Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.

1) ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΦΕΙΛΕΤΕΣ/ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ? ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΟΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?

2) ΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ?

3)ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΒΑΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ? 

• Απαντ. 754
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1) οχι μόνο εσύ κάνεις

2) ανάλογα αν είναι ατομική ή νομικό πρόσωπο

3) ναι

------

σε αίτηση που έκανα επικαιροποίηση στοιχείων, άντλησε τα καινούρια και δε με αφήνει πλέον να κάνω οριστικοποίηση ενώ είναι όλα έτοιμα. δεν είναι κλίκαμπλ το κουμπί! τρέλα! 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω με την πλατφόρμα .

1)στον αιτών και στη σύζυγο έχει πάρει λάθος το εισόδημα των ετων 2020-2019 

το εισόδημα 2019 είναι σωστό και έχει πάρει ακριβώς το ίδιο και στο έτος 2020 που είναι λάθος 

Τι πρέπει να κάνω ; 

2)οι αιτήσεις οριστικοποιούνται η υπάρχει ακόμα πρόβλημα στην πλατφόρμα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά το αίτημα επανάντλησης, η αίτηση εμφανίζεται σε κατάσταση "Συμπλήρωση Στοιχείων". Ωστόσο, μια εκ των δύο τραπεζικών οφειλών δεν εμφανίστηκε ακόμη (ενώ υπήρχε αρχικά, πριν την επανάντληση). Λογικά περιμένω κι εγώ, διότι επανάντληση δεν ξανακάνω όσο και να με παρακαλούν. Άλλωστε με την υπάρχουσα τραπεζική οφειλή δεν συντρέχει η προϋπόθεση <90%.  

Ως έγγραφα επισυνάπτονται σε αίτηση φυσικού προσώπου ποινικό μητρώο και πιστοποιητικό φερεγγυότητας;

Επεξ/σία από zn1co
Δημοσ.

Το ίδιο συνέβη και σε 2 δικές μου αιτήσεις και υποθέτω και σε πολλές άλλες. 

Υποθέτω για να ξεκινούν τα διθυραμβικά δελτία τύπου θα ξεμπλοκάρει σύντομα η διαδικασία. 

Έρχονται και εκλογές ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

2)οι αιτήσεις οριστικοποιούνται η υπάρχει ακόμα πρόβλημα στην πλατφόρμα ;

οχι δε μπορείς να οριστικοποιήσεις. πατάς το κουμπί και τίποτα σε έτοιμες προτάσεις. 

Αναφορά σε κείμενο

1)στον αιτών και στη σύζυγο έχει πάρει λάθος το εισόδημα των ετων 2020-2019 

το εισόδημα 2019 είναι σωστό και έχει πάρει ακριβώς το ίδιο και στο έτος 2020 που είναι λάθος 

Τι πρέπει να κάνω ; 

αίτημα διόρθωσης αλλά εκτιμώ θα σε καθυστερήσει πολύ. Αλλιώς ακύρωση και από την αρχή να δείς αν θα τραβήξει σωστά.

Αναφορά σε κείμενο

βάλανε όλα τα ¨πετσωμένα" μέσα (ξεκίνησαν άρθρα σε liberal, Πρώτο θέμα κοκ) να παίζουν πως τρέχει η διαδικασία. 

περάσαν 24... δημοσιεύσαν τις 8 για να νομίζει ο κόσμος πως τρέχει.

η πραγματικότητα: 

500+ έχουν οριστικοποιηθεί και δεν προχωράνε

35.000+ δεν έχουν οριστικοποιηθεί και οι περισσότερες έχουν τεχνικό πρόβλημα

μερικές 100άδες χιλιάδες δε ξεκινάνε γιατί η διαδικασία είναι μύλος ακόμη! 

Αναφορά σε κείμενο

Λογικά περιμένω κι εγώ, διότι επανάντληση δεν ξανακάνω όσο και να με παρακαλούν.

νομίζω είναι μονόδρομος. στις δικές μου αιτήσεις τουλάχιστον ηταν... δε προχωρούσε αν δεν!

Αναφορά σε κείμενο

Ως έγγραφα επισυνάπτονται σε αίτηση φυσικού προσώπου ποινικό μητρώο και πιστοποιητικό φερεγγυότητας;

ναι 

Αναφορά σε κείμενο

Υποθέτω για να ξεκινούν τα διθυραμβικά δελτία τύπου θα ξεμπλοκάρει σύντομα η διαδικασία. 

Έρχονται και εκλογές ! 

αυτό είναι το καλό σενάριο.

το κακό είναι να περάσουν τους "δικούς" τους και ο κοσμάκης να μείνει με τα χρέη και τις κατασχέσεις τους... 

-------------------

επίσης, δώστε προσοχή εδώ... !

...στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας την Τετάρτη (αν βρώ το βίντεο θα σας το στείλω), τα άκουσε ο Κουρμούσης.

αυτός ανένδοτος: 

- "δεν υπάρχει κανένα τεχνικό πρόβλημα" (!!!!)

- "1 στις 100 παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα" (!!!)

- "έχω δώσει εντολή να μην απαντάνε τηλεφωνικά για τεχνικά θέματα"

.... μερικά από τα μαργαριτάρια που έβγαλε.

και το γενικότερο ηταν το στύλ... εμείς τα κάνουμε όλα τέλεια εσείς είστε άσχετοι, ανίκανοι και ψεύτες!!!! 

Επεξ/σία από lg379
Δημοσ.

νέο κόλπο... 

αίτηση που είχα υποβάλλει οριστικά, βγαίνει στο σύστημα ως 

" Σας ενημερώνουμε ότι η αίτησή σας βρίσκεται σε στάδιο «Συμπλήρωση Στοιχείων» και δεν έχει υποβληθεί οριστικά" 

ενώ

- ημερομηνία οριστικής υποβολής αίτησης βγάζει 18/11/2021 (!)

και ταυτόχρονα είναι πάλι διαθέσιμο το "οριστικοποίηση αίτησης" 

Δημοσ.

Ήρθε σε όλους λογικά e-mail από την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών αφού είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία. Αλλά και σε εμένα η αίτηση γύρισε πάλι σε ''Ανάρτηση συμβατικών εγγράφων''. Δεν ξέρω τι στο καλό κάνει και ο σύμβουλος αλλά όπως φάνηκε ΔΕΝ χρειάζεται κανένας σύμβουλος η κατάσταση είναι εμπρός-πίσω όλη την ώρα. Ημερομηνία δημιουργίας αίτησης : 12.06.2021. Και τώρα να γράφει πάλι ''Ανάρτηση συμβατικών εγγράφων'' με ημερομηνία έναρξης σταδίου 27/10/2021. Έτσι πρέπει να είναι ή πάλι άρχισε τα πισωγυρίσματα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω απλά περιμένω όπως όλος ο κόσμος μήπως επιτέλους τα βάλουνε σε σειρά με δόσεις γιατί μας έχουν σπάσει τα @@ τα κοράκια των εισπρακτικών πότε θα βάλετε το ποσό και πότε θα εξοφλήσετε και θα έχετε ποινή και στ' @@ μας λες και δεν ξέρουμε τι χρωστάμε εσάς περιμέναμε. Όσο για τον Κουρμούση όλο κοκορεύεται για τις 23 ρυθμίσεις που επιτεύχθηκαν με το ''γενναίο κούρεμα'' αλλά δεν ξέρει ότι θα φάει την ήττα του με τις επόμενες χιλιάδες😤

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέρμα μάγκες δεν θα  φτιάξουν τπτ ΑΠΑΤΗ , σήμερα μου έγραφε ότι θα θα ολοκληρωνόταν τα στοιχεία . πάμε για 3 φορά πάλι από την αρχή επαντληση στοιχείων αιτήσεις ,

Akυρωσα την παλαιά αίτηση  

ξανά έκανα καινουργεια. 18/12/2021 Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης

ΣταδίουΑναμονή ανάκτησης στοιχείων από τρίτες πηγές

Επεξ/σία από kundi
  • Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα

έκανα την αίτηση αρχικά ως ο πατέρας μου και εν συνεχεία ως Σύμβουλος εγώ και ενώ έχουν έρθει όλα τα στοιχεία εισοδήματος και χρεών, δεν με αφήνει να κάνω μοναδικοποίηση στοιχείων, μου βγάζει σφάλμα στην αποθήκευση. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει ?

• Sad 1
Δημοσ.

Μην το ψάχνεις πάντα κάτι θα φταίει στην πλατφόρμα ώστε να μην μπορείς να καταθέσεις μια ολοκληρωμένη αίτηση.

Στην δεύτερη αίτηση που κάνω (αφού απέσυρα την πρώτη), δεν με αφήνει να κάνω αντιστοίχιση περιουσιακού στοιχείου στην ακίνητη περιουσία. Έτσι είναι αδύνατο να γίνει η μοναδικοποίηση περιουσιακών στοιχείων. 

• Sad 1
Δημοσ.

θέλουν !!!Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (Δικαστικής Χρήσης)".   στα υποχρεωτικά εγγραφα

πάμε καλαααααα @(*Τ(*(*Π()(

Δημοσ.

καλημέρα

βρε παιδιά έχετε κάνει όλοι τη μοναδικοποίηση περιουσιακών στοιχείων. Εμένα όταν πάω να κάνω την αντοστοίχηση μου βγάζει μήνυμα 

• Υπάρχει ήδη ακίνητο με το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ.
  • Παρακαλούμε διορθώστε τα σφάλματα και δοκιμάστε ξανά.
  • Τι πρέπει να κάνω δεν ξέρω.
  •  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...