Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Εκανα σημερα καποιες πληρωμες απο ρυθμιση δοσεων αλλα μια 30,25 ευρω ενω φαινεται στις κινησεις του λογαριασμου στο taxis δεν φαινεται . Το μηνυμα που πηρα κατα την πληρωμη ηταν οτι το αποτελεσμα θα εμφανιστει σε λιγα λεπτα αλλα εχουν περασει πολες ωρες Η πληρωμες εγινα απο την εφαρμογη του taxis με χρηση χρεωστικης καρτα που φυσικα εχει υπολοιπο Προσπαθω να επικοινωνησω με eurobank αλλα εχει τρελλη αναμονη. Εχει τυχει σε λλον ?
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Το σύνηθες ειναι να περάσουν και μέρες για να ενημερωθει, στην καραντίνα εκανε μισό μηνα να το καταλαβει το ταχις 1
Nabuko Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Εγώ που έχω κάποια χρήματα για επιστροφή μπορώ να τα συμψηφίσω με την πληρωμή φόρου εισοδήματος? Είναι κάτι μήνες τώρα και δε μου τα έχουν βάλει στο λογαριασμό. Πρέπει να πάω από τη ΔΟΥ μάλλον
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το σύνηθες ειναι να περάσουν και μέρες για να ενημερωθει, στην καραντίνα εκανε μισό μηνα να το καταλαβει το ταχις Αλλες 5 πληρωμες εμφανιστηκαν αμμεσως .Δεν πληρωσα μεσω ebanking αλλα μεσα απο taxis Μιλησα με Τραπεζα αλλα μου λεει οτι απο αυτους εχει γινει η πληρωμη.
Mr_Terror Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Κανε 1-2 μερες υπομονη.Λογικα θα φανει η πληρωμη.Αν οχι θα μιλησεις με την εφορια σου. 1
iml Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2-3 (εργάσιμες) μέρες υπομονή. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από iml 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Κανε 1-2 μερες υπομονη.Λογικα θα φανει η πληρωμη.Αν οχι θα μιλησεις με την εφορια σου. Αυτο ειναι απο τα δυσκολα !
hp8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε αλλα μια 30,25 ευρω ενω φαινεται στις κινησεις του λογαριασμου στο taxis δεν φαινεται . Η πληρωμες εγινα απο την εφαρμογη του taxis με χρηση χρεωστικης καρτα που φυσικα εχει υπολοιπο Με τον ιδιο τρόπο πλήρωσα ΕΝΦΙΑ και δεν φάνηκε ποτέ Δες μόνο αν αλλαξε το ποσό στο βεβαιωμένες οφειλές εκτός ρύθμισης η κάπως έτσι Και αν λιγόστεψε η μηδενησε το υπόλοιπο ανάλογα εισαι οκ
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, hp8 είπε Με τον ιδιο τρόπο πλήρωσα ΕΝΦΙΑ και δεν φάνηκε ποτέ Δες μόνο αν αλλαξε το ποσό στο βεβαιωμένες οφειλές εκτός ρύθμισης η κάπως έτσι Και αν λιγόστεψε η μηδενησε το υπόλοιπο ανάλογα εισαι οκ Δεν εχει αλλαξει κανενα υπολοιπο και απο αυριο θα εχει προσαθξηση η δοση. Εκει που εχει πληρωμες με αναζητηση δεν φαινεται πουθενα ενω οι αλλες φαινοντε
panostza Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δεν είναι το σωστό, αλλά μια και είναι μικρό σχετικά το ποσό, μήπως να το πληρώσεις να μην τρέχεις με ληγμένες δόσεις κτλ.; Αν πάλι εμφανιστεί και η άλλη δόση απλά θα έχεις πληρώσει και την επόμενη. Άμα βέβαια αντέχεις να την πληρώσεις, για να μην κάνω και τον άπλα με τα λεφτά του άλλου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Ηδη μπηκε η προσαυξηση ..Θα στειλω μυνημα σε taxis
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Εστειλα δυο μηνυματα σε taxis αλλα μου απαντανε με αοριστιες και η πληρωμη δεν φαινεται . Αποδεικτικο εχω αυτο της Eurobank που τους το εστειλα αλλα τιποτα
piiii Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Στις 1/6/2021 στις 8:00 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Ηδη μπηκε η προσαυξηση ..Θα στειλω μυνημα σε taxis Απο την στιγμή που το πλήρωσες εμπρόθεσμα δεν τίθεται θέμα προσαύξησης. Δικό τους πρόβλημα που δεν φαίνονται αμέσως οι πληρωμές. Οταν λογιστικοποιηθεί η πληρωμή(σε μερικές μέρες συνήθως) θα εξαφανιστεί το χρέος της δόσης καθώς και η προσαύξηση.
squib Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 42 λεπτά πριν, piiii είπε Απο την στιγμή που το πλήρωσες εμπρόθεσμα δεν τίθεται θέμα προσαύξησης. Δικό τους πρόβλημα που δεν φαίνονται αμέσως οι πληρωμές. Οταν λογιστικοποιηθεί η πληρωμή(σε μερικές μέρες συνήθως) θα εξαφανιστεί το χρέος της δόσης καθώς και η προσαύξηση. Θα συμφωνήσω , έχει συμβεί και σε μένα. Πλήρωσα κανονικά, δε φάνηκε η πληρωμή, εμφανίστηκε προσαυξηση και μετά απο λίγες μέρες εξαφανίστηκαν όλα και φάνηκε η πληρωμή κανονικά.
piiii Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Εκείνο όμως που έχω τσακώσει το taxis να κάνει και δεν μπόρεσα να το δικαιολογήσω, ήταν το γεγονός ότι εις διπλούν στο τέλος μιας ρύθμισης(τελευταία δόση), ενώ την έχω πληρώσει εμπρόθεσμα, να μου καρφώνει υπόλοιπο 0,01.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα