xdelios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ktzeri είπε καλημέρα βρε παιδιά έχετε κάνει όλοι τη μοναδικοποίηση περιουσιακών στοιχείων. Εμένα όταν πάω να κάνω την αντοστοίχηση μου βγάζει μήνυμα Υπάρχει ήδη ακίνητο με το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ. Παρακαλούμε διορθώστε τα σφάλματα και δοκιμάστε ξανά. Τι πρέπει να κάνω δεν ξέρω. Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει κάτι φέτος. Είναι σχεδόν δειγματοληπτικές οι οριστικοποιημένες αιτήσεις. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει κάποιος να μιλήσετε απευθείας και να έχει απαντήσεις πέραν κάποιου στάνταρ κειμένου που έχουν όλοι στο helpdesk ως απαντήσεις. Θα πρέπει δυστυχώς για άλλη μια φορά να κάνετε πολύ υπομονή και καααααάποια στιγμή θα πάρει μπροστά το πράγμα. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει θιχτεί καθόλου το θέμα πολιτικά πέραν μιας αναφοράς που έγινε στο παρελθόν στην Βουλή και βγήκαν πρόσφατα κάποιες υποθέσεις που ρυθμίστηκαν ως "κράχτες". Την προσωπική μου άποψη βέβαια εκφράζω μπορεί να βγω και λάθος.... 1
dis83 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να μην παιδεύεστε και ανυπομονείτε, όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, η πλατφόρμα ΔΕΝ λειτουργεί. Ρίξτε απλά μια αίτηση να υπάρχει και όταν και αν ξεκινήσει η διαδικασία σωστά λογικά κάπου θα το ακούσετε. Επίσης το helpdesk όπως αναφέρθηκε ξανά στο παρελθόν είναι χάσιμο χρόνου. Εκτός κι αν σας αρέσει να σας διαβάζουν ανούσια κείμενα. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από dis83
kundi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ktzeri είπε καλημέρα βρε παιδιά έχετε κάνει όλοι τη μοναδικοποίηση περιουσιακών στοιχείων. Εμένα όταν πάω να κάνω την αντοστοίχηση μου βγάζει μήνυμα Υπάρχει ήδη ακίνητο με το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ. Παρακαλούμε διορθώστε τα σφάλματα και δοκιμάστε ξανά. Τι πρέπει να κάνω δεν ξέρω. έχεις βάλει κωδικό πχ 1 .2.3 για κάθε ακίνητο ,,? )το έκανα στις καταθέσεις αυτό και μετά έκανα μπστοιχειον
ktzeri Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, kundi είπε έχεις βάλει κωδικό πχ 1 .2.3 για κάθε ακίνητο ,,? )το έκανα στις καταθέσεις αυτό και μετά έκανα μπστοιχειον Ναι, μόνο στην ακίνητη περιουσία δεν το δέχεται και βγάζει ότι υπάρχει ακίνητο με αυτόν τον ΑΤΑΚ, Κόλλησα.
Lenas8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα! Η αιτηση μου βρίσκεται ξαφνικά σε στάδιο Διόρθωση στοιχείων πιστωτών αίτησης (Ημερομηνία έναρξης 20/12 και εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου 25/12) Ανοίγω την αιτηση αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποιο πεδίο που μπορώ να διορθώσω εγώ Έχει φτάσει κανένας άλλος σε αυτο το στάδιο; αν ναι πως το προχωρησε ; Επίσης μου βγάζει μήνυμα ότι η ψηφοφορία θα εκκινήσει εκ νέου 11/01 Ευχαριστώ πολύ!
kundi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 πήγα έκανα αίτηση στο ΚΕΠ για το περί μη αιτησηεις πτωχευεης ειανι το τελευταίο που λείπει εχτές μου έβγαλε αυτό το μην
kasdim Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, Lenas8 είπε Καλησπερα! Η αιτηση μου βρίσκεται ξαφνικά σε στάδιο Διόρθωση στοιχείων πιστωτών αίτησης (Ημερομηνία έναρξης 20/12 και εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου 25/12) Ανοίγω την αιτηση αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποιο πεδίο που μπορώ να διορθώσω εγώ Έχει φτάσει κανένας άλλος σε αυτο το στάδιο; αν ναι πως το προχωρησε ; Επίσης μου βγάζει μήνυμα ότι η ψηφοφορία θα εκκινήσει εκ νέου 11/01 Ευχαριστώ πολύ! και μενα μου εβγαλε το ιδιο με την ιδια ημερομηνια αλλα χωρις ημερομηνια ολοκληρωσης. παρολαυτα ολοκληρωθηκε σε μια μερα, χωρις παραπανω λεπτομερειες. τωρα ειναι σε φαση συμπληρωσης στοιχειων, ακινητα οφειλες κλπ δεν φαινονται στα αντιστοιχα πεδια, φαινονται ολα στην μοναδικοποιηση στοιχειων. ενω γραφει οτι ειναι οριστικοποιημενη απο 3/11 εμφανιζει και μηνυμα οτι δεν εχει οριστικοποιηθει. οταν παω να οριστικοποιησω βγαζει καθε φορα και αλλο μηνυμα. τελος, στην επιλεξιμοτητα ενω ημουν οκ και στις 2 επιλογες, τωρα εμφανιζεται και τριτη (για την επιδεινωση οικονομικης καταστασης κατα 20%) και ειμαι και στις 3 μη επιλεξιμος. ή εχει γινει μπαχαλο, το πιθανοτερο, ή θα ξανααρχισουν απο την αρχη με αντληση στοιχειων κλπ. δεν βγαινει ακρη.
kundi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Eπιτελους έκανα οριστοκοπηση σήμερα ! σύναψα και τα έγγραφα που ήθελε το συστημα ! Η αίτηση θα επεξεργαστεί στις 11/01/2022
Lenas8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kasdim είπε και μενα μου εβγαλε το ιδιο με την ιδια ημερομηνια αλλα χωρις ημερομηνια ολοκληρωσης. παρολαυτα ολοκληρωθηκε σε μια μερα, χωρις παραπανω λεπτομερειες. τωρα ειναι σε φαση συμπληρωσης στοιχειων, ακινητα οφειλες κλπ δεν φαινονται στα αντιστοιχα πεδια, φαινονται ολα στην μοναδικοποιηση στοιχειων. ενω γραφει οτι ειναι οριστικοποιημενη απο 3/11 εμφανιζει και μηνυμα οτι δεν εχει οριστικοποιηθει. οταν παω να οριστικοποιησω βγαζει καθε φορα και αλλο μηνυμα. τελος, στην επιλεξιμοτητα ενω ημουν οκ και στις 2 επιλογες, τωρα εμφανιζεται και τριτη (για την επιδεινωση οικονομικης καταστασης κατα 20%) και ειμαι και στις 3 μη επιλεξιμος. ή εχει γινει μπαχαλο, το πιθανοτερο, ή θα ξανααρχισουν απο την αρχη με αντληση στοιχειων κλπ. δεν βγαινει ακρη. Δεν ειναο η τελικη οριστικοποίηση γιαυτο βγάζει αυτό το μήνυμα, εμένα κοντά στο δίμηνο μου προχώρησε σε τελική οριστικοποίηση Αυτό με το μη επιλέξιμο θα διορθωθεί μόνο του , είχε τύχει και στις δικές και αιτήσεις Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από Lenas8
ebadouna86 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Στην αίτηση του αιτών (ο σύζυγος) θέλω να κάνω οριστικοποίηση αλλά μου βγάζει το εξής μήνυμα "Δεν έχει πραγματοποιηθεί μοναδικοποίηση για το σύνολο των Περιουσιακών Στοιχείων. Παρακαλούμε διορθώστε το σφάλμα". Στην αίτηση του συνοφειλέτη (η σύζυγος) η οποία έχει ακίνητη περιουσία, έχω κάνει την μοναδικοποίηση στα ακίνητα για το έτος 2021. Η αίτηση εμφανίζει εγγραφές από το 2017 αλλά είναι τα ίδια ακίνητα. Πρέπει να κάνω διπλές και τριπλές εγγραφές...αυτό θέλει να μου πει??
kundi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ebadouna86 είπε Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Στην αίτηση του αιτών (ο σύζυγος) θέλω να κάνω οριστικοποίηση αλλά μου βγάζει το εξής μήνυμα "Δεν έχει πραγματοποιηθεί μοναδικοποίηση για το σύνολο των Περιουσιακών Στοιχείων. Παρακαλούμε διορθώστε το σφάλμα". Στην αίτηση του συνοφειλέτη (η σύζυγος) η οποία έχει ακίνητη περιουσία, έχω κάνει την μοναδικοποίηση στα ακίνητα για το έτος 2021. Η αίτηση εμφανίζει εγγραφές από το 2017 αλλά είναι τα ίδια ακίνητα. Πρέπει να κάνω διπλές και τριπλές εγγραφές...αυτό θέλει να μου πει?? πρέπει να κανείς το ίδιο και για τις καταθέσεις
rus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, kundi είπε πρέπει να κανείς το ίδιο και για τις καταθέσεις Καποιος που εχει καταθεσεις δε παει για ρυθμιση οφειλων, παει για εξοφληση τους😄
ebadouna86 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, rus είπε Καποιος που εχει καταθεσεις δε παει για ρυθμιση οφειλων, παει για εξοφληση τους😄 Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολυ! 17 ώρες πριν, kundi είπε πρέπει να κανείς το ίδιο και για τις καταθέσεις Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ, θα το κάνω και αυτό!
ebadouna86 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Γεια σας και πάλι! Έκανα τη μοναδικοποίηση στοιχείων και μου βγάζει μήνυμα "Δεν έχει καταχωρηθεί ποσοστό συνιδιοκτησίας στο σύνολο των εγγραφών μοναδικοποίησης" Αυτό που παρατηρώ είναι πως δεν έχουν οι εγγραφές που αφορούν "Περιουσιακά στοιχεία - πιστωτές" και όταν συμπληρώνω ποσοστό ξαναλέει " Η συγκεκριμένη εγγραφή μοναδικοποίησης είναι αντιστοιχισμένη με κάποια άλλη εγγραφή. Για να την διαγράψετε θα πρέπει να την αφαιρέσετε από τις εγγραφές που την έχετε αντιστοιχίσει"....Μα τι θέλει πια??????????
denpap1985 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, μου βγάζει κι εμένα το μήνυμα "Υπάρχει ήδη ακίνητο με το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ. Παρακαλούμε διορθώστε τα σφάλματα και δοκιμάστε ξανά." Έχει βρεί κάποιος λύση σε αυτό; Πρέπει να γίνει Επανάντληση των στοιχείων; Επίσης αν κάποιος γνωρίζει, πόσο περιθώριο έχεις για να κάνεις οριστικοποίηση μέχρι να ξαναχρειαστεί Επανάντληση των στοιχείων; Στις 28/12/2021 στις 3:29 ΜΜ, ebadouna86 είπε Γεια σας και πάλι! Έκανα τη μοναδικοποίηση στοιχείων και μου βγάζει μήνυμα "Δεν έχει καταχωρηθεί ποσοστό συνιδιοκτησίας στο σύνολο των εγγραφών μοναδικοποίησης" Αυτό που παρατηρώ είναι πως δεν έχουν οι εγγραφές που αφορούν "Περιουσιακά στοιχεία - πιστωτές" και όταν συμπληρώνω ποσοστό ξαναλέει " Η συγκεκριμένη εγγραφή μοναδικοποίησης είναι αντιστοιχισμένη με κάποια άλλη εγγραφή. Για να την διαγράψετε θα πρέπει να την αφαιρέσετε από τις εγγραφές που την έχετε αντιστοιχίσει"....Μα τι θέλει πια?????????? Θα πρέπει να συμπληρώσεις τα ποσοστά συνιδιοκτησίας σε αυτά που έχεις περασμένα στη "μοναδικοποίηση περιουσιακών στοιχείων" αλλά πριν το κάνεις αυτό θα πρέπει να αφαιρέσεις τις εγγραφές που θέλεις να πειράξεις από εκεί που τις έχεις αντιστοιχίσει και αφού συμπληρώσεις τα ποσοστά να τις ξαναβάλεις. Αν για παράδειγμα πρόκειται για ακίνητο πρέπει να το αφερέσεις σαν αντιστοίχιση από την "Ακίνητη Περιουσία" και από τα "Περιουσιακά Στοιχεία-Πιστωτές" (αν το έχεις κι εκεί), μετά να βάλεις το ποσοστό Συνιδιοκτησίας στο ακίνητο στη "μοναδικοποίηση περιουσιακών στοιχείων" και αφού αποθηκεύσεις την αλλαγή να το βάλεις ξανά στην "Ακίνητη Περιουσία" και στα "Περιουσιακά Στοιχεία-Πιστωτές"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα