kostas_crete Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Re paidia , afto to tainiaki epaize x8es sto star. Sympa8htiko,eixe kai monica mesa :wink: :wink: :wink: . Katalavate to telos tou??? Telika o Xakman htan enoxos h oxi?????? Spoiler Afou sto telos omologei,se olh th diarkeia ths tainias allazei thn istoria tou kai dedomenou oti eixe fwtografhsei ta dolofonhmena koritsakia, pws ekshgeitai oti allos htan o enoxos????? Ase pou ekane thn monika na klapsei opote mono kai mono gia afto prepei na paei isovia!!!!!
LL_NEO Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Για το τελευταίο του παράπτωμα βασικά πρέπει να τον κρεμάσουν ανάποδα απο τα @@ και να φυσάει και αέρας.
konnak Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 SPOILERS ON kostas_crete αν και η προσοχή μου στον κατά τα άλλα έξοχο Τζιν Χάκμαν γενικώς αποσπώταν εύκολα όταν η κυρία Μπελούτσι τύχαινε να συμπέφτει ένα δεκάλεπτο πάνω-ένα δεκάλεπτο κάτω στο μοντάζ, έχω την αμυδρά εντύπωση ότι... δεν ήταν ένοχος, αλλά οι πιέσεις του επίσης εξόχου Μόργκαν Φρίμαν τον έκαναν να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, αλλά που η νοσηρή του φύση και φαντασία τον έκαναν να μπορεί να φανταστεί, αλλά και να διαπράξει υπό άλλες συνθήκες. ...Αυτήν την εντύπωση θυμάμαι να είχα αποκομίσει πολλά χρόνια πριν που χα δει την ταινία. SPOILERS OFF Όπως προείπα έχουν χαθεί μεγάλα κομμάτια από τη ροή της ταινίας από την μνήμη μου, λόγω κάποιων σποραδικών εγκεφαλικών που έπαθα κατά τη διάρκειά της, που όλως τυχαίως συνέπεφταν με τις εμφανίσεις της Ιταλίδας Θεάς. Ωστόσο, η ταινία (η οποία απ' ό,τι θυμάμαι είναι remake κάποιας παλιότερης), αν και το cast με Χάκμαν και Φρίμαν υπόσχεται πολλά, δεν θυμάμαι να μου άρεσε.
crAss Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Pantos maggas sto telos o hackman...Den pa na eisai i monica, exases to sevasmo mou kai pare ta @@ mou tora... crAss
kostas_crete Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 SPOILER Ma eksarxis o Xakman allaze thn istoria tou.Oi pieseis pou tou askhse o Freeman afksanontousan oso proxwrouse h tainia kai den htan toso entones eksarxis.Egw pantws symperainw oti isxyei telika afto pou eipe o idios o Xakman sthn tainia:oti telika einai ligo xazos ( Ekei pou elege oti oloi ton misoun pou petyxe xwris na einai kapoios ksexwristos an8rwpos).
konnak Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Ε δε νομίζω να ναι τόσο απλό...Αν άλλοι έχουν βγάλει πιο σίγουρα συμπεράσματα ας τα πουν, εγώ όπως είπα την έχω δει αρκετό καιρό πριν
vagpap Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Spoiler..... Spoiler..... Spoiler..... Μην ξεχνάτε ότι είχε και σημαντικό πρόβλημα με το αλκοόλ, και υπό πίεση αποτύπωσε στο μυαλό του εικόνες για χρονικά διαστήματα τα οποία ήταν κενά λόγω του αλκοόλ. Βάλε και την "προτίμησή" του σε μικρές ηλικίες για φωτογραφίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.