draginoth Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας . Διαθέτω το συγκεκριμένο σύστημα το οποίο είχα φτιάξει αρκετά χρόνια πριν και θα ήθελα αναβαθμισω. μητρικη Asus z87-a κάρτα γραφικών Gigabyte Radeon R9 290 OC επεξεργαστής Intel 1150 i7 4770k υδροψυξη Corsair H100i ram 16g Τι πιστεύετε θα πρέπει να αναβαθμισω πρώτα και με ποιο προϊόν . Προϋπολογισμός γύρω στα 1000 ευρώ Ευχαριστώ πολύ !
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Λογικά κάρτα γραφικών, αλλά με βάση τις τιμές θα είναι η τελευταία αναβάθμιση. Άρα πάτε σε μητρική-ραμ-επεξεργαστή χωρίς κάποια διαφορά στην απόδοση (στα παιχνίδια). 3
nickol-us Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Ο λόγος που χρειάζεται αναβάθμιση ποιος είναι; Το σύστημα φαίνεται πλήρες, υπάρχει κάτι που θέλετε και δεν το κάνει αυτή την στιγμή; 4
JDROGAS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Το σετακι που εχεις πολυ θα ηθελαν να το εχουν...... Οπως σου επεσημανε ο Νικολας τι δεν κανει που θελεις να κανει το καινουργιο συστημα; Γιατι εαν μιλαμε για games οκ χρειαζεσαι καρτα (και δυστυχως ειναι η χειροτερη περιοδος) και οχι μονο για καρτες. Οσο πιο συγκεκριμενος μπορεις να γινεις,τοσο καλυτερη βοηθεια θα παρεις. 3
triplex1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Αν ολα οσα αναφερεις τα εχεις χρονια , εγω στην θεση σου το μονο που θα εκανα θα πετουσα την υδροψυξη (οχι στα σκουπιδια εννοειται) και θα εβαζα μια πολυ καλη αεροψυξη...........τιποτα αλλο , ολα τ'αλλα μια χαρα ειναι. 1
draginoth Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Καλησπερα ... προς την καρτα γραφικων θα πηγαινα για αναβαθμιση για να συμβαδιζει στις επιδωσεις με τα τωρινα δεδομενα με τα αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ισως ανεβαζα και τη ram μονο αλλα και αυτο δεν με επειγει οποτε θα ηθελα μια προταση πανω στη καρτα γραφικων ωστε να ταιριαζει με το συστημα αλλα και να ειναι αρκετα καλη σε επιδωσεις . .. ευχαριστω πολυ !!! Στις 1/6/2021 στις 7:54 ΜΜ, triplex1 είπε Αν ολα οσα αναφερεις τα εχεις χρονια , εγω στην θεση σου το μονο που θα εκανα θα πετουσα την υδροψυξη (οχι στα σκουπιδια εννοειται) και θα εβαζα μια πολυ καλη αεροψυξη...........τιποτα αλλο , ολα τ'αλλα μια χαρα ειναι. Πιστευεις με αεροψυξη θα εχω καλυτερες θερμοκρασιες? Καποια να προτεινεις ?.. ευχαριστω πολυ !!
Petros Electron Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Ram πανω απο 16GB δεν νομίζω να χρειάζεσαι δεν θα δεις καμια διαφορα. Για την καρτα ναι, θα σου πει κάποιος που ξέρει. 2
leros2004 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 29 λεπτά πριν, draginoth είπε αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ι ε τότε τι την θές την αναβάθμιση ? 1
triplex1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, draginoth είπε Πιστευεις με αεροψυξη θα εχω καλυτερες θερμοκρασιες? Καποια να προτεινεις ?.. ευχαριστω πολυ !! Πες μας τι case εχεις για να προτεινουμε γιατι αν δεν χωραει θα βγαλεις το πλαινο πανελ σαν αλλους που αγοραζουν με τζαμι και στην ουσια δεν εχουν γιατι βρισκει η ψυκτρα Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από triplex1 1
agiannesg59 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 παιζεις παιχνιδια και αν ναι ποια ? Υπαρχει κατι που δεν σε καλυπτει το συστημα αυτη την στιγμη? 1
triplex1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Η μητρικη σου δεχεται https://www.skroutz.gr/s/21166169/Noctua-NH-D15-chromax-black.html εφ'οσον το κουτι σου ειναι πανω απο 165mm σε υψος ψυκτρας , για να φυγεις απο την υδροψυξη και να πας σε κατι ισαξιο αυτη με την προυποθεση να τη χρησιμοποιησεις σε μελλοντικη αναβαθμιση 1200 ή am4. https://ncc.noctua.at/motherboards/model/ASUS-Z87-A-2576
agiannesg59 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Φιλε μου νηματοθετη η ψυκτρα ειναι η τελευταια που χρειαζεται αναβαθμιση και δεν θα δεις και καμια διαφορα .Πες μας την χρηση του υπολογιστη για να δουμε τι χρειάζεσαι περισσοτερο.
draginoth Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Ως επι το πλειστον gaming το χρησιμοποιω αλλα καποιες φορες ανεβαζει πολυ θερμοκρασια η καρτα και κολαει ....γενικοτερα παιζει να εχει και καποιο θεμα οποτε ναι σιγουρα μια αναβαθμιση της καρτας γραφικων θα την ηθελα .Οσον αφορα το κουτι εχω ενα αρκετα μεγαλο της corsair δεν θυμαμαι το μοντελο τωρα πανε αρκετα χρονια !!!
triplex1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 16 ώρες πριν, agiannesg59 είπε Φιλε μου νηματοθετη η ψυκτρα ειναι η τελευταια που χρειαζεται αναβαθμιση και δεν θα δεις και καμια διαφορα .Πες μας την χρηση του υπολογιστη για να δουμε τι χρειάζεσαι περισσοτερο. Θερμοκρασιες ανεβαζει , το pc του μια χαρα πραγματα φοραει
fotaras76 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Πέτυχες κι εσύ την κατάλληλη εποχή για αναβάθμιση gpu τώρα που οι τιμές τους είναι εξωφρενικές. Η κάρτα σου είναι πολύ κοντά σε απόδοση με μια rx570 οπότε για να έχεις σε games καλύτερες επιδόσεις θα πρέπει να πας σε καλύτερη άρα θα πληρώσεις τρελό καπέλο αυτή τη στιγμή. Αν το πρόβλημα σου είναι μόνο η θερμοκρασία και όχι οι επιδόσεις τότε δοκίμασε να αλλάξεις πάστα στην κάρτα που έχεις ήδη, να βάλεις κι άλλα ανεμιστηράκια ή/και να αλλάξεις κουτί όπως γράφεις μήπως στρώσει η κατάσταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα