Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πώς βρίσκω ποια προγράμματα χρησιμοποιούν τον σκληρό και σε τι ποσοστό; Ακούω καμιά φορά τον σκληρό που τρέχει σαν τρελός (ναι, είναι από τους παλιούς δυστυχώς)...

Το googlαρα, αλλά τα μόνα αποτελέσματα που παίρνω είναι σχετικά με το πόσο χώρο καταλαμβάνουν αρχεία.

Δημοσ.

Θέλεις να δεις δηλαδή ποια εφαρμογή "γράφει" εκείνη την ώρα που ακούγεται ο θόρυβος; Το iotop δεν είναι για αυτή τη δουλειά;

• Thanks 1
Δημοσ.
10 minutes ago, imitheos said:

Θέλεις να δεις δηλαδή ποια εφαρμογή "γράφει" εκείνη την ώρα που ακούγεται ο θόρυβος; Το iotop δεν είναι για αυτή τη δουλειά;

Θα το δοκιμάσω άμεσα, ευχαριστώ

11 minutes ago, tritonas00 said:

indexing? rebuilding man pages?

Δεν έχω ιδέα αδερφέ, έχει ξεπατωθεί το laptop και κολλάει τις τελευταίες εβδομάδες χωρίς καν να έχω πειράξει κάτι, μόνο ο dolphin είναι ανοιχτός αλλά έχω απενεργοποιήσει το baloo...

Δημοσ.

Plasma έχεις; Νομίζω ότι στο KSysGuard μπορείς να το βρεις αυτό που θέλεις στην καρτέλα Process Table. Αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στις υπο-καρτέλες θα σού βγάλει λίστα με όλα τα στοιχεία που μπορείς να παρακολουθήσεις. Αν καταλαβαίνω καλά, αυτά που θέλεις είναι τα IO Read/Write.

Δημοσ.
1 minute ago, asfodelus said:

Έχε και σε ένα τερματικό να βλέπεις τα logs μαζί με το iotop

Προς το παρόν έκανα ένα full update και βλέπουμε... Πέταξα και το wicd μετά από 10 και πλέον χρόνια χρήσης γιατί μου πέταγε error στην εκκίνηση...

17 minutes ago, snowflake99 said:

Plasma έχεις; Νομίζω ότι στο KSysGuard μπορείς να το βρεις αυτό που θέλεις στην καρτέλα Process Table. Αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στις υπο-καρτέλες θα σού βγάλει λίστα με όλα τα στοιχεία που μπορείς να παρακολουθήσεις. Αν καταλαβαίνω καλά, αυτά που θέλεις είναι τα IO Read/Write.

Ναι plasma αμετανόητος :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...