Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/1/2022 στις 5:53 ΜΜ, lg379 είπε

επειδή τραβάει τις εγγραφές 5ετίας, μήπως είχε τα προηγούμενα έτη και πρέπει να μοναδικοποιήσεις αυτά?

μεταξύ μας... δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από την μοναδικοποίηση. έπρεπε να το βγάλουν εκτός αυτό το πράγμα τελείως. αυτό έπρεπε να το κάνει μόνη της η πλατφόρμα χωρίς να μπαίνεις καν στη διαδικασία... Πληροφορικοί από τα Lidl...

η παράταση της παράτασης... Ελλαδάρα! 

απαντώ στον εαυτό μου γιατί το έλυσα! 

είναι τόσο τραγικοί που το μνμ τους είναι λάθος! 

πρέπει να βάλεις το ποσοστό συνιδιοκτησία που έχει και στο ε9 σε όλες τις εγγραφές (ακόμη και μηδενικές).

φάγαμε 4 ώρες για να δοκιμάζουμε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς 6 εγφραφών με 4 διαφορετικές πιθανότητες % συνιδιοκτησία.

πάντως αυτό μου δείχνει κάτι άλλο... (το να έχουν φτιάξει τέτοια δικλίδα ασφαλείας και να μη βγάζουν ένα μνμ εκεί τι πρέπει να κάνεις και ταυτόχρονα να χρειάζεται άπειρες δοκιμές να το βρείς.... που αν ηταν 15 οι εγγραφές έπρεπε να κάθομαι ένα μήνα από πάνω να δοκιμάζω).... υποψιάζομαι οτι ΤΑ ΤΙΠΣ ΕΝΤ ΤΡΙΚΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ!!!!

καλό σημάδι είναι αυτό πάντως. 

εμένα μ γύρισε μία από τις πιό προχωρημένες σε "αξιολόγηση από πιστωτές" χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης.

σε μία άλλη πρόταση (πιό απλή πεθαίνεις... 12000 χωρίς τράπεζες..) έχει 

Διμερής Σύμβαση μεταξύ Οφειλέτη και Δημοσίου <<<< χωρίς πουθενά να ξέρω που είναι αυτή η σύμβαση, χωρίς να έχει εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου, χωρίς τίποτα!!! 

Μία δεύτερη που έχω με οφειλές μόνο σε δημόσια ήταν σε στάδιο διήμερης σύμβαση με δημόσιο και τώρα είναι και αυτή σε στάδιο επεξεργασίας χωρίς ημερομηνία ολοκλήρωσής φυσικά! άρα αναμένουμε!

• Απαντ. 745
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Άκαρπη περαίωση/απορριφθείσα

Μια απάτη ακριβώς 

Δεν έχω τίποτα στο όνομα μου και έχω χρέη σε τράπεζες, 40000 

Μάλλον διαλέγουνε  με κάποιον που έχει παρουσία ,,,,,,,

και θα του κάνουν ρυθμίσει 

υπάρχει πουθενά αιτιολογία απόρριψης? 

σε μία δικιά μου που απορρίφθηκε (αναιτιολόγητα, θα μπορούσαν να ρυθμιστούν μόνο τα του δημοσίου) δεν έχει πουθενά

Αναφορά σε κείμενο

Μία δεύτερη που έχω με οφειλές μόνο σε δημόσια ήταν σε στάδιο διήμερης σύμβαση με δημόσιο και τώρα είναι και αυτή σε στάδιο επεξεργασίας χωρίς ημερομηνία ολοκλήρωσής φυσικά! άρα αναμένουμε!

αυτό είναι ανησυχητικό. το φυσιολογικό θα ηταν να σου έβγαζε πρόταση και να είχε την επιλογή να κάνεις αποδοχή!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lg379 είπε

σε μία δικιά μου που απορρίφθηκε (αναιτιολόγητα, θα μπορούσαν να ρυθμιστούν μόνο τα του δημοσίου) δεν έχει πουθενά

αυτό είναι ανησυχητικό. το φυσιολογικό θα ηταν να σου έβγαζε πρόταση και να είχε την επιλογή να κάνεις αποδοχή!

Άκαρπη περαίωση/απορριφθείσα

αυτό τπτ αλλο . απάτη ήταν τελικά στιγα τόσες αίτησης να το δεχτούν ta funds  

Δημοσ.

Συγγνώμη συγκεκριμένα ήταν διήμερης διαπραγμάτευση με δημόσιο, με τόσα στάδια μας έχουν μπερδέψει! Τώρα είναι ξανά σε επεξεργασία απο σύστημα ( αυτή η αιτηση έχει μόνο χρέη δημοσίου υποτίθεται ότι το δημόσιο θα απαντάει πάντα θετικά!) Για να δούμε!

22 ώρες πριν, lg379 είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχει προχωρησει καποιος για να ρωτησω 2 πραγματα?? κολλαω καπου στην οριστικοποιηση αιτησης...και δεν μπορω να βγαλω ακρη ουτε στο helpdesk.. εχω στειλει  ερωτησεις και δεν απανταει κανεις εδω και 2 μηνες....

Επεξ/σία από ALXIOA
Δημοσ.

Που ακριβώς έχεις κολλήσει?

17 ώρες πριν, ALXIOA είπε

το εχει προχωρησει καποιος για να ρωτησω 2 πραγματα?? κολλαω καπου στην οριστικοποιηση αιτησης...και δεν μπορω να βγαλω ακρη ουτε στο helpdesk.. εχω στειλει  ερωτησεις και δεν απανταει κανεις εδω και 2 μηνες....

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lenas8 είπε

Που ακριβώς έχεις κολλήσει?

ενω στην πρωτη σελιδα μου εχει τικαρισμενο πρασινο την αρση απορρητου στην επομενη μου γραφει Χ οτι δεν εχω δωσει δικαιωματα... 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλες/ους!

Δυστυχώς κάπως αργά ανακάλυψα το φόρουμ, αλλά και πάλι είναι πολύ βοηθητικό (και παρηγορητικό..)!

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, μιας και αναφέρθηκε παραπάνω: πήρατε τα έγγραφα από ΚΕΠ ή από τα Δικαστήρια, εφόσον υπάρχει η διευκρίνιση "Δικαστικής χρήσης"; 

Από τα ΚΕΠ μου απάντησαν ότι εκδίδουν μόνο Γενικής Χρήσης, που είναι ίδια με εκείνα του gov.gr.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yoda156 είπε

Καλημέρα σε όλες/ους!

Δυστυχώς κάπως αργά ανακάλυψα το φόρουμ, αλλά και πάλι είναι πολύ βοηθητικό (και παρηγορητικό..)!

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, μιας και αναφέρθηκε παραπάνω: πήρατε τα έγγραφα από ΚΕΠ ή από τα Δικαστήρια, εφόσον υπάρχει η διευκρίνιση "Δικαστικής χρήσης"; 

Από τα ΚΕΠ μου απάντησαν ότι εκδίδουν μόνο Γενικής Χρήσης, που είναι ίδια με εκείνα του gov.gr.

Ευχαριστώ!

ενα προηγούμενο μέλος και εγώ τελικά, υποβάλλαμε το Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου απο το GOV , το οποίο είναι γενικής χρήσης. Φαντάζομαι, αν χρειαστούν πραγματικά δικαστικής χρήσης, θα μας επιστρέψουν πίσω την αίτηση. Ακόμα εμένα βρίσκεται σε υπο επεξεργασία απο το σύστημα, οπότε δεν έχω φτάσει μέχρι τέλους για να σου απαντήσω σίγουρα οτι θα φτάσεις και εσυ.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και εγώ ποινικό απο gov έχω επισυναψει 

Σήμερα είδα ότι μια αίτηση προχώρησε σε αξιολόγηση από συντονιστή πιστωτή με ημερομηνία σταδίου 15/02.

Η συγκεκριμένη αίτηση έχει ξανά περάσει από αυτό το στάδιο επομένως αναμένω !!!

Στις 9/2/2022 στις 1:36 ΜΜ, SilentVoice είπε

ενα προηγούμενο μέλος και εγώ τελικά, υποβάλλαμε το Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου απο το GOV , το οποίο είναι γενικής χρήσης. Φαντάζομαι, αν χρειαστούν πραγματικά δικαστικής χρήσης, θα μας επιστρέψουν πίσω την αίτηση. Ακόμα εμένα βρίσκεται σε υπο επεξεργασία απο το σύστημα, οπότε δεν έχω φτάσει μέχρι τέλους για να σου απαντήσω σίγουρα οτι θα φτάσεις και εσυ.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ελπίζω να κρατάτε γερά, παρά τα συνεχιζόμενα error του συστήματος τις τελευταίες μέρες..

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρουσιαστεί σε κάποιον/α το εξής: σε αίτηση συνοφειλέτη δεν έχει αντληθεί αυτοκίνητο, δεν μπορώ να κάνω προσθήκη (με την αποθήκευση εμφανίζεται κενή εγγραφή, ενώ μου λέει ότι καταχωρήθηκε επιτυχώς!), παρόλα αυτά, όταν πάω να οριστικοποιήσω, εμφανίζεται το μήνυμα ότι "δεν έχει μοναδικοποιηθεί το επιβατικό αυτοκίνητο"..

Υπάρχει κάποια ιδέα σχετικά με αυτό, πέρα από την προφανή "λύση" του αιτήματος διόρθωσης?

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αίσιώς Αυτά σε η μια αίτηση σε στάδιο ανάρτηση συμβατικών εγγράφων 

Στα πεδία δεν βρήκα κάτι που να θέλει να αναρτήσουμε εμείς από πλευράς μας 

Άρα υποθέτω αναμένουμε;

Κανείς άλλος σε αυτό το στάδιο;

Screenshot_20220215-155724_Chrome.jpg

Επεξ/σία από Lenas8
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Lenas8 είπε

Αίσιώς Αυτά σε η μια αίτηση σε στάδιο ανάρτηση συμβατικών εγγράφων 

Στα πεδία δεν βρήκα κάτι που να θέλει να αναρτήσουμε εμείς από πλευράς μας 

Άρα υποθέτω αναμένουμε;

Κανείς άλλος σε αυτό το στάδιο;

Screenshot_20220215-155724_Chrome.jpg

Συγνώμη να ρωτήσω λίγο...από 4/11/21 που η αίτηση σου οριστικοποιήθηκε, πήγε σε επεξεργασία αίτησης και στις 2/3/22 άλλαξε κατάσταση;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xdelios είπε

Συγνώμη να ρωτήσω λίγο...από 4/11/21 που η αίτηση σου οριστικοποιήθηκε, πήγε σε επεξεργασία αίτησης και στις 2/3/22 άλλαξε κατάσταση;

Από 4/11/21 που έχει γίνει οριστική οριστικοποίησης έχει περάσει απο αρκετά στάδια όπως επεξεργασία από το σύστημα, επεξεργασία πιστωτή συντονιστή κτλ 

Τώρα έχει φτάσει σε αυτό το σήμειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...