ManMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το AnyDesk. Όταν πάω να συνδεθώ σε έναν σέρβερ, μόλις βάλω τον κωδικό και δείξει ότι πάει να συνδεθεί φριζάρει τελείως το πρόγραμμα και δεν μεταδίδει ποτέ εικόνα από τον σέρβερ. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Δεν έκανα κάποια αλλαγή στο λαπτοπ μου. Για αρκετό καιρό τώρα το χρησιμοποιούσα μια χαρά το AnyDesk. Επειδή δεν ήξερα αν είναι πρόβλημα του λάπτοπ μου ή του σέρβερ που παω να συνδεθώ, συνδέθηκα στον ίδιο σερβερ από άλλον υπολογιστή και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Επίσης όταν είμαι συνδεδεμένος από τον δεύτερο υπολογιστή και πάω να συνδεθώ και με το λάπτοπ μου (σε αυτό που αντιμετωπίζω το πρόβλημα) φαίνεται κανονικά ότι μπήκα στον σέρβερ αλλά εικόνα δεν μεταδίδεται ποτέ και το AnyDesk μένει κολλημένο. Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση στο AnyDesk αλλά το πρόβλημα παραμένει Έχει κανείς καμία ιδέα;; Ευχαριστώ πολύ!
MadSheep Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών και τους Drivers μπορείς να δοκιμάσεις αυτό: Αναφορά σε κείμενο Hardware Acceleration Handle rendering problems by selecting a lower rendering mode in the options tab. Go to >> Main Menu >> Settings >> Display >> Hardware Acceleration, default is Direct3D. For render problems try DirectDraw first, only disable hardware acceleration if no other option worked.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα