Exte Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Χαίρεται, είμαι στο ψάξιμο για τηλεόραση 49-50" (δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για 55αρα) και θα ήθελα κάποιες προτάσεις από πιο έμπειρους ή και κατόχους. Προς το παρόν βάση κριτικών είμαι ανάμεσα σε LG UN70006LA και Nano816. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι καλύτερη για χρήση σε σαλόνι με πολύ λίγη χρήση καναλιών αλλά κυρίως για διαδικτυακό περιεχόμενο και ίσως στο μέλλον χρήση με ps5 αν ποτέ έρθει. Κλινω περισσότερο στην πρώτη επιλογή αλλά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας ή και κάποια άλλη πρόταση.
bill36 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, Exte είπε Χαίρεται, είμαι στο ψάξιμο για τηλεόραση 49-50" (δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για 55αρα) και θα ήθελα κάποιες προτάσεις από πιο έμπειρους ή και κατόχους. Προς το παρόν βάση κριτικών είμαι ανάμεσα σε LG UN70006LA και Nano816. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι καλύτερη για χρήση σε σαλόνι με πολύ λίγη χρήση καναλιών αλλά κυρίως για διαδικτυακό περιεχόμενο και ίσως στο μέλλον χρήση με ps5 αν ποτέ έρθει. Κλινω περισσότερο στην πρώτη επιλογή αλλά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας ή και κάποια άλλη πρόταση. Καλημερα. Ουσιαστικα το ζητημα ειναι va vs ips panel σε τηλεορασεις LG. Η 7006 στις 50 ιντσες ειναι το πρωτο και η 816 στις 49 το δευτερο μερος της αναλογιας. Πολυ περιληπτικα.. στην περιπτωση νουμερο ενα εχεις καλυτερη απεικονιση των μαυρων και συνηθως μεγαλυτερη αντιθεση και φωτεινοτητα αλλα στην γενικοτερη ευθεια θεασης ενω στην περιπτωση δυο τα μαυρα ειναι αρκετα υποδεεστερα(βαθια γκριζα)ενω στις συγκεκριμενες δυο στην φωτεινοτητα και αντιθεση εισαι στα ιδια.Το μεγαλο συν ειναι στην περιπτωση δυο υπο γωνια δεν εχεις χρωματικη απωλεια ακομη και σε πολλες μοιρες παρα μονον ενα ελαφρυ ντιμαρισμα το οποιο λύνεται με αυξηση της φωτεινοτητας.Φυσικα εχει και το magic remote controll,εστω και το περσινο μοντελο,που ειναι μεγαλο gimmick αν θελεις να παιζεις μαζι του..\ WebOs 5(καλυτερα μαλλον γιατι το 6 ειναι λιγο καπως..) φορανε και οι δυο που ειναι εντυπωσιακα αξιοπιστο και γρηγορο λειτουργικο στην καθημερινη χρηση της τηλεορασης. Gaming χαρακτηριστικα δεν εχει καμια τους και πρεπει να πας εδω https://www.skroutz.gr/s/23515683/LG-49NANO866NA-Smart-4K-UHD-49.html για 120αρι πανελ και Freesync και VRR στις καινουργιες κονσολες. LG_TV_LineUp_chart_2020_v1.0.pdf το παραπανω ειναι ενας συγκριτικος πινακας του 2020,οπου μπορεις να δεις τις υπολοιπες διαφορες των δυο σειρων που κοιταζεις. Εγω παντως αν ημουν στην θεση σου,θα εξεταζα την 796 αντι της 7006.Εχει τα ιδια χαρακτηριστικα,ιντσες-πανελ κλπ με μικρη οικονομικη διαφορα και ειναι το νεωτερο χρονικα αλλα τελευταιο στην σειρα αξιολογησης με τεχνολογια Nanocell(ποιοτικοτερη χρωματικη παλετα,αντιστοιχη κατα την LG της τεχνολογιας Quantum).Η 816 ειναι η αμεσως επομενη προς τα πανω. Φιλικα Βασιλης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα