Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα σημερα καποιες πληρωμες απο ρυθμιση δοσεων αλλα μια 30,25 ευρω ενω φαινεται στις κινησεις του λογαριασμου στο taxis δεν φαινεται .

Το μηνυμα που πηρα κατα την πληρωμη ηταν οτι το αποτελεσμα θα εμφανιστει σε λιγα λεπτα αλλα εχουν περασει πολες ωρες 

Η πληρωμες εγινα απο την εφαρμογη του taxis με χρηση χρεωστικης καρτα που φυσικα εχει υπολοιπο

Προσπαθω να επικοινωνησω με eurobank αλλα εχει τρελλη αναμονη.

Εχει τυχει σε λλον  ?

Δημοσ.

Το σύνηθες ειναι να περάσουν και μέρες για να ενημερωθει, στην καραντίνα εκανε μισό μηνα να το καταλαβει το ταχις

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που έχω κάποια χρήματα για επιστροφή μπορώ να τα συμψηφίσω με την πληρωμή φόρου εισοδήματος? Είναι κάτι μήνες τώρα και δε μου τα έχουν βάλει στο λογαριασμό. Πρέπει να πάω από τη ΔΟΥ μάλλον

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το σύνηθες ειναι να περάσουν και μέρες για να ενημερωθει, στην καραντίνα εκανε μισό μηνα να το καταλαβει το ταχις

Αλλες 5 πληρωμες εμφανιστηκαν αμμεσως .Δεν πληρωσα μεσω ebanking αλλα μεσα απο taxis 

Μιλησα με Τραπεζα αλλα μου λεει  οτι απο αυτους εχει γινει η πληρωμη.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Κανε 1-2 μερες υπομονη.Λογικα θα φανει η πληρωμη.Αν οχι θα μιλησεις με την εφορια σου.

Αυτο ειναι απο τα δυσκολα !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

αλλα μια 30,25 ευρω ενω φαινεται στις κινησεις του λογαριασμου στο taxis δεν φαινεται .

Η πληρωμες εγινα απο την εφαρμογη του taxis με χρηση χρεωστικης καρτα που φυσικα εχει υπολοιπο

Με τον ιδιο τρόπο πλήρωσα ΕΝΦΙΑ και δεν φάνηκε ποτέ Δες μόνο αν αλλαξε το ποσό στο

βεβαιωμένες οφειλές εκτός ρύθμισης η κάπως έτσι Και αν λιγόστεψε η μηδενησε το υπόλοιπο ανάλογα εισαι οκ

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, hp8 είπε

Με τον ιδιο τρόπο πλήρωσα ΕΝΦΙΑ και δεν φάνηκε ποτέ Δες μόνο αν αλλαξε το ποσό στο

βεβαιωμένες οφειλές εκτός ρύθμισης η κάπως έτσι Και αν λιγόστεψε η μηδενησε το υπόλοιπο ανάλογα εισαι οκ

Δεν εχει αλλαξει κανενα υπολοιπο και απο αυριο θα εχει προσαθξηση η δοση. Εκει που εχει πληρωμες με αναζητηση δεν φαινεται πουθενα ενω οι αλλες φαινοντε

Δημοσ.

Δεν είναι το σωστό, αλλά μια και είναι μικρό σχετικά το ποσό, μήπως να το πληρώσεις να μην τρέχεις με ληγμένες δόσεις κτλ.;

Αν πάλι εμφανιστεί και η άλλη δόση απλά θα έχεις πληρώσει και την επόμενη.

Άμα βέβαια αντέχεις να την πληρώσεις, για να μην κάνω και τον άπλα με τα λεφτά του άλλου.

• Like 1
Δημοσ.

Εστειλα δυο μηνυματα σε taxis αλλα μου απαντανε με αοριστιες και η πληρωμη δεν φαινεται . Αποδεικτικο εχω αυτο της Eurobank που τους το εστειλα αλλα τιποτα 

20.png

Δημοσ.
Στις 1/6/2021 στις 8:00 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Ηδη μπηκε η προσαυξηση ..Θα στειλω  μυνημα σε taxis 

66.png

Απο την στιγμή που το πλήρωσες εμπρόθεσμα δεν τίθεται θέμα προσαύξησης. Δικό τους πρόβλημα που δεν φαίνονται αμέσως οι πληρωμές.

Οταν λογιστικοποιηθεί η πληρωμή(σε μερικές μέρες συνήθως) θα εξαφανιστεί το χρέος της δόσης καθώς και η προσαύξηση.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, piiii είπε

Απο την στιγμή που το πλήρωσες εμπρόθεσμα δεν τίθεται θέμα προσαύξησης. Δικό τους πρόβλημα που δεν φαίνονται αμέσως οι πληρωμές.

Οταν λογιστικοποιηθεί η πληρωμή(σε μερικές μέρες συνήθως) θα εξαφανιστεί το χρέος της δόσης καθώς και η προσαύξηση.

Θα συμφωνήσω , έχει συμβεί και σε μένα. Πλήρωσα κανονικά, δε φάνηκε η πληρωμή, εμφανίστηκε προσαυξηση και μετά απο λίγες μέρες εξαφανίστηκαν όλα και φάνηκε η πληρωμή κανονικά. 

Δημοσ.

Εκείνο όμως που έχω τσακώσει το taxis να κάνει και δεν μπόρεσα να το δικαιολογήσω, ήταν το γεγονός ότι εις διπλούν στο τέλος μιας ρύθμισης(τελευταία δόση), ενώ την έχω πληρώσει εμπρόθεσμα, να μου καρφώνει υπόλοιπο 0,01.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...