Προς το περιεχόμενο

Poco F3 vs Oneplus 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό πριν είχα αγοράσει το Mi11 αλλά το πούλησα λόγω του ότι στέφτηκα ότι έδωσα πολλά λεφτά για ένα κινητό! 

Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω ή ένα Poco F3 ή ένα OnePlus 8. Το Poco F3 με τα 8gb ram έχει 10 ευρώ διαφορά με το OnePlus από BestPrice.

Ποιο απ' τα δύο να διαλέξω; 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vigilante1924 είπε

Πριν λίγο καιρό πριν είχα αγοράσει το Mi11 αλλά το πούλησα λόγω του ότι στέφτηκα ότι έδωσα πολλά λεφτά για ένα κινητό! 

Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω ή ένα Poco F3 ή ένα OnePlus 8. Το Poco F3 με τα 8gb ram έχει 10 ευρώ διαφορά με το OnePlus από BestPrice.

Ποιο απ' τα δύο να διαλέξω; 

Ευχαριστώ!

Πες μας τι σ ενδιαφέρει πιο πολύ όμως  κάμερα , επιδόσεις , user experience , κλπ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vargas είπε

Πες μας τι σ ενδιαφέρει πιο πολύ όμως  κάμερα , επιδόσεις , user experience , κλπ

Κάμερα να σου πω την αλήθεια όχι τόσο, απλά να είναι αξιοπρεπείς οι φωτό, μόνο σε διακοπές και τέτοια τραβάω.

Επιδόσεις σκέφτομαι για τον λόγο οτι θα κρατήσω πιο πολλά χρόνια το κινητό χωρίς να εχω πρόβλημα.

User experience, δεν ξέρω, φαντάσου έχω S7 Edge (και μου φαινόταν αξιοπρεπείς οι φωτό μέχρι και τώρα) και μόλις έκλεισε πέντε χρόνια η συσκευή.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vigilante1924 είπε

Κάμερα να σου πω την αλήθεια όχι τόσο, απλά να είναι αξιοπρεπείς οι φωτό, μόνο σε διακοπές και τέτοια τραβάω.

Επιδόσεις σκέφτομαι για τον λόγο οτι θα κρατήσω πιο πολλά χρόνια το κινητό χωρίς να εχω πρόβλημα.

User experience, δεν ξέρω, φαντάσου έχω S7 Edge (και μου φαινόταν αξιοπρεπείς οι φωτό μέχρι και τώρα) και μόλις έκλεισε πέντε χρόνια η συσκευή.  

Ε τότε mi 11. Αν κ μια συσκευή λίγο πιο πιο οικονομική και τέρας πραγματικά είνaι το mi 10 pro. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, vargas είπε

Ε τότε mi 11. 

6 ώρες πριν, Vigilante1924 είπε

🤔

1 ώρα πριν, Vigilante1924 είπε

Πρεπει να κοιταξεις τι παιζει με τις εγγυησεις για Oneplus ή poco απο τα καταστηματα που κοιτας,μιας και δεν εχουν κανονικα αντιπροσωπεια στην χωρα μας οπως εχει πχ η Samsung ή η Huawei.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

🤔

Πρεπει να κοιταξεις τι παιζει με τις εγγυησεις για Oneplus ή poco απο τα καταστηματα που κοιτας,μιας και δεν εχουν κανονικα αντιπροσωπεια στην χωρα μας οπως εχει πχ η Samsung ή η Huawei.

Nαι μπερδεύτηκα 😂 το f3 ήθελα να γράψω 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...