johnnyf95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα ! περσι τον Νοέμβριο ανανέωσα το συμβόλαιο μου στην vodaphone σταθερή , με 50αρα γραμμή, απεριόριστα σταθερά και 6 ώρες κινητά στα 23.30 Δυστυχώς τα έφερε έτσι ο κορονοιος που πρέπει να αφήσω αυτό το σπίτι και η vodafone μου ζητάει 130 ευρώ για το σπάσιμο του συμβολαίου. Μου είπαν ότι αν βρω κάποιον να θέλει την γραμμή η μεταβιβαση γίνεται χωρίς χρεώσει και θα χρειαστεί 14 μέρες για την μεταφορά. Δυστυχως δεν έχω βρει κάποιον στο περιβάλλον μου που να ενδιαφέρεται για το προγραμμα . ενδιαφερεται κάποιος εδώ; Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη επιλογή ; σας ευχαριστώ πολύ
greekfragma Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Ο επόμενος που θα μπει στο σπίτι δε θα ήθελε κάτι τέτοιο; Φορητότητα στο νέο σπίτι και να πληρώσεις μόνο τη μεταφορά;
johnnyf95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Το είπα στον σπιτονοικοκύρη να ενημερώσει τον επόμενο. Περιμένω να δούμε Και η μεταφορά μου είπαν ότι είναι δωρεάν. Στο νέο σπίτι υπάρχει ήδη γραμμή όποτε δεν ενδιαφέρομαι να την μεταφέρω
johnnyf95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Ενδιαφέρεται κανείς για την σύνδεση; να το ανεβάσω καπου αλλού εδώ στο φόρουμ; Ετχαρθστω πολύ
eko13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Πάντως αν το πέναλτυ είναι μεγάλο, μήπως σε συμφέρει να κόψεις την γραμμή στο άλλο σπίτι, αν είναι παλια και να κάνεις μεταφορά εκεί...
johnnyf95 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Είναι 130 ευρώ αλλά και στο πατρικό που θα είμαι τους επόμενους μήνες υπάρχει συμβόλαιο για 1 χρόνο ακόμα
BritGreek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Οι περισσότεροι έχουμε συναλλαγές με το δημόσιο, τράπεζες κλπ. Είναι μεγάλο μανίκι η υποχρέωση ενημέρωσης όλων αυτών για την αλλαγή αριθμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα