Προς το περιεχόμενο

Seat Ibiza 1.6 TDI 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται και πάλι.

Μετά απο έρευνα βρήκα ένα seat ibiza 1.6 tdi 2011 105hp με 125000χιλ με 5500 ευρω.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό το αυτοκίνητο όσο αφορά κατανάλωση, αξιοπιστία και κόστος συντήρησης.

Επίσης γενικά αυτές οι μηχανές καίνε λάδι ή θεωρούνται αξιόπιστες;

Ευχαριαστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, αmike12 είπε

Χαίρεται και πάλι.

Μετά απο έρευνα βρήκα ένα seat ibiza 1.6 tdi 2011 105hp με 125000χιλ με 5500 ευρω.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό το αυτοκίνητο όσο αφορά κατανάλωση, αξιοπιστία και κόστος συντήρησης.

Ευχαριαστώ.

Θα σου πω μόνο καλό έλεγχο στο DPF φίλτρο αν αυτό είναι εφικτό, εκεί πονάνε όλα τα πετρέλαια που χρησιμοποιούνται για καταστάσεις που δεν είναι ιδανικές όπως και το δικό μου άλλωστε 15 λεπτά κάνω να φτάσω στην δουλειά και άλλα τόσα να γυρίσω που να προλάβει το ρημαδι να ζεσταθεί και να καθαρίσει και το φίλτρο.. για τα σέρβις και την αξιοπιστία ας γραψουν οι περισσότερο γνώστες.

Κατανάλωση αν έχει το ίδιο μοτέρ με το δικό μου που δεν γνωρίζω αυτό (Golf 7 1.6 TDI 2016) με ένα ντεπόζιτο 45 λίτρα νομίζω παίρνει κάνω 800 χιλιόμετρα μέχρι να ανάψει λαμπάκι  μπορώ και περισσότερα αλλά δεν το κυνηγάω να κάνω οικονομία

Επεξ/σία από mak3don
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, mak3don είπε
12 ώρες πριν, mak3don είπε

Θα σου πω μόνο καλό έλεγχο στο DPF φίλτρο αν αυτό είναι εφικτό, εκεί πονάνε όλα τα πετρέλαια που χρησιμοποιούνται για καταστάσεις που δεν είναι ιδανικές όπως και το δικό μου άλλωστε 15 λεπτά κάνω να φτάσω στην δουλειά και άλλα τόσα να γυρίσω που να προλάβει το ρημαδι να ζεσταθεί και να καθαρίσει και το φίλτρο.. για τα σέρβις και την αξιοπιστία ας γραψουν οι περισσότερο γνώστες.

Κατανάλωση αν έχει το ίδιο μοτέρ με το δικό μου που δεν γνωρίζω αυτό (Golf 7 1.6 TDI 2016) με ένα ντεπόζιτο 45 λίτρα νομίζω παίρνει κάνω 800 χιλιόμετρα μέχρι να ανάψει λαμπάκι  μπορώ και περισσότερα αλλά δεν το κυνηγάω να κάνω οικονομία

Οκ φιλε ευχαριστω.

Μαλλον θα παω να το δω το αμαξι σε λιγες μερες

Επεξ/σία από αmike12
Δημοσ.
23 ώρες πριν, αmike12 είπε

Χαίρεται και πάλι.

Ευχαριαστώ.

Να το πάς και σε ΚΤΕΟ για τα χιλιόμετρα να δείς εάν έχουν γυριστεί 

Και να μάθεις εάν με γνήσιο vagcom διαγνωστικό μπορείς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για το ιστορικό οχήματος, αναγέννηση dpf .

Εννοείται και γενικός έλεγχος . Πόσα χιλιόμετρα κάνεις ετησίως και κοιτάζεις για πετρέλαιο , επιπλέον τα περισσότερα χιλιόμετρα είναι εντός πόλης ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Να το πάς και σε ΚΤΕΟ για τα χιλιόμετρα να δείς εάν έχουν γυριστεί 

Και να μάθεις εάν με γνήσιο vagcom διαγνωστικό μπορείς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για το ιστορικό οχήματος, αναγέννηση dpf .

Εννοείται και γενικός έλεγχος . Πόσα χιλιόμετρα κάνεις ετησίως και κοιτάζεις για πετρέλαιο , επιπλέον τα περισσότερα χιλιόμετρα είναι εντός πόλης ;

Οκ ευχαριστω.

Θα κανω καθημερινα περιπου 50 χιλιομετρα εντος πολης + οτιδηποτε αλλες διαδρομες κανω για εκδρομες κτλ που εκει θα βγαινω και εθνικη για καποιο χρονικο διαστημα.

Συνολο δηλαδη περιπου υπολογιζω κοντα στα 15χιλ χιλιομετρα το χρονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...