Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@pavlos1908

Το ποσοστό του κουρέματος -αν γίνει- βγαίνει μέσα από έναν αλγόριθμο που υπολογίζει καταθέσεις, ακίνητη περιουσία και άλλα χαρακτηριστικά που δεν τα έχουν ανακοινώσει. 
================

Τώρα, πρόσφατα έμαθα κάτι καινούριο που δεν είχε γραφτεί πουθενά ούτε είχε ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. 
Ξέραμε από την πρώτη μέρα -άλλωστε το ανέφερε και το ΦΕΚ- ότι οι τράπεζες δίνουν λύσεις .. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ! Νόμος !

Δε ξέραμε όμως ότι το δημόσιο π.χ. ΑΑΔΕ εάν το υπόλοιπο οφειλής είναι κάτω των 10.000 €, δε δίνει λύση. 
Σε ερώτηση που είχα κάνει πριν ενάμιση μήνα σε αίτηση με Διμερή Διαδικασία και αφού είχε βγει σύμβαση αναδιάρθρωσης μόνο για οφειλές προς ΚΕΑΟ,  
γιατί  στη σύμβαση δεν αναφέρονται οι οφειλές προς ΑΑΔΕ ? , πήρα την απάντηση ότι θα έρθει αργότερα !!! 
Ότι να 'ναι ...

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 745
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω σχετικά με την συμπεριφορα της Do Value. Η αίτηση φτανει στην καταλητικη ημερομηνία του σταδίου «Αξιολόγηση απο συντονιστή» και αντί να βγει καποια πρόταση , η Do value δημιουργεί αίτηση διόρθωσης στοιχείων προς τον εαυτό της (εχει γίνει ηδη 3 φορές) με την δικαιολογία «λοιποί λόγοι». Διορθώνεται την ίδια μερα απο τους ίδιους και η αίτηση ξαναγυρνάει πισω στο σταδιο της οροστικοποιησης και μετα παλι απο την αρχη η αναμονή.Γνωρίζετε κάτι γι αυτο; Ποσες φορές μπορεί να το κανει αδικαιολόγητα;

Επεξ/σία από Fllorra2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,

Απο μεσα Οκτωβριου εχει γινει δεκτη η ρυθμιση που μας προτειναν, μονο οφειλες ΑΑΔΕ ειχαμε, εχουμε πληρωσει ηδη την 1η δοση, αλλα στο myAADE δεν φαινεται ακομα τιποτα, φαινεται στις οφειλες εκτος ρυθμισης και οχι στις ρυθμισμενες.

Με αυτην απο την εφορια που μιλησα μου ειπε οτι καθυστερει γιατι ειναι ανεξαρτητα τμηματα κλπ κλπ, ποσο καιρο μπορει να παρει; Εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια;

Ειναι λιγο πιο "αγχωτικο" να πληρωνεις και να μην βλεπεις αμεσα οτι ειναι ΟΚ η δοση του μηνα (οπως φαινεται στο myAADE στις ρυθμισμενες οφειλες).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα,

σε αίτηση που καταβάλλει κανονικά δόσεις από Σεπτέμβριο, ακόμη δε φαίνεται η ρύθμιση στο taxis - η απάντηση σε εμένα ήταν ότι "θα αργήσουν να φανούν ΚΑΙ ΑΝ". 

Προφανώς και είναι αγχωτικό να πληρώνεις και να βλέπεις τις οφειλές σου αρύθμιστες.. - σε αυτό, η πρόταση ήταν να πάω για ενημέρωση από το αρμόδιο κατάστημα και να πάρω μια φορολογική ενημερότητα, όπου εκεί λογικά θα φαίνονται.

Επεξ/σία από yoda156
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2022 στις 1:34 ΜΜ, yoda156 είπε

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα,

σε αίτηση που καταβάλλει κανονικά δόσεις από Σεπτέμβριο, ακόμη δε φαίνεται η ρύθμιση στο taxis - η απάντηση σε εμένα ήταν ότι "θα αργήσουν να φανούν ΚΑΙ ΑΝ". 

Προφανώς και είναι αγχωτικό να πληρώνεις και να βλέπεις τις οφειλές σου αρύθμιστες.. - σε αυτό, η πρόταση ήταν να πάω για ενημέρωση από το αρμόδιο κατάστημα και να πάρω μια φορολογική ενημερότητα, όπου εκεί λογικά θα φαίνονται.

Σημερα το πρωι επικοινωνησα ξανα μαζι τους, μου ειπαν οτι "ελπιζουν" μεχρι τελος του 23 να φανει η ρυθμιση... 🙄

Επεξ/σία από pavlos1908
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σημαντικό για την Ταυτότητα Οφειλής στο δημόσιο: από όσο έχω καταλάβει υπάρχει κάποιο θέμα με την αποστολή της Τ.Ο. σε κάποια email. Η ταυτότητα οφειλής ήρθε τελικά ως μήνυμα στις e-κοινοποιήσεις του taxis!

• Moderators
Δημοσ.

Πόσο καιρό μπορεί να κρατήσει το στάδιο «Διμερής Σύμβαση μεταξύ Οφειλέτη και Δημοσίου»; Σε αίτηση που έχει οριστικοποιηθεί από αρχές Σεπτέμβρη, είμαστε ακόμα στο περίμενε.

Ναι οκ, προστασία and all that μέχρι να δεήσουν η εφορία και το ΙΚΑ να βγάλουν ρυθμίσεις, ωστόσο τι κάνουμε με τις οφειλές που δεν έχουν μπει στον εξωδικαστικό και δεν τις ρυθμίζει το δημόσιο; Τις αφήνουμε να stackάρουν και έχει ο θεός; Ούτε ο ένας φορέας, ούτε ο άλλος ρυθμίζουν οφειλές που έπονται αν δεν έχουν ρυθμιστεί πρώτα οι παλιές και τις παλιές οι ίδιοι είναι που καθυστερούν να τις ρυθμίσουν. 😕

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/1/2022 στις 5:53 ΜΜ, lg379 είπε

επειδή τραβάει τις εγγραφές 5ετίας, μήπως είχε τα προηγούμενα έτη και πρέπει να μοναδικοποιήσεις αυτά?

μεταξύ μας... δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από την μοναδικοποίηση. έπρεπε να το βγάλουν εκτός αυτό το πράγμα τελείως. αυτό έπρεπε να το κάνει μόνη της η πλατφόρμα χωρίς να μπαίνεις καν στη διαδικασία... Πληροφορικοί από τα Lidl...

η παράταση της παράτασης... Ελλαδάρα! 

απαντώ στον εαυτό μου γιατί το έλυσα! 

είναι τόσο τραγικοί που το μνμ τους είναι λάθος! 

πρέπει να βάλεις το ποσοστό συνιδιοκτησία που έχει και στο ε9 σε όλες τις εγγραφές (ακόμη και μηδενικές).

φάγαμε 4 ώρες για να δοκιμάζουμε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς 6 εγφραφών με 4 διαφορετικές πιθανότητες % συνιδιοκτησία.

πάντως αυτό μου δείχνει κάτι άλλο... (το να έχουν φτιάξει τέτοια δικλίδα ασφαλείας και να μη βγάζουν ένα μνμ εκεί τι πρέπει να κάνεις και ταυτόχρονα να χρειάζεται άπειρες δοκιμές να το βρείς.... που αν ηταν 15 οι εγγραφές έπρεπε να κάθομαι ένα μήνα από πάνω να δοκιμάζω).... υποψιάζομαι οτι ΤΑ ΤΙΠΣ ΕΝΤ ΤΡΙΚΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ!!!!

καλό σημάδι είναι αυτό πάντως. 

εμένα μ γύρισε μία από τις πιό προχωρημένες σε "αξιολόγηση από πιστωτές" χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης.

σε μία άλλη πρόταση (πιό απλή πεθαίνεις... 12000 χωρίς τράπεζες..) έχει 

Διμερής Σύμβαση μεταξύ Οφειλέτη και Δημοσίου <<<< χωρίς πουθενά να ξέρω που είναι αυτή η σύμβαση, χωρίς να έχει εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου, χωρίς τίποτα!!! 

Βγάζει αυτό:

Δεν έχει καταχωρηθεί ποσοστό συνιδιοκτησίας στο σύνολο των εγγραφών μοναδικοποίησης. Παρακαλούμε ελέγξτε ότι όλες οι εγγραφές μοναδικοποίησης έχουν αντιστοιχηθεί ορθά με τα περιουσιακά στοιχεία των καρτελών «Ακίνητη Περιουσία», «Λοιπά Περιουσιακά Στοιχεία», «Περιουσιακά Στοιχεία – Πιστωτές» και «Καταθέσεις και Επενδυτικά Προϊόντα».

--

Ποσοστό συνδιοκτησίας καταχωρείς μόνο όταν κάνεις μοναδικοποίηση για περιουσιακό στοιχείο τρίτου.

Τι εννοείς όταν γράφεις "πρέπει να βάλεις το ποσοστό συνιδιοκτησία που έχει και στο ε9 σε όλες τις εγγραφές (ακόμη και μηδενικές)."? Ποιες μηδενικές εγγραφές?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, STAM2023 είπε

Βγάζει αυτό:

Δεν έχει καταχωρηθεί ποσοστό συνιδιοκτησίας στο σύνολο των εγγραφών μοναδικοποίησης. Παρακαλούμε ελέγξτε ότι όλες οι εγγραφές μοναδικοποίησης έχουν αντιστοιχηθεί ορθά με τα περιουσιακά στοιχεία των καρτελών «Ακίνητη Περιουσία», «Λοιπά Περιουσιακά Στοιχεία», «Περιουσιακά Στοιχεία – Πιστωτές» και «Καταθέσεις και Επενδυτικά Προϊόντα».

--

Ποσοστό συνδιοκτησίας καταχωρείς μόνο όταν κάνεις μοναδικοποίηση για περιουσιακό στοιχείο τρίτου.

Τι εννοείς όταν γράφεις "πρέπει να βάλεις το ποσοστό συνιδιοκτησία που έχει και στο ε9 σε όλες τις εγγραφές (ακόμη και μηδενικές)."? Ποιες μηδενικές εγγραφές?

Απαντάς σε ένα μήνυμα που γράφτηκε πριν ένα χρόνο !!!!
Τότε ακόμα δεν ήξερε κανείς πως να ξεπεράσει αυτό το μήνυμα που εμφανιζόταν !
Πλέον εδώ και πολύ καιρό έχει λυθεί, όπως σωστά αναφέρεις.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας ενημερώνουμε ότι υλοποιήθηκε ρύθμιση εξωδικαστικού βάσει της εγκριθείσας σύμβασης αναδιάρθρωσης για την αίτηση *******.

Για την εξασφάλιση της ορθότητας των συναλλαγών, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα με το αρμόδιο ΚΕΑΟ - Β' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΑΟ ΑΤΤΙΚΗΣ προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με την καταβολή της πρώτης δόσης.

μου ήρθε στο email

προσπαθώ να πάρω αλλά δεν το σηκώνει κανείς

μήπως γνωρίζει κάποιος εάν χρησιμοποιούμαι την ταυτότητα οφειλέτη ?

Δημοσ.

για τον από πάνω: σου δίνουν αυτοί ταυτότητα οφειλής

γενικότερα... 

τι γίνεται αν ενεργοποιήσουν τις 120 δόσεις και ήδη έχεις μπεί στον εξωδικαστικό?

θα βγεί άκρη τι ποσά είναι σε οφειλή?

έχει κανείς πληροφόρηση τι θα μπεί στις 120?

Δημοσ.
Στις 15/2/2023 στις 12:12 ΜΜ, lg379 είπε

για τον από πάνω: σου δίνουν αυτοί ταυτότητα οφειλής

γενικότερα... 

τι γίνεται αν ενεργοποιήσουν τις 120 δόσεις και ήδη έχεις μπεί στον εξωδικαστικό?

θα βγεί άκρη τι ποσά είναι σε οφειλή?

έχει κανείς πληροφόρηση τι θα μπεί στις 120?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Γνωρίζει κανείς τι θα γίνει για όσους έχουν κάνει αίτηση,έχει ολοκληρωθεί χωρίς διακανονισμό  αν θα έχουμε δικαίωμα να ξανακάνουμε αίτηση με τις νέες ρυθμίσεις που πρόκειται να κάνουν;

Δημοσ.

Καλησπέρες, ξέρει κανείς τι γίνεται με ολοκληρωμένες αιτήσεις και ρυθμίσεις με τη νέα τροπολογία που πέρασε με σταθερό επιτόκιο 3%; Μπορούμε εκ νέου να ρυθμίσουμε τα χρέη με το νέο επιτόκιο ή πρέπει να περιμένουμε έως και του χρόνου; 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί βγάλανε πάλι στη δημοσιότητα τον εξωδικαστικό ; Μόνο για το προφανές των εκλογών ή έχουν γίνει όντως αλλαγές στη διαδικασία ;  

Έχει ξαναδοκιμάσει κάποιος αίτηση με άκαρπη ή απορριφθείσα την  αρχική αίτηση ; 

Επεξ/σία από dis83
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 22/2/2023 στις 4:49 ΜΜ, HristosZeus είπε

Καλησπέρες, ξέρει κανείς τι γίνεται με ολοκληρωμένες αιτήσεις και ρυθμίσεις με τη νέα τροπολογία που πέρασε με σταθερό επιτόκιο 3%; Μπορούμε εκ νέου να ρυθμίσουμε τα χρέη με το νέο επιτόκιο ή πρέπει να περιμένουμε έως και του χρόνου; 

Την ίδια απορία έχω και εγώ, βρήκες κάποια απάντηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...