα το ανέλαβε ο λογιστής σε λογική τιμή μαζί με τα υπόλοιπα για τη επιχείρηση .
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εγώ την έκανα μόνος μου παιδιά. Λίγο αντίληψη να έχεις, χρόνο, και κουράγιο την κάνεις και μονος σου. Ό,τι θες είτε προς κράτος, είτε προς τράπεζες τους ρωτάν και απαντάνε! Δεν θεωρώ ο,τι είναι κάτι που χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις. Σε αυτό το σημείο να πω ό,τι η DoValue δεν έχει απαντήσει ακόμα 😑 Νιώθω σαν να έχω στείλει μνμ σε κοπέλα να βγούμε για πρώτο ραντεβού και περιμένω να μου απαντήσει. - Do Value δεν απαντά, ενοικιαστές φεύγουν και μου αφήνουν χρέη και απλήρωτα κοινόχρηστα, στην πολυκατοικία μου κάποιοι μου έχουν ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι. Ας ελπίσουμε το βράδυ ο ΠΑΟΚ να μου δώσει χαρά! Επεξ/σία 15 Μαϊου από Manefs23
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Θα με σκάσουν απο την Cepal, αντί να μπουν στην πλατφόρμα να κανουν το τικ πρασινο στην ψηφοφορία μας παίρνουν τηλεφωνο
meletis_m Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 22 λεπτά πριν, Manefs23 είπε Θα με σκάσουν απο την Cepal, αντί να μπουν στην πλατφόρμα να κανουν το τικ πρασινο στην ψηφοφορία μας παίρνουν τηλεφωνο Πόσο περιθώριο έχουν να απαντήσουν υποχρεωτικά ; Τηλεφωνικά δε νομίζω οτι θα συμφωνηθεί κάτι παρόλο που παίρνουν τηλέφωνο .
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Πόσο περιθώριο έχουν να απαντήσουν υποχρεωτικά ; Τηλεφωνικά δε νομίζω οτι θα συμφωνηθεί κάτι παρόλο που παίρνουν τηλέφωνο . έχουν ακόμα λίγες ημέρες βάση πλατφόρμας... διαφορετικά πάπαλα, αν συμφωνησουν με τον αλγόριθμο DoValue και Cepal θα ειναι μια χαρά γιατί περνάνε το 60%, και στο σύνολο 40% στους πιστωτές με εξασφαλίσεις! Βασικά η Dovalue απο μόνη της ειναι στους πιστωτές με εξασφαλίσεις κάπου στο 80%...
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαϊου Moderators Δημοσ. 21 Μαϊου 1 hour ago, Manefs23 said: Θα με σκάσουν απο την Cepal, αντί να μπουν στην πλατφόρμα να κανουν το τικ πρασινο στην ψηφοφορία μας παίρνουν τηλεφωνο Και τι σας λένε; Να τα βρείτε εκτός πλατφόρμας;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Και τι σας λένε; Να τα βρείτε εκτός πλατφόρμας; Τίποτα! Μόλις λέω ότι έχουμε κανει υποβολη στο εξωδικαστικό, μας λένε "καλό μεσημερί", απαντάω και εγώ "καλό μεσημερί" και το κλείνουμε
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Μαϊου Moderators Δημοσ. 22 Μαϊου Για πείτε λίγο αν ξέρετε τι να κάνω: έχω μια ανοιχτή αίτηση ευάλωτου. Οι τράπεζες έχουν ανεβάσει οφειλές και -κατόπιν διορθωτικού αιτήματος- τους συνοφειλέτες. Η ΑΑΔΕ και ο ΕΦΚΑ έχουν ανεβάσει τις οφειλές του προσωπικού ΑΦΜ και έχουν γίνει διορθωτικά αιτήματα (μαζί με τα σχετικά αρχεία) για να ανεβούν επιπροσθέτως και οι οφειλές των εταιρειών που διαχειριζόταν ο αιτών (και οι οποίες βρίσκονται σε λύση και εκκαθάριση, άρα πληρούνται τα κριτήρια). Εδώ και δυο εβδομάδες δεν έχουν απαντήσει οι φορείς για τις εταιρείες. Ξέρει κανείς που μπορώ να καλέσω για να επισπεύσω την διαδικασία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα