Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μονο σταθερο...χωρις ιντερνετ

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

χόρια ή χωρίς?

χωρίς πάντως δεν υπάρχει, ψαξε τις πρόσφορες της καθε εταιρειας

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, roginsky12 είπε

Ουτε αυτο υπαρχει, ή μαλλον υπάρχει αλλα εχει την ιδια τιμη περιπου

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ουτε αυτο υπαρχει, ή μαλλον υπάρχει αλλα εχει την ιδια τιμη περιπου

εγω αυτη τη στιγμη πληρωνω 56 ευρω στον ΟΤΕ μονο παγια ...

...το διμηνο

Δημοσ.

Ρε φιλε , χωρις παγια πως θα βγαλει τα λεφτα του ο παροχος ? Θα περιμενει ποτε θα κανεις τηλεφωνα εσυ? Ή θες και απεριοριστα σταθερα κινητα και υπεραστικα και ο παροχος να βγει στο κλαρι για να επιβιωσει ?

Ας ειμαστε λιγο λογικοι σε αυτα που λεμε. Αν θες μονο τηλεφωνια , παιξε με καρτοκινητο και βαζε καρτες μια φορα στο διμηνο....

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mphxths είπε

Ρε φιλε , χωρις παγια πως θα βγαλει τα λεφτα του ο παροχος ? Θα περιμενει ποτε θα κανεις τηλεφωνα εσυ? Ή θες και απεριοριστα σταθερα κινητα και υπεραστικα και ο παροχος να βγει στο κλαρι για να επιβιωσει ?

Ας ειμαστε λιγο λογικοι σε αυτα που λεμε. Αν θες μονο τηλεφωνια , παιξε με καρτοκινητο και βαζε καρτες μια φορα στο διμηνο....

ρε φιλε ...εχω ενα σταθερο στο μαγαζι για να με βρισκει ο κοσμος

αλλα κανω ελαχιστες κλησεις...γιατι να πληρωνω 56 ευρω παγια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, roginsky12 είπε

αλλα κανω ελαχιστες κλησεις...γιατι να πληρωνω 56 ευρω παγια?

Γιατι ο παροχος συντηρει καφαο , καλωδια (λεμε τωρα) , υποδομες , εργαζομενους , κτιρια , κερατα για να κανεις εσυ το ΕΝΑ τηλεφωνο το μηνα. 

Αν ειναι ετσι , να παω σε μια αντιπροσωπεια αυτοκινητων , να αγορασω αυτοκινητο και αν μου πουν 15 χιλιαρικα , θα τους πω : " Γιατι ρε παιδια ? Για να πηγαινω σπιτι-σουπερμαρκετ-σπιτι ? Υπερβολικα τα βρισκω ! Δωστε μου το , στο 1 χιλιαρικο !!!"

Λιγη λογικη αδελφε. Εσυ κανεις ελαχιστες κλησεις , αν τυχει να κανεις περισσοτερες ? Θα εχουμε μονο για σενα μεταβαλλομενο παγιο ξερωγω ? Μηπως για εκατομμυρια χρηστες να εχει ο παροχος προσαρμοσμενο παγιο για τον καθενα ξεχωριστα ? 
Εγω στην γραμμη σπιτι κανω ελαχιστες κλησεις και κυριως ιντερνετ..να ζητησω λιγοτερο παγιο ? Πως το κοβεις...

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mphxths είπε

Γιατι ο παροχος συντηρει καφαο , καλωδια (λεμε τωρα) , υποδομες , εργαζομενους , κτιρια , κερατα για να κανεις εσυ το ΕΝΑ τηλεφωνο το μηνα. 

Αν ειναι ετσι , να παω σε μια αντιπροσωπεια αυτοκινητων , να αγορασω αυτοκινητο και αν μου πουν 15 χιλιαρικα , θα τους πω : " Γιατι ρε παιδια ? Για να πηγαινω σπιτι-σουπερμαρκετ-σπιτι ? Υπερβολικα τα βρισκω ! Δωστε μου το , στο 1 χιλιαρικο !!!"

Λιγη λογικη αδελφε. Εσυ κανεις ελαχιστες κλησεις , αν τυχει να κανεις περισσοτερες ? Θα εχουμε μονο για σενα μεταβαλλομενο παγιο ξερωγω ? Μηπως για εκατομμυρια χρηστες να εχει ο παροχος προσαρμοσμενο παγιο για τον καθενα ξεχωριστα ? 
Εγω στην γραμμη σπιτι κανω ελαχιστες κλησεις και κυριως ιντερνετ..να ζητησω λιγοτερο παγιο ? Πως το κοβεις...

τελος παντων...ποια εταιρεια εχει χαμηλοτερο παγιο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, roginsky12 είπε

τελος παντων...ποια εταιρεια εχει χαμηλοτερο παγιο?

Πηγαινε ψαξε. Τι φαση ? Εμεις θα το ψαξουμε αυτο ?

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mphxths είπε

δεν καταλαβες αδελφε...οτι κλησεις κανω να τισ πληρωσω.

Αμα κανω 3 κλησεις να πληρωσω 3...αμα κανω 100 να πληρωσω 100

εμενα με ενδιαφερει να μην εχω παγιο

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, roginsky12 είπε

δεν καταλαβες αδελφε...οτι κλησεις κανω να τισ πληρωσω.

Αμα κανω 3 κλησεις να πληρωσω 3...αμα κανω 100 να πληρωσω 100

εμενα με ενδιαφερει να μην εχω παγιο

Δεν αποδεχεσαι την εννοια του παγιου. Ή δεν την καταλαβαινεις. Δεν μπορω να βοηθησω παραπανω. Παρε ενα νουμερο καρτοκινητο και δινε το στους πελατες σου. Τοσο απλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mphxths είπε

Δεν αποδεχεσαι την εννοια του παγιου. Ή δεν την καταλαβαινεις. Δεν μπορω να βοηθησω παραπανω. Παρε ενα νουμερο καρτοκινητο και δινε το στους πελατες σου. Τοσο απλα.

προφανως δηλαδη δεν υπαρχει εταιρεια χωρις παγιο ετσι? ποια προτεινεις εσυ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, roginsky12 είπε

προφανως δηλαδη δεν υπαρχει εταιρεια χωρις παγιο ετσι? ποια προτεινεις εσυ?

Απο τους γνωστους παροχους δεν νομιζω να παρεχουν οτιδηποτε διχως παγιο. Καμμια δεν προτεινω εγω. Διαλεξε οποια σου αρεσει. Πηγαινε στα σαιτς τους και τσεκαρε τιμες. Δεν νομιζω να εχουν τραγικες διαφορες στις τιμες μεταξυ τους.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mphxths είπε

Απο τους γνωστους παροχους δεν νομιζω να παρεχουν οτιδηποτε διχως παγιο. Καμμια δεν προτεινω εγω. Διαλεξε οποια σου αρεσει. Πηγαινε στα σαιτς τους και τσεκαρε τιμες. Δεν νομιζω να εχουν τραγικες διαφορες στις τιμες μεταξυ τους.

μαλιστα...η αλλη λυση ειναι να κοψεις τη συνδεση δηλαΔΗ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...