Dangelo Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 re c's paidia kapoios na boithhsei giati alliws mas prolabe to matrix... :D to PC mou anoigei mono tou, ekei pou kathomai wraia kai kala (me klisto to PC, oxi tin othoni) MPAP anoigei o diaolos... kamia idea ti mporei na to prokalei? kanenas ios kamia kori??? help!!! gia thn wra to klinw apo to trofodotiko tou...
fratzeskos Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Mipws exeis apo to bios "on" se kamia rithmisi gia wake on lan or wake on ring ? kai to pc sou anoigei opote xtipaei to tilephono?
manosmad Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Αν οντως δεν συμβαινει αυτο απο το ΒΙΟS, τοτε μαλλον εχει προβλημα κατα τον τερματισμο. TI OS EXEIS?
billpeppas Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μήπως λέω , ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙ η μητρική με το κουτί? Δοκίμασε να στήσεις το σύστημα εκτός κουτιού , και δες τι κάνει. Αν και πάλι ανοίγει μόνο του , κάτι "τρέχει" στο BIOS.
mvar Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 μηπως ειναι απο αυτα τα κουτια του πλαισιου που ισα που τα ακουμπας και ανοιγει το pc?
wizard Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δοκίμασε να κάνεις reset to default το bios. Μήπως κατά τύχη την ώρα που ανοίγει χτυπάει και το τηλέφωνο???
mike8 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 mipws exeis resume on alarm kai anoigei etsi mia sygkekrimeni wra??check to bios...
billpeppas Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Να μας πει ποιά mobo έχει , γιατί μερικές Gigabyte ανοίγουν παρά την απενεργοποίηση του Wake On Ring με μερικά modem. Δοκίμασε να "αποσυνδέσεις" το modem. Δες αν θα ξανα-ανοίξει μόνος του.
typhoon031 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Άνοιγε και το δικό μου από μόνο του από τη στιγμή που εγκατέστησα τοπικό δίκτυο. (Έχω Gigabyte 7VAX) Το πρόβλημα λύθηκε όταν στο BIOS απενεργοποίησα όχι μόνο το ModemRingOn/WakeOnLan αλλά και το PME Event Wake Up. Από τότε δεν μου το ξανάκανε. Και πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το PC μου απέκτησε προσωπικότητα.... :lol:
billpeppas Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Φίλε typhoon , έχει ήδη αναφερθεί το θέμα της απενεργοποίησης των Wake On Lan & Wake On Ring , καθώς και του PME Event Wake Up.
typhoon031 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Αν δεν κάνω λάθος αναφέρθηκε μόνο το ModemRingOn/WakeOnLan. Απλώς αναφέρω ότι στο δικό μου BIOS όταν δεν είχα disabled το ένα από τα δύο, συνέχιζε να ανοίγει μόνο του. Το πρόβλημα λύθηκε μόνο όταν απενεργοποίησα και τα δύο ταυτόχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.