Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα  ειμαι στο σταδιο ,, αξιολογηση απο λοιπους πιστωτες,, μηπως ξερετε τι σημαινει αυτη η διαδικασια και αν μετα απο αυτη θα μου ερθει  η προταση για τα προτεινομενα ποσα? Η θα πρεπει να  περασω και απο αλλα σταδια ακομα? Σας ευχαριστω πολυ

• Απαντ. 745
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, geza77 είπε

Kαλησπερα  ειμαι στο σταδιο ,, αξιολογηση απο λοιπους πιστωτες,, μηπως ξερετε τι σημαινει αυτη η διαδικασια και αν μετα απο αυτη θα μου ερθει  η προταση για τα προτεινομενα ποσα? Η θα πρεπει να  περασω και απο αλλα σταδια ακομα? Σας ευχαριστω πολυ

Καλήμερα !
Αυτό το πράγμα είναι ένας λαβύρινθος που ούτε και αυτοί που το έφτιαξαν έχουν τη λύση !
Απόδειξη ότι ακόμα τροποποιείται και προσαρμόζεται - βελτιώνεται.
Ανέβηκαν καινούριοι οδηγοί χρήσης που περιλαμβάνουν πλέον και οδηγίες για την οριστική υποβολή της αίτησης, αλλά και για τα επόμενα στάδια.

http://www.keyd.gov.gr/ryumish_ofeilvn_ejvdik/
http://www.keyd.gov.gr/wp-content/uploads/2022/04/ΝΕΟΣ-Οδηγός-Χρήσης-OCW_Αιτών-14-4-22-ΜΕΡΟΣ-Β΄.pdf
http://www.keyd.gov.gr/wp-content/uploads/2022/04/ΝΕΟΣ-Οδηγός-Χρήσης-OCW_Αιτών-14-4-22-ΜΕΡΟΣ-Γ΄.pdf

Όσον αφορά την ερώτησή σου. Έχω και 'γω αίτηση στο ίδιο στάδιο.
Η οποία από 8/3 ήταν στο στάδιο 'Προς Αναμονή Διμερούς Διαπραγμάτευσης' με εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου την 8/5.
Σε ερώτηση που έκανα στην ΕΓΔΙΧ για περισσότερες λεπτομέρειες μου είπαν ότι είναι σε αξιολόγηση από τους φορείς και μπορεί να πάρει πάνω από 2 μήνες. Θα περιμένετε !
Εντωμεταξύ στις 15/4 η αίτηση πήγε στο στάδιο 'Αξιολόγηση από Λοιπούς Πιστωτές' 
Θα μιλήσω με ΕΓΔΙΧ πάλι για νέες πληροφορίες.

Πάντως μη νομίζεις ότι ξέρουν κι αυτοί. Όλη η φάση μέχρι στιγμής είναι χτισμένη στο πόδι.
Μιλάμε ότι σε ένα μήνα θα έχει κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας η συγκεκριμένη πλατφόρμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από Free Bird
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
On 14/04/2022 at 15:17, lg379 said:

άσχημο νέο... σε 3 προτάσεις μου (που είχαν γίνει αιτήματα σε διαφορετικούς χρόνους και είχαν το 10ήμερο της δυνατότητας απάντησης ξεχωριστές ημερομηνίες) ήρθε σήμερα μαζικά

Με απλά λόγια τις ακυρώσανε! Μάλιστα στη μία έχω και έτοιμο ερώτημα στην πλατφόρμα γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα προσφυγής σε διαπραγμάτευση. 

Τρατζικ. Τράτζικ. Τράτζικ!!! 

Είχε παρέλθει το δεκαήμερο ή έγινε νωρίτερα η ακύρωση;

Σε αφήνει να κάνεις εκ νέου αίτηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην αδικώ και είμαι και παραπληροφόρηση, η ΕΓΔΙΧ ανέβασε στατιστικά στοιχεία.
http://www.keyd.gov.gr/ryumish_ofeilvn_ejvdik/
Το αρχείο είναι κάτω κάτω

Από 1/6/2021 εώς 28/2/2022 έχουν υποβληθεί 47.897 αιτήσεις.

Για 137 αιτήσεις έχουν ψηφίσει θετικά οι τράπεζες και αναμένουν την απάντηση των οφειλετών
Επίσης 266 αιτήσεις βρίσκονται στο στάδιο διμερούς διαπραγμάτευσης.
Το οποίο σημαίνει 403 αιτήσεις επεξεργάζονται μετά την οριστικοποίηση.
Απ ότι λέει το κομπιουτεράκι μου αυτό είναι 0,84%.

Αυτό το δελτίο τύπου - ενημέρωση  - whatever , δεν αναφέρει πουθενά πόσες αιτήσεις έχουν ολοκληρωθεί, δηλαδή να έχει πληρώσει ο οφειλέτης την 1η δόση και να έχει μπει το νερό στ' αυλάκι που λένε .....
Μήπως ΔΕΝ έχει ολοκληρωθεί καμία αίτηση ??????
Τα λόγια είναι περιττά ....

image.jpeg

Επεξ/σία από Free Bird
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Το τρελό της ημέρας!

Καλή μεγάλο εβδομάδα σε όλους!

Με το email που ηρθε για την καταβολή πρώτης δόσης το οποίο μετά από δεύτερο email μας ζητήθηκε να το παραβλέψουμε!

Είχα κλείσει ραντεβού τηλεφωνικό να μιλήσω με την διαχείριση ιδιωτικού χρέους 

Η κύρια που μίλησα που είπε ότι email με ταυτότητα οφειλής θα έρθει μόνο για την εφορία , για τους άλλους πιστωτές τράπεζα,κεαο θα πρέπει εμείς να επικοινωνήσουμε μαζί τους για διευκρινίσεις και ταυτότητες πληρωμής 🤯🤯🤯🤯

Επίσης μου λέει από την στιγμή που της τράπεζας υπάρχει ταυτότητα οφειλής να πληρωθεί η δόση στην τράπεζα 

Μα το χρέος της κάρτας έχει περάσει στην cepa hellas που ακριβώς θα πληρωθεί δεν καταλαβαίνω!!!!

Δεν θα έπρεπε να έρθει διευκρινιστικο email με οδηγίες!

Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν!!!!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lenas8 είπε

Το τρελό της ημέρας!

Καλή μεγάλο εβδομάδα σε όλους!

Με το email που ηρθε για την καταβολή πρώτης δόσης το οποίο μετά από δεύτερο email μας ζητήθηκε να το παραβλέψουμε!

Είχα κλείσει ραντεβού τηλεφωνικό να μιλήσω με την διαχείριση ιδιωτικού χρέους 

Η κύρια που μίλησα που είπε ότι email με ταυτότητα οφειλής θα έρθει μόνο για την εφορία , για τους άλλους πιστωτές τράπεζα,κεαο θα πρέπει εμείς να επικοινωνήσουμε μαζί τους για διευκρινίσεις και ταυτότητες πληρωμής 🤯🤯🤯🤯

Επίσης μου λέει από την στιγμή που της τράπεζας υπάρχει ταυτότητα οφειλής να πληρωθεί η δόση στην τράπεζα 

Μα το χρέος της κάρτας έχει περάσει στην cepa hellas που ακριβώς θα πληρωθεί δεν καταλαβαίνω!!!!

Δεν θα έπρεπε να έρθει διευκρινιστικο email με οδηγίες!

Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν!!!!

Καλημέρα !
Μίλησα και 'γω σήμερα το πρωί με ΕΓΔΙΧ.
Το ίδιο είπαν και σε μένα. Για τις οφειλές του δημοσίου θα έρθει ενημερωτικό email που θα αναγράφει την ταυτότητα οφειλής για την 1η δόση. 
Στη δική μου περίπτωση, στη σύμβαση αναδιάρθρωσης, για τις τρεις κάρτες που έχει ο πελάτης, αναγράφεται η ταυτότητα οφειλής. Οπότε αναμένω το email για τις οφειλές του δημοσίου. 

