Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι πεπεισμένος απόλυτα ότι εσκεμμένα δεν το φτιάχνουν απλά δεν θέλουν , 9 δις euro για διακανονισμό  ,άρα το πιάσατε γιατί δεν το κάνουν τίποτα , δε ξέρω Τί να κάνω  , πια παίζουν με τις ζωές μας 

• Απαντ. 745
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέο φρούτο. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Καλό γιατί δείχνει ότι κάτι γίνεται. Κακό γιατί η αίτηση λέει ότι θα επιστρέψει σε προηγούμενο στάδιο. 

lg379 μακάρι να δουλεύει όπως το περιγράφεις στο προηγούμενο μήνυμα ! 

ejvd.jpg

Επεξ/σία από dis83
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, kundi είπε

566439265_Screenshot2021-11-02at6_33_00PM.png.11b52fe637d94b3aa63f31de08d962e6.png17-11μου έβγαλε 

Πάτησες για επανάκτηση στοιχείων ; 17-11 ; Ημερομηνία ολοκλήρωσης ; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dis83 είπε

Πάτησες για επανάκτηση στοιχείων ; 17-11 ; Ημερομηνία ολοκλήρωσης ; 

Σας ενημερώνουμε ότι η αίτησή σας βρίσκεται σε στάδιο «Αναμονή ανάκτησης στοιχείων από τρίτες πηγές» και δεν έχει υποβληθεί οριστικά.

Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Σταδίου

17/11/2021

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kundi είπε

Σας ενημερώνουμε ότι η αίτησή σας βρίσκεται σε στάδιο «Αναμονή ανάκτησης στοιχείων από τρίτες πηγές» και δεν έχει υποβληθεί οριστικά.

Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Σταδίου

17/11/2021

Sorry που επιμένω αλλά προσπαθώ να καταλάβω. 

Πάτησες την καινούργια επιλογή για επανάκτηση στοιχείων που έβγαλε χτες - προχτές και σου εμφανίζει πλέον αυτό το μήνυμα ; 

Νομίζω χτες έγραφες ότι τα δεδομένα στην αίτησή σου είχαν διαγραφεί. Εμφανίζονται πλέον ή ακόμα όχι ; Πάτησες οριστικοποίηση αίτησης ή όχι ; 

Δημοσ.

Καλημέρα! Έρχομαι και εγώ στην παρέα σας για πολύτιμη βοήθεια καθώς δεν απαντάνε στο helpdesk Και στα τηλ δεν μπορούν να βοηθήσουν λένε!

Έχω οριστικοποιησει 2 αίτησεις από 31 Αυγούστου ,βρίσκονται  σε κατάσταση επεξεργασίας από το σύστημα, έχουν περάσει δύο μήνες, δεν θα έπρεπε να είχε έρθει κάποια απάντηση;

Σε ένα άλλο φορουμ ειπώθηκε ότι είναι  ένα μεσοδιάστημα που έχουν δημιουργήσει γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμοι και για να μην χαθεί το δίμηνο προθεσμίας μπαίνει η αίτηση σε αυτή την κατάσταση .

Ανάλογη εμπειρία κάνεις?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dis83 είπε

Sorry που επιμένω αλλά προσπαθώ να καταλάβω. 

Πάτησες την καινούργια επιλογή για επανάκτηση στοιχείων που έβγαλε χτες - προχτές και σου εμφανίζει πλέον αυτό το μήνυμα ; 

Νομίζω χτες έγραφες ότι τα δεδομένα στην αίτησή σου είχαν διαγραφεί. Εμφανίζονται πλέον ή ακόμα όχι ; Πάτησες οριστικοποίηση αίτησης ή όχι ; 

ακριβως φίλε είχαν διαγραφεί τα πάντα , ακόμα και υπευθυνες δηλώσεις , απλά τα έχουν κάνει σκατα , και γίνεται ξανά η διαδικασία 

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kundi είπε

ακριβως φίλε είχαν διαγραφεί τα πάντα , ακόμα και υπευθυνες δηλώσεις , απλά τα έχουν κάνει σκατα , και γίνεται ξανά η διαδικασία 

Δηλαδή να πατήσω "επανάκτηση φορολογικών στοιχείων και οφειλών" ; Το ότι σου έβγαλε πλέον ημερομηνία σημαίνει ότι προχωράει υποθέτω. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dis83 είπε

Δηλαδή να πατήσω "επανάκτηση φορολογικών στοιχείων και οφειλών" ; Το ότι σου έβγαλε πλέον ημερομηνία σημαίνει ότι προχωράει υποθέτω. 

ναι 

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Είμαι πεπεισμένος απόλυτα ότι εσκεμμένα δεν το φτιάχνουν απλά δεν θέλουν , 9 δις euro για διακανονισμό  ,άρα το πιάσατε γιατί δεν το κάνουν τίποτα , δε ξέρω Τί να κάνω  , πια παίζουν με τις ζωές μας 

να ηταν 9 δίς θα ηταν εξαιρετικά... είναι πολύ παραπάνω!!!! είναι μέτριοι προς το άσχετοι και διαφημίζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

σήμερα ο ΠΘ διαφημίζει ένα άχρηστο app και καλά wallet να βάζεις τα πιστοποιητικά (αυτό μας μάρανε) και ο εξωδικαστικός που καίει εκατομμύρια ανθρώπους στον τόπο...  

είναι απόλυτα ενδεικτικό των ικανοτήτων τους και του μάρκετινγ που πουλάνε στη μάζα που δε γνωρίζει

Αναφορά σε κείμενο

lg379 μακάρι να δουλεύει όπως το περιγράφεις στο προηγούμενο μήνυμα ! 

χαχα. μα ηταν το #1 πρόβλημα από την 1η μέρα! είναι τραγικό να προσπαθούν να το φτιάξουν 5 μήνες μετά ή να μη το έχουν προυπολογίσει 1 έτος πρίν! το ζήτημα τώρα είναι πως γενούνται άλλα ζητήματα! θα ακυρώνονται οι προτάσεις? ακόμη δεν έχω πατήσει το κουμπί πάντως

Αναφορά σε κείμενο

Καλημέρα! Έρχομαι και εγώ στην παρέα σας για πολύτιμη βοήθεια καθώς δεν απαντάνε στο helpdesk Και στα τηλ δεν μπορούν να βοηθήσουν λένε!

αυτούς τους πληρώνουμε εμείς από τους φόρους μας... από τις υπερχρεώσεις που τώρα προσπαθούμε να ρυθμίσουμε, ενώ η εταιρεία που το ανέλαβε θα έχει πάρει ένα σκασμό λεφτά επίσης. κανονικά έπρεπε να φάει πρόστιμο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.  

Αναφορά σε κείμενο

Έχω οριστικοποιησει 2 αίτησεις από 31 Αυγούστου ,βρίσκονται  σε κατάσταση επεξεργασίας από το σύστημα, έχουν περάσει δύο μήνες, δεν θα έπρεπε να είχε έρθει κάποια απάντηση;

Σε ένα άλλο φορουμ ειπώθηκε ότι είναι  ένα μεσοδιάστημα που έχουν δημιουργήσει γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμοι και για να μην χαθεί το δίμηνο προθεσμίας μπαίνει η αίτηση σε αυτή την κατάσταση .

και εγώ έχω ξεκινήσει αιτήσεις από 3 σεπτέμβρη και τίποτα. γράφω σε προηγούμενο πόστ αυτό που περιγράφεις για το μεσοδιάστημα. δε ξέρω κάποιο άλλο φόρουμ που να ασχολείται. μπορείς να μας πείς πιό?

Αναφορά σε κείμενο

δεν έχω δοκιμάσει αυτό σε καμία πρότασή μου. αν είναι έτσι κλάφτα Χαράλαμπε... 

---

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lg379 είπε

χαχα, μα ηταν το #1 πρόβλημα από την 1η μέρα! είναι τραγικό να προσπαθούν να το φτιάξουν 5 μήνες μετά ή να μη το έχουν προυπολογίσει 1 έτος πρίν! το ζήτημα τώρα είναι πως γενούνται άλλα ζητήματα! θα ακυρώνονται οι προτάσεις? ακόμη δεν έχω πατήσει το κουμπί πάντως

---

Το πάτησα εγώ, για την ακρίβεια ο δικηγόρος. 

Παρέμειναν οι ίδιες αιτήσεις, ίδιος αριθμός αίτησης, με σβησμένα ΟΛΑ τα στοιχεία και είναι πλέον στο στάδιο "δημιουργία νέας αίτησης". 

Μόνο τα στοιχεία του αιτούντα υπάρχουν και σε φάση αναμονής επιβεβαίωσης και οριστικοποίησης από τους συζύγους...

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, lg379 είπε

να ηταν 9 δίς θα ηταν εξαιρετικά... είναι πολύ παραπάνω!!!! είναι μέτριοι προς το άσχετοι και διαφημίζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

σήμερα ο ΠΘ διαφημίζει ένα άχρηστο app και καλά wallet να βάζεις τα πιστοποιητικά (αυτό μας μάρανε) και ο εξωδικαστικός που καίει εκατομμύρια ανθρώπους στον τόπο...  

είναι απόλυτα ενδεικτικό των ικανοτήτων τους και του μάρκετινγ που πουλάνε στη μάζα που δε γνωρίζει

χαχα. μα ηταν το #1 πρόβλημα από την 1η μέρα! είναι τραγικό να προσπαθούν να το φτιάξουν 5 μήνες μετά ή να μη το έχουν προυπολογίσει 1 έτος πρίν! το ζήτημα τώρα είναι πως γενούνται άλλα ζητήματα! θα ακυρώνονται οι προτάσεις? ακόμη δεν έχω πατήσει το κουμπί πάντως

αυτούς τους πληρώνουμε εμείς από τους φόρους μας... από τις υπερχρεώσεις που τώρα προσπαθούμε να ρυθμίσουμε, ενώ η εταιρεία που το ανέλαβε θα έχει πάρει ένα σκασμό λεφτά επίσης. κανονικά έπρεπε να φάει πρόστιμο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.  

και εγώ έχω ξεκινήσει αιτήσεις από 3 σεπτέμβρη και τίποτα. γράφω σε προηγούμενο πόστ αυτό που περιγράφεις για το μεσοδιάστημα. δε ξέρω κάποιο άλλο φόρουμ που να ασχολείται. μπορείς να μας πείς πιό?

δεν έχω δοκιμάσει αυτό σε καμία πρότασή μου. αν είναι έτσι κλάφτα Χαράλαμπε... 

---

Στο facebook είναι μια ομάδα κυρίως απο δικηγόρους υπερχρεωμένων νοικοκυριών λέγετε 

Άρα είναι λογικό να παραμένουν οι αιτήσεις σε αυτο το στάδιο? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lenas8 είπε

Στο facebook είναι μια ομάδα κυρίως απο δικηγόρους υπερχρεωμένων νοικοκυριών λέγετε 

Άρα είναι λογικό να παραμένουν οι αιτήσεις σε αυτο το στάδιο? 

στειλε λινκ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kundi είπε

στειλε λινκ

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά νομος Κατσέλη λέγετε,στην αναζήτηση το βρίσκεις

Τελικά έχει προχωρήσει κάποια αίτηση μετά από οριστικοποίηση από το στάδιο επεξεργασίας συστήματος, από δικής σας εμπειρία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...