Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kundi είπε

Oι τράπεζες μας τα έχουν κάνει τσουρέκια ειανι κοντά να στείλουν εξώδικο  , δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει μετά 

Απο ότι αντιλαμβάνομαι ξέρουν ότι δεν έχουν κάτι να χάσουν πλέον, οπότε κωλυσιεργούν μέχρι τέλους, οπότε με μια διαταγή πληρωμής στα χέρια σου, θα σε αναγκάσουν να πας στο κατώφλι τους να ρυθμίσεις. Been there done that.....

• Απαντ. 745
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Απο ότι αντιλαμβάνομαι ξέρουν ότι δεν έχουν κάτι να χάσουν πλέον, οπότε κωλυσιεργούν μέχρι τέλους, οπότε με μια διαταγή πληρωμής στα χέρια σου, θα σε αναγκάσουν να πας στο κατώφλι τους να ρυθμίσεις. Been there done that.....

δε το πολυκατάβαλα αυτό τον συνειρμό. 

πάντως πλέον στο σύστημα

1) πρόσθεσαν καρτέλα "ιστορικό" και ένας θεός ξέρει τι διάολο θέλουν να κάνουνε

2) πρέπει με αυτή την προσθήκη να "ξαναχτύπησαν" οι βάσεις τους και να ξαναέφερε ένα σκασμό εγγραφές ακινήτων, τα οποία μπλοκάρουν και από εκεί την υποβολή καθώς δε μπορείς να ξανακάνεις μοναδικοποίηση το ίδιο (σου λέει μετά πως υπερβαίνεις το ανώτατο ποσοστό ιδιοκτησίας του 100%!!!!). ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

3) πρόσθεσαν να εμφανίζεται το άθροισμα των οφειλών (μας είχανε βγεί τα μάτια να κάνουμε προσθέσεις... τους το είχα πει σαν παρατήρηση, θα μπορούσαν και καλύτερα από ένα απλό "sum, είναι ενδεικτικό του οτι ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΕ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ Κ ΟΡΕΞΗ! 

προσωπικά, αν ημουν Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, θα είχα βάλει ρήτρα στην εταιρεία που το έφτιαξε 1 εκατομμύριο ευρώ τη μέρα για κάθε μέρα καθυστέρησης! αμαν επιτέλους!

επίσης κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν και αυτοί που διοικούν πως οτι αναλαμβάνουν έχει ευθύνη δεν είναι παίξε γέλασε! 

Επεξ/σία από lg379
Δημοσ.
22 ώρες πριν, lg379 είπε

πάντως πλέον στο σύστημα

2) πρέπει με αυτή την προσθήκη να "ξαναχτύπησαν" οι βάσεις τους και να ξαναέφερε ένα σκασμό εγγραφές ακινήτων, τα οποία μπλοκάρουν και από εκεί την υποβολή καθώς δε μπορείς να ξανακάνεις μοναδικοποίηση το ίδιο (σου λέει μετά πως υπερβαίνεις το ανώτατο ποσοστό ιδιοκτησίας του 100%!!!!). ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

3) πρόσθεσαν να εμφανίζεται το άθροισμα των οφειλών (μας είχανε βγεί τα μάτια να κάνουμε προσθέσεις... τους το είχα πει σαν παρατήρηση, θα μπορούσαν και καλύτερα από ένα απλό "sum, είναι ενδεικτικό του οτι ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΕ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ Κ ΟΡΕΞΗ! 

προσωπικά, αν ημουν Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, θα είχα βάλει ρήτρα στην εταιρεία που το έφτιαξε 1 εκατομμύριο ευρώ τη μέρα για κάθε μέρα καθυστέρησης! αμαν επιτέλους!

επίσης κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν και αυτοί που διοικούν πως οτι αναλαμβάνουν έχει ευθύνη δεν είναι παίξε γέλασε! 

Το κάνουνε εσκεμμενα  φίλε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον καμία 

• Sad 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, lg379 είπε

πάντως πλέον στο σύστημα

O συνειρμός είναι πολύ απλός. Μέσω της πλατφόρμας αν λειτουργήσει τελικά έτσι όπως πρέπει, θα βγεί μια δόση που θεωρητικά θα μπορείς να πληρώσεις και θα είναι για το σύνολο των πιστωτών. Σωστά;

Εαν όμως η τράπεζα σου στείλει διαταγή πληρωμής, θα κάτσεις με σταυρωμένα χέρια και θα περιμένεις την πλατφόρμα; Αναγκαστικά εκτός και αν έχεις τα λεφτά και τις προυποθέσεις για ανακοπή, θα πρέπει να προβείς σε ρύθμιση για να σταματήσουν τα αναγκαστικά μέτρα εκτέλεσης κοινώς κατάσχεση. Οσο υπήρχε ο παλιός νόμος Κατσέλη κρατούσαν πισινή γιατί έβγαιναν αποφάσεις και υπέρ των δανειοληπτών οπότε δεν ήταν η φάση ελαφριά την καρδία. Τώρα γιατί να μασήσουν; Τι έχουν να χάσουν; Ποιό πολλά μάνια θα τσιμπήσουν αν σε αναγκάσουν να κάνεις ρύθμιση μαζί τους παρά απο την πλατφόρμα.

Οπότε τι ποιό απλό; Κωλυσιεργία. Εχεις τρόπο να τους μυνήσεις για αυτό; Οχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σημερινός διάλογος: 

- θέλω να μου πείτε τι γίνεται, γιατί δε μπορούμε να υποβάλλουμε. δε θέλω απλά να μου κλείσετε ραντεβού! 

- εγώ μπορώ να σας κλείσω μόνο ραντεβού.

- μα κλείνουμε ραντεβού και μας πετάνε σε υπαλλήλους στην επαρχία που δε μπορούνε να μας βοηθήσουν ή δε ξέρουν. ειδικά για τα τεχνικά μας λένε δεν είναι αρμόδιοι... ποιός θα μας βοηθήσει? 

- είναι εκπαιδευμένοι. 

- δεν έχουν ιδέα για τα τεχνικά. μπορώ να κλείσω ραντεβού με το τεχνικό τμήμα?

- οχι δε γίνεται.

- γνωρίζετε πως από 15 Σεπτεμβρίου δε μπορεί να υποβληθεί καμία πρόταση ατομικής, ούτε καν σε αρχικό στάδιο

- δε ξέρω τη διαδικασία, είστε ο πρώτος που μου λέει πως δε μπορεί να υποβάλει (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)🤪

- μα τι είναι αυτά που λέτε, δε μπορώ να υποβάλλω 5 προτάσεις και μιλάω και με άλλο κόσμο... 

- δε το έχω ξανακούσει (!!!), τα τεχνικά να τα υποβάλετε στο helpdesk

- μα δεν απαντάνε ποτέ, κάνουν 2 μήνες, ο κόσμος χάνει τα σπίτια τους!

- είναι μεγάλος ο όγκος των ερωτημάτων, απ' όσο γνωρίζω 2 εβδομάδες είναι η αναμονή απάντησης στο helpdesk (!!!!!!!!!!!!!!!!!)

- δεν είναι 2 εβδομάδες, είναι 2 μήνες.. δεν απαντάνε κάν! 

... 

περιμένω το αυριανό ραντεβού... όπου φαντάζομαι ...κάποιος δημοτικός υπάλληλος σε κάποιο τυχαίο μέρος της Ελλάδας θα μου πει πάλι πως δε μπορεί να κάνει κάτι!!!!    

Επεξ/σία από lg379
Δημοσ.

Προσπαθησα και εγω να υποβαλλω αιτηση για δυο αφμ και κολλαει στην καρτέλα των μελλών, μου πετάει σφάλμα που αναφέρει «Υπήρξε πρόβλημα κατά την άντληση των φορολογικών σας στοιχείων». Γνωρίζεται κατι γι 'αυτο. Απλα περιμένουμε?

Δημοσ.

Μάλλον λόγω παρέλευσης μεγάλου διαστήματος που η αίτηση ήταν στα "πρόχειρα" χωρίς υποβολή (αφού δεν μου επέτρεπε να την υποβάλω) εξαφανίστηκε από τη λίστα. Εντός 2μήνου έπρεπε να ολοκληρωθεί, αν θυμάμαι καλά. Θα περιμένω πριν να υποβάλω νέα αίτηση. Ίσως διορθώσουν κάποια χοντρά μπαγκς στο σύστημα. Με την ελπίδα να συνεχίσουν οι τράπεζες να μη πολυθυμούνται όλες τις οφειλές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλή εβδομάδα με ένα καλό νέο

- στο "πρόβλημα άντλησης φορολογικών στοιχείων" (αυτό δλδ που είχε μπλοκάρει όλες τις ατομικές από 15/9/2021 και δε μπορούσε να υποβληθεί καμία πρόταση), έχει ξεπεραστεί σε 3 αιτήσεις μου.

- επίσης σε νέα επικοινωνία μου μαζί τους: 

η μία ηταν αρκετά ως πλήρως ενημερωμένη και μου είπε σε γενικές γραμμές "κάντε υπομονή, ξέρουμε πως έχει προβλήματα, ήρθε για να μείνει" 

ο άλλος δεν ήξερε αρκετά αλλά επέστρεψε τηλεφωνικά με απαντήσεις στα ερωτήματα

επίσης, το σημαντικό ερώτημα για το "ποιά είναι η χρονική στιγμή για τον υπολογισμό των χρεών" (δλδ αν είναι το άνοιγμα της αίτησης, η οριστικοποίηση ή η σύμβαση) η απάντηση είναι η οριστικοποίηση (βέβαια και εδώ παίζεται πότε είναι η οριστικοποίηση, δείτε το γιατί παρακάτω).

σε άλλο ερώτημα σημαντικό.. τι γίνεται με τις προτάσεις που έχουν πέσει και περνάει το 2μηνο χωρίς απάντηση, η ενημέρωση είναι... (επειδή δε το προλαβαίνουν μάλλον), δίμηνο θα θεωρηθεί ο χρονος από οταν γυρίσει στο σύστημα η αίσηση σε "οριστικοποιημένη"!!!! δλδ όσες έχω ρίξει ως τώρα.... δε θεωρούνται οριστικοποιημένες(!). το κάνουν για "καλό" ώστε να κάνουν ουσιαστικά παράταση στο 2μηνο που δεν είναι εφικτό από οτι φαίνεται αυτή τη στιγμή.

Αναφορά σε κείμενο

Προσπαθησα και εγω να υποβαλλω αιτηση για δυο αφμ και κολλαει στην καρτέλα των μελλών, μου πετάει σφάλμα που αναφέρει «Υπήρξε πρόβλημα κατά την άντληση των φορολογικών σας στοιχείων». Γνωρίζεται κατι γι 'αυτο. Απλα περιμένουμε?

τα παραπάνω που γράφω απαντούνε σε αυτό. μπορείς να προχωρήσεις τώρα φυσιολογικά

Αναφορά σε κείμενο

Μάλλον λόγω παρέλευσης μεγάλου διαστήματος που η αίτηση ήταν στα "πρόχειρα" χωρίς υποβολή (αφού δεν μου επέτρεπε να την υποβάλω) εξαφανίστηκε από τη λίστα. Εντός 2μήνου έπρεπε να ολοκληρωθεί, αν θυμάμαι καλά. Θα περιμένω πριν να υποβάλω νέα αίτηση. Ίσως διορθώσουν κάποια χοντρά μπαγκς στο σύστημα. Με την ελπίδα να συνεχίσουν οι τράπεζες να μη πολυθυμούνται όλες τις οφειλές.

δεν παίζει αυτός ο συνειρμός που κάνεις. κατά 99% δεν ισχύει. δεν εξαφανίζεται τίποτα "επειδή έπρεπε να ολοκληρωθεί εντός 2μηνου" 

---

Επεξ/σία από lg379
  • Like 1
Δημοσ.

νεότερα: 

το κουμπί για "οριστικοποίηση αίτησης" ακόμη δεν είναι ενεργό στις ατομικές 11.JPG.7884f2c4c84f8e8c1d08292cf5747861.JPG

το καινούριο πρόβλημα είναι πως δε μπορείς να κάνεις αντιστοίχιση κάποιων περιουσιακών καθώς βγάζει πως "το ποσοστό συνιδιοκτησίας ξεπερνά το 100%" (!!!) ενώ ουσιαστικά τα τραβάει μόνο του από το Ε9 του τάξις τα στοιχεία

12.JPG

Δημοσ.

χάθηκαν όλα τα στοιχεία , στις οφειλές προς 3 , τα έχουν κάνει όλα σκατα 

ήταν όλα στο πράσινο και σήμερα βλέπω αλλααν όλα 

877004415_Screenshot2021-11-01at3_02_26PM.png.a42d387614bcdd47f4b04329ce1d0dc7.png

• Confused 1
Δημοσ.

Το επιδείνωση οικονομικής κατάστασης άνω του 20% λείπει από ατομική επιχείσηση ως κριτήριο εδώ και κανα δυο μήνες ενώ αρχικά υπήρχε ! 

Βασικά νομίζω δεν πρέπει να ασχοληθεί πάλι κανείς μέχρι να ειδοποιήσουν ότι το σύστημα δουλεύει. Μέχρι τότε είναι μόνο ψυχολογική φθορά η όλη φάση. 

• Sad 1
Δημοσ.

έγινε πάλι το χάος? αυτό το είχαν λύσει πριν 3 μήνες!

δεν έχω τσεκάρει, σε μία μόνο πρόταση που άνοιξα σήμερα καθώς ετοίμασα τα δικαιολογητικά (είναι ΑΕ) είδα πως επικαιροποίησαν οφειλές (!!!). δλδ δουλεύουν πάνω στο βασικό πρόβλημα και αυτό που δε μας δίνουν απαντήσεις εδώ και μήνες σε άπειρες προσπάθειες στην ερώτηση "πότε νοείται ο χρόνος των οφειλών? ποιές τραβάει καθώς είναι άλλες αυτές που βλέπουμε κ άλλες οι τρέχουσες?!?!?" οταν πατήσουμε την οριστική υπόβολή πως θα σιγουρέψουμε οτι είναι οι οφειλές εκείνης της ημέρας?.

η λύση φυσικά θα ηταν ένα κουμπάκι "update" αλλά δε φαίνεται να τους κόβει ως εκεί. anyway. 

δε ξέρω ακόμη τι επικαιροποίησαν δεν έχω διασταυρώσει (δεν είναι κ εύκολο). οταν το κάνω θα σας ενημερώσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...