Επίσης μου είπαν ότι οι δόσεις θα φαίνονται και στην πλατφόρμα στο πεδίο Πληρωμές - Δοσολόγιο, που δεν υπάρχει ακόμα.
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ I & II όπου και εκεί είχε δημιουργηθεί πεδίο Πληρωμές - Δοσολόγιο όταν εγκρίθηκε η αίτηση. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Free Bird είπε

Καλημέρα !
Μίλησα και 'γω σήμερα το πρωί με ΕΓΔΙΧ.
Το ίδιο είπαν και σε μένα. Για τις οφειλές του δημοσίου θα έρθει ενημερωτικό email που θα αναγράφει την ταυτότητα οφειλής για την 1η δόση. 
Στη δική μου περίπτωση, στη σύμβαση αναδιάρθρωσης, για τις τρεις κάρτες που έχει ο πελάτης, αναγράφεται η ταυτότητα οφειλής. Οπότε αναμένω το email για τις οφειλές του δημοσίου. 

Επίσης μου είπαν ότι οι δόσεις θα φαίνονται και στην πλατφόρμα στο πεδίο Πληρωμές - Δοσολόγιο, που δεν υπάρχει ακόμα.
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ I & II όπου και εκεί είχε δημιουργηθεί πεδίο Πληρωμές - Δοσολόγιο όταν εγκρίθηκε η αίτηση. 

Επομένως για να κατάλαβω θα πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση οφειλής κάρτας τράπεζας? Η θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Lenas8 είπε

Επομένως για να κατάλαβω θα πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση οφειλής κάρτας τράπεζας? Η θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία?

Απ' ότι κατάλαβα, στο e-mail θα μας ενηεμρώσουν ώστε να βάλουμε την 1η δόση λογικά για όλες τις οφειλές.  
Φυσιολογικά μετά από ένα μήνα θα πρέπει να γίνει κατάθεση η επόμενη δόση, η 2η δηλαδή και κάποια στιγμή λογικά πάντα θα έχει ενημερωθεί και η πλατφόρμα ώστε να έχει ανέβει το δοσολόγιο και να υπάρχουν και οι πληροφορίες με ποσά, ταυτ. οφειλής κλπ. 
Φυσιολογικά όλα αυτά, δεν παίρνω και όρκο ! Αντιλαμβάνεσαι γιατί.

Επίσης στο e-mail που έστειλαν για να αγνοήσουμε το ... προηγούμενο e-mail, φαίνονται όλα τα e-mails των συμβούλων !!
Δεν το έστειλαν με κρυφή κοινοποίηση (bcc). Τα προσωπικά δεδομένα πάνε περίπατο ! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Free Bird είπε

Απ' ότι κατάλαβα, στο e-mail θα μας ενηεμρώσουν ώστε να βάλουμε την 1η δόση λογικά για όλες τις οφειλές.  
Φυσιολογικά μετά από ένα μήνα θα πρέπει να γίνει κατάθεση η επόμενη δόση, η 2η δηλαδή και κάποια στιγμή λογικά πάντα θα έχει ενημερωθεί και η πλατφόρμα ώστε να έχει ανέβει το δοσολόγιο και να υπάρχουν και οι πληροφορίες με ποσά, ταυτ. οφειλής κλπ. 
Φυσιολογικά όλα αυτά, δεν παίρνω και όρκο ! Αντιλαμβάνεσαι γιατί.

Επίσης στο e-mail που έστειλαν για να αγνοήσουμε το ... προηγούμενο e-mail, φαίνονται όλα τα e-mails των συμβούλων !!
Δεν το έστειλαν με κρυφή κοινοποίηση (bcc). Τα προσωπικά δεδομένα πάνε περίπατο 

Το είδα και εγώ αυτό στο email και έπαθα σοκ 😂😂😂μου φάνηκε τόσο κωμικοτραγικό 

• Like 1
Δημοσ.

Παρατήρησα σήμερα αυτό στην αίτηση 

Ποινικό μητρώο δικαστικής χρήσης δεν εκδίδεται εγώ έχω ανεβάσει γενικής χρήσης! Καμία ιδέα? @Free Bird

Screenshot_20220419-095059_Chrome.jpg

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Lenas8 είπε

Παρατήρησα σήμερα αυτό στην αίτηση 

Ποινικό μητρώο δικαστικής χρήσης δεν εκδίδεται εγώ έχω ανεβάσει γενικής χρήσης! Καμία ιδέα? @Free Bird

Screenshot_20220419-095059_Chrome.jpg

Καλημέρα. 

Δεν το έχω προσέξει αυτό, δεν το έχω δει κάπου δηλαδή. Και μένα γενικής χρήσης είναι. 
Το σίγουρο είναι ότι τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά πρέπει να είναι με ημ/νία έκδοσης μέχρι 3 μηνών.  Εννοείται ότι έχω κάποια που είναι από τον περσινό Αύγουστο !!!! 
Σε επικοινωνία που είχα με ΕΓΔΙΧ μου είπαν ότι αν υπάρξει πρόβλημα θα ζητήσουν πρόσφατα. Οπότε πρέπει να ξαναβγούν. Τώρα για το ποινικό μητρώο, δε ξέρω αν υπάρχει τέτοια διάκριση ( γενική - δικαστικής χρήσης ), πρώτη φορά το ακούω. Θεωρώ ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα. Προσωπική άποψη πάντα. 

• Like 1
Δημοσ.

διόρθωσαν χθές το τρελό λάθος που είχανε κάνει να περάσουν όλες τις αιτήσεις που δεν απάντησαν σε απορριπτέες.

τις επανέφεραν και πλέον δώσανε ως 15/5/2020 να μπορεί κάποιος να αποδεδθεί ή οχι. 

δε ξέρω αν θα βάλουν κουμπί για "διαπραγμάτευση" και τι θα είναι τα στάδια από εκεί και πέρα.

Δημοσ.

παλεύω με προσωπική αίτηση από την πρώτη μέρα που βγήκε και συνέχεια όλο κάτι συμβαίνει και κάνω ένα βήμα μπρος και δέκα πίσω.

Ενιαίο Πιστοποιητικό Δικαστικής Φερεγγυότητας ήταν το περί μη πτώχευσης

τώρα για να το βγάλεις αυτό θέλει και το περί μη πτώχευσης το πρωτοδικείο

αντε να περιμενουμε κανα 20ημερο  για αυτο

μετα θα ειμαι εκτος  διμηνου και ξανα μανα απο την αρχη ..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zarnt είπε

παλεύω με προσωπική αίτηση από την πρώτη μέρα που βγήκε και συνέχεια όλο κάτι συμβαίνει και κάνω ένα βήμα μπρος και δέκα πίσω.

Ενιαίο Πιστοποιητικό Δικαστικής Φερεγγυότητας ήταν το περί μη πτώχευσης

τώρα για να το βγάλεις αυτό θέλει και το περί μη πτώχευσης το πρωτοδικείο

αντε να περιμενουμε κανα 20ημερο  για αυτο

μετα θα ειμαι εκτος  διμηνου και ξανα μανα απο την αρχη ..

Μην απελπίζεσαι, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
Όσον αφορά το Πιστοποιητικό Δικαστικής Φερεγγυότητας, όσες φορές το έχω βγάλει μέσω του gov.gr, το μόνο που ζητάνε είναι ένα μεγαρόσημο των 5 €.
Δε ζητήθηκε ποτέ το 'περί μη πτώχευσης' από το πρωτοδικείο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...