JiovanniGeorgeo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο laptop, και για το άτομο το οποίο το αγοράζω το καίει ΚΥΡΙΩΣ η αντοχή μπαταρίας. Το παλικάρι που μου το εμπορεύεται, το μετράει με το BATTERYMON, έχει εν τω μεταξύ after-market μπαταρία η οποία εξέχει. Μπορώ να εμπιστευθώ τα νούμερα που εμφανίζει; Το max discharge time λ.χ. που γράφει 5.40 λεπτά.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από JiovanniGeorgeo
V.I.Smirnov Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Τα προγράμματα αυτά διαβάζουν δεδομένα αποθηκευμένα στο κύκλωμα ελέγχου της μπαταρίας και τους αισθητήρες. Άρα, σε ότι αφορά την κατάσταση της μπαταρίας, λίγο-πολύ όλα το ίδιο λένε λοιπόν. Ο χρόνος που θα διαρκέσει η μπαταρία εξαρτάται από την κατανάλωση, η οποία μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη χρήση. Επομένως το πρόγραμμα κάνει μια εκτίμηση ανάλογα με την ισχύ που τραβάει το μηχάνημα, τίποτε άλλο. Και παρεμπιπτόντως, δεν γράφει 5.44 λεπτά αλλά ώρες (5.44h)... -
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Ε, εμπερδέφθειν με τα λεπτά. Ώρες έστω. Ξέρω πως και το ίδιο το σύστημα μπορεί να καταναλώνει περισσότερο. Για μια εκτίμηση το θέλω όμως.. δεν ισχύει για idle αυτό που λέει έστω; Εσείς θα προχωρούσατε με αυτά τα δεδομένα; Ο άνθρωπος 5 ώρες χρειάζεται.. Αν δηλαδή αυτό σε χρήση για ένα προγραμματάκι τιμολόγησης φτάσει 3 ώρες μόνο, να του πως να πάρει άλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα