aGka8l Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Άστο ...Yaris hybrid μετρητά κάνανε δώρο την κάμερα οπισθοπορειας 3 μήνες αναμονή και ο πωλητής χύμα άμα δε το θέλεις δε πειράζει σε 1 μέρα θα το δώσω σε άλλον ..
G.bar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Οι τιμές ειδικά στα toyota είναι δύσκολο να παζαρευτούν, εδώ αυτά που έχουν για test drive τα δίνουν 500-1000€ φθηνότερα, παρόλα αυτά μπορείς να ζητήσεις όσα περισσότερα "δώρα" μπορεις. Οχι οτι είναι τίποτα σοβαρό και αυτά, αλλά έτσι για το γαμώτο. Εμένα σε καινούργιο Toyota μου εδωσαν το σκαφάκι για το πορτ μπαγκαζ, συναγερμό, τριγωνο πυροσβεστήρα χωρίς να ασχοληθώ ιδιαίτερα. Σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν και τη διχρωμία δώρο (μαυρος ουρανος-καθρεφτες), αλλά από όσο ξέρω τα έβαφαν στην αντιπροσωπεία πριν τη παράδοση.
achilles_g_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δυστυχώς οι αντιπροσωπίες κάνουν συνεργασίες με τις τράπεζες, οπότε τις συμφέρει πιο πολύ να δώσουν με δόσεις παρά μετρητοίς. Πχ αν το επιτόκιο είναι 8.5%, το 2% μπορεί να το παίρνει η αντιπροσωπία. 1
agnostos13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, G.bar είπε Οι τιμές ειδικά στα toyota είναι δύσκολο να παζαρευτούν, εδώ αυτά που έχουν για test drive τα δίνουν 500-1000€ φθηνότερα, παρόλα αυτά μπορείς να ζητήσεις όσα περισσότερα "δώρα" μπορεις. Οχι οτι είναι τίποτα σοβαρό και αυτά, αλλά έτσι για το γαμώτο. Εμένα σε καινούργιο Toyota μου εδωσαν το σκαφάκι για το πορτ μπαγκαζ, συναγερμό, τριγωνο πυροσβεστήρα χωρίς να ασχοληθώ ιδιαίτερα. Σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν και τη διχρωμία δώρο (μαυρος ουρανος-καθρεφτες), αλλά από όσο ξέρω τα έβαφαν στην αντιπροσωπεία πριν τη παράδοση. Το γνωστό Meta που έχουν όλα τα Toyota;
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Παρε τηλέφωνο στην σειρά τις αντιπροσωπείες ,ειδικά της επαρχίας και ρωτα τι μπορούν να κάνουν.Πες και ότι έχεις βρει πιο χαμηλά απο ότι σου λενε. Δεν χανεις τίποτα. 2
G.bar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, agnostos13 είπε Το γνωστό Meta που έχουν όλα τα Toyota; Cobra 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, G.bar είπε Σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν και τη διχρωμία δώρο (μαυρος ουρανος-καθρεφτες), αλλά από όσο ξέρω τα έβαφαν στην αντιπροσωπεία πριν τη παράδοση. Να επιβεβαιώσω και εγώ σε καινούργιο yaris αγορά 2004 , δόθηκε σαν δώρο η αεροτομή η οποία αποδείχτηκε αργότερα ότι βάφτηκε στην αντιπροσωπεία 😅
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 22 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Να επιβεβαιώσω και εγώ σε καινούργιο yaris αγορά 2004 , δόθηκε σαν δώρο η αεροτομή η οποία αποδείχτηκε αργότερα ότι βάφτηκε στην αντιπροσωπεία 😅 Πρόσφατη εμπειρία ε ; Αφού δεν λες πόσο σου κόψαν σε δραχμές πάλι καλά
Dark_Nightfall Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Πρόσφατη εμπειρία ε ; Αφού δεν λες πόσο σου κόψαν σε δραχμές πάλι καλά Ντάξει το ανέφερα κυρίως για να μην νομίζουν μερικοί ότι τα έξτρα έρχονται από το εργοστάσιο ,το κάνανε πάντα και θα συνεχίσουν να το κάνουν 🤣
cumulus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Γατακια περυσι με τη ληξη καραντινας,χωρις να πω τιποτα 4 χιλιαρικακια.Ηταν βεβαια το τεταρτο αυτοκινητο που επαιρνα απο αυτους,ειχε πεσει πεινα με την καραντινα και τρεχανε να πουλησουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα