Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες !

@Lenas8
Μαζί ξεκινήσαμε αλλά στην πορεία χωριστήκαμε !
Ο δικός μου αποδέχθηκε την πρόταση στις 17/3.
Μετά από κάποιες μέρες η αίτηση πήγε σε status "Αξιολόγηση από Φορείς Δημοσίου" και έκτοτε εδώ και δυο μήνες έχει κολλήσει εκεί !! Έχω ανεβάσει δύο ερωτήματα στην πλατφόρμα και φυσικά δεν έχω πάρει καμία απάντηση ..
Ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει το help desk στο 2111000350.

Σου βγάζει και εσένα στηβ αίτηση πάνω αριστερά παραίτηση από αιτούντα όπως στηβ φωτο που ανέβασα?

• Απαντ. 745
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε σου λέει, με τέτοιες λύσεις που δίνουμε, θα παραιτηθεί ο ενδιαφερόμενος.
Απλά θέλουν να το έχουν και "γραπτώς" !! 😂😂

Απ' ότι βλέπω έχει προστεθεί σε όλες τις αιτήσεις. Προφανώς αναβάθμιση της πλατφόρμας ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Free Bird είπε

Ε σου λέει, με τέτοιες λύσεις που δίνουμε, θα παραιτηθεί ο ενδιαφερόμενος.
Απλά θέλουν να το έχουν και "γραπτώς" !! 😂😂

Απ' ότι βλέπω έχει προστεθεί σε όλες τις αιτήσεις. Προφανώς αναβάθμιση της πλατφόρμας ...

Μας ζητάνε με ευγενικό τρόπο να παραιτηθούμε 😂😂😂😂

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

τι θελει να πει με το παρακάτω ? στην συγκεκριμενη αιτηση ο αιτων εχει επιδυνωση πανω απο 20 % !! απο 11.000 και 12.000 τα προηγούμενα χρόνια, πήγε στα 4.600 !

image.png.3e08decfeadacaf7ea52f1db4b038c63.png

Δημοσ.
Στις 15/5/2022 στις 9:13 ΠΜ, Lenas8 είπε

Καλησπερα. Εχω περασει στο σταδιο Διμερης συμβασης μεταξυ οφειλετη και του δημοσιου.  δεν εχει  εκτιμωμενη ημερομηνια ολοκληρωσης. Γνωριζετε πανω κατω ποσο διαρκεσει και ποσα σταδια υπαρχουν ακομα μεχρι  να βγει το δοσολογιο? Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Η διάρκεια είναι σχετική μπορεί Μια εβδομάδα μπορεί και μήνα 

Το επόμενο στάδιο είναι η ανάρτηση σύμβασης αναδιάρθρωσης και θα σας ζητηθεί να γινει αποδοχή η απόρριψη 

Μην ξεχνάτε να τσεκάρετε το πεδίο διορθώσεις μέσα από την πλατφόρμα γιατί μπορεί κάτι να ζήτητε και να μην το έχετε δει !

Μετά την αποδοχή αν κάνετε φυσικά! Λογικά θα σταλθει με email η ταχύτητα οφειλής και μέσα σε 5 εργάσιμες πρέπει να πληρωθεί 

Στην σύμβαση θα δείτε και τις δόσεις 

17 λεπτά πριν, geza77 είπε
Στις 15/5/2022 στις 9:13 ΠΜ, Lenas8 είπε

Καλησπερα. Εχω περασει στο σταδιο Διμερης συμβασης μεταξυ οφειλετη και του δημοσιου.  δεν εχει  εκτιμωμενη ημερομηνια ολοκληρωσης. Γνωριζετε πανω κατω ποσο διαρκεσει και ποσα σταδια υπαρχουν ακομα μεχρι  να βγει το δοσολογιο? Σας ευχαριστω πολυ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.jpeg.97e648339bb48ade0df5925ca6d323a6.jpeg

Αυτό τελικά έχει κάποιο λόγο που εμφανίζεται ή το βγάζουν όλες οι αιτήσεις ; 

Δεν έχει επιλογή για οποιαδήποτε ενέργεια, υποθέτω ότι είναι γενικό warning. 

Προχώρησαν αιτήσεις με τέτοιο μήνυμα ; 

Επεξ/σία από dis83
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dis83 είπε

image.jpeg.97e648339bb48ade0df5925ca6d323a6.jpeg

Αυτό τελικά έχει κάποιο λόγο που εμφανίζεται ή το βγάζουν όλες οι αιτήσεις ; 

Δεν έχει επιλογή για οποιαδήποτε ενέργεια, υποθέτω ότι είναι γενικό warning. 

Προχώρησαν αιτήσεις με τέτοιο μήνυμα ; 

Το βγάζει σε όλες τις αιτήσεις αν χρειαστεί κάτι θα το αναφέρουν στο πεδίο διορθώσεις 

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Lenas8 είπε

Το βγάζει σε όλες τις αιτήσεις αν χρειαστεί κάτι θα το αναφέρουν στο πεδίο διορθώσεις 

Με τέτοια καθυστέρηση ψάχνομαι και για τα αυτονόητα ! 
Ευχαριστώ ! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ,*** SOS *** 

Σε περίπτωση που ακυρωθεί μια αίτηση , από εμάς , για οποιοδήποτε λόγο, πλέον δεν έχουμε το δικαίωμα να υποβάλουμε νέα παρά μετά από ένα έτος !! Μου έτυχε σήμερα μετά από παρότρυνση του help desk σε οριστικοποιημένη αιτηση με λάθη σε μοναδικοποιηση συνοφειλέτη να μου προτείνουν να την ακυρώσω και να την ξανα κανω και οπως επραξα.. σημερα την βλέπω ολοκληρωμένη, τουσ καλεσα και μυ λενε αλαξε με τροπολογια η διαδικασία και δεν μπορεις να την ξανα υποβάλεις παρα μετα απο ενα ετος ! και αυτο γιατι το χρησιμοποιούσαν για να πανε πισω δικασιμους.. και το καταλαβαν και το σταματησαν σαν διαδικασία!!! 

• Confused 1
Δημοσ.

Μία αίτησή μου άλλαξε σήμερα σε "διμερής σύμβαση μεταξύ οφειλέτη και δημοσίου" από "αξιολόγηση από λοιπούς πιστωτές". 

Στην πλευρική στήλη δεν έχει αλλάξει ακόμα κάτι, δεν υπάρχει το tab της σύμβασης. Υποθέτω δεν έχει φορτωθεί ακόμα. 

Στην αίτηση υπήρχε και οφειλή προς τράπεζα. Ο τίτλος της κατάστασης σημαίνει ότι η τράπεζα δε δέχτηκε ; 

Δημοσ.
Στις 11/5/2022 στις 9:54 ΠΜ, geza77 είπε
Στις 4/5/2022 στις 8:02 ΜΜ, Free Bird είπε

καλησπερα μου ηρθε η προταη απο Κοινωνικους φορεις. Με οφειλη 21.000 και τοκουςς 14.000 . Τελεια δηλ!  απο τραπεζες και απο εφορια δεν μου ηρθε ακομη κατι. απλα για να καταλαβω. αν δεν αποδεκτω την προταση απο τα ταμεια δεν θα μου σταλει ουτε απο τραπεζα ουτε  απο εφορια?  επισης μπορεις να απορριψεις μια προταση και να δεχτεις καποια αλλη?

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε και η δική μου πρόταση σε 2 αιτήσεις. 0% κούρεμα και σου βάζουν έξτρα τόκους προκειμένου να σου ρυθμίσουν. Ενώ αν δεν αποδεχτείς και το πληρώνεις εκτός εξωδικαστικού δεν θα τους είχες. Για κλάματα απλά

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...