rotoras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα ! σε αίτηση που έχει οριστικοποιηθεί και είναι μονομερής με ΑΑΔΕ , ζήτησαν από την ΑΑΔΕ με αίτημα διόρθωσης στοιχείων, να επισυνάψουμε υπεύθυνη δήλωση ότι ο αιτών δεν έχει περιουσιακά στοιχεία στο όνομα του σε μορφή PDF, ξέρει κανένας πως μπορεί να γίνει η επισύναψη σε οριστικοποιημένη δήλωση?
ebadouna86 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, denpap1985 είπε Καλησπέρα, μου βγάζει κι εμένα το μήνυμα "Υπάρχει ήδη ακίνητο με το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ. Παρακαλούμε διορθώστε τα σφάλματα και δοκιμάστε ξανά." Έχει βρεί κάποιος λύση σε αυτό; Πρέπει να γίνει Επανάντληση των στοιχείων; Επίσης αν κάποιος γνωρίζει, πόσο περιθώριο έχεις για να κάνεις οριστικοποίηση μέχρι να ξαναχρειαστεί Επανάντληση των στοιχείων; Θα πρέπει να συμπληρώσεις τα ποσοστά συνιδιοκτησίας σε αυτά που έχεις περασμένα στη "μοναδικοποίηση περιουσιακών στοιχείων" αλλά πριν το κάνεις αυτό θα πρέπει να αφαιρέσεις τις εγγραφές που θέλεις να πειράξεις από εκεί που τις έχεις αντιστοιχίσει και αφού συμπληρώσεις τα ποσοστά να τις ξαναβάλεις. Αν για παράδειγμα πρόκειται για ακίνητο πρέπει να το αφερέσεις σαν αντιστοίχιση από την "Ακίνητη Περιουσία" και από τα "Περιουσιακά Στοιχεία-Πιστωτές" (αν το έχεις κι εκεί), μετά να βάλεις το ποσοστό Συνιδιοκτησίας στο ακίνητο στη "μοναδικοποίηση περιουσιακών στοιχείων" και αφού αποθηκεύσεις την αλλαγή να το βάλεις ξανά στην "Ακίνητη Περιουσία" και στα "Περιουσιακά Στοιχεία-Πιστωτές" Ευχαριστώ! Και εμένα μου έβγαζε "Υπάρχει ήδη ακίνητο με το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ, αυτό το μηνυμα και έκανα διαγραφή τις εγγραφές και τα ξαναέκανα ενα ενα από την αρχη.
grifde9 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στις 30/12/2021 στις 8:57 ΜΜ, ebadouna86 είπε Ευχαριστώ! Και εμένα μου έβγαζε "Υπάρχει ήδη ακίνητο με το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ, αυτό το μηνυμα και έκανα διαγραφή τις εγγραφές και τα ξαναέκανα ενα ενα από την αρχη. Καλημέρα και καλή χρονιά! Έχω το ίδιο πρόβλημα και λαμβάνω το "Υπάρχει ηδη ακίνητο με το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ". Μπορείτε να μου εξηγήσετε ποιες εγγραφές κάνατε διαγραφή; Στην ακίνητη περιουσία; Αν ναι, πώς; Δεν μου εμφανίζει επιλογή διαγραφής.
SilentVoice Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα σας, Εχει συμβεί και σε άλλον αυτο το μήνυμα; Προσθέτω το τέκνο και πατώντας οριστικοποιήση, μου πετάει το σφάλμα αυτό. Υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας με το gov για αυτό το σφάλμα;
vbessas88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα κι απο εμενα, εγω εχω τα ποσοστα στα ακινητα, εχω μοναδικοποιησει κι ολες τις καταθεσεις, αλλα οταν παω να αντιστοιχισω την εγγραφη των ακινητων μου βγαζει επανειλημμένα "Υπάρχει ήδη ακίνητο με το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ. Παρακαλούμε διορθώστε τα σφάλματα και δοκιμάστε ξανά.". Το αστειο ειναι οτι στα περιουσιακα στοιχεια-πιστωτες δεχεται κανονικα την αντιστοιχιση. Το προβλημα ειναι μονο στην ακινητη περιουσια. Εχει βρει καποιος λυση σε αυτο;
lg379 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλή χρονιά! έχω καιρό να σας γράψω, απήυδησα με το να είμαι πάνω από την πλατφόρμα οπότε άφησα 25 μέρες να δώ τι θα γίνει. τι μεσολάβησε: - ξήλωσαν τον Κουρμούση (γγ ΓΓΔΙΧ), το #1 δλδ του εξωδικαστικού και πολύ καλά έκαναν! ο τύπος ηταν εριστικός, δεν αποδεχόταν λάθη και ηταν σαν εσκεμένα να μη προχωρούσε η διαδικασία. - παρακολούθησα μία από τις ημερίδες τους αρχές δεκέμβρη, αυτή τη φορά δεν ηταν πανηγυράκι, φαίνεται οτι άρχισαν να ζορίζονται. Οι της μιας εκ των big 4 (που έχει αναλάβει την υλοποίηση) καταλάβαιναν πως δεν έχει γίνει τίποτα 6 μήνες και τα παράπονα πήγαιναν βροχή. δίνονταν κάποιες απαντήσεις και σε γενικές γραμμές, πρώτη φορά φάνηκε να μην είναι φανφάρες απλά! - με πήραν από 2 τράπεζες, μία για ατομική ρύθμιση και μία για εταιρική κ μου ζήτησαν να μπούνε και οι εγγυητές (!!!). Προσοχή, καλό είναι να το κάνετε, εκτιμώ βοηθά την εξέλιξη και να μην έχει η τράπεζα το πάτημα να πεί απ' ευθείας ΟΧΙ! - είδα αρκετές από τις προτάσεις μου να προχωράνε. μία μάλιστα έχει μπεί σε κατάσταση "διμερής σύμβαση", χωρίς βέβαια να υπάρχει καμία ενημέρωση. Μία έχει απορριφθεί, άνευ λόγου και αιτίας, χωρίς καμία επεξήγηση, χωρίς κανένα email. Κακώς, καθώς περιμέναμε τις τράπεζες να πουνε οχι και να ρυθμίσει του δημοσίου! ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ! - σε όσες έχει βγάλει κουμπάκι για επικαιροποίηση στοιχείων.... ξεχάστε πωσ τα επικαιροποιεί αυτόματα... απλά ξαναρχίζει η αίτηση από την αρχή! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΊ ΓΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ! - ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ, ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΕ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! απαντώντας σε όσα μπορώ από τα προηγούμενα posts σας (σόρυ δεν απαντώ τα περι μοναδικοποίησης, δεν είχα καινούριες αιτήσεις για να δώ... τα προβλήματα που περιγράφεται ηταν υπάρκτα, κάνουμε το σταυτό μας να τα διορθώσουν!!!) ... Αναφορά σε κείμενο καλημερα. υπαρχει καποιο τηλεφωνο (helpdesk) για τον εξωδικαστικο μηχανισμο ρυθμισης οφειλων? μην παιδεύεσαι! μόνο ταλαιπωρία θα συναντήσεις δυστυχώς! δες το topic από την αρχή. Αναφορά σε κείμενο Τέρμα μάγκες δεν θα φτιάξουν τπτ ΑΠΑΤΗ , σήμερα μου έγραφε ότι θα θα ολοκληρωνόταν τα στοιχεία . πάμε για 3 φορά πάλι από την αρχή επαντληση στοιχείων αιτήσεις, Akυρωσα την παλαιά αίτηση ξανά έκανα καινουργεια. 18/12/2021 Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης το έχουμε τραβήξει όλοι επί Χ φορές! άστα! Τρέλα και εκτίθεσαι και στον κόσμο αν δεν είναι δική σου η πρόταση αλλά το κάνεις επαγγελματικά όπως εγώ! Αναφορά σε κείμενο Ήρθε σε όλους λογικά e-mail από την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών αφού είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία. Αλλά και σε εμένα η αίτηση γύρισε πάλι σε ''Ανάρτηση συμβατικών εγγράφων''. ναι πράγματι στείλανε τυποποιημένο email σε όλους (τράτζικ). Τις αιτήσεις τις γύρισαν (πολλές οχι όλες) σε προγενέστερα στάδια (νταβατζιλίκι το είπα πριν). Δες μήπως δεν είχες βάλει κάποιο από τα έγγραφα σωστά. Αναφορά σε κείμενο . Όσο για τον Κουρμούση όλο κοκορεύεται για τις 23 ρυθμίσεις που επιτεύχθηκαν με το ''γενναίο κούρεμα'' αλλά δεν ξέρει ότι θα φάει την ήττα του με τις επόμενες χιλιάδες😤 γράφτηκε για τον Κουρμούση. Τον έχω βίντεο να λέει πως όλα είναι τέλεια και εσείς κάνετε λάθη! πόσο απαράδεκτοι! Ευτυχώς ξηλώθηκε! Αναφορά σε κείμενο Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει κάτι φέτος. Είναι σχεδόν δειγματοληπτικές οι οριστικοποιημένες αιτήσεις. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει κάποιος να μιλήσετε απευθείας και να έχει απαντήσεις πέραν κάποιου στάνταρ κειμένου που έχουν όλοι στο helpdesk ως απαντήσεις. Θα πρέπει δυστυχώς για άλλη μια φορά να κάνετε πολύ υπομονή και καααααάποια στιγμή θα πάρει μπροστά το πράγμα. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει θιχτεί καθόλου το θέμα πολιτικά πέραν μιας αναφοράς που έγινε στο παρελθόν στην Βουλή και βγήκαν πρόσφατα κάποιες υποθέσεις που ρυθμίστηκαν ως "κράχτες". συμφωνώ απόλυτα. το ζήτημα είναι πως τα "πετσομένα" μέσα παρουσιάζουν άλλη εικόνα, τα όποια αντιπολιτευτικά μέσα τώρα το πιάσαν και πάλι δε μπορούν να το αντιληφθούν, ενώ ο εκρηκτικός συνδυασμός οικονομικού αναλφαβητισμού της χώρας, έλλειψης πραγματικής δημοσιογραφίας/έρευνας και εκλεγμένων που δε ξέρουν την τύφλα τους... δημιουργεί καταστάσεις μεσαιωνίκες, τριτοκοσμικές και και και. Αφήνονται επίσης πολλά παράθυρα διαπλοκής (ποιός μας λέει οτι δε προχωράνε συγκεκριμένες αιτήσεις πχ!) Αναφορά σε κείμενο Για να μην παιδεύεστε και ανυπομονείτε, όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, η πλατφόρμα ΔΕΝ λειτουργεί. πειραματικά μάλλον λειτουργούσε, άρχισε λίγο να τσουλάει, για να δούμε τα επόμενα στάδια αν θα είναι το ίδιο ή οχι! και πως να έχεις εμπιστοσύνη επίσης πως θα τραβήξουν τα σωστά ασφαλιστικά, θα φύγουν από το taxis, θα κόψουν τις σωστές προσαυξήσεις, θα είναι accurately χρονικά κοκ Αναφορά σε κείμενο Καλησπερα! Η αιτηση μου βρίσκεται ξαφνικά σε στάδιο Διόρθωση στοιχείων πιστωτών αίτησης (Ημερομηνία έναρξης 20/12 και εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου 25/12) Ανοίγω την αιτηση αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποιο πεδίο που μπορώ να διορθώσω εγώ εκτιμώ οτι απλά έγινε αίτημα διόρθωσης από τους πιστωτές σου οπότε δε κάνεις κάτι απλά περιμένεις Αναφορά σε κείμενο Επίσης μου βγάζει μήνυμα ότι η ψηφοφορία θα εκκινήσει εκ νέου 11/01 σε όλους αυτό βγάζει όσους έχουν προχωρήσει σε οριστικοποιημένη αίτηση. ΠΡΟΣΟΧΗ, οριστικοποιημένη είναι οταν αυτοί την οριστικοποιούν οχι οταν πατάτε εσείς το κουμπάκι (κόλπο για να κερδίσουν χρόνο, το έχω γράψει στο παρελθόν) Αναφορά σε κείμενο Στην αίτηση του συνοφειλέτη (η σύζυγος) η οποία έχει ακίνητη περιουσία, έχω κάνει την μοναδικοποίηση στα ακίνητα για το έτος 2021. Η αίτηση εμφανίζει εγγραφές από το 2017 αλλά είναι τα ίδια ακίνητα. Πρέπει να κάνω διπλές και τριπλές εγγραφές...αυτό θέλει να μου πει?? οταν μπαίνετε με συνοφειλέτη δε ξανακάνετε μοναδικοποίηση. επίσης εμφανίζει από το 2017 τα ίδια γιατί παίρνει κάθε χρόνο την εγγραφή επί 5 έτη. μην ανησυχείς. Αναφορά σε κείμενο σε αίτηση που έχει οριστικοποιηθεί και είναι μονομερής με ΑΑΔΕ , ζήτησαν από την ΑΑΔΕ με αίτημα διόρθωσης στοιχείων, να επισυνάψουμε υπεύθυνη δήλωση ότι ο αιτών δεν έχει περιουσιακά στοιχεία στο όνομα του σε μορφή PDF, ξέρει κανένας πως μπορεί να γίνει η επισύναψη σε οριστικοποιημένη δήλωση? αυτό δεν το κατάλαβα. αρχικά δε μπορεί να είναι μονομερής με ΑΑΔΕ! πρέπει να οφείλεις και σε 2ο φορέα. οχι δε μ έχει τύχει. μάλλον ανακάλυψες νέο μπαγκ. --- και τέλος να συμπληρώσω κάτι που ξέχασα. καθοριστικό θα είναι οτι μπαίνουμε σε προεκλόγική περίοδο (το αργότερο σε 16 μήνες χρόνο αλλά φυσιολογικά σε μάξ 14 μήνες) οπότε εκτιμώ πως αυτό θα είναι καθοριστικό, να δώσουν ελπίδα στον κόσμο πως ρύθμισε/ρυθμίζει και να δείξουν αποτελεσματικότητα που την έχουν χάσει από παντού, εκτός των μεγάλων δουλειών τους. οι ξένοι ζητάνε αποτελέσματα για τον εξωδικαστικό για να εγκρίνουν πράγματα αλλά δε ξέρω πόσο περιθώριο υπάρχει πάλι να τους παρουσιάσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες το δημοσιονομικά δε φαίνεται να στρώνουν και όσο δεν τρέχει ο εξωδικαστικός.... κάτι 100άδες χιλιάδες πληρώνουν δόσεις στην εφορία για να μη χάσουν ρυθμίσεις. Ίσως πρέπει να σταματήσουν όλοι μπας και το βάλουν μπροστά. Φαίνεται πως παλεύουν να εξανλτήσουν την νυν φοροδοτική ικανότητα σε όσους είναι ρυθμισμένοι Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από lg379
dis83 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, lg379 είπε καλή χρονιά! έχω καιρό να σας γράψω, απήυδησα με το να είμαι πάνω από την πλατφόρμα οπότε άφησα 25 μέρες να δώ τι θα γίνει. τι μεσολάβησε: - ξήλωσαν τον Κουρμούση (γγ ΓΓΔΙΧ), το #1 δλδ του εξωδικαστικού και πολύ καλά έκαναν! ο τύπος ηταν εριστικός, δεν αποδεχόταν λάθη και ηταν σαν εσκεμένα να μη προχωρούσε η διαδικασία. ... Καλή χρονιά !!! Δυστυχώς δεν τον ξήλωσαν, αλλά τον αναβάθμισαν !!
vbessas88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 εμενα ξαφνικα μου περασε χωρις να αλλαξω κατιστις εγγραφες, την αντιστοιχιση στα ακινητα του αιτούντα, αλλά μου βγαζει ακομα "Υπάρχει ήδη ακίνητο με το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ. Παρακαλούμε διορθώστε τα σφάλματα και δοκιμάστε ξανά." οταν παω να αντιστοιχισω τα ακινητα στον συνοφειλετη.
kundi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Η αίτηση βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας από το σύστημα. τι σημαίνει? μου έβγαζε ημέ, 11-01-22 δλδ σήμερα
lg379 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 πηγαίνουν πίσω πίσω συνέχεια Η διαδικασία ψηφοφορίας θα εκκινήσει εκ νέου στις 18/01/2022
kundi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, lg379 είπε πηγαίνουν πίσω πίσω συνέχεια Η διαδικασία ψηφοφορίας θα εκκινήσει εκ νέου στις 18/01/2022 το ίδιο και σε εμένα , ρε τι θα γίνει με αυτούς επιτέλους Η τράπεζα τώρα μπορεί να κάνει καταγγελία ?. είμαστε καλυμμένη?
xdelios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, kundi είπε το ίδιο και σε εμένα , ρε τι θα γίνει με αυτούς επιτέλους Η τράπεζα τώρα μπορεί να κάνει καταγγελία ?. είμαστε καλυμμένη? Σε περίπτωση που έχει γίνει οριστικοποίηση από την μεριά σας τότε είστε καλυμμένοι ναι.
komvag Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα, Έχω υποβάλει την αίτηση στις 20/07/2021 και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. 'Έβγαλε ένα μνμ ότι θα γίνει επεξεργασία στις 11/01/2022 και μετά το πήγαν στις 18/01/2022. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε δύο πράγματα 1.Στον πελάτη μου έχει γίνει κατάσχεση κατάσχεση εις χείρας τρίτου και δεν μπορεί να πληρωθεί από τον εργοδότη του. Μίλησα με τον εφορία και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Γνωρίζει κάποιος αν προβλέπεται κάποια διαδικασία; 2. Mετά την επανάντληση στοιχείων που έκανα το σύστημα ζητάει τη συμπλήρωση του ΑΜΚΑ του οφειλέτη καθώς και επιβεβαίωση του email επικοινωνίας. Αυτό όμως είναι αδύνατο καθώς δεν υπάρχει αυτή η επιλογή από το σύστημα ώστε να προσθέσουμε ΑΜΚΑ ή να επιβεβαιώσουμε το email επικοινωνίας.
Lenas8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Εμένα από εκεί που ήταν επεξεργασία από συντονιστή πιστωτή! Η ψηφοφορία θα εκκινήσει ξανά 11/01 Σήμερα είναι: επεξεργασία αίτησης από το σύστημα! Η αίτηση θα επεξεργαστεί στις 18/01 Εμπρός πίσω!!!!
geza77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 καλημερα . και καλη χρονια. επεσα τυχαια πανω σε αυτο το φορουμ και νομιζω θα παρω πεισσοτερες απαντησεις απο ο,τι στους εκπροσωπους του περιβοητου εξωδικαστικου μηχανισμου. Προσπαθω να καταλαβω τι γινεται κ δεν βρισκω αλλη απαντηση περα του οτι μας δουλευουν. Ειναι η δευτερη φορα που εκαβα την αιτηση μεσω εκπροσωπου και ενω εχει ολοκληρωθει η ημερομηνια δεν μπορω να πατησω οριστικοποιηση γιατι υπαρχει θεμα με τον συζυγο - ο οποιος παρεπιπτοντως δεν εχεει περιουσιακα στοιχεια κ στην ουσια δεν υπαρχει καποιο σκαλωμα. ( σκεφτηκα να τον χωρισω μπας και καταφερω να μπω στον εξωδικαστικο αλλα και παλι κατι αλλο θα βρουν). Οποιος ειχε το ιδιο προβλημα και βρηκε λυση ας απαντησει. Η μηπως τελικα τζαμπα το προσπαθουμε? Υπαρχει καποιος που να οριστικοποιηθηκε η αιτηση του να εχω ελπιδα? Σας ευχαριστβ πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα