mphxths Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, roginsky12 είπε μαλιστα...η αλλη λυση ειναι να κοψεις τη συνδεση δηλαΔΗ? Mαλλον , τι να σου πω. Αν βρεις καμμια εταιρια χωρις παγια , ενημερωσε μας παντως.
roginsky12 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, mphxths είπε Mαλλον , τι να σου πω. Αν βρεις καμμια εταιρια χωρις παγια , ενημερωσε μας παντως. χαχα...καλα
kostasbm Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 πάρε ένα καρτοτηλέφωνο με 10 το μήνα και τέλος...θα σε βρίσκουν όπου και νασαι 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, roginsky12 είπε ρε φιλε ...εχω ενα σταθερο στο μαγαζι για να με βρισκει ο κοσμος αλλα κανω ελαχιστες κλησεις...γιατι να πληρωνω 56 ευρω παγια? Τι 56 ευρω το μήνα; Εγω πληρωνω 19 μα ιντερνετ μαζι στην βοντα, 24 μου εκαναν προσθορα για 100αρα στην wind. Ολες εκει παιζουν στο 20αρικο, με πάγιο και δωραιαν χρονους ομιλιας. Ψαχτο
dsvee Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Πάρε έναν αριθμό voip ή μετέφερε τον δικό σου σε τέτοια εταιρεία. Π.χ. modulus Βάλε ένα voip πρόγραμμα στο κινητό πχ zoiper και είσαι οκ. Προϋπόθεση να έχεις έστω δεδομένα στο κινητό, γιατί οι κλήσεις γίνονται μέσω ίντερνετ. 3
jkoukos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Οι εταιρείες προωθούν τα πακέτα συνδυασμένων υπηρεσιών για μεγαλύτερο κέρδος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και πακέτα με σκέτη τηλεφωνία. Απλά συνήθως δεν τα βρίσκεις στις ιστοσελίδες ή είναι σε κρυφά σημεία. Υπάρχουν ωστόσο σε όλα τα καταστήματα. Πάντως το μικρότερο πάγιο είναι κάπου στα 18-22€/μήνα, είτε χωρίς προπληρωμένο χρόνο ομιλίας είτε με ελάχιστο. Π.χ. δες στην Cosmote. 1
adi32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Γιατί πάτε στον ΟΤΕ? Με 18€ το μήνα έχεις και ίντερνετ
makis269 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, roginsky12 είπε τελος παντων...ποια εταιρεια εχει χαμηλοτερο παγιο? κανε μονος σου μια αναζήτηση και δες ποιος εχει την χαμηλοτερη τιμή. πεντε λεπτα υποθεση ειναι ,δυο μερες το παλευεις στο φορουμ χωρις αποτελεσμα. λοιπον google.gr και στο πεδιο αναζητησης βαλε σταθερο χωρις ιντερνετ τιμες. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από makis269 1
jkoukos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Διότι οι περισσότεροι μεγάλοι σε ηλικία δεν ενδιαφέρονται για το Internet και θέλουν μόνο τηλεφωνία. Επιλέγουν λοιπόν ΟΤΕ, διότι αυτόν ξέρουν και αυτόν εμπιστεύονται παλαιόθεν. Μου πήρε πολύ-πολύ καιρό να αλλάξω γνώμη στους γονείς μου στο χωριό, που πλήρωναν μόνο πάγιο και επιπλέον της κλήσεις. Τελικά μετά από πολύχρονο ψηστήρι, ενέδωσαν και με τα μισά χρήματα σήμερα έχουν Vodafone DP 24άρι, με απεριόριστα σταθερά και 3 ώρες σε κινητά (που ποτέ δεν τα φθάνουν). 1
adi32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, jkoukos είπε Διότι οι περισσότεροι μεγάλοι σε ηλικία δεν ενδιαφέρονται για το Internet και θέλουν μόνο τηλεφωνία. Επιλέγουν λοιπόν ΟΤΕ, διότι αυτόν ξέρουν και αυτόν εμπιστεύονται παλαιόθεν. Μου πήρε πολύ-πολύ καιρό να αλλάξω γνώμη στους γονείς μου στο χωριό, που πλήρωναν μόνο πάγιο και επιπλέον της κλήσεις. Τελικά μετά από πολύχρονο ψηστήρι, ενέδωσαν και με τα μισά χρήματα σήμερα έχουν Vodafone DP 24άρι, με απεριόριστα σταθερά και 3 ώρες σε κινητά (που ποτέ δεν τα φθάνουν). Ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει και πάει και πληρώνει τζάμπα λεφτά. Έχω γλιτώσει πολλά λεφτά σε συγγενείς φίλους που τα πέταγαν για να χρυσό πληρώνουν ΟΤΕ και συμβόλαια κινητής Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από adi32
N3M3SiS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Τι 56 ευρω το μήνα; Εγω πληρωνω 19 μα ιντερνετ μαζι στην βοντα, 24 μου εκαναν προσθορα για 100αρα στην wind. Ολες εκει παιζουν στο 20αρικο, με πάγιο και δωραιαν χρονους ομιλιας. Ψαχτο Το διμηνο λεει οτι δινει 56€. 28€ το μηνα, που βεβαια ενταξει αν εχει μονο τηλεφωνο πολλα ειναι, αλλα ο ΟΤΕ καπου εκει χρεωνει. Σιγουρα θα βρει κοντα στο 20ρικο αν ψαχτει λιγο, για να παει στα 40€, απο τα 56€ που δινει τωρα, αν και για να ψαχνεται για δωρεαν παγιο, κατι αλλο παει στραβα στο μαγαζι και οχι τα 16€ διαφορας
mechpanos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν θέλει ίντερνετ γιατί παίρνει από τον γείτονα WiFi λέω εγώ τώρα. Οπότε πάρε ένα AccessPointάκι, πάρε και ένα grandstream ata, κάνε μια φορητότητα σε voip και καθάρισες με το νούμερο με 15€ το χρόνο και από κλήσεις πληρώσεις ότι κάνεις. Αλλά άμα πέσει το internet από το wi fi της γειτονιάς τα 'κλασε και η τηλεφωνία. Γι' αυτό πληρώνουμε εκεί ένα πάγιο σε έναν αξιόπιστο πάροχο, να 'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Και επειδή το να πληρώνεις σκέτο πάγιο χωρίς ίντερνετ/δωρεάν κλήσεις δεν συμφέρει, παίρνεις ένα πακέτο με adsl24(τουλάχιστον) και δωρεάν σταθερά και κάποια κινητά, και πληρώνεις ένα πάγιο λιγότερο από ότι πληρώνεις εσύ χωρίς όλα αυτά. Και δεν χρειάζεται να συντηρείς εσύ, το "δίκτυο τηλεφωνίας" σου, με acces point και grandstreamια (το είχα κάνει ένα διάστημα)... Εν τω μεταξύ ξεκόλλα, έξοδα που αφαιρούνται από τα έσοδά σου είναι, μαγαζί έχεις... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από mechpanos
aromeo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Πας στη Nova δίνεις 189€ και έχεις Internet & Αριθμό Τηλεφώνου για ένα χρόνο και 150€ στην τσέπη. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από aromeo
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, roginsky12 είπε εγω αυτη τη στιγμη πληρωνω 56 ευρω στον ΟΤΕ μονο παγια ... ...το διμηνο Κοιτα μήπως εχει λήξει το συμβολαιο σου στον ΟΤΕ και σε εχουν βαλει στα ληστρικά πάγια εκτός συμβολαίου, γιατι αν ειναι ετσι θα σε αφήσουν απενταρο😃. αν ναι καντην για καποιον αλλο πάροχο Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από NikosKallithea
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα