SilentVoice Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Θα ήθελα την γνώμη σας, για την αγορά ενός τραπεζάκι για λάπτοπ με σκοπό να με βολεύει από τον καναπέ. Είτε για τηλεργασία , είτε για προσωπική εργασία-ψυχαγωγία, την βγάζω στον καναπέ ή κρεβάτι με το λάπτοπ κυριολεκτικά στα πόδια. Φυσικά δεν έχει άμεση επαφή με τα πόδια και συνήθως χρησιμοποιώ κάποιο πανί ή μαξιλάρι, και το κρατάω-στηρίζω κάπως στραβά και το λάπτοπ αεριζεται μια χαρά. Επειδή συνήθως κάθομαι σταυροπόδι ή λίγο χύμα, το πήρα απόφαση να πάρω ένα τραπεζάκι για λάπτοπ για να το δοκιμάσω. Αλλά το πιθανότερο είναι να μην με βολέψει τόσο καθώς αλλάζω συνεχώς στάσεις και θα χάσω την γρήγορη φορητότητα επειδή μετακινουμαι συχνά στον χώρο του σπιτιού, θα ήθελα την γνώμη-πρόταση κάποιου που να χρησιμοποιεί ήδη ένα τέτοιο τραπεζάκι και τον έχει βολέψει πολύ. Έχω δει αρκετά στο διαδίκτυο αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιό θα με βολέψει περισσότερο για τον τρόπο που θα το χρησιμοποιώ. Παρακαλώ πολύ, μην μπείτε σε σχόλια του τύπου δεν κάνει καλό ο καναπές, πως βολευεσαι έτσι, πάρε desktop κλπ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από SilentVoice 1
SB_1957 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 23 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα την γνώμη σας, για την αγορά ενός τραπεζάκι για λάπτοπ με σκοπό να με βολεύει από τον καναπέ. Είτε για τηλεργασία , είτε για προσωπική εργασία-ψυχαγωγία, την βγάζω στον καναπέ ή κρεβάτι με το λάπτοπ κυριολεκτικά στα πόδια. Φυσικά δεν έχει άμεση επαφή με τα πόδια και συνήθως χρησιμοποιώ κάποιο πανί ή μαξιλάρι, και το κρατάω-στηρίζω κάπως στραβά και το λάπτοπ αεριζεται μια χαρά. Επειδή συνήθως κάθομαι σταυροπόδι ή λίγο χύμα, το πήρα απόφαση να πάρω ένα τραπεζάκι για λάπτοπ για να το δοκιμάσω. Αλλά το πιθανότερο είναι να μην με βολέψει τόσο καθώς αλλάζω συνεχώς στάσεις και θα χάσω την γρήγορη φορητότητα επειδή μετακινουμαι συχνά στον χώρο του σπιτιού, θα ήθελα την γνώμη-πρόταση κάποιου που να χρησιμοποιεί ήδη ένα τέτοιο τραπεζάκι και τον έχει βολέψει πολύ. Έχω δει αρκετά στο διαδίκτυο αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιό θα με βολέψει περισσότερο για τον τρόπο που θα το χρησιμοποιώ. Παρακαλώ πολύ, μην μπείτε σε σχόλια του τύπου δεν κάνει καλό ο καναπές, πως βολευεσαι έτσι, πάρε desktop κλπ. Εμάς μας έχει βολέψει πάρα πολύ αυτό από ΙΚΕΑ https://www.ikea.gr/proioda/axesouar-organosis-apothikeusis/vaseis-gia-kinita-tablet/byllan-basi-gia-forito-i-y/70403512 2 1
SilentVoice Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Εμάς μας έχει βολέψει πάρα πολύ αυτό από ΙΚΕΑ https://www.ikea.gr/proioda/axesouar-organosis-apothikeusis/vaseis-gia-kinita-tablet/byllan-basi-gia-forito-i-y/70403512 Σε ευχαριστώ πολύ! Μόλις το παράγγειλα. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε πέσει το μάτι μου σε αυτό. Είδα τώρα πως υπάρχει ένα παρόμοιο στο Σκρουτζ αλλά είναι πιο μικρό από αυτό που μου πρότεινες. Μόλις με γλίτωσες από αυτό και την ιδέα μου ότι θα βασανίζομαι με ένα τραπεζάκι στα πόδια μου.
nikosmakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 αυτο εδω μηπως? ειναι καπως αστειο, το θυμαμαι στο τηλεμαρκετινγκ. https://www.ideahellas.gr/product/ptyssomeno-kai-rythmizomeno-trapezaki-table-mate-2-utable/?gclid=CjwKCAjwtdeFBhBAEiwAKOIy5_f7a-pqLjCU-DEW51401xHZ5hpzN99TkfwlyN7nyPGJ_xmg4z6hVxoCSh8QAvD_BwE 1
SilentVoice Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, nikosmakos είπε αυτο εδω μηπως? ειναι καπως αστειο, το θυμαμαι στο τηλεμαρκετινγκ. https://www.ideahellas.gr/product/ptyssomeno-kai-rythmizomeno-trapezaki-table-mate-2-utable/?gclid=CjwKCAjwtdeFBhBAEiwAKOIy5_f7a-pqLjCU-DEW51401xHZ5hpzN99TkfwlyN7nyPGJ_xmg4z6hVxoCSh8QAvD_BwE Δεν θα με βόλευε αυτό , καθώς νομίζω θα είχαν μεγαλύτερη απόσταση τα χέρια μου από το πληκτρολόγιο ή δεν θα μπορούσα να κάτσω στο πλάι. Ευχαριστώ πάντως.
acomaedo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, SilentVoice είπε Σε ευχαριστώ πολύ! Μόλις το παράγγειλα. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε πέσει το μάτι μου σε αυτό. Είδα τώρα πως υπάρχει ένα παρόμοιο στο Σκρουτζ αλλά είναι πιο μικρό από αυτό που μου πρότεινες. Μόλις με γλίτωσες από αυτό και την ιδέα μου ότι θα βασανίζομαι με ένα τραπεζάκι στα πόδια μου. Έχω και τα δύο. Του ΙΚΕΑ είναι πρακτικό για μικρά laptop (κάτω από 14αρια) και μετα από λίγη ώρα ειδικά το καλοκαίρι ζεσταίνεσαι με το μαξιλαράκι αγκαλιά. Το δεύτερο σαφώς ποιο πρακτικό, μπορείς να δουλέψεις και 15ρι λάπτοπ με mouse, περισσότερες επιλογές στήριξης της οθόνης, αυξομείωση του ύψους των ποδιών. Θα το πρότεινα ως μια καλή εναλλακτική για κάποιον που θα δουλέψει αρκετά από την πολυθρόνα - καναπέ του σπιτιού. Στα συν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά ως τραπεζάκι και για φαγητό - γράψιμο κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα