Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε

Πάντως κάποιος έχει αναφέρει εδώ πως και το maxplay σε κάποιο εξωτικό νησάκι έχει έδρα. Και εγώ απο εκεί όποτε χρειαστει ψωνίζω.

[spoiler] Μα το θέμα δεν είναι τόσο η έδρα όσο ότι πίσω από το Maxplay είναι Έλληνας. Τουλάχιστον εγώ αν μπορώ να πάρω ακριβώς το ίδιο πράγμα από έναν  Έλληνα και από έναν ξένο θα προτιμήσω τον  Έλληνα. Πάμε λοιπόν για την Off-shore Ελληνικών συμφερόντων! 💪

Μακάρι να μπορούσα να έχω και εγώ έδρα της επιχείρησης μου κάποιο εξωτικό νησάκι... 😅 [/spoiler]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, katsikoula είπε

[spoiler] Μα το θέμα δεν είναι τόσο η έδρα όσο ότι πίσω από το Maxplay είναι Έλληνας. Τουλάχιστον εγώ αν μπορώ να πάρω ακριβώς το ίδιο πράγμα από έναν  Έλληνα και από έναν ξένο θα προτιμήσω τον  Έλληνα. Πάμε λοιπόν για την Off-shore Ελληνικών συμφερόντων! 💪

Μακάρι να μπορούσα να έχω και εγώ έδρα της επιχείρησης μου κάποιο εξωτικό νησάκι... 😅 [/spoiler]

maxplay..... out of stock!!!!!!!!!!! Πάπαλα Playstation Network Card 50 Ευρώ.....

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fotisdra είπε

44+ βγαίνει απτό eneba πως την πήρες 42?

Με τον κωδικό COLO :D στο eneba πάει στα 42.90€ (πληρωμή μέσω paypal)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kakarotZ είπε

Με τον κωδικό COLO :D στο eneba πάει στα 42.90€ (πληρωμή μέσω paypal)

Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω επιβεβαίωση τηλεφώνου στο eneba..... Δεν έρχεται κανένα μήνυμα ή κωδικός..... τα νεύρα μου....

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.

Το έχω πάθει φίλε μου κ η μόνη απάντηση που μπορούσαν να μου δώσουν από το support του eneba ήταν να δοκιμάσω με άλλο τηλέφωνο γιατί το phone verification το κάνει 3rd party κ όχι αυτοί, άρα κ δεν μπορούσαν να προσπερασουν κάπως τον έλεγχο. Έβαλα το τηλέφωνο της κοπέλας μου κ πέρασε κανονικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, george991 είπε

Το έχω πάθει φίλε μου κ η μόνη απάντηση που μπορούσαν να μου δώσουν από το support του eneba ήταν να δοκιμάσω με άλλο τηλέφωνο γιατί το phone verification το κάνει 3rd party κ όχι αυτοί, άρα κ δεν μπορούσαν να προσπερασουν κάπως τον έλεγχο. Έβαλα το τηλέφωνο της κοπέλας μου κ πέρασε κανονικά. 

Το βρήκα τελικά.... Απενεργοποίησα ότι adblocker, popup blocker είχα και λειτούργησε κανονικά.... 42,90€ για 50άρα κάρτα.... μιά χαρά.... και μένουν και 5€ στο ps wallet σου....

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορείς σίγουρα να αγοράσεις ετήσια συνδρομή χρεώνοντας από το ποσό που υπάρχει στο πορτοφόλι σου ε? Αν δεν κάνω λάθος, μόνο για την μηνιαία συνδρομή απαιτεί πιστωτική και δεν μπορείς να την αγοράσεις μέσω των ευρώ του Wallet σου, σωστα? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dialteo είπε

Μπορείς σίγουρα να αγοράσεις ετήσια συνδρομή χρεώνοντας από το ποσό που υπάρχει στο πορτοφόλι σου ε? Αν δεν κάνω λάθος, μόνο για την μηνιαία συνδρομή απαιτεί πιστωτική και δεν μπορείς να την αγοράσεις μέσω των ευρώ του Wallet σου, σωστα? 

Μπορείς μέσω wallet να αγοράσεις την ετήσια....

Δημοσ.
Στις 1/6/2021 στις 2:34 ΜΜ, fotisdra είπε

44+ βγαίνει απτό eneba πως την πήρες 42?

Έμμεσα βγαίνει τόσο γιατί αγοράζεις 50 ευρώ wallet με λιγότερα λεφτά. Το είχα εξηγήσει σε παλιότερο ποστ, σβήστηκε προφανώς 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, rikumaru777 είπε

Παιδιά είναι ασφαλές το eneba ??? Σκέφτομαι να πάρω το ps plus από κει να το κάνω η όχι ? 

Μια χαρά. Και εμένα με ξένισε αρχικά με επιβεβαίωση email ΚΑΙ κινητού, αλλά τελικά όλα οκ. Εγω το έψαξα γιατί σκέφτηκα να δοκιμάσω αμερικάνικο ps plus (δεν είχα παλιότερη συνδρομή) μιας και η τιμή είναι ακόμη χαμηλότερη....

Επίσης, δεν "κλέβουν" στην ισοτιμία € <=> $ !!!

Επεξ/σία από frap73
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, frap73 είπε

Μια χαρά. Και εμένα με ξένισε αρχικά με επιβεβαίωση email ΚΑΙ κινητού, αλλά τελικά όλα οκ. Εγω το έψαξα γιατί σκέφτηκα να δοκιμάσω αμερικάνικο ps plus (δεν είχα παλιότερη συνδρομή) μιας και η τιμή είναι ακόμη χαμηλότερη....

Επίσης, δεν "κλέβουν" στην ισοτιμία € <=> $ !!!

αρα προχωράω ?????

30 λεπτά πριν, dimitrismito είπε

Ναι , προχωρα..

ευχαριστω φιλε το κανω 

Δημοσ.

Στο πλαίσιο έχει λήξει το link από Ελλάδα που μπορώ να την αγοράσω αυτή τη στιγμή? Ευχαριστώ

Επίσης τα 18 παιχνίδια του PS4 για PS5 είναι μέσα, σωστά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...