dis83 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Πάτησα κι εγώ επανάκτηση στοιχείων σε 2 αιτήσεις. Εμφανισε άμεσα εισόδημα και περιουσία (άκυρα βέβαια, εισόδημα 2019 ίδιο με 2020 ! , ελπίζω να διορθωθεί αυτόματα αλλά και αν δε γίνει υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης). Οφειλές ακόμα αναμένονται με εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου 18-11. Ελπίζω να είναι βήμα μπροστά και όχι πίσω.
zn1co Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, το ίδιο και σε μένα. Ζήτησε να πατήσω "εδώ" για επανάκτηση στοιχείων. Επιβεβαίωσα email, δήλωσα ΑΜΚΑ κλπ. Πλέον βρίσκομαι σε αναμονή (π.χ. δεν υπάρχουν στοιχεία οφειλών προς τράπεζες) με Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Σταδίου 23/11/2021. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν όλα κενά-διαγραμμένα Διαπίστωσα ότι στα "Επιβατικά Αυτοκίνητα - Ιστορικό" μου εμφανίζει το (ένα και μοναδικό) ΙΧ μου επί πέντε φορές για τα έτη 2016-2020, κάτι που σημαίνει μάλλον ότι πρέπει να γίνει μοναδικοποίηση επί πέντε. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από zn1co
dis83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, zn1co είπε Καλησπέρα, το ίδιο και σε μένα. Ζήτησε να πατήσω "εδώ" για επανάκτηση στοιχείων. Επιβεβαίωσα email, δήλωσα ΑΜΚΑ κλπ. Πλέον βρίσκομαι σε αναμονή (π.χ. δεν υπάρχουν στοιχεία οφειλών προς τράπεζες) με Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Σταδίου 23/11/2021. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν όλα κενά-διαγραμμένα Διαπίστωσα ότι στα "Επιβατικά Αυτοκίνητα - Ιστορικό" μου εμφανίζει το (ένα και μοναδικό) ΙΧ μου επί πέντε φορές για τα έτη 2016-2020, κάτι που σημαίνει μάλλον ότι πρέπει να γίνει μοναδικοποίηση επί πέντε. Έχει και σ εμένα αρκετά λάθη. Εισόδημα 2020 ίδιο με 2019, το αυτοκίνητο όπως λες κι εσύ και 2-3 ακόμα. Ελπίζω να διορθωθούν.
kundi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 πάλι λάθη μιλάμε για στόκους !!!!!!! εισόδημα το ίδιο κουραστικά πια δν ασχολούμαι ότι γίνει 17-11
lg379 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 οι άνθρωποι έχουν χάσει τη μπάλα. αναγκαστικά πρέπει να πατήσεις επικαιροποίηση στοιχείων στην αίτηση (ανοιγμένη από 1/6 έτσι!!!), μόλις πατάω μου βγάζει μόνο 2 καρτελίτσες (στοιχεία αίτησης / στοιχεία συμβούλου) και τίποτα άλλο, κανένα δικαίωμα συμπλύρωσης στοιχείων, υποβολής κοκ. εγκλωβισμός! "Σας ενημερώνουμε ότι η αίτησή σας βρίσκεται σε στάδιο «Δημιουργία Νέας Αίτησης» και δεν έχει υποβληθεί οριστικά". <<< είναι το μνμ! ΟΤΙΝΑΝΑΙ οταν ζητάς ραντεβού λένε για τεχνικά θέματα μόνο στο helpdesk. το helpdesk απαντά μετά από 2 μήνες... και απαντά κόπυ πέιστ "μπλα μπλα μπλα μπλα δείτε την ιστοσελίδα μας"
kundi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ , έχουν βάλει χέρι απλά ,
lg379 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 σε 2 προτάσεις ατομικές που πάτησα update, με πήγε από την αρχή όλη τη διαδικασία (οριστικοποίηση μελών, αναμονή άντλησης στοιχείων πλέον...) σε 1 πρόταση που είναι πιό φρέσκεια, το update είναι προαιρετικό σε 1 εταιρική που και εκεί αναγκαστικά έπρεπε να πατήσεις update, δε μου εμφανίζει καν τις καρτέλες, είναι νεκρό όλο το σύστημα δεν επιτρέπει να προχωρήσω, δε θέλω να ακυρώσω και να ξεκινήσω από την αρχή
lg379 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 επίσης: ενώ αρχικά τραβούσε τις οφειλές ΧΩΡΙΣ πρόστιμα και προσαυξήσεις, πλέον τραβάει το σύνολο των οφειλών σε ΕΦΚΑ/ΑΑΔΕ ακόμη και σε οριστικοποιημένες προτάσεις αλλάζουν τα νούμερα. τραγικοί!
dis83 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Και προφανώς σε όσους κάναμε απανάκτηση δεδομένων δεν ισχύουν οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης σταδίου που έβγαλε. "Λήγει" αύριο και σε μία αίτηση έχει φορτώσει μόνο οφειλές προς δημόσιο και όχι τράπεχες και στην άλλη καμία οφειλή ! Καλό Πάσχα ! Ή μάλλον καλές εκλογές για να το κάνουν ίσως οι επόμενοι. 1
kundi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΔΕΝ έχουν πάρει ακόμα μια μέρα πριν τα χρωστουμε από εθνική τράπεζα , (ένω πριν ξαναγίνει ξανά από την αρχή ήταν οκ) το εκκαθαριστικά λάθος τα ίδια 2 τελευεταια χρόνια να πάνε στο μπιπ δεν ασχολούμε άλλο
kasdim Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Στις 17/10/2021 στις 8:54 ΠΜ, piiii είπε Απο ότι αντιλαμβάνομαι ξέρουν ότι δεν έχουν κάτι να χάσουν πλέον, οπότε κωλυσιεργούν μέχρι τέλους, οπότε με μια διαταγή πληρωμής στα χέρια σου, θα σε αναγκάσουν να πας στο κατώφλι τους να ρυθμίσεις. Been there done that..... Καλησπερα. Μπορουν ομως να κανουν κατι με τη διαταγη πληρωμης? Αφου οσο ειναι ενεργη η αιτηση, αναστελλονται τα αναγκαστικα μετρα και η συνεχιση της διαδικασιας αναγκαστικης εκτελεσης επι απαιτησεων κινητων και ακινητων, σωστα? Επισης, υπαρχει καποιο τηλεφωνο helpdesk????
piiii Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, kasdim είπε Καλησπερα. Μπορουν ομως να κανουν κατι με τη διαταγη πληρωμης? Αφου οσο ειναι ενεργη η αιτηση, αναστελλονται τα αναγκαστικα μετρα και η συνεχιση της διαδικασιας αναγκαστικης εκτελεσης επι απαιτησεων κινητων και ακινητων, σωστα? Επισης, υπαρχει καποιο τηλεφωνο helpdesk???? Πολύ πιθανόν. Αλλά αν σου στείλουν θα πρέπει να την κάνεις ανακοπή. Και έχεις όλους τους λόγους να το επιτύχεις και να το δεχτεί ο δικαστής. Αλλά για να κάνεις ανακοπή τα έξοδα είναι κάμποσα και παίζουν και ανάλογα με το ποσό που χρωστάς. Θέλω να πώ ότι ναί θα δικαιωθείς, αλλά θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, σε δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
kundi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 17-11 έλεγε μ@Λ@@Κ πάλι τίποτα σβήστηκε , και μου γράφει ακυρωση-επαναντληση στοιχείων-οριστικοπόηση αίτησης , είναι απάτη η χώρα τι άλλο να πω 1
demo923570 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μπήκα σήμερα να δώ και εγώ ο δύσμοιρος...Ζητά επανάντληση στοιχείων!Πρόβλεψη για ολοκλήρωση βήματος αρχές Δεκέμβρη!ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ my ass 1
kasdim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 17/11/2021 στις 7:20 ΠΜ, piiii είπε Πολύ πιθανόν. Αλλά αν σου στείλουν θα πρέπει να την κάνεις ανακοπή. Και έχεις όλους τους λόγους να το επιτύχεις και να το δεχτεί ο δικαστής. Αλλά για να κάνεις ανακοπή τα έξοδα είναι κάμποσα και παίζουν και ανάλογα με το ποσό που χρωστάς. Θέλω να πώ ότι ναί θα δικαιωθείς, αλλά θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, σε δύσκολους καιρούς που διανύουμε. σ ευχαριστω για την απαντηση. αν για 6000 οφειλη, μπουν στη διαδικασια να δωσουν 500 για τη πρωτη διαταγη πληρωμης και ενδεχομενως και αλλα 500 για τη δευτερη, τοτε θα πεσει πολυ γελιο, διοτι γενικα η σεπαλ οχι μονο εχει χασει το μπουσουλα και κανει λαθη (τραβαει περισσοτερα χρηματα απο την δοση σε μια αλλη περιπτωση, γεφυρα1, κλπ) αλλα ειναι και προκλητικοτερη απο τις υπολοιπες κατα τη γνωμη μου. τελοσπαντων εμενα εχει οριστικοποιηθει η αιτηση στην πλατφορμα και ειναι σε κατασταση αξιολογησης απο τον συντονιστη πιστωτη και μαλιστα και οι προτασεις της πλατφορμας και οι αντιπροτασεις των πιστωτων ειναι πολυ καλες αρκει να ισχυσουν, γιατι ηδη μια φορα εχουν αλλαξει. η σεπαλ λοιπον ενω της ανεφερα οτι εκκρεμει αυτη η αιτηση επεμενε να υπογραψουμε καινουργια ρυθμιση που θα εκλεινε το δανειο που ειναι μεσα στη πλατφορμα και θα ανοιγε καινουργιο που δεν θα μπορουσε να μπει στη πλατφορμα. ειδωμεν. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από kasdim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα