Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@geza77 Ο σύζυγος δεν έχει ούτε τραπεζικό λογ ?

Αν έχει θεωρητε περιουσιακό στοιχείο πρέπει να γίνει μοναδηκοποιηση υποθέτω και σε αυτόν 

Επεξ/σία από Lenas8
  • Απαντ. 745
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Για το αντίγραφο πονικου μητρώου για δικαστική χρήση, το βγάλατε όλοι μόνο μέσω ΚΕΠ ή σας δούλεψε η ηλεκτρονική αιτηση απο www.ncris.gov.gr ?

Καλησπέρα, εγω το εβγαλα απο το gov

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ebadouna86 είπε

Καλησπέρα, εγω το εβγαλα απο το gov

Απο το GOV είναι γενικής χρήσης και όχι δικαστικής. Προχώρησε κανονικά η αιτηση σου δηλαδη; Τα επόμενα στάδια πέρασαν κανονικά;

Δημοσ.

γεια χαραααααα!

Μόλις μπήκα να δω τι γίνεται μετα από την οριστικοποιηση  και μου λέει στην αρχική. ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ,  εχει συμβεί και σε καποιον αλλο?

2 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Απο το GOV είναι γενικής χρήσης και όχι δικαστικής. Προχώρησε κανονικά η αιτηση σου δηλαδη; Τα επόμενα στάδια πέρασαν κανονικά;

Την οριστικοποίησα κανονικά...φαντάζομαι αν υπάρξει πρόβλημα θα ενημερώσουν ....τι σου πω τωρα..

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ebadouna86 είπε

γεια χαραααααα!

Μόλις μπήκα να δω τι γίνεται μετα από την οριστικοποιηση  και μου λέει στην αρχική. ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ,  εχει συμβεί και σε καποιον αλλο?

Την οριστικοποίησα κανονικά...φαντάζομαι αν υπάρξει πρόβλημα θα ενημερώσουν ....τι σου πω τωρα..

Δοκίμασες απο αλλον browser; ή δοκίμασε πάλι αυριο.

Και το Πιστοποιητικό περί μη Πτώχευσης το εβγαλες απο το solon gov Πρωτοδικείο Αθηνων με την υπευθυνη δήλωση που ζηταει; 

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς και σε έμενα ολοκλήρωση σταδίου 22/01

21 ώρες πριν, kundi είπε

Διόρθωση Στοιχείων Πιστωτών Αίτησης

Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Σταδίου

25/01/2022

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Δοκίμασες απο αλλον browser; ή δοκίμασε πάλι αυριο.

Και το Πιστοποιητικό περί μη Πτώχευσης το εβγαλες απο το solon gov Πρωτοδικείο Αθηνων με την υπευθυνη δήλωση που ζηταει; 

Καλησπερα ναι απο εκει το εβγαλα

• Like 1
Δημοσ.

Παω για οριστικοποίηση αίτησης συνοφειλέτη χωρίς ακίνητη περιουσία, ούτε αυτοκίνητα, μόνο 2 καταθέσεις που έχουν μοναδικοποιηθεί , κατα την οριστικοποίηση βγάζει.. " Δεν έχει πραγματοποιηθεί μοναδικοποίηση για το σύνολο των Επιβατικών Αυτοκίνητων. Παρακαλούμε διορθώστε το σφάλμα και δοκιμάστε ξανά." .., που επαναλαμβάνω..δεν έχει αυτοκίνητο καρδιά μου!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! 

• Sad 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Δεν έχει καταχωρηθεί ποσοστό συνιδιοκτησίας στο σύνολο των εγγραφών μοναδικοποίησης. Παρακαλούμε διορθώστε το σφάλμα και δοκιμάστε ξανά.

το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό?!?!? ενώ έχω βάλει ποσοστά! νέο πρόβλημα πλέον! ήμαρτον! 

Δημοσ.

Μετά από διόρθωση πιστωτών ξαναγύρισε η αιτηση σε κατάσταση επεξεργασίας απο το σύστημα χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία αυτή την φορά!

Παραδόξως όντως το όνομα χρηματοδοτικού πιστωτή άλλαξε 

Έχει φτασει και κανένας άλλος σε αυτό το στάδιο και του προχώρησε;

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Παω για οριστικοποίηση αίτησης συνοφειλέτη χωρίς ακίνητη περιουσία, ούτε αυτοκίνητα, μόνο 2 καταθέσεις που έχουν μοναδικοποιηθεί , κατα την οριστικοποίηση βγάζει.. " Δεν έχει πραγματοποιηθεί μοναδικοποίηση για το σύνολο των Επιβατικών Αυτοκίνητων. Παρακαλούμε διορθώστε το σφάλμα και δοκιμάστε ξανά." .., που επαναλαμβάνω..δεν έχει αυτοκίνητο καρδιά μου!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! 

επειδή τραβάει τις εγγραφές 5ετίας, μήπως είχε τα προηγούμενα έτη και πρέπει να μοναδικοποιήσεις αυτά?

μεταξύ μας... δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από την μοναδικοποίηση. έπρεπε να το βγάλουν εκτός αυτό το πράγμα τελείως. αυτό έπρεπε να το κάνει μόνη της η πλατφόρμα χωρίς να μπαίνεις καν στη διαδικασία... Πληροφορικοί από τα Lidl...

Αναφορά σε κείμενο

Αξιολόγηση από Συντονιστή Πιστωτή

Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Σταδίου 30/01/2022

η παράταση της παράτασης... Ελλαδάρα! 

Αναφορά σε κείμενο

Δεν έχει καταχωρηθεί ποσοστό συνιδιοκτησίας στο σύνολο των εγγραφών μοναδικοποίησης. Παρακαλούμε διορθώστε το σφάλμα και δοκιμάστε ξανά.

το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό?!?!? ενώ έχω βάλει ποσοστά! νέο πρόβλημα πλέον! ήμαρτον! 

απαντώ στον εαυτό μου γιατί το έλυσα! 

είναι τόσο τραγικοί που το μνμ τους είναι λάθος! 

πρέπει να βάλεις το ποσοστό συνιδιοκτησία που έχει και στο ε9 σε όλες τις εγγραφές (ακόμη και μηδενικές).

φάγαμε 4 ώρες για να δοκιμάζουμε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς 6 εγφραφών με 4 διαφορετικές πιθανότητες % συνιδιοκτησία.

πάντως αυτό μου δείχνει κάτι άλλο... (το να έχουν φτιάξει τέτοια δικλίδα ασφαλείας και να μη βγάζουν ένα μνμ εκεί τι πρέπει να κάνεις και ταυτόχρονα να χρειάζεται άπειρες δοκιμές να το βρείς.... που αν ηταν 15 οι εγγραφές έπρεπε να κάθομαι ένα μήνα από πάνω να δοκιμάζω).... υποψιάζομαι οτι ΤΑ ΤΙΠΣ ΕΝΤ ΤΡΙΚΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ!!!!

Αναφορά σε κείμενο

Μετά από διόρθωση πιστωτών ξαναγύρισε η αιτηση σε κατάσταση επεξεργασίας απο το σύστημα χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία αυτή την φορά!

Παραδόξως όντως το όνομα χρηματοδοτικού πιστωτή άλλαξε 

Έχει φτασει και κανένας άλλος σε αυτό το στάδιο και του προχώρησε;

καλό σημάδι είναι αυτό πάντως. 

εμένα μ γύρισε μία από τις πιό προχωρημένες σε "αξιολόγηση από πιστωτές" χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης.

σε μία άλλη πρόταση (πιό απλή πεθαίνεις... 12000 χωρίς τράπεζες..) έχει 

Διμερής Σύμβαση μεταξύ Οφειλέτη και Δημοσίου <<<< χωρίς πουθενά να ξέρω που είναι αυτή η σύμβαση, χωρίς να έχει εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου, χωρίς τίποτα!!! 

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκαρπη περαίωση/απορριφθείσα

Μια απάτη ακριβώς 

Δεν έχω τίποτα στο όνομα μου και έχω χρέη σε τράπεζες, 40000 

Μάλλον διαλέγουνε  με κάποιον που έχει παρουσία ,,,,,,,

και θα του κάνουν ρυθμίσει 

Επεξ/σία από kundi
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...