yoda156 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, Free Bird είπε @zarnt, @yoda156 Συγνώμη έκανα λάθος πριν, βασικά δεν το έγραψα σωστά. Για τα δάνεια που δε θέλεις να ρυθμίσεις γιατί τρέχουν ήδη ρυθμίσεις που δε θέλεις να χάσεις, ζητάς από τις τράπεζες να ΜΗ δώσουν λύση. Στοιχεία θα δώσουν κανονικά. Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα ... Κανένα πρόβλημα! Έτσι είναι σαφώς πιό εύλογο και για τις ίδιες τις τράπεζες να μην ασχοληθούν περαιτέρω και για τη συζήτηση περί κριτηρίων. 👍 1
Free Bird Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, zarnt είπε οι 120 της εφορίας με ενδιαφέρει περισσότερο Δεν είχα τέτοια περίπτωση και δε γνωρίζω αλλά στο παρακάτω τηλέφωνο θα σας ενημερώσουν αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. << Θέματα ενημέρωσης για τη διαχείριση οφειλών: Για προσωποποιημένη ενημέρωση στα Κέντρα και Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στο τηλέφωνο: 213.212.57.30 >> Τους καλείτε και σας κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού την επόμενη μέρα και θα σας λύσουν την απορία σας. 2
geza77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 21 ώρες πριν, Free Bird είπε Δεν είχα τέτοια περίπτωση και δε γνωρίζω αλλά στο παρακάτω τηλέφωνο θα σας ενημερώσουν αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. << Θέματα ενημέρωσης για τη διαχείριση οφειλών: Για προσωποποιημένη ενημέρωση στα Κέντρα και Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στο τηλέφωνο: 213.212.57.30 >> Τους καλείτε και σας κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού την επόμενη μέρα και θα σας λύσουν την απορία σας. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΣΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΩΣΗ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΙΚΟ. ΕΙΧΑ ΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΝ ΣΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΞΩΔΙΚΑΣΙΚΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΜΟΤΙ ΟΙΝΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΘΑ ΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ ΩΦΕΙΛΩΝ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑς ΒΟΗΘΗΣΑ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ 2
lg379 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1) δεν έβρισκα πως έκανες αποδοχή γιατί ήταν εταιρεία και έπρεπε να μπείς ως εκπρόσωπος στην πλατφόρμα 2) τις 120 δόσεις δε πλήρωσα τις τελευταίες 2 δόσεις (Μαρτίου και Απριλίου) με τη λογική οτι έκανα αποδοχή της πρότασης στον εξωδικαστικό. Δεν ξέρω αν έκανα καλά 3) ΑΑ Γής σας χρέωσε ο συμβολαιογράφος για να το βγάλει? αν ναι πόσο? 4) πως θα αντιπαραβάλω τα ποσά άραγε να δώ οτι θα πέσουν τα σωστά? δλδ οταν έκανα την αίτηση το Σεπτέμβριο, τράβηξε Χ ποσό αλλά έκτοτε έχω πληρώσει 5 δόσεις 1000άδες από τις 120 δόσεις? κανένα τίπ εδώ? 5) πόσο γρήγορα σας ήρθαν οι ταυτότητες πληρωμής? έχει κανείς εικόνα τι γίνεται μετά από το στάδιο της αποδοχής? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από lg379
Lenas8 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στην σύμβαση ταυτότητα οφειλής έχει μόνο η οφειλή από κάρτα-τράπεζα Χωρις ημερομηνίες πληρωμής πρώτης δόσης! Χωρίς διευκρινίσεις πως και που θα πληρωθεί η πρώτη δόση! Η συγκεκριμένη αίτηση βρίσκετε τώρα σε αξιολόγηση σύμβασης από πιστωτές δημοσιου! Αλλά κάνεις δεν γνωρίζει αν θα ξεκινήσουν οι δόσεις μετά την ολοκλήρωση όλων των σταδίων η θα έπρεπε η πρώτη δόση οφειλής τράπεζας να πληρωθεί! Στην τηλεφωνική υποστήριξη μας είπαν να μην περιμένουμε email από χρηματοδοτικούς πιστωτές και να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους! Θα λάβουμε λεει email μόνο για οφειλη από Ααδε ! Εγώ προσπάθησα να επικοινωνήσω με την cepa hellas καθώς αυτό μου δείχνει η σύμβαση αλλά χωρίς επιτυχία! Υποτίθεται θα επικοινωνούσαν μαζί μου! Από εβδομάδα θα προσπαθήσω ξανά! Στις 29/4/2022 στις 9:53 ΜΜ, lg379 είπε 1) δεν έβρισκα πως έκανες αποδοχή γιατί ήταν εταιρεία και έπρεπε να μπείς ως εκπρόσωπος στην πλατφόρμα 2) τις 120 δόσεις δε πλήρωσα τις τελευταίες 2 δόσεις (Μαρτίου και Απριλίου) με τη λογική οτι έκανα αποδοχή της πρότασης στον εξωδικαστικό. Δεν ξέρω αν έκανα καλά 3) ΑΑ Γής σας χρέωσε ο συμβολαιογράφος για να το βγάλει? αν ναι πόσο? 4) πως θα αντιπαραβάλω τα ποσά άραγε να δώ οτι θα πέσουν τα σωστά? δλδ οταν έκανα την αίτηση το Σεπτέμβριο, τράβηξε Χ ποσό αλλά έκτοτε έχω πληρώσει 5 δόσεις 1000άδες από τις 120 δόσεις? κανένα τίπ εδώ? 5) πόσο γρήγορα σας ήρθαν οι ταυτότητες πληρωμής? έχει κανείς εικόνα τι γίνεται μετά από το στάδιο της αποδοχής? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από Lenas8 1
lg379 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 σε εταιρεία, μπήκα με τα ατομικά/ως εκπρόσωπος νομικού προσώπου των 2 και έκανα αποδοχή της σύμβασης. οι άλλοι 2 είναι εγγυητές μόνο στην τράπεζα και δεν ήθελαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία, κάτι που είναι οκ και προχώρησε η διαδικασία. όπως βλέπετε μου βγάζει πάνω πως ακόμη δεν έχω κάνει αποδοχή! (αν και αύριο θα μιλήσω μαζί τους) καμία ιδέα?
Lenas8 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μόλις έσκασε αυτό στην αίτηση στο πεδίο διορθωση στοιχείων @Free Bird καμία ιδέα? Εσένα σου ήρθε? Σύμφωνα με την παρ.3 του άρθρου 21 του ν.4738/20 : «Συναίνεση του Δημοσίου ή Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, κατά τα οριζόμενα στην περ. γ’ της παρ. 2 του παρόντος, σε πολυμερείς συμβάσεις αναδιάρθρωσης, στις οποίες δεν ικανοποιούνται οι προϋποθέσεις των υποπερ. (ι) και (ii) της περ. β’ της παρ. 2, είναι σύννομη, εφόσον η προτεινόμενη σύμβαση έχει εξασφαλίσει τις συναινέσεις της παρ. 1 του άρθρου 14 και λαμβάνεται σύμφωνη αιτιολογημένη γνώμη διαχειριστή αφερεγγυότητας, τον οποίο επιλέγουν οι χρηματοδοτικοί φορείς και καλύπτουν την αμοιβή του, για το ότι (α) η σύμβαση δεν επιφυλάσσει στο Δημόσιο ή τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης χειρότερη μεταχείριση από ό,τι θα ίσχυε σε περίπτωση πτώχευσης του οφειλέτη και (β) ότι η εφαρμογή της σύμβασης αναδιάρθρωσης επιτρέπει τη βιώσιμη λειτουργία του (αν είναι επιχείρηση) ή τον καθιστά αξιόχρεο και επιπλέον ικανοποιούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 22.» Παρακαλούμε όπως αναρτηθεί η σχετική έκθεση ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί η διαδικασία αξιολόγησης. 1
Free Bird Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, Lenas8 είπε Μόλις έσκασε αυτό στην αίτηση στο πεδίο διορθωση στοιχείων @Free Bird καμία ιδέα? Εσένα σου ήρθε? Σύμφωνα με την παρ.3 του άρθρου 21 του ν.4738/20 : «Συναίνεση του Δημοσίου ή Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, κατά τα οριζόμενα στην περ. γ’ της παρ. 2 του παρόντος, σε πολυμερείς συμβάσεις αναδιάρθρωσης, στις οποίες δεν ικανοποιούνται οι προϋποθέσεις των υποπερ. (ι) και (ii) της περ. β’ της παρ. 2, είναι σύννομη, εφόσον η προτεινόμενη σύμβαση έχει εξασφαλίσει τις συναινέσεις της παρ. 1 του άρθρου 14 και λαμβάνεται σύμφωνη αιτιολογημένη γνώμη διαχειριστή αφερεγγυότητας, τον οποίο επιλέγουν οι χρηματοδοτικοί φορείς και καλύπτουν την αμοιβή του, για το ότι (α) η σύμβαση δεν επιφυλάσσει στο Δημόσιο ή τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης χειρότερη μεταχείριση από ό,τι θα ίσχυε σε περίπτωση πτώχευσης του οφειλέτη και (β) ότι η εφαρμογή της σύμβασης αναδιάρθρωσης επιτρέπει τη βιώσιμη λειτουργία του (αν είναι επιχείρηση) ή τον καθιστά αξιόχρεο και επιπλέον ικανοποιούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 22.» Παρακαλούμε όπως αναρτηθεί η σχετική έκθεση ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί η διαδικασία αξιολόγησης. Καλησπέρα ! Αυτό ήρθε στην αίτηση που έχει αποδεχθεί ο πελάτης τη σύμβαση αναδιάρθρωσης ? Εμένα στην αντίστοιχη αίτηση αλλά ούτε και σε άλλη αίτηση, δε μου έχει έρθει κάτι τέτοιο. Ένα περίεργο που μου ήρθε σε μια αίτηση που είναι σε στάδιο 'Αξιολόγηση από Λοιπούς Πιστωτές', ήταν ένα αίτημα από έναν πιστωτή (DoValue) ότι ήθελε ένα μήνα επιπλέον για την αξιολόγηση. Φυσικά την έδωσε ο οφειλέτης. Όοσν αφορά το ερώτημα ( τι έχουμε να δούμε ακόμα Θεέ μου !!! ) προφανώς δεν καλύπτεται ή το ένα από τα δύο παρακάτω ή και τα δύο. i. οι απαιτήσεις του Δημοσίου και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης δεν υπερβαίνουν, τόσο ως προς το Δημόσιο όσο και ως προς το σύνολο των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, το ποσό του ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων (1.500.000) ευρώ, ii. το Δημόσιο και οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης εκπροσωπούν συνολικά ποσό απαιτήσεων μικρότερο από το σύνολο των απαιτήσεων των συμμετεχόντων χρηματοδοτικών φορέων κατά του οφειλέτη, Αυτή είναι η παρ. 1 του άρθρου 14 1. Μετά την υποβολή της αίτησης, οι συμμετέχοντες πιστωτές, που είναι χρηματοδοτικοί φορείς, δύνανται να καταθέσουν πρόταση ρύθμισης προς τον οφειλέτη. Αν πρόταση εξασφαλίσει τη συναίνεση του οφειλέτη, της πλειοψηφίας (ως προς την αξία των σχετικών απαιτήσεων) των συμμετεχόντων πιστωτών που είναι χρηματοδοτικοί φορείς και τουλάχιστον του ποσοστού συμμετεχόντων πιστωτών με ειδικό προνόμιο, υπογράφεται μεταξύ των συναινούντων πιστωτών και του οφειλέτη η σύμβαση αναδιάρθρωσης (που δύναται να συναφθεί και ως πολλαπλές διμερείς συμφωνίες με ταυτόσημο περιεχόμενο). Με όλο το παραπάνω ειλικρινά πάει να σπάσει το κεφάλι μου ! Δε βγάζω άκρη. Πραγματικά δεν είναι τυχαίο που ακόμα δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση ότι ούτε μία αίτηση δεν έχει προχωρήσει ! Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου, ειλικρινά δε ξέρω. Αν βρεις άκρη πάντως ενημέρωσέ μας αν θέλεις. 1
Lenas8 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) @Free Bird Ναι ειναι αίτηση που έχει αποδεχτεί ο πελάτης την σύμβαση! Στην συγκεκριμένη αίτηση το χρέος δημοσίου είναι πολύ μεγαλύτερο απο της τράπεζα αλλά δεν ξεπερνά το 1.500.000 άρα εκπίπτει το δεύτερο (. το Δημόσιο και οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης εκπροσωπούν συνολικά ποσό απαιτήσεων μικρότερο από το σύνολο των απαιτήσεων των συμμετεχόντων χρηματοδοτικών φορέων κατά του οφειλέτη, ) Δηλαδή τώρα θα πρέπει η τράπεζα ως πιστωτής να βάλει διαχειριστή αφερεγγυότητας και με δικά της έξοδα? Και θα το δεχτεί αυτό η τράπεζα? Βέβαια στην σύμβαση λέει ξεκάθαρα ότι τυχόν έξοδα οι τράπεζα θα τα πιστώσει στο οφειλέτη Εντωμεταξύ πήγα να ξανά κατεβάσω την σύμβαση μέσα από την πλατφόρμα και κατεβαίνει πλέον μόνο το παράρτημα για την τράπεζα οφειλέτη Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Lenas8 1
geza77 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 KAΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΜΟΜΕΝΗ ΔΙΗΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 22/5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 11/ 4 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΑΔΙΟΥ 4/ 5. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΛΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ,, Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΠΙΧΕΙΩΝ,, ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑΣ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Free Bird Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, geza77 είπε KAΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΜΟΜΕΝΗ ΔΙΗΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 22/5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 11/ 4 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΑΔΙΟΥ 4/ 5. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΛΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ,, Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΠΙΧΕΙΩΝ,, ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑΣ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Εφόσον στο status αναφέρει 'ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ' προέκυψε κάποια εκκρεμότητα και στη γυρίσανε. Αυτό μπορεί να συμβεί και να σε ενημερώσουν με e-mail, μπορεί όμως να συμβεί επίσης και να μη σε ενημερώσουν καθόλου !!!!!!!!!!!! Και υπάρχει περίπτωση να γυρίσει η αίτηση σε συμπλήρωση στοιχείων και να πρέπει να γίνει μία διόρθωση μέσα σε 5 ημέρες αλλιώς ακυρώνεται !!!!!!!!! Μη με ρωτήσεις όμως ποιες περιπτώσεις είναι αυτές. Το έχω διαβάσει στις οδηγίες, αλλά δε θυμάμαι. Επί του προκειμένου, εάν είσαι σύμβουλος, παίρνεις αύριο στο 2111000350 από τις 10:00-18:00, τους λες τον αριθμό της αίτησης και σου λένε ποιο είναι το πρόβλημα. Σε άλλη περίπτωση μπαίνεις στην αίτηση και κοιτάς ένα ένα τα πεδία. Εμένα μου είχε τύχει να γυρίσει μία αίτηση σε 'Συμπλήρωση Στοιχείων'. Είχε ανεβεί ένα σχόλιο με το ποια ήταν η εκκρεμότητα στο πεδίο της πλατφόρμας 'ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ' Έκανα αυτό που ζητούσε και ξαναέκανα οριστικοποίηση. Ελπίζω να τη βρεις την άκρη !
geza77 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, Free Bird είπε Εφόσον στο status αναφέρει 'ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ' προέκυψε κάποια εκκρεμότητα και στη γυρίσανε. Αυτό μπορεί να συμβεί και να σε ενημερώσουν με e-mail, μπορεί όμως να συμβεί επίσης και να μη σε ενημερώσουν καθόλου !!!!!!!!!!!! Και υπάρχει περίπτωση να γυρίσει η αίτηση σε συμπλήρωση στοιχείων και να πρέπει να γίνει μία διόρθωση μέσα σε 5 ημέρες αλλιώς ακυρώνεται !!!!!!!!! Μη με ρωτήσεις όμως ποιες περιπτώσεις είναι αυτές. Το έχω διαβάσει στις οδηγίες, αλλά δε θυμάμαι. Επί του προκειμένου, εάν είσαι σύμβουλος, παίρνεις αύριο στο 2111000350 από τις 10:00-18:00, τους λες τον αριθμό της αίτησης και σου λένε ποιο είναι το πρόβλημα. Σε άλλη περίπτωση μπαίνεις στην αίτηση και κοιτάς ένα ένα τα πεδία. Εμένα μου είχε τύχει να γυρίσει μία αίτηση σε 'Συμπλήρωση Στοιχείων'. Είχε ανεβεί ένα σχόλιο με το ποια ήταν η εκκρεμότητα στο πεδίο της πλατφόρμας 'ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ' Έκανα αυτό που ζητούσε και ξαναέκανα οριστικοποίηση. Ελπίζω να τη βρεις την άκρη ! ,,Σύμφωνα με την πρόβλεψη του πέμπτου βήματος, του τέταρτου σταδίου, της ΚΥΑ 76219 ΕΞ 2021 (ΦΕΚ Β’ 2817) «Ο χρήστης επισυνάπτει αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης του ιδίου (Οφειλέτη) ή του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου και του διευθύνοντος συμβούλου για ανώνυμες εταιρείες, ή του διαχειριστή για εταιρείες περιορισμένης ευθύνης και ιδιωτικές κεφαλαιουχικές εταιρείες, των ομόρρυθμων εταίρων και των διαχειριστών για προσωπικές εταιρείες και των φυσικών προσώπων που είναι αλληλέγγυα με τον οφειλέτη εκ του νόμου για την παράλειψη καταβολής οφειλών, σε περίπτωση που δεν έχει αντληθεί αυτοματοποιημένα» και καθώς διαπιστώθηκε ότι το αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης ούτε έχει αντληθεί αυτοματοποιημένα ούτε έχει επισυναφθεί από τον αιτούντα, να γίνει αυτεπάγγελτη αναζήτηση του συγκεκριμένου πιστοποιητικού,, αυτο ειιναι που ζηταει οποτε ελπιζω να ειναι ευκολο το ζητουμενο . Ερωτηση μετα την οριστικοποιηση ξαναπηγε παλι απο την αρχη η συνεχιστηκε απο το σημειο ποθ ηταν? σας ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση 1
Free Bird Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 @geza77 Αφού ανεβάσεις το πιστοποιητικό επιλέγεις πάλι την οριστικοποίηση και συνεχίζεται η επεξεργασία της αίτησης από την πλατφόρμα.
stelakis1914 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Από την έναρξη της διαδικασίας τον Ιούνιο, ένα τραπεζικό ίδρυμα δεν ανεβάζει τις οφειλές από πιστωτικές κάρτες στην πλατφόρμα. Έχω κάνει πολλές επαφές μαζί τους αλλά με εμπαίζουν συστηματικά. Έκανα ερώτημα μέσω της πλατφόρμας αλλά δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Δοκίμασα να απευθυνθώ και στον ΕΓΔΙΧ αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούνε να κάνουνε κάτι. Να αναφέρω ότι σε κάποιο ενδιάμεσο στάδιο είχαν συμπεριληφθεί οι συγκεκριμένες οφειλές αλλά το σύστημα αρχικοποίησε την αίτηση. Αυτό ήταν μια ένδειξη ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα έχει την τεχνική δυνατότητα να συμμετέχει αλλά ίσως όχι την θέληση. Έχετε μήπως κάποια άποψη για το αν μπορώ να απευθυνθώ κάπου για το συγκεκριμένο ζήτημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα