xristinat7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Ψάχνω για αγορά s21 plus κι χθες έπεσε στην αντίληψη μου ένα άρθρο που έλεγε ότι παρουσιάζουν κάποιο θέμα με το zoom στην κάμερα ! Όσοι το έχετε ή γνωρίζετε κατι ποια η άποψη σας για το συγκεκριμένο ; Ή κάποια άλλη πρόταση
chris_g92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) δεν εχουν θεμα ακριβως, ως προς το hardware. Απλα οταν κανεις ζουμ και το αντιθετο εχουν λαγκ, στο οποιο εργαζετια η samsung να το λυσει σε επομενο update. Αν φυσικα μιλαμε για το ιδιο πραγμα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από chris_g92
vsm Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Φίλε μου εγώ έχω τη συσκευή. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα στην κάμερα
aeknik1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Έγινε κάποιο update , μήπως λύθηκε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης ; Μόλις τώρα, aeknik1972 είπε Έγινε κάποιο update , μήπως λύθηκε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης ; Και τις καμερας Στις 1/6/2021 στις 8:19 ΠΜ, xristinat7 είπε Ψάχνω για αγορά s21 plus κι χθες έπεσε στην αντίληψη μου ένα άρθρο που έλεγε ότι παρουσιάζουν κάποιο θέμα με το zoom στην κάμερα ! Όσοι το έχετε ή γνωρίζετε κατι ποια η άποψη σας για το συγκεκριμένο ; Ή κάποια άλλη πρόταση Μήπως να πάμε σε Snapdragon 888? Γιατί και εγώ δε ξέρω είμαι μπερδεμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα