Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα μια γνώμη για την αγορά κινητού με βασικό χαρακτηριστικό την κάμερα του.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε: 400€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό: Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα: Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές: Καινούργιες
5) Μέγεθος οθόνης: Όσο το δυνατόν μικρότερη, χωρίς να είναι κάτι απαραίτητο
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ): NFC θα ήταν καλό να έχει
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών: Ναι, είναι το βασικό κριτήριο για την αγορά
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία: Είναι σημαντική
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό: Δεν νομίζω πως υπάρχει στην κατηγορία τιμής ios οπότε Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Camera, Messenger, FB, Insta, Mails, Browsing

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ChrisN.S. είπε

Είναι σε υψηλότερη τιμή από το budget του φίλου..

Αναλόγως από πού θα το αγοράσεις. Στο bestprice ξεκινάει από 359€.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά στο θέμα κάμερας πως τα πάει ;

Το μέτρο είναι ένα poco x3 nfc.

Ο πόθος είναι το mi 10 λόγω εμφάνισης το 10t δεν χάνει λίγο στο θέμα αυτό.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, vargas είπε

Σε ποιο ; Πάρε ένα poco f3 με imx 582 .Στα 300 ευρώ είναι και 5g κ σούπερ γρήγορο 

Σορυ στο προηγούμενο μήνυμα δεν ήμουν ξεκάθαρος

Το f3 έχει καλύτερη κάμερα από το x3 ?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, theo93 είπε

Σορυ στο προηγούμενο μήνυμα δεν ήμουν ξεκάθαρος

Το f3 έχει καλύτερη κάμερα από το x3 ?

Ναι ,το poco x3 pro κ το f3 έχουν τον imx 582 .Είναι συνολικα καλύτερος του του φακού που φοράει το απλο x3 nfc . Άλλωστε μιλάμε για το φακό που φόραγε το mi 9 /mi 9 t,/mi 9 tpro. Και one plus 7 pro

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vargas είπε

Ναι ,το poco x3 pro κ το f3 έχουν τον imx 582 .Είναι συνολικα καλύτερος του του φακού που φοράει το απλο x3 nfc . Άλλωστε μιλάμε για το φακό που φόραγε το mi 9 /mi 9 t,/mi 9 tpro. Και one plus 7 pro

Κάνεις λάθος. Ο φακός που φοράει το X3 NFC (Sony IMX682) είναι καλύτερος. Φυσικά να πούμε ότι αυτό που κάνει μια φωτογραφία καλή δεν είναι μονάχα ο φακός, αλλά και το λογισμικό. Από αυτά τα 3 δεν ξέρω ποιο τραβάει τις καλύτερες φωτογραφίες. Το X3 NFC πάντως έχει πάρει 103 στο DXOMARK και βρίσκεται στην ίδια θέση με το iPhone SE 2020.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, intruder99 είπε

Κάνεις λάθος. Ο φακός που φοράει το X3 NFC (Sony IMX682) είναι καλύτερος. Φυσικά να πούμε ότι αυτό που κάνει μια φωτογραφία καλή δεν είναι μονάχα ο φακός, αλλά και το λογισμικό. Από αυτά τα 3 δεν ξέρω ποιο τραβάει τις καλύτερες φωτογραφίες. Το X3 NFC πάντως έχει πάρει 103 στο DXOMARK και βρίσκεται στην ίδια θέση με το iPhone SE 2020 

Δεν κάνω λάθος https://www.notebookcheck.net/Comparison-test-Sony-IMX686-vs-IMX586-The-big-camera-revolution-comes-to-nothing.454689.0.html An appealing photo quality with a smartphone is not only based on technically sophisticated image sensors, but it also depends on other camera components, such as the optics and their arrangement. Nonetheless, our comparison between the new 64 MP Sony camera sensor IMX686 and its predecessor IMX586 shows that Sony has not succeeded with the IMX686. .και επειδή τα έχω δοκιμάσει κ τα δυο ο 582 ειδικά την νύχτα αλλά κ συνολικά είμαι καλύτερος φακός . Κ σίγουρα βοηθάει το soc και το isp του .Δεν συγκρίνεται ο 860/870 με τον 732 ..

Επεξ/σία από vargas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vargas είπε

Δεν κάνω λάθος https://www.notebookcheck.net/Comparison-test-Sony-IMX686-vs-IMX586-The-big-camera-revolution-comes-to-nothing.454689.0.html An appealing photo quality with a smartphone is not only based on technically sophisticated image sensors, but it also depends on other camera components, such as the optics and their arrangement. Nonetheless, our comparison between the new 64 MP Sony camera sensor IMX686 and its predecessor IMX586 shows that Sony has not succeeded with the IMX686. .και επειδή τα έχω δοκιμάσει κ τα δυο ο 582 ειδικά την νύχτα αλλά κ συνολικά είμαι καλύτερος φακός . Κ σίγουρα βοηθάει το soc και το isp του .Δεν συγκρίνεται ο 860/870 με τον 732 ..

Στο link που έβαλες συγκρίνουν τους IMX586 και IMX686. Είναι τέσσερις διαφορετικοί φακοί. Ο IMX682 είναι ο καλύτερος ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις. 

https://www.deviceranks.com/en/camera-sensor

Και για την ιστορία, έχω το Xiaomi Mi A3 με τον 582, ενώ η κοπέλα μου έχει το Poco X3 NFC με τον 682. Φυσικά το δικό της κινητό τραβάει πιο ωραίες φωτογραφίες. Αλλά όπως είπα και προηγουμένως, σε γενικές γραμμές παίζει σημαντικό ρόλο το λογισμικό.

Επεξ/σία από intruder99
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Στο link που έβαλες συγκρίνουν τους IMX586 και IMX686. Είναι τέσσερις διαφορετικοί φακοί. Ο IMX682 είναι ο καλύτερος ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις. 

https://www.deviceranks.com/en/camera-sensor

Nope ..Sony IMX686 vs Sony IMX682: What's the difference? Sony IMX686 and Sony IMX682 are quad-pixel sensors where there are four pixels are layered below one cell of Bayer color filter (instead of 1). ... The only difference is that the Sony IMX686 supports capturing 4K videos at 60fps, while the IMX682 caps 4k@30fps.25 Μαΐ 2021  κ το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και με τον 582 εναντίον του 586...

Επεξ/σία από vargas
  • Like 1
Δημοσ.

Είχα το TCL Plex που έχει τον Sony IMX582 και παρα πολύ καλο λογισμικό και οι φωτογραφίες ήταν εκπληκτικές ακόμα και οι νυχτερινές ηταν απίστευτες χωρις GCam φυσικά. Το νέο TCL 20 Pro έχει τον ίδιο αισθητήρα με προσθήκη και οπτικού σταθεροποιητή, σχεδόν τρία χρόνια αισθητήρας και ακόμα τον προτιμούν οι εταιρείες, αυτό σημαίνει πολλά.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Είχα το TCL Plex που έχει τον Sony IMX582 και παρα πολύ καλο λογισμικό και οι φωτογραφίες ήταν εκπληκτικές ακόμα και οι νυχτερινές ηταν απίστευτες χωρις GCam φυσικά. Το νέο TCL 20 Pro έχει τον ίδιο αισθητήρα με προσθήκη και οπτικού σταθεροποιητή, σχεδόν τρία χρόνια αισθητήρας και ακόμα τον προτιμούν οι εταιρείες, αυτό σημαίνει πολλά.

Είναι θέμα λογισμικού και θέμα soc 😉

• Like 1
Δημοσ.

Αν ανέβαινε το budget(γιατί τελικά η αγορά θα γίνει χωρίς ΦΠΑ, άρα μάξ 600) ποια μοντέλα θα προτείνατε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...