Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθως πλεον λογω του οτι δεν εχω καποιο δυνατο μηχανημα, εχω αρχισει να σκαλιζω παλια παιχνιδια που ελιωνα.

Ετσι αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα να θυμηθουμε τα...παλια.

Outlaws

image.png.cac96f6f5c1f73fdde422f4ad4401d7c.png

Heart of Darkness

image.png.9445368abd2d90ea79df6db10b2c8fce.png

Shadow Warrior (1997)

image.png.c26681da0e85d743349cc608db6da0c4.png

• Like 6
Δημοσ.

Άπειρες ώρες στο og shadow warrior. Αν και είναι άπειρα τα παλιά καλά games, το MONO που παίζω ακόμα και σήμερα 22 χρόνια μετά είναι το Heroes Of Might And Magic III με το HOTA mod. Αν ειδικά πεις να ασχοληθείς και με το ladder στο multiplayer, πάει το 24ώρο.😁 Υπάρχει βέβαια η μόδα να παίζουν Jeebus Outcast 1 hero games με μικρά turns, αλλά έτσι είναι turbo και διαφορετικό game.

• Like 7
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ilos είπε

Άπειρες ώρες στο og shadow warrior. Αν και είναι άπειρα τα παλιά καλά games, το MONO που παίζω ακόμα και σήμερα 22 χρόνια μετά είναι το Heroes Of Might And Magic III με το HOTA mod. Αν ειδικά πεις να ασχοληθείς και με το ladder στο multiplayer, πάει το 24ώρο.😁 Υπάρχει βέβαια η μόδα να παίζουν Jeebus Outcast 1 hero games με μικρά turns, αλλά έτσι είναι turbo και διαφορετικό game.

Πωωω ναι παιχιδαρα και το Heroes!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Πωωω ναι παιχιδαρα και το Heroes!!

και όχι μόνο αυτό εδώ και τόσα χρόνια δεν έχει βγει κάτι που να ακουμπάει την τελειότητά του στο genre. Λίγο το HOMM5 και το King's Bounty προσπάθησαν και ήταν fun, αλλά από πλευράς mechanics, balance και γενικότερα content απέχουν έτη φωτός. Μιλάω πάντα για HOMM3 Complete + HOTA mod. Η ΗΟΜΜ3 HD Edition στο steam χωρίς τα expansions κλπ είναι κακέκτυπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα παιχνίδια είναι για 486/ Pentium Ι, δεν νομίζω να έχεις τόσο παλιό υπολογιστή 😛

Να πω και εγώ με την σειρά μου:

System Shock 2.

Πολύ πρωτοποριακό και αξέχαστο sci-fi FPS με RPG στοιχεία.

System Shock 2 GAME MOD System Shock 2 NewDark v.2.48 - download |  gamepressure.com

Nocturne

Action/adventure/gothic/noir.

οχι τόσο γνωστό και επιτυχημένο και με άσχημες κριτικές αλλά μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Είχε πολλά προβλήματα εκείνη την εποχή λόγω υψηλών απαιτήσεων σε cpu, δίσκο, μνήμη κλπ. Είχε όμως και φοβερά γραφικά για την εποχή.

nocturne.jpg

Swat 3:

Δυστυχως δεν υπάρχουν πλέον τόσο καλά single player tactical fps γιατί όλοι το έχουν γυρίσει στα multiplayer.

SWAT 3: Tactical Game of the Year Edition στο Steam

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ και για το vampire masquarade, αν και εγώ προτιμώ το 1ο (redemption).

Να προσθέσω επίσης και τα δύο Star Wars KOTOR.

Star Wars: Knights of the Old Republic - 6 Facts You Need to Know - Den of  Geek

Knights of the Old Republic II: The Sith Lords - Replaying the Classics |  StarWars.com

• Like 2
Δημοσ.

covid- η μαύρη περίοδος του gaming :lol:

Φαντάζομαι ότι οι νεότεροι θα έχουν τυφλωθεί από τα γραφικά, τα οποία τότε ήταν super wow :D

Οπως και να έχει τα πιο πάνω παιχνίδια έγραψαν ιστορία στο gaming.

4 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Καλέ σας κάηκαν οι gpu και βγάλατε από το πατάρι τα λάπτοπ που είχατε το 2009;

Ποιο 2009; Αυτά σε Pentium II παίζουν με γραφικά στο μέγιστο.

• Like 1
Δημοσ.

Sanitarium

image.png.e955f589ba930c9dfb0fc251df12133a.png

Το pc που εχω αυτη την στιγμη εχει on board καρτα γραφικων με 113Mb ram οποτε γι'αυτο ξεκινησα τα παλια :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